Dacia Solenza, Doresc sa achizitionez o Dacie Solenza
![]() ![]() ![]() |
Dacia Solenza, Doresc sa achizitionez o Dacie Solenza
nh1980ro |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
|
||
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|||
sonycu |
![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 13 Aug 2007, 14:01) sal cum poti sustine ca placutele de frana originale dacia costa 35 de ron? chiar vrei sa fac fotografie cu bonul de la magazinul dacia de unde am achizitionat placute pentru solenza mea cu pretul de 95 de ron? poate marca aia ferodo costa 35 de ron.. mare atentie !! eu am precizat DE ORIGINE.. bafta si fii mai atent pe viitor 13 Aug 2007, 14:58: QUOTE(nh1980ro @ 13 Aug 2007, 14:55) stai nh1980.. nu te supara.. o gluma e o gluma.. daca unii nu stiu de gluma nu trebuie sa te superi.. bafta This post has been edited by sonycu: 13 Aug 2007, 14:58 |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Ma scuzati domn sonycu ca v-am inoportunat eu cu masina mea de spalat fara sa nu stiu de gluma.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@sonycu - eu cu atat le-am luat la supernova. Banuiesc ca sunt identice. Placutele erau in cutia albastra dacia.
Daca sunt diferite placutele de solenza fata de supernova imi asum eroarea. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Ei difera un piculet. Alea de SN aveau si senzorii de uzura, chiar daca sunt mai ieftine.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Pe SN am pus de Dacia 1300 fara probleme.
P.S. Pot sa fie placutele de frana la Bugatti Veiron 90 RON daca masina costa 1.000.000 €......... ![]() This post has been edited by Amedeus: 13 Aug 2007, 20:40 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
mda.. nu pot comenta despre pretul placutelor de frana de SN pentru ca nu m-am interesat si nu vreau sa fac afirmatii eronate..
eu am solenza asa ca m-am interesat de pretul pentru solenza, este cu totul alta poveste daca placutele de pe SN merg si pe solenza.. multa bafta cristi |
--------------------
Ex Dacia
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
dann_00 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 26 July 06 From: Bucuresti ![]() |
La revizie la Auto Cobalcescu, acum o luna:
Set Placute Frana TE - 1 set -- 94 ron; Cod 6001545576 ![]() --fara manopera |
--------------------
Dacia | Kia
1300 | Cee'd
1981 | 2007
- B-xx-SBH | B-xx-SBH
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Ex Dacia
|
|
secme |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 20 January 05 ![]() |
felicitari sonycu
ITP la adras militari, iunie 2007, ca esti din bucu: 65 roni, parca, noroi pe ea ca la noi in oras, mesteru nu s-a formalizat, a zguduit-o cum stie el si mi-a dat ok. important este sa ai franele in parametri, la fel si emisiile. de cand o am, numai la service autorizat am fost. ieftin si sigur. ce a fost schimbat, are factura si garantie 18 luni. mai ales la o masina SH, mergi la un service autorizat> primesti garantie 18 la orice piesa schimbata de ei. nu sparge banii> de 3 ani, nu bag in ea decat uleiurile si piesele de la service, recomandate de dacia, ca d-aia am platit garantie si platesc garantie la orice lucrare. superior fata de LGN> incredibil, dar SLZ scala are filtru de polen, LGN nu (conform mesterilor de la adras, scuze daca nu este adevarat, nu am verificat personal) in cutia aia neagra din dreapta, langa parbriz. iti recomand sa il schimbi anual, plus sa dai o spreiere antiseptica primavara. sa cureti bacteriile. toba finala rugineste, inevitabil, din motive de tabla ieftina. da cu vaselina pe la balamale. in rest, nu ai de ce sa ridici tu capota motorului, decat sa completezi lichidul de spalare. slz, daca o duci la revizii la ateliere serioase, nu te deranjeaza deloc. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
- B 02 XKB
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Anual? La 15mii de km e plin de valatuci, negru de fum si albine sau viespi....
