Eleron Logan
![]() ![]() ![]() |
Eleron Logan
ga!nusha |
![]()
|
||
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|||
Thejock3r |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 30 November 06 ![]() |
nu este eleron gen Pilot! la asta se da gauri,asta daca nu vreau sa-l caut pe strazi cand imi
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
shaved
2005 Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
pune o poza cu el, ca nu cred ca este atat de mare si greu incat nu o sa reziste doar lipit...
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
G.R |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 224 Joined: 27 January 07 ![]() |
De acord cu cei care afirma ca eleronul de la Pilot este ondulat. Pe al meu se observa acum, dupa ce a fost vopsit si luciul vopselei accentueaza acest aspect. Imi pare rau ca nu am fost de fata cand baietii au lipit eleronul, ca daca vedeam suprafata ondulata nu-i mai lasam sa mi-l monteze. Se poate remedia acest defect cumva? Cu chit de exemplu?
Off topic, dar nici pleoapele de Pilot nu sunt 100% simetrice. This post has been edited by G.R: 26 Mar 2007, 20:43 |
--------------------
Dacia Logan
Preference
2005
- CV 03 XXJ
|
|
Thejock3r |
![]()
|
se poate reface cu chit + slefuit dar sper sa dai de oameni care o sa aiba rabdare. Si al meu a avut mici /mari imperfectiuni ,dar baietii de la service mi l-au facut f bine..dupa parerea mea! sper ca maine sa il si montez..o sa pun cateva poze!
|
--------------------
Dacia Logan
shaved
2005 Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
|
|
k_gula |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 10 January 06 ![]() |
cine este interesat de acest model de eleron, produs in serie limitata 100buc. pot sa va ofer detalii prin mail (nu trimiteti PM ) online_tuningshop@yahoo.com (este si id de mess). Pot sa va dau toate detaliile legat de el pt cei interesati. este unul din putinele produse din RO care au fost realizate si calculate aerodinamic pt Logan. este un produs destinat celor care stiu ce inseamna aerodinamica pe masina si mai putin celor care vor Tuning exterior.
Pozele au fost realizate cu modelul de test, produsul final este perfect finisat si lucrat amanuntit. Attached thumbnail(s) P3199031_.jpg ( Size: 181.95k ) Number of downloads: 451 P3199030_.jpg ( Size: 173.18k ) Number of downloads: 512 |
--------------------
Opel
rekord coupe 68
- b55rek
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si in ce consta rezulatul acelor "calcule aerodinamice"?
La ce imbunatatiri de forma si de comportament al masinii sau al fluxului de aer au dus? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Thejock3r |
![]()
|
Am montat si eu eleronul...revin cu poze
![]() |
--------------------
Dacia Logan
shaved
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(k_gula @ 30 Mar 2007, 17:39) cine este interesat de acest model de eleron, produs in serie limitata 100buc. pot sa va ofer detalii prin mail (nu trimiteti PM ) online_tuningshop@yahoo.com (este si id de mess). Pot sa va dau toate detaliile legat de el pt cei interesati. este unul din putinele produse din RO care au fost realizate si calculate aerodinamic pt Logan. este un produs destinat celor care stiu ce inseamna aerodinamica pe masina si mai putin celor care vor Tuning exterior. Pozele au fost realizate cu modelul de test, produsul final este perfect finisat si lucrat amanuntit. 1 prin definitie eleronul e creat pt a produce apasare aerodinamica pt a creste fortza de tractiune a rotilor sau stabilitatea 2 sincer buza aia de care spuneti voi ca e eleron nu cred ca produce apasare aerodinamica, pentru ca nu intalneste fluxul de aer care coboara depe plafon 3 cum ati facut studiul aerodinamic???? ca din cate stiu eu in romania nu este nici un tunel aerodinamic accesibil, poate au aia de la dacia......sau ati facut voi cu un ventilator si o tzigara aprinsa?? 4 nu cred ca loganul are nevoie de apasare aerodinamica pepuntea spate din moment ce are tractiune fatza, iar pt stabilitate e recomandata o suspensie sport asa ca...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Du-te bai nene cu eleronul tau calculat aerodinamic de aici.
EL. Auzi la el serie limitata ... ![]() ![]() ![]() This post has been edited by IRONICK: 5 Apr 2007, 16:09 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
stiancu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
ba da nu e cel de la Pilot?
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Nu e mah...n-auzi ca e "calculat aerodinamic"?
