Lazarus are masina de 200.000 de euro
![]() ![]() ![]() |
Lazarus are masina de 200.000 de euro
musicall |
![]()
|
||
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sau pe scurt, hai sa ne f... grija de unde are omu' bani, cand noi nu ne putem plati ratele la Logan.
Miroase a frustrare topicul asta. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu e neaparata nevoie de numere de leasing...eu la un iveco nu am numere lungi...ci cu 3 litere...mi-au zis ca imi pot pune si preferentiale daca vreau
|
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(musicall @ 1 Jun 2007, 21:25) Hmm... la leasing nu trebuiesc placute de inmatriculare cu indicativul judetului/capitalei, un numar de ordine si apoi luna si anul in care se termina leasingul??? De ce el are LLL la leasing??? Nu cumva este luata cash sau prin banca??? Si se mai crede mare jurnalist!!! Inseamna ca nu-s banii munciti de el... de nici nu stie cum a cumparat aceasta masina! De ce te bagi daca nu stii? ![]() Il acuzi p-ala de neprofesionalism fiindca nu stie ce si cum, da' tu ca te bagi aiurea si-l acuzi absolut gratuit, cum esti? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Hmm... la leasing nu trebuiesc placute de inmatriculare cu indicativul judetului/capitalei, un numar de ordine si apoi luna si anul in care se termina leasingul??? De ce el are LLL la leasing??? Nu cumva este luata cash sau prin banca??? Si se mai crede mare jurnalist!!! Inseamna ca nu-s banii munciti de el... de nici nu stie cum a cumparat aceasta masina! [/quote] Nu neaparat.Si masina mea de servici este tot in leasing si are numere obisnuite. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
musicall |
![]() ![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Supapa_jR nu stiam ca se poate asa ceva!!?
This post has been edited by musicall: 1 Jun 2007, 20:50 |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
o mare parte din parcul auto al firmei unde lucrez e in leasing, si are numere normale. Se poate de mult.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
musicall |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 1 Jun 2007, 21:45) Il acuzi p-ala de neprofesionalism fiindca nu stie ce si cum, da' tu ca te bagi aiurea si-l acuzi absolut gratuit, cum esti? Pentru ca nu stiam... ca s-a modificat!!! Pana la 01.01.2007 nu era asa! Daaa acum stiu si eu odata cu topicul asta!!! ![]() This post has been edited by musicall: 1 Jun 2007, 20:52 |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
|
|
finutu |
![]()
|
![]() baga un - ..aere! Group: Members Posts: 138 Joined: 2 February 07 From: Bucuresti ![]() |
cine mai e si lazarus asta ma?
"jurnalist de investigatii" pe naiba! |
--------------------
Docia
1710
1943
- 1-B-113456 promo VN2
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
E ala de descopera cum si in ce fel au murit/au fost violate babe/au fost maltratati copii...de pe la OglindaTV.
|
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by LoganDeViteza: 1 Jun 2007, 22:08 |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
musicall |
![]()
|
@LoganDeViteza treci pe senile sau schiuri... dupa buget coane' !!!
This post has been edited by musicall: 1 Jun 2007, 22:01 |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(Marty @ 1 Jun 2007, 21:45) De ce te bagi daca nu stii? ![]() Il acuzi p-ala de neprofesionalism fiindca nu stie ce si cum, da' tu ca te bagi aiurea si-l acuzi absolut gratuit, cum esti? Intr-adevar, n-am mai vazut masini noi cu numere de leasing cu multe cifre. Din partea mea, sa se bucure de masina, nu ma deranjeaza in nici un fel ca el va trece cu 270 la ora pe langa dacia mea care merge cu 110. El sa consume 24% benzina, eu 8% gaz, sa fie sanatos. Pentru muritorii de rand, masina aia ar fi piatra de moara, mai mult decat sa dai o cheie nu ti-ai permite, cel mult sa te plimbi prin curte 10 metri. Daca as avea o astfel de masina, as vinde-o in secunda 2. Trebuie sa gandim rational, nu? Si hotul neprins-negustor cinstit. Pana nu vom avea dovezi ca a furat de undeva sa nu-l atacam inutil. |
--------------------
.
.
.
|
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
Eram pe DN1, mergeam linistit in Loganelul meu, pe banda a 2-a, cu 140km/h, cind imi atrage atentia un flash in retrovizor.
