Ce parere aveti despre Mistubishi Lancer?, Ma bate un gand serios.
![]() ![]() ![]() |
Ce parere aveti despre Mistubishi Lancer?, Ma bate un gand serios.
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Preturi fara TVA
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Pretul la Intense este de 13277 euro fara TVA. Pretul actual. Credeam ca e mai mare reducerea dar nu e.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma, sunt 600 de Iepuroi totusi, e ceva! Cam cit sa-ti acopere taxa de prima inmatriculare.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Da si bonus un Cass sau senzori de parcare. Cica la 1.6 pretul ajunge la 12000 si ceva final, acolo reducere. Nu prea au culori multe, alba nu e deloc pe stoc.
This post has been edited by 2dor: 4 Jul 2007, 10:22 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Marty |
![]()
|
Vrei tu neaparat alba? Mi se pare cam.... stearsa.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu-i rea...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
borciparte |
![]()
|
![]() da Group: Banned Posts: 171 Joined: 7 June 07 ![]() |
QUOTE(argon @ 4 Jul 2007, 10:21) ba da, lamurit ![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1300
1980
- x 10 BOR Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault |
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(borciparte @ 4 Jul 2007, 20:47) ... stii cat poarta la pantof Marty? Stii ce tanar si nelinistit e? Nici nu ma astept de la el sa fie un campion al economiei de combustibil, pur si simplu nu-i sta in caracter ![]() 1. 45 2. 33 3. Chiar merg potolit. 60 in oras, 100-110 afara, 130-140 pe autostrada (de regula). Ca se mai gaseste cite un TDI sau alt tractor sa-mi dea flash-uri.... asta-i alta problema, dar nu se-ntimpla on daily bassis. Mie-mi place sa am motor sub partea dorsala, c-am niste depasiri de pensionar in mine de rid toti prietenii. Si-mi place sa stiu ca daca i-am dat inferioara si am pus pedala la podea, nu-mi apar broboane de transpiratie ca se apropie ala din fata la mai putin de 500 de metri. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
borciparte |
![]()
|
sa nu-mi zici ca mergi cu ea super finut si iti consuma 12 in oras... banuiesc ca ai facut plin-plin si nu te iei dupa CB care minte (de obicei in minus, e drept).
Stiam cat porti la pantof(i) ![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1300
1980
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
One moment, please! Pretul e fara tva sau fara taxe? Ca, din cate stiam io, japonezele mai vin cu 10% taxe +1% acciza. Just?
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Marty |
![]()
|
Ma, tu ma cunosti!
![]() Masina n-are CB, merg plin-plin. Si daca din datele date de constructor reiese un consum de 11.7% si mie-mi consuma 12.6, ti se pare ca merg super agresiv? Ah, am uitat sa va spun... masina asta zici ca merge pe aer la ralenti. Am luat in brate citeva cozi Arcul de Triumf - Pod Baneasa si sa dea dracu' daca s-a simtit vreun pic la consum. <span class='edit'>4 Jul 2007, 22:32:</span> QUOTE(colombina29 @ 4 Jul 2007, 22:31) One moment, please! Pretul e fara tva sau fara taxe? Ca, din cate stiam io, japonezele mai vin cu 10% taxe +1% acciza. Just? Pretul este fara TVA, taxele (10%) sunt incluse-n pret. colombina (un pic OT), poti sa-mi spui si mie ce tip de becuri are Albea pe semnalizarea fata? Daca-i W21W ma duc la un dealer Fiat sa-mi iau si eu 2. ![]() This post has been edited by Marty: 4 Jul 2007, 21:34 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
borciparte |
![]()
|
da, te cunosc, dar sa stii ca, consumul tot mare mi se pare. Pe bune. Compar cu ceva similar si mie imi da mai putin, in fine, nu intram in detalii dar traiam cu impresia ca iti ia pana in 10% in oras daca mergi finut cu ea.
Pfuai, nu ai CB? Deci nu are ce sa iti distraga atentia in timpul mersului si nu stangi din b(fese) ca iti sare consumul din targetul dorit ![]() Ia zi de faruri. Cum ti se pare ca lumineaza asta noi cu polielipsoid? Si da-mi si mie un link ceva daca ai ca sa iti vad modificarile facute la negresa. Daca nu te tii de cuvant iti trimit o de-aia mica de fro 20jde de cm dupa tine ![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1300
1980
|
Marty |
![]()
|
Intra la mine-n galerie, sunt poze acolo. Farurile sunt unica schimbare pina-n momentu' de fata. Vreau sa-i iau niste jante.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Mai bine in targ la vitan!
