V-ati ales societatea pentru pensii private ( <35)?
![]() ![]() ![]() |
V-ati ales societatea pentru pensii private ( <35)?
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Tabelul e facut de mine. Am incercat sa pun in evidenta doar lucrurile care mi s-au parut mie importante. Cele pe care le-am innegrit nu imi inspira incredere si nu le voi lua in calcul. Acum, fiecare face ce vrea...eu unul stiu ca nu vreau sa-mi tin pensia la cine stie ce SRL din Olanda, trecutul bancii Transilvania cred ca-l stiti, de Vantu nu cred ca se mai poate zice ceva, firme din Cipru, Ungaria etc.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
pai de ex. OTP Pensii Private tine de grupul OTP care are cea mai tare banca din Ungaria (fostul CEC al lor) si banci in Bulgaria, Croatia, Romania, Serbia, Muntenegru, Slovacia, Ucraina, Rusia si nu cred ca se poate zice despre ei ca-s o firmulita oarecare din Ungaria. Legat de trecutul Bancii Transilvania, sigur n-o confunzi cu Dacia-Felix?
This post has been edited by kaspersky: 10 Oct 2007, 00:22 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Validating Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Valyo dar despre Generali ce stii?
|
--------------------
Pegas
22
2006
- TL 11 PAA
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Eu oscilez acum (am ajuns in finala
![]() Cica s-ar fi publicat o statistica privitoare la numarul aderarilor la fondurile astea de pensii, pana la momentul actual. Stie cineva ceva? ca nici nu m-as baga undeva unde sunt putini cotizanti, ca n-are nici un viitor... LE: aici comparatia intre fonduri, completata cu structura plasamentelor, banca depozitara si auditor. This post has been edited by GoGu: 17 Oct 2007, 22:37 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
kaspersky |
![]()
|
si eu tot la Generali ma gindesc, tot din cauza faptului ca au cea mai mare marja de risc. Daca vad ca merge prost, pot sa trec la altii deci nu cred ca-i prea mare riscul
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Pe mine tare ma bate gandul ca trebuie sa aleg intre AIG si Aviva...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da da obligatoriu Aviva, la astia face reclama Mihaela Radulescu, saraca, daca si ea isi face grija cu privire la pensie si a ales Aviva, iti dai seama ca e super...
Reclame mai cretine ca astea cu pensiile nu am mai vazut. This post has been edited by vijelie: 19 Oct 2007, 19:36 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Suntem oameni seriosi, plm ®, ce, aderam uitandu-ne la reclame??? ca toate sunt odioase (in special alea stradale la Aviva: "Panoul asta va fi si maine aici. Da' tu?"...
![]() This post has been edited by GoGu: 19 Oct 2007, 19:41 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
xcss |
![]()
|
Reclama la Aviva - stradala sau nu - e una din cele mai gretoase... doamna Schwartzenberg e ultima din lume dupa care m-as lua... da' firma e supersolida, n-are ea treaba cu un copywriter lesinat de foame...
|
--------------------
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La reclama cu individul ala blocat in pestera si scos la aer de echipajul ala decupat din seria "Indiana Jones" nu percutez deloc sensul.
In schimb amarasteanul ala intors din viitor sa-si stranga mana ma face sa ma gandesc ca daca maine ar suna un astfel de vijelie la usa, i-as da branci pe scari si m-as apuca de furat numai sa nu ajung asa fantoma. This post has been edited by vijelie: 19 Oct 2007, 19:45 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
xcss |
![]()
|
Ti-ai da branci singur?...
|
--------------------
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
Da' sa dai mana cu tine insuti ti se pare mai normal?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
xcss |
![]()
|
![]() |
--------------------
-
-
|
|
GoGu |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Of topic: Mie cea mai tare mi se pare aia cu proteza!
![]() |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Bine ca nu ma uit la TV. Deci e adevarat ca TV-ul tampeste....la ce reclame descrieti voi acolo.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
cine a facut pensii din astea si a depus declaratia la sanatate, va rog frumos daca se poate sa puneti un link cu declaratia ( eu am gasit asta http://www.casmb.ro/download/20051128_Sanatate_Anexa_1.pdf , dar nu sunt sigur) care ati depus-o si contul unde ati virat banii.
multumesc, catalin |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Care e randamentul asteptat al acestor fonduri ? 10%? 20%? (neverosimil). Eu mi-am facut o socoteala si, ori ca tin banii la banca, fond de investitii, sau ca-i pun intr-un fond de pensii, tot un drac ..
|
--------------------
-
-
-
|
|
je_design |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
o mica intrebare: cei care ati fost agenti pentru pilonul 2 v-ati primit banii (comisioanele)??
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 03:42 |