dilema cu femei, probleme contemporane
![]() ![]() ![]() |
dilema cu femei, probleme contemporane
Michidush |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 July 04 ![]() |
|
||
-------------------- "Nu aj dori sa pot zbura si sa nu ma creada nimeni, ci sa nu pot zbura dar sa ma creada toti"
Tetelu (Jurnalul lui Tetelu` A.C.) |
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.970 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Eee, gata cu reparatiile. Nici in pom n-am dat cu masina ca sa am ce repara. Am luat-o greu ca am strans ca apucatul, dar de intretinere sa fim seriosi ca Astra e mai ieftina ca Loganul. Vorbim peste cativa ani.
Sper sa nu iasa iar vreun vs, cat despre faptul ca nu mi-o pot permite, puteam sa iau Octavia 2, dar pe aia CHIAR ca nu mi-o puteam permite la intretinere si CASCO, ma uitam ca prostu cum sta in parcare. Aia era mult peste puterile mele si as fi ajuns unde ziceai tu cu datorii la banci. Si fosta chiar se oftica. Mie asa mi-a dat de inteles, ca mi-a reprosat ca atunci cand eram cu ea, am lluat Logan Preference si acum stau ca boierul in Astra ! Deci e bine. Amantu ei are Golf 4 SH deci paritatea e cam pe acolo. Numa ca el plateste si pensie alimentara. Deci de ce as fi eu mai prost ca ala ? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(axabrt @ 2 Jul 2007, 13:19) Sper sa nu iasa iar vreun vs, cat despre faptul ca nu mi-o pot permite, propun: Logan vs. nevasta |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da' sa aiba ambele airbaguri functionale
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Tu inca tii la fosta, asta e diagnosticul.
Aia grasa e okay ca om, persoana, fiinta? Daca da, s-ar putea sa fie o persoana super pe care o vei rata din cauza ca esti prea berbec sa te uiti unde trebuie. Si cateva kile in plus nu strica intotdeauna. Un prieten de-al meu era pe vremuri cu o tipa cam rubiconda. Era totdeauna vesela, ii facea fata mancare, prajituri. Sexual cica era foarte dezinhibata. Pana la urma, care-i problema? Daca nu stie si nu se "dezinhibeaza" bine si tu nu tii la ea, poti oricand sa o parasesti. Si oricum, dupa cum am observat, esti mai dezirabil daca ai o femeie langa tine decat daca esti singur. Ailalta e avocata, frumusica dar nu stii ce o sa iasa. Sun-o invit-o si vezi ce-i poate pielea. si fiindca vad ca te tot compari cu fostul si fosta: Muta-te naibii in Bucuresti, Pitesti, Brasov, Constanta, Arad, Timisoara, Cluj-Napoca, daca nu suporti si ai probleme cu asta. Scapi si de taica-tau care rade de tine, si de fosta! This post has been edited by dizzy: 2 Jul 2007, 12:34 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vijelie @ 2 Jul 2007, 13:28) Airbag-uri laterale ![]() 2 Jul 2007, 13:37: QUOTE(driverx @ 2 Jul 2007, 13:28) Este prima oara cand postez serios pe acest topic vesel ![]() cum naiba sa poti posta serios pe un topic d`asta? ![]() This post has been edited by OAP: 2 Jul 2007, 12:37 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Pai se pare ca n-am reusit. Tot am pus un smile acolo la sfarsit
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
OAP |
![]()
|
Iar daca topicul nu e facut la misto...atunci ...probleme mari moncher
![]() |
--------------------
.
.
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
eu zic ca ar trebui privita problema asa:
ce preferi sa mananci un rahat singur? sau sa imparti o prajitura cu altii ?? deci mai orienteaza-te. ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Taci mai, ca sunt unii cu probleme si mai mari... adica aia care au aceleasi probleme si nu vor sa o recunoasca
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Din dragoste bre, are audiente la orice ora in orice loc.
PS. Ce facusi ma nene SiloS, de ti-a cazut la pamant, te-a prins nevasta cu alta? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE ce preferi sa mananci un rahat singur? sau sa imparti o prajitura cu altii ?? Poate isi alege rahatul care ii place cel mai mult... era unu' de zicea asa la bula daciotului . 2 Jul 2007, 13:32: QUOTE Ce facusi ma nene SiloS, de ti-a cazut la pamant, te-a prins nevasta cu alta? N-a cazut la pamant, de fapt nici pana la genunchi n-ajunge! This post has been edited by SiloS: 2 Jul 2007, 13:32 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Reputatia ailalta bre, nu aia la care te gandeai tu.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@axabrt: ce te mai tot uiti la fosta? Uit-o nene, daca nu mai vrei sa te impaci cu ea. Si daca se oftica -- pierderea ei, nu a ta!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(SiloS @ 2 Jul 2007, 14:31) N-a cazut la pamant, de fapt nici pana la genunchi n-ajunge! Da' pân' la al broaștei ajunge? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.970 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
topicul e pe bune. Stiiti e o vorba : Eu ca tine am fost, tu ca mine n-ai fost ? Cati dintre cei ce ma critica au trecut prin ce am trecut eu ? Poate unul sau 2 !