....cat despre placutele de frana, pun T114 de 30 RONI, folosesc un flex ca sa tai urechile alea si sunt bune de folosit 15000 km. This post has been edited by george_slz: 20 Aug 2007, 17:45 |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
QUOTE(secme @ 20 Aug 2007, 16:02) felicitari sonycu ITP la adras militari, iunie 2007, ca esti din bucu: 65 roni, parca, noroi pe ea ca la noi in oras, mesteru nu s-a formalizat, a zguduit-o cum stie el si mi-a dat ok. important este sa ai franele in parametri, la fel si emisiile. de cand o am, numai la service autorizat am fost. ieftin si sigur. ce a fost schimbat, are factura si garantie 18 luni. mai ales la o masina SH, mergi la un service autorizat> primesti garantie 18 la orice piesa schimbata de ei. nu sparge banii> de 3 ani, nu bag in ea decat uleiurile si piesele de la service, recomandate de dacia, ca d-aia am platit garantie si platesc garantie la orice lucrare. superior fata de LGN> incredibil, dar SLZ scala are filtru de polen, LGN nu (conform mesterilor de la adras, scuze daca nu este adevarat, nu am verificat personal) in cutia aia neagra din dreapta, langa parbriz. iti recomand sa il schimbi anual, plus sa dai o spreiere antiseptica primavara. sa cureti bacteriile. toba finala rugineste, inevitabil, din motive de tabla ieftina. da cu vaselina pe la balamale. in rest, nu ai de ce sa ridici tu capota motorului, decat sa completezi lichidul de spalare. slz, daca o duci la revizii la ateliere serioase, nu te deranjeaza deloc. mersi pentru post secme.. bafta |
--------------------
Ex Dacia
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
QUOTE(argon @ 17 Jul 2007, 13:19) Enorm! Fiecare face ce vrea cu banii munciti si e mandru de achizitiile sale, asa ca nu o sa-ti spun ca te-ai fraierit, si ca virgula cu ~7-800 euro in plus iti luat Logan Laureate cu un an mai nou si cu aceleasi dotari, adica o masina de generatie recenta(mai ales in care stai lejer si ai loc, nu chircit cu plafonul pe frunte) si mult mai sigura decat SLz care la capitolul conceptie si siguranta e undeva prin 1985. Deci nu-ti spun ![]() Da, si eu cred ca a luat teapa meseriasa, e clar, un pret real era un 4600 maaax. Acu sper totusi ca masina nu e busita sau manarita altfel, iar fericitul posesor sa aiba cati mai multi km fara evenimente. Bafta ! |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
QUOTE(Braveheart @ 21 Aug 2007, 17:45) Da, si eu cred ca a luat teapa meseriasa, e clar, un pret real era un 4600 maaax. Acu sper totusi ca masina nu e busita sau manarita altfel, iar fericitul posesor sa aiba cati mai multi km fara evenimente. Bafta ! ooo iti multumesc pentru opinia ta foarte clara cum ca mi-am luat teapa.. poate daca te vei uita mai bine la preturi vei ajunge sa gandesti altfel.. dar fiecare cu parerea lui.. bafta |
--------------------
Ex Dacia
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
cu cat pretul e mai mare posibil ca masina sa fie in stare mai buna.
|
--------------------
-
-
-
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
QUOTE(hash @ 22 Aug 2007, 09:42) nu sunt in totalitate de acord cu tine.. cea mai buna "metoda" este sa te duci cu cineva care chiar se pricepe la masina.. eu unul asa am facut.. si sunt multumit de ea.. toata lumea care a vazut-o a zis ca e super ok.. bine, mie imi si place sa am grija de ea.. bafta |
--------------------
Ex Dacia
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
QUOTE(argon @ 23 Aug 2007, 08:11) sunt de aceeasi parere.. rugina nu am absolu deloc, nu scartie, nu bate nimic la ea, aerul conditionat merge ok, servo-directia la fel.. totul e super functional.. de cand am cumparat-o am facut 4000 de km pe diverse trasee (enumerez doar transfagarasanul) unde s-a comportat super ok.. sper ca si restul posesorilor de solenza sa aiba cate "probleme" am eu.. bafta cristi |
--------------------
Ex Dacia
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
nimeni nu a zis ca nu ai luat masina buna.. ca deh, din poze nu poti zice nimic..era vb doar de pret..atat
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Ex Dacia
|
|
Braveheart |
![]()
|
cum zicea si argon, important e sa fii multumit..daca stau bine si ma gandesc si a mea a fost supraevaluata cand am luat-o (desi era noua) si totusi per ansamblu sunt multumit. Bafta si ai grija cum conduci !
|
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
mersi man..
asta e.. poate in timp voi reusi sa imi cumpar ceva mai bun.. bafta |
--------------------
Ex Dacia
|
|
Mr.M |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
In caz ca intereseaza pe cineva: ieri seara am vazut in fata parcului Plumbuita-pe sos Colentina, la ceas- o dacia Solenza alba, de vanzare.Avea 30 000 km si cerea 13000 RON.Astea sunt singurele date pe care le-am retinut..
|
--------------------
Dacia
Berlina, LGN
2002, 2008
- B-56,46, ***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 19:24 |