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
stiancu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
da ba, ai dreptate
![]() |
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
Nici cei de la Dacia nu au tunel , stiu sigur . Cat despre acel eleron , chiar daca e mic tot imbunatateste putin aerodinamica. BMW seria 6 are cate 3 "riduri mici" pe lateralele fiecarui stop , care au imbunatatit stabilitatea masini.
|
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu as vrea un eleron din aceasta serie limitata dar il vreau exact pe al 101-lea.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
Cel mai frumos si stilat eleron l-am vazut pe un Logan diesel de probe. Deocamdata nu am vazut asa ceva in comert . Trebuia sa-i fac o poza cand am avut ocazia ...
|
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu va mai c*cati atit pe voi pentru ca am vazut eleronul respectiv. Seamana cu cel de la Pilot insa este mult mai usor, mult mai rezistent si se potriveste mai bine pe masina.
Nu va mai incape cafeneaua? Exprimarea o fi ea pretentioasa, insa nu va da dreptul sa fiti asa b**angii Klaus a pus niste intrebari, asteptam sa se raspunda la ele This post has been edited by Dsign: 6 Apr 2007, 09:52 |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(catalin06 @ 6 Apr 2007, 06:57) Nici cei de la Dacia nu au tunel , stiu sigur . Cat despre acel eleron , chiar daca e mic tot imbunatateste putin aerodinamica. BMW seria 6 are cate 3 "riduri mici" pe lateralele fiecarui stop , care au imbunatatit stabilitatea masini. seria 6 are alt design, fluxul de aer curge altfel.....si acum sa fim seriosi cu cat poate inbunatati stabilitatea |
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
reduce zgomotu de la aer,ca si oglinzile aerodinamice de la bmw
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
daca stau bine sa ma gindesc, chiar si faptul ca NU face nimic este de laudat... pentru ca alte eleroane fac zgomot si incurca fluxul de aer... daca asta smecheru' stie sa nu incurce socotelile, se poate spune ca e bun.
|
--------------------
D
Logan
|
|
Thejock3r |
![]()
|
Poze cu eleronul montat
![]() Attached thumbnail(s) P1010084.JPG ( Size: 117.4k ) Number of downloads: 560 P1010083.JPG ( Size: 143.6k ) Number of downloads: 533 |
--------------------
Dacia Logan
shaved
|
|
Fygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 11 July 05 ![]() |
Prea mare domle... nu te supara pe mine e doar o parere personala
![]() Ceva mai discret nu se putea? |
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
Thejock3r |
![]()
|
Ce e drept e ca si poza e facuta de jos in sus!Mi-e nu mi se pare mare , avand in vedere ca se ridica pana in dreptul stopului pe frana din fabrica. Iar mai finut..in afara de cele de la "Pilot" carora nu le gasesc nici o intrebuintare( nu ca am meu ar avea.dar conteaza stopul pe frana
![]() |
--------------------
Dacia Logan
shaved
|
|
Dsign |
![]()
|
off-topic: liniute cromate???!!!
|
--------------------
D
Logan
|
|
Fygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 11 July 05 ![]() |
PS: poti lua te rog coada ai de rechin jos ? e caraghioasa
![]() |
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
Thejock3r |
![]()
|
Ok ..ms ptr sfat! sa dau si "prelungirile" de la bari , perdeaua de pe luneta , autocolantele de pe luneta si parbriz si pleoapele si husele din interior?
![]() ![]() dar de ornamentul ala de la teava de esapament?? io zic sa-l dau si pe ala jos ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
shaved
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(Thejock3r @ 10 Mar 2007, 20:30) pfiuu..mai baieti,dar alte eleroane nu mai gasiti? ![]() ![]() ![]() Mai jokere ai contract cumva cu firmele de taxi ??? ca eleroane ca asta au taximetristii ![]() PS :daca tie iti place e OK si nu am nimic impotriva aspectului masinii tale, e a ta si ii faci ce vrei dar altadata abtine-te de la comentarii.Fara suparare!!! |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Thejock3r |
![]()
|
Leule..nimik de zis..ai dreptate, dar spre deosebire de altii eu nu mi-am postat masina aici ca sa vada omu ce am eu..doar..un ex de eleron ..atata tot! Sper sa fiu inteles ! Si vezi..tu..si taximetristii s-au emancipat, au deja kit de la Pilot , jenti , si eleron "a la pilot " ..asa ca nu mai e nimiik scos, ca sa nu aibe si ei! asta ce inseamna?? sa nu ne mai luam nimic? eii ashhh!
![]() |
--------------------
Dacia Logan
shaved
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 03:29 |