Ce parere aveti despre Mistubishi Lancer?, Ma bate un gand serios.
![]() ![]() ![]() |
Ce parere aveti despre Mistubishi Lancer?, Ma bate un gand serios.
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Rotile sunt 195/50/16.
Marty nu stiam, merci de lamurire. This post has been edited by 2dor: 27 Jul 2007, 12:08 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Deci sunt un mare pachet de draci! Din senin, din iarba verde... a aparut factura pentru taxa de prima inmatriculare. 2250 RON. Si bineinteles ca n-am bani.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
papamuntz991 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 496 Joined: 15 January 07 From: Militari Customs ![]() |
cum adica a aparut din senin?nu stiai ca trebuie platita?nu te inteleg...sau a venit factura acum si o asteptai mai tarziu?
inca o chestie:de ce ai demontat fata lancer-ului?ai schimbat farurile?ca din fabrica nu as crede ca au pozitia cu angel eyes... ps:bine ca ai avut momo pe solnita:))) This post has been edited by papamuntz991: 27 Jul 2007, 13:59 |
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
- B 17 M.. cu Dacia in suflet...
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Spera si el ca da chix sistemele informatice de la astia si nu il mai taxeaza.
Ba Marty, esti ca loganarii care n-au bani de benzina. Atata doar ca pe tine nu scrie Dracia ![]() Cat mai poti amana? Mai pot amana? Macar pana mai numeri niste saibe.... This post has been edited by driverx: 27 Jul 2007, 13:56 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Marty |
![]()
|
Bre, masina am luat-o-n Februarie, suntem aproape-n August. Am crezut ca taxa de prima inmatriculare e inclusa-n rata.
Cit mai pot amina? Pai a venit factura azi avind scadenta pe... 25 Iulie. Oare cit mai pot amina ? Bani mai am vreo 15 milioane, da-s pentru toata luna August. Si gindeste-te ca la mine numa' benzina ma costa cam 6 milioane pe luna (4 plinuri). papmuntz, am vrut sa-mi pun faruri cu proiector/lupa si aveau si angel eyes. Am zis "sa fie primit!" si asta a fost. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
papamuntz991 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 496 Joined: 15 January 07 From: Militari Customs ![]() |
cum sunt farurile cu proiector si lupa...si deci ai schimbat farurile originale nu?
|
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
|
|
Marty |
![]()
|
Nu. Am patru faruri pe masina. Nu se observa?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
2250 RON taxa de primă inmatriculare ? Asa, deodată ? Hă, hă, ce noroc mai ai și tu ...
Dacă factura e scadentă pe 25 iulie și a venit azi, cred că mai poa' s-aștepte ... nu cred că au cum să-ți forțeze mâna să plătești ... This post has been edited by cristi.r: 27 Jul 2007, 14:37 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Marty de kkt situatia cu taxa de prima inmatriculare, sper ca poate si la mine or sa faca la fel nu de alta dar ar fi cam mult si taxa, si RCA si restul cheltuielilor de inmatriculare sa vina acum.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Pai, da, Tudore, baga la cap din experienta altora si zi-le maimutelor de la firma de leasing sa nu faca tampenii ... Sa stabileasca foarte clar negru pe alb conditia cu taxa de prima inmatriculare !
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
papamuntz991 |
![]()
|
bai marty...intrebarea mea trebuia sa se citeasca asa:cat de bune sunt farurile alea noi de a meritat sa dai banii pe ele cand cele din fabrica erau bune?cat te-a costat smecheria?
ps:sunt urate 4 faruri..da si tu jos macar 3... ![]() This post has been edited by papamuntz991: 27 Jul 2007, 14:46 |
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
|
|
Marty |
![]()
|
Farurile: 176 USD, transportul: 130 USD, transferul bancar+taxe: 60 USD, vama: 110 ron. Au urmat xenoanele, 450 ron, saru'mina Doc.
Cumpara cineva? Hai c-am nevoie de bani. ![]() This post has been edited by Marty: 27 Jul 2007, 15:26 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 4 Jul 2007, 22:32) Am luat in brate citeva cozi Arcul de Triumf - Pod Baneasa si sa dea dracu' daca s-a simtit vreun pic la consum. Pai na, avantajul tau ca n-ai CB ![]() 2dor > in locul tau strangeam din dinti putin si asteptam sa apara Lancer-ul nou; dar acum - sa-l stapanesti sanatos si pe asta. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
papamuntz991 |
![]()
|
@aix..iti dai seama la ce pret o sa iasa ala...si mai vine si-n 2008...
@marty>deci ce vinzi? cine se ocupa de xenon la 450 ron?aaaaaa? |
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
|
|
2dor |
![]()
|
In primul rand ca noul Lancer vine in toamna, actualul Lancer nu se mai importa. Preturile nu or sa fie mai mari, de curiozitate intrati pe www.mitsubishi-motors.ru si vedeti preturile acolo, sunt in dolari dar puteti face conversia in euro. Si in primul si in primul rand noul Lancer nu va veni la inceput cu motorul de 2.0 si 152 CP, eu am vrut motor mare plus dotarile pe care le are modelul actual. Lancer-ul nou o sa aiba pesemne dotari sport intr-un an si ceva, sa iasa si noul EVO. Si mai e un lucru pentru care nu regret alegerea facuta, orice model nou aparut are probleme pana la un facelift, si macar stiu ca Lancer-ul actual e la sfarsit de cariera deci problemele lui au cam fost rezolvate.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
papamuntz991 |
![]()
|
mare dreptate ai la faza cu facelift...normal ca la orice model apar probleme...ce bmw nu si-a chemat X5 parca in service ca nu stiu ce era prost setat/montat...
LE: daca va intereseaza detalii despre noul lancer www.lancerproject.com This post has been edited by papamuntz991: 30 Jul 2007, 10:27 |
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Lancer 2008 are CVT
![]() This post has been edited by St: 30 Jul 2007, 15:33 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
papamuntz991 |
![]()
|
are are
![]() dar mai exact nu are ceva..si anume trepte de viteza predefinite,fixe... This post has been edited by papamuntz991: 30 Jul 2007, 15:37 |
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
|
|
2dor |
![]()
|
Deci azi am intrat in posesia Lancerului si vreau sa spun ca e incredibil, e super. O sa fac poze si sa povestesc impresii in curand.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Felicitari inc-odata! Sa te bucuri de el pe deplin!
|
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
![]() sa o stapanesti sanatos ! ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
2dor:
![]() ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
ageana |
![]()
|
Tudore, inca ceva, acum ca ti-ai luat Mitsu sa nu te uiti de sus la astia cu Dacia
![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
ageana, omul nu si-a luat passat sau alt flavour tedeii, ok?
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
ageana |
![]()
|
Da... ai si tu dreptate.
Da` oricum, Loganu` e mai bun decat Lancerul ![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Ba nu Solenza e mai buna
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Gluma, gluma... dar cand ne plimbi si pe noi?
![]() Sa ai parte de bijuterie si ea de tine. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
S-o conduci sanatos!
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
papamuntz991 |
![]()
|
best wishes:)
|
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 19:29 |