Ce parere aveti despre Mistubishi Lancer?, Ma bate un gand serios.
![]() ![]() ![]() |
Ce parere aveti despre Mistubishi Lancer?, Ma bate un gand serios.
cristi.r |
![]()
|
||
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
megane
diesel
2006
|
|||
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand multumesc tuturor pentru urari si cine stie poate facem si un Drive Test. Deci dupa ce am asteptat 3 saptamani 2 transferuri bancare la aceiasi banca Unicredit, si 2 zile sa vina masina de la Pitesti, ieri prietenul meu de la Miti Motors m-a chemat sa vin sa ridic masina. Pentru ca era ora 18:00 si se termina programul nu mi s-au dat covorasele ei, momentan am unele de Colt folosite, si nici senzorii de parcare cadou inca nu ii am. Saptamana viitoare insa o sa fie completa sper. Ce sa spun culoarea este belea, superba, cand a venit tipul cu ea de la spalat am ramas masca, deja se stransesera seful lui cu o tipa sa o vada. Ala imi spune "Buna alegere". Cica spune el ar avea suspensia mai tare ca la EVO, si merge lejer 210 km/h. Aveau baietii un EVO de test in curte, daca nu era sfarsitul programului bagam o tura, macar in dreapta. Acum despre masina, are suspensia tare dar in curbe logic nu are probleme deloc, se tureaza extrem de repede, momentan incerc, repet incerc sa o tin pana in 3000 de ture dar este greu. Trage inca bine chiar si in a patra la viteza mica, in a doua poti sa pleci de pe loc si daca mergi cu 5 la ora lejer. Cum spunea si Marty raza de bracaj e mare, inca nu sunt obisnuit. Primul lucru pe care l-am facut a fost sa scot tetiera centrala spate care statea in drum cand ma uitam in oglinda. Eleronul insa ajuta mult la parcarea cu spatele ca stii unde se termina masina. Consumul inca nu il stiu, ce imi place e ca bordul sta aprins non-stop, doar ca seara se diminueaza putin. Era un buton care nu stiam ce face dar de fapt e intensitatea luminii de la bord si clima. Lumina la clima e alba iar la bord un portocaliu aprins. Scaunele sunt sport, nu pleci din ele sub nici o forma, o sa fac poze cu aparatul ca astea sunt cu telefonul. Parbrizul imi place iar ca e alungit si mare. Daca mai aveti intrebari va raspund cu placere.
This post has been edited by 2dor: 4 Aug 2007, 08:08 Attached thumbnail(s) IMAGE_036.jpg ( Size: 311.61k ) Number of downloads: 231 IMAGE_037.jpg ( Size: 325.3k ) Number of downloads: 220 IMAGE_038.jpg ( Size: 178.5k ) Number of downloads: 230 IMAGE_039.jpg ( Size: 140.41k ) Number of downloads: 205 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Ce urata eeeeee !!!!! Si farurile si bordul si volanul si eleronul, naspa rau de tot .... stii tu strugurii acri, alea, alea ...
![]() ![]() Bravo, nene ! S-o stapanesti sanatos !!! Ai grija la rodaj !!! Dupa aia ... vad ca ai linia rosie de la 7000 ... ![]() LE: pozeeeee, multe pozeeeee !!!!!! This post has been edited by cristi.r: 4 Aug 2007, 08:01 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
S-o folosesti sanatos, e belea masina ! Cat zici ca a costat ? Parca incepe sa ma bata si pe mine un gand de-asta...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
2dor stiai ca ieri a fost ziua mea si dintodeauna imi doresc un lancer ?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
La Multi Ani cata87! Iti doresc sa ai parte de un Lancer ca al meu!
Kunt e 16000 cu totul. Driverx volanul e luat din targul Vitanishma din Tokyo, ce vrei asta e. This post has been edited by 2dor: 4 Aug 2007, 09:19 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Vad ca deja te-ai apucat de demontat
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
2dor |
![]()
|
Daca te referi ca casetofon, sa stii ca vine fara, deci locul ala asa e gol, momentan, in schimb are 4 boxe cu 2 tweetere montate din fabrica. De fapt secretul este ca masina avea casetofon dar cica e vre-o 1500 RONI, si dealerul a decis sa dea masinile fara ca nu merita un casetofon nenorocit atata.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nu stiu de ce totusi am impresia ca masina aia nu e a lui.