![]() ![]() ![]() Plin de respect, ca eu le cam respect pe astea tari ![]() Tipul din bolid nu a fost mitocan, a vazut ca ma straduiesc si nu m-a mai injurat cu alte flash-uri. Apoi...dus a fost... iar eu, cu 150km/h la cit ajunsesem, paream ca stau pe loc. Faina masina, frumoasa intilnire. O fi fost Lazarus, cine stie! ![]() Eu il felicit ca a putut si ca a indraznit. Acuma, sa nu se supere nici el ca unii nu se dau la timp de pe banda a 2-a, dar masina aia practic se teleporteaza. ![]() This post has been edited by simon: 2 Jun 2007, 00:18 |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.708 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(musicall @ 1 Jun 2007, 21:25) [...] Hmm... la leasing nu trebuiesc placute de inmatriculare cu indicativul judetului/capitalei, un numar de ordine si apoi luna si anul in care se termina leasingul??? Alea-s numere pentru masini importate temporar. Probabil un tertip pentru a evita anumite taxe. Numere "obisnuite" au masinile importate definitiv sau cele produse in tara. QUOTE(musicall @ 1 Jun 2007, 21:25) De ce el are LLL la leasing??? Nu cumva este luata cash sau prin banca??? Si se mai crede mare jurnalist!!! Inseamna ca nu-s banii munciti de el... de nici nu stie cum a cumparat aceasta masina! Poti sa-ti pui si numar preferential la leasing. Nici una dintre variantele pe care le-am vrut nu erau disponibile asa ca am primit numar "la rand". |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
ce problema aveti si voi...numerele lu' idiotu ala
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
simon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
"Ce ma indreptateste ? "
![]() Replicile de rahat pe care le da in emisiuni Se trezise la un moment dat sa spuna ca daca nu se face justitie in Romania, are el grija sa se fie dreptate. Pe moment am zis ca e beat, dupa care am inceput sa cred ca e idiot. Daca are un Lamborghini, nu inseamna ca nu poate fi idiot. In Romania inca traieste lumea cu impresia ca ala bogat e tatal nostru si el le stie pe toate. Vezi Jiji. Deja, Becali a ajuns mandria romanilor. Omul cu Maybach, vila in Pipera, terenuri, echipa de fotbal...etc. Pe multi daca-i intrebi, o sa spuna despre Jiji ca e cel mai destept roman, ca a stiut sa faca banii. Asta e inteligenta sclipitoare pe care romanii o inteleg.... "sa faca bani" In fine, pe tema asta am ajuns sa intru in polemica si cu prietenii, asa ca n-am chef s-o mai discut. E cum vreti voi... Lazarius...he's the man ! This post has been edited by andu911: 2 Jun 2007, 02:57 |
--------------------
-
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
mie unul nu imi pare asa idiot...a reusit sa prosteasca romanii sa se uite pe OTV...si-a facut banii de Lambo...chiar il admir din punctul asta de vedere ca el are masina pe care eu doar o visez....deocamdata
![]() |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
|
|
dandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
bravo lui...in fond...toata lumea din tara se gandeste doar pentru el,daca a reusit sa ne prosteasca,si o sa ne mai prosteasca,bravo lui...noi de ce nu putem?
|
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
Ichebau |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 22 October 04 ![]() |
nu stiu de la 1 ianuarie ce si cum s-a schimbat dar si pana atunci puteai sa-ti pui nr fixe pt o masina luata pe leasing.
daca masina a fost livrata fara taxe si accize(CIP) atunci primeste nr de tip leasing; daca masina are accizele platite si calculatia leasing a fost facuta la pretul DDP atunci masina poate primi nr fixe. |
--------------------
ex Dacia
Solenza
2003
|
|
Nero |
![]()
|
Mr Group: Members Posts: 94 Joined: 17 May 06 ![]() |
Lazarus ala arata ca un idiot si vorbeste ca un idiot. De aia eu n-o sa am Bamborhhini never ever.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4
2005
- Azur
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Bravo lui ca are... nu celor care se intreaba de unde o are...
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
finutu |
![]()
|
![]() baga un - ..aere! Group: Members Posts: 138 Joined: 2 February 07 From: Bucuresti ![]() |
amin.
|
--------------------
Docia
1710
1943
- 1-B-113456 promo VN2
|
|
simon |
![]()
|
QUOTE(andu911 @ 2 Jun 2007, 02:46) QUOTE(argon @ 2 Jun 2007, 07:13) Mda, cam aveti dreptate amindoi, mi-am amintit si eu ce turbat era atunci contra Logan si l-am considerat si eu idiot. Dar de cind are Lamborghini uitasem ca ma enerva la OTV cu gongorismul lui ridicol. So, Pros: este inteligent, educat si are Lamborghini ![]() Cons: face multe concesii pentru rating, trebuie totusi inteles, lucreaza la OTV, nu la BBC. ![]() Sau poate este doar idiot ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
andu911 |
![]()
|
E blasfemie sa zici de unu cu bani ca e idiot.
![]() Si Diaconescu parca are Bentley, oricum ala mi se pare mult mai capabil. Mai urmeaza Gabriel Fatu sa-si ia Veyron... |
--------------------
-
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Bai fratilor, ce aveti cu masina mea? Am avut banii am luat-o care e problema?
![]() PS Hahalelelor ![]() This post has been edited by ady77: 2 Jun 2007, 11:43 |
--------------------
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mama ce rating are OTV-ul, toti va uitati (ca stiti detalii grup) dar nu recunoaste niciunul
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 16:48 |