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Marty |
![]()
|
2dor, vezi ca e forum de Mitsube. Iti dau linkul pe MP.
colombina, macar confirma-mi ca tipul becului e W21W. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
borciparte |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 4 Jul 2007, 22:50) Intra la mine-n galerie, sunt poze acolo. Farurile sunt unica schimbare pina-n momentu' de fata. Vreau sa-i iau niste jante. oki. Ar merita niste jante. Mie imi plac unele modele de la Enkei. Negre. |
--------------------
Dacia 1300
1980
|
Marty |
![]()
|
Si mie-mi plac ENKEI-urile, mai ales alea de pe EVO 9, da'..... Oricum, m-am oprit la astea. Modelul nr. 9.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
colombina29 |
![]()
|
Fir-ar sa fie, sunt cu apartamentul in renovare si nu gasesc nimic: nici manualul de la albea nici cd-ul cu manualul in format pdf. Poate ma ajuta totusi un coleg albeist!
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
borciparte |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 4 Jul 2007, 23:02) Si mie-mi plac ENKEI-urile, mai ales alea de pe EVO 9, da'..... Oricum, m-am oprit la astea. Modelul nr. 9. inainte sa le cumperi sa fii foarte atent la ET si la greutatea lor (bineinteles sa nu omiti restul de dimensiuni ![]() Imi plac alea (9), dar sa fie negre ![]() Cool farurile, dau o nota mai aparte. This post has been edited by borciparte: 4 Jul 2007, 22:10 |
--------------------
Dacia 1300
1980
|
Marty |
![]()
|
Am cautat si am gasit prin Anglia o pereche de WY21W exact cum vreau eu, Philips Silver Vision. Jegurile astea de la noi (Aspad) mi-au zis ca au P21W si ca nu vind decit la set de 12. Pai si daca nu-s bune, ce sa fac cucoana cu ele, sa mi le pun pe sicriu cind o fi sa-mi bata coliva-n piept?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
valeriu ciprian |
![]()
|
![]() ascult orice parere Group: Members Posts: 352 Joined: 28 June 06 ![]() |
Iata un Lancer interesant...
Attached thumbnail(s) SA400081.JPG ( Size: 366.3k ) Number of downloads: 269 |
--------------------
dacia
Logan abs + 2007 1.5 dci / Laguna 3 2008 1.5 dci
.
|
|
Marty |
![]()
|
Daca-mi dai tu diferenta de 25 de mii de euro, promit ca maine ma duc sa fac comanda!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
2dor |
![]()
|
Vai cat de frumoasa e alba.
![]() Niste jante mai mari ar merge bubita pe ea. Hai Marty sa iti dau un site cu kituri de caroserie pentru Lancer. http://www.body-kit.com/index2.html This post has been edited by 2dor: 5 Jul 2007, 07:26 Attached thumbnail(s) 9402_2006_Mitsubishi_Lancer.jpg ( Size: 45.5k ) Number of downloads: 208 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
Cristi T |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 14 January 07 From: Timisoara ![]() |
Da,e mare diferenta de pret dintre Lancer 2.0 si Evo IX dar si performormantele celui din urma...Referitor la jante,eu am OZ Racing Superlegera 19",am schimbat jantele de fabrica pe acestea + o mica diferenta
![]() |
--------------------
Dacia
1300 berlina din '75;Subaru WRX STI
2004
- B-24-FAQ
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(2dor @ 5 Jul 2007, 08:23) Niste jante mai mari ar merge bubita pe ea. Vezi ca 17" e maximum care intra. MI se pare ca 215 e cea mai mare latime. QUOTE Hai Marty sa iti dau un site cu kituri de caroserie pentru Lancer. http://www.body-kit.com/index2.html Stai linistit ca-i fumat de mult! ![]() QUOTE(Cristi T @ 5 Jul 2007, 08:52) Referitor la jante,eu am OZ Racing Superlegera 19",am schimbat jantele de fabrica pe acestea + o mica diferenta ![]() Si nu ne zici si noua unde ai reusit tu super-performanta asta? ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Marty: 5 Jul 2007, 08:04 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
2dor |
![]()
|
Da stiam ca M Car aduc kiturile alora.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
Marty |
![]()
|
Ah, sa nu uit... vei avea o mare surpriza cu raza de bracaj. E ENORMA!!! Eu inca nu m-am obisnuit si ma mai trezesc ca trebuie sa fac 50 de manevre ca sa-ntorc masina.
Din punctul meu de vedere, asta ar fi singurul minus al masinii. P.S.: Desi in carte scrie sa bagi benzina de minim 95, baga-i Petrom 99+. Daca bagi 95, de oriunde ai baga, tremura la ralenti. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Deci bracajul e mic. Da' numarul de ture de volan? Tot mai mic fata de masinile din clasa ei? Sa fie oare gandita pentru directie mai fina?
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Marty |
![]()
|
Da, are mai putine ture, cam 3/4 de tura mai putin.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:32 |