dilema cu femei, probleme contemporane
![]() ![]() ![]() |
dilema cu femei, probleme contemporane
Radduu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(Illusi0n @ 1 Jul 2007, 10:09) Ai mei au fost avertizati sa nu incerce asa ceva. Daca vrei sa scapi de aia grasa, uite idei: invit-o in oras la masa si acolo: mananca cu mana, nu folosi furculita si cutitul; plescaie cand manaci; ragaie zgomotos si direct in nasul ei dupa ce ai baut juma' de bere; plimba-te cu ea sub clar de luna si da-ti drumu' la gaze cu zgomot... spune la fiecare doua-trei propozitii "sa-mi bag p**a". Metode sunt... si daca ea face: fiuuuu si ma speriasem ca esti vreun scortos! ce ma bucur ca esti ca mine ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(sorin1983 @ 1 Jul 2007, 11:11) si daca ea face: fiuuuu si ma speriasem ca esti vreun scortos! ce ma bucur ca esti ca mine ![]() ![]() zice "sa-mi bag p**a"! ![]() ![]() ![]() ![]() QUOTE(sorin1983) si inca ceva: data viitoare la intalniri te duci cu extras de cont , cu adeverinta de salariu, exact ca pt credit! dar daca ii convine ceri proba practica cu produsul! ca sa nu investesti inutil ![]() Nu-i rea ideea... This post has been edited by Illusi0n: 1 Jul 2007, 10:15 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.969 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
de ce ma uit tot la din alea frumoase
![]() Oare nu mi-a ajuns ? Am scuza vorba unui amic : Si daca e frumoasa si de casa ce problema ar fi ??? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Bre eu serios acuma iti zic cauta dupa chat dastea de afar invata o limba ceva,si gasesteti una cu bani de afara,eu stiu cateva care sunt cuplate cu baieti de afara cunoscuti pe chat,si acuma au la bani fetele
![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 1 Jul 2007, 10:15 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.969 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
C@t@lin, cam complicata metoda ta. Io vreau mai fast !
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(axabrt @ 1 Jul 2007, 10:54) de fapt am iesit de mai multe ori cu diferite fete, insa nu a mers mai mult de 2-3 intalniri...am dat numai de din alea care ma intrebau: Unde lucrezi ? Aaaa....si serviciul tau e SIGUR ? Aaaa si cat castigi ??? Tu pune s*** pe ele, lasa-le cu intrebarile tampite, de intrebat o sa te intrebe toate, mai putin alea la care oricum tu nu te uiti. Ce femeie care arata bine va sta langa unul care n-are dupa ce bea apa? Vad ca ai fost insurat, nu te-ai prins inca de asta? Manelistii ca boul din avatarul meu cum crezi ca au agatat femei? Prin prosteala, nu ca ar fi ei mari secsosi. Ci pentru ca au bani si au tupeu. Bine, nu trebuie sa faci si tu ca ei, la un moment dat vei nimeri una isteata care nu va pune botul la asa ceva si s-ar putea sa o pierzi, dar ideea pe care trebuie s-o prinzi este ca tu trebuie sa tii controlul intr-o discutie, sa nu te enervezi sau sa te pierzi cand te intreaba cat castigi. |
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Laureantiu nustu daca ti-am mai zis,da super tare avataru
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
vrem si noi la iri...hai si noi cu iri...iri vrem sa ne adore aproximativ majore...
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
axabrt |
![]()
|
laurentiu, asta cu controlul intr-o discutie e tare...
Pai la experienta mea...(am prieteni care nu sunt insurati si eu deja ...) numai eu vorbesc. Plus ca daca ma apuc sa le povestesc una alta e clar ca numai eu vorbesc. Ele silabisesc doar !!!! Crezi ca exagerez ? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
sorin1983 |
![]()
|
sau o babaciune?
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Si nu neaparat bunaciune....bani sa aiba
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
C@talin |
![]()
|
Romeo Fantastick - Da-ti chilotii jos Uite melodie aici
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
axabrt |
![]()
|
si multumirea mea unde mai e ?
ca ma plimb in bemweu ? Io merg pe avocata. Vad eu ce si cum ! Numa sa vrea sa iasa din casa ! |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Radduu |
![]()
|
QUOTE(C@talin @ 1 Jul 2007, 12:21) Bre nu-i complicat engleza sa stii,pierzi si tu cateva ore pe chat gasesti tu o bunaciune cu bani,porma te vedem noi in bmw ![]() ![]() sau asa..... Attached thumbnail(s) chevrolet_corvette_.jpg ( Size: 132.99k ) Number of downloads: 232 porsche_911_carrera.jpg ( Size: 116.46k ) Number of downloads: 238 porsche_944_girl_cranking_over_knee_boots_002.jpg ( Size: 85.37k ) Number of downloads: 209 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(C@talin @ 1 Jul 2007, 11:14) Din alea din Ladakalender. Daca te dispera parintii cu Talisman - Singur: 1. Dispera-i si tu cu 600 SEL - Pe la spate, sau Florin Peste si Play AJ - Vecina; 2. Muta-te cu chirie, e cam naspa la 30 de ani sa aduci fata acasa si sa apara parintii pe la geam sa-ti zica sa platesti intretinerea (vezi Filantropica) Pana convingi avocata, eu zic sa mai bagi vrajeala la 2-3. This post has been edited by Laurentziu83: 1 Jul 2007, 10:32 |
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Laurentziu83 |
![]()
|
...io de masina lu' a doua.
|
--------------------
.
.
.
|
|
axabrt |
![]()
|
ba aia n-are 17 ! Da cred ca are jenti de 18"
Si airbag lipsa ! This post has been edited by axabrt: 1 Jul 2007, 10:39 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Radduu |
![]()
|
QUOTE(axabrt @ 1 Jul 2007, 12:26) si multumirea mea unde mai e ? ca ma plimb in bemweu ? Io merg pe avocata. Vad eu ce si cum ! Numa sa vrea sa iasa din casa ! 1. Multumirea este daca bmw-ul este pe numele tau. 2. Sun-o si invit-o la un cico in oras la o terasa ceva.. ![]() ![]() This post has been edited by Radduu: 1 Jul 2007, 10:39 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
|
|
axabrt |
![]()
|
daca o sa accepte, poate va anunt...
sa speram ca nu... Din nou eu m-am insurat Nu stiu ce-am avut in cap mi-am luat nevasta frumoasa dar e tare puturoasa... Sade tolanita-n pat de 3 zile n-am mancat Sade la telenovele Nici nu spala vasele Fratilor fugiti Ca mine o sa patiti ..... Romeo fantastik dintoasa si paducehele This post has been edited by axabrt: 1 Jul 2007, 10:44 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
C@talin |
![]()
|
Inca o dedicatie
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Laurentziu83 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Radduu |
![]()
|
Cateodata o limba poate face minuni
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
|
|
C@talin |
![]()
|
Se fini
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
sorin1983 |
![]()
|
la un moment dat lu` una ii sare un san din bluza... si trecem la versurile trupei parazitii : ...iti ating un punct erogen..cand unei vedete ii sar sanii din sutien
![]() deci care e scopul clipului? ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:43 |