2dor.....o intrebare si un sfat pentru tine. Pe unde dracu umbli cu masina? Mai spal-o asa din cand in cand, sa nu uiti ce culoare are. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
2dor |
![]()
|
Driverx?
![]() Daca te referi la Renault-ul 5 de langa Mitsu sa stii ca nu imi apartine cu toate ca l-as prefera pe langa masina ta. This post has been edited by 2dor: 4 Aug 2007, 09:39 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
2dor, belea masina
![]() ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
driverx |
![]()
|
2dor...repede te aprinzi. Nu mere amu o mica gluma? WTF? Sau de fapt m-am prins. Si tu glumeai cand ziceai ca prefer R5 in locul frijiderului.....
![]() ![]() This post has been edited by driverx: 4 Aug 2007, 09:57 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
2dor |
![]()
|
Chiar nu m-am aprins, daca era asa spuneam "frigider" sau "dulap" in loc de "masina ta".
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, Tudore, daca iti vad masina ti-o zgarii cu cheia. Asa d-al dracului ca tu ai Lancer si io am Logan!
![]() S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea! ![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
2doreee, sa-o stapanesti sanatos si fara evenimente... Abia astept sa-o vad si eu in realitate...
![]() Ah si referitor la replica "Nu stiu de ce totusi am impresia ca masina aia nu e a lui." Probabil pentru ca e Lancer nu Logan Ambition ... Strugurii sunt struguri ![]() This post has been edited by A l e x: 4 Aug 2007, 21:13 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
2dor |
![]()
|
Multumesc. A l e x cand vii in Bucuresti ai un Drive Test din partea mea!
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
GabyT |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
S-o stapanesti sanatos si fara incidente !!!
Este superba... ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
papamuntz991 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 496 Joined: 15 January 07 From: Militari Customs ![]() |
suspensia mai tare ca EVO?!nu prea cred asta...darrrrrr
you got a super car!!!!!!si ai grija cu rodajul...e bun tata... |
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
- B 17 M.. cu Dacia in suflet...
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Ce parere am despre Lance? Niceeeee
![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
2dor |
![]()
|
Poze noi.
Attached thumbnail(s) Picture_001.jpg ( Size: 78.51k ) Number of downloads: 126 Picture_002.jpg ( Size: 87.58k ) Number of downloads: 103 Picture_003.jpg ( Size: 89.8k ) Number of downloads: 105 Picture_004.jpg ( Size: 68.11k ) Number of downloads: 112 Picture_005.jpg ( Size: 57.57k ) Number of downloads: 137 Picture_007.jpg ( Size: 82.79k ) Number of downloads: 143 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
L-a spalat ploaia?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Frumoasa, frumoasa, da' nu-mi place culoarea asta, nici sa ma omori.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.741 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
S-o stapanesti sanatos si fara evenimente! Stii ca trebuie udata intr-o zi a saptamanii ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
driverx |
![]()
|
Ba, da' n-are pleiar?
Pune-i ceva empetrei pleiar Roadstar, First sau Fukosonic. Nu il lasa asa gol..... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
2dor |
![]()
|
Multam baieti. Ironick normal...
Driverx, va urma un Blaupunkt. This post has been edited by 2dor: 7 Aug 2007, 19:27 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
nicu022003 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 537 Joined: 27 February 07 ![]() |
Frumoasa masina mai ales culoarea.
|
--------------------
Volkswagen
Golf
2010
- B184PAN
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Merita la raportu` de marca/pret/fiabilitate. Da sincer la materiale mie nu-mi place. Poate gresesc da interioru` adica bordu`/schimbatoru`/etc par ieftine.
La bani merita totusi ca e japoneza...si e o masina buna si arata si bine. |
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
superba...e prima masina pe lista mea
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 19:36 |