Auzi care din voi poate sa uite asa usor o relatie de 9 ani ? 9x3= 27 de ani adica varsta mea. Anu asta fac 28 Mi-am petrecut 1/3 din viata cu beeep si voi imi ziceti ca am probleme acum ? Sunteti tari dar incercati sa va puneti in locul meu. Cred ca nu v-ar mai arde de glume. Eu incerc sa vorbesc cu voi fiindca sunteti impartiali. Si fiindca am posibilitatea asta. Prietenii imi iau apararea mereu si ei poate nu vad totul. Pe de alta parte nici voi nu stiti mai mult decat v-am zis eu, insa va asigur ca topicul nu e facut la misto. Dar daca eu am probleme, elevu ala de liceu care s-a aruncat pe geam de la profa Corina ce avea ? Sau barbatu lu aia, care stia de relatia lor de x ani , ce probleme avea ? Probleme am, recunosc, aratati-mi pe unu care in situatia mea nu le-ar avea. Ca sunt ele mai hazlii, sau ca fac eu haz de necaz e alta treaba. Dar pe mine ma intereseaza sa le rezolv. Fara gluma, am gasit sfaturi bune pe aici. Va dati seama ca in ceea ce o priveste pe tipa de pe net, poate ma distrez si eu cu ea. Poate se disteaza ea cu mine. Poate n-o s-o vad niciodata. Aia din realitate pot sa-i zic adio oricand. Pot sa ies cu fete frumoase. Pot sa ies cu fete urate. Dar nu pot vorbi chestii din astea cu ele. De fapt toate tipele cu care am iesit sunt ramase in urma la capitolul life experience. Vorbesc numai de cenzuraturi si eu daca ma apuc de filozofie e rau. Daca ma apuc sa vorbesc ele se duc sa se culce !!! ![]() Probabil ca voi gasi pe cineva cu care sa vorbesc, insa nu pot sa vorbesc cu ele de alegerile mele ? Voi ati face asa ceva ? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(axabrt @ 2 Jul 2007, 15:35) Auzi care din voi poate sa uite asa usor o relatie de 9 ani ? Eu unul să știi că te înțeleg. Și acu' sunt cât se poate de serios. Da' tu măcar n-ai probleme grave să știi, ești tânăr, fără obligații, n-o mai lua așa-n tragic. A, și schimbă psihiatrul, dacă erai din Brăila îți recomandam eu pe cineva... ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(axabrt @ 2 Jul 2007, 15:35) Eu incerc sa vorbesc cu voi fiindca sunteti impartiali. Un psiholog ar fi cu adevarat impartial. Noi tinem cu blonda, nu vezi? ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
SiloS |
![]()
|
Dragos, pe cine ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
DragosP |
![]()
|
"Pe cine?" ce?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
..pe cine ai recomanda la Braila.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
DragosP |
![]()
|
Aha, nu spun pe forum, oricum e neinteresant pentru 99,99 din useri, doar lu' C@talin să-i ajute!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
SiloS |
![]()
|
Pai spune-mi mie, da-mi un privat! pls
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(axabrt @ 2 Jul 2007, 15:35) .... Mi-am petrecut 1/3 din viata cu beeep si voi imi ziceti ca am probleme acum ? Sunteti tari dar incercati sa va puneti in locul meu. Cred ca nu v-ar mai arde de glume. Eu incerc sa vorbesc cu voi fiindca sunteti impartiali. Si fiindca am posibilitatea asta ..... Da, dar cel putin unii din noi nu am fugit sau nu fugim dupa blonde la care cele 3 gauri arata bine. Place nu place, o femeie e mult mai mult de atat. Unii ca tine, mai ales dupa o experienta urata ca asta tind sa nege si mai mult asta. Nu doar cele 3 gauri aduc fericirea o data cu o femeie, ci mai vin si prajiturile, etc, etc, etc, prietenia si sa ai pe cine te baza. Dar cat timp la tine o femeie o e chestie cu 3 gauri care trebuie sa arate cat mai bine, cat mai hot, o sa te crezi castigat, dar pierzi prietenia, pierzi intelegerea, pierzi companion de viata, pierzi prajiturile, pierzi etc etc etc. ...de aia ziceam ca tu nu inveti din propriile greseli. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
DragosP |
![]()
|
De ce SiloS, și tu ai fost părăsit după o relație de 9 ani?
![]() ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
SiloS |
![]()
|
Bine bine... dar ce te faci daca alea 3 gauri sunt inconjurate de grasime ?
Aici este dilema de fapt : prietenia unei femei vs. gaurile ei ! |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
In caz ca nu ti-ai dat seama ...incearca sa citesti printre randuri...
Lumea aici face misto dar spune si mari adevaruri..ideea e ca tu sa poti filtra. Stai linistit nu sunt 1 sau 2 care au trecut prin ceea ce treci tu...sunt mii. Dar asea suntem noi barbatii ne dam cocosi cand nu suntem la mijloc si recunoaste ca in sinea ta stii ce ar trebui sa faci...dar parca vrei sa ti-o spuna altcineva. E senzatia aia ciudata in care daca ar fi altul in locul tau ai stii ce sfaturi sa ii dai...dar tu nu poti sa aplici. Si ca sa vezi ca acu' nu mai bat campii si ca vorbesc chiar serios sfatul meu este: nu mai cauta...TRAIESTE... si nici nu o sa observi cand o sa gasesti o sa te insori etc... asculta ce iti spun am aproape aceiasi varsta cu a ta si am trecut prin ceva asemanator in sensul ca eram bun la sfaturi dar nu le-am aplicat...si am perseverat...si m-am insurat cu "relatia de 8 ani" (nu 9 ca la tine). Ideea e ca in mintea ta ea a gresit si chiar daca s-ar intoarce la tine tu asta nu o sa o uiti...ba din contra. Deci treci peste si nu uita: "nu poti iubi cu adevarat a doua oara ceva ce ai incetat odata sa iubesti"...nu stiu cine a spus-o.. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:23 |