Ce parere aveti despre Mistubishi Lancer?, Ma bate un gand serios.
![]() ![]() ![]() |
Ce parere aveti despre Mistubishi Lancer?, Ma bate un gand serios.
2dor |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Marty, daca zici ca bracajul iti pune probleme, cred ca e momentul sa inveti sa faci intoarceri cu frana de mana. Alea le faci mult mai simplu, fara multe manevre, plus ca le faci intr-un timp mult mai scurt.......
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
@MArty: Semnalizare frontala : PY21W , putere 21W (bec tip baioneta)
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Gandul serios e deja aplicat in practica, Solenza am vandut-o si urmeaza luni sa platesc avansul pentru Lancer Intense, masina e deja rezervata, are culoarea Wine Red. Merci Marty pentru toate informatiile cu care m-ai ajutat. Masina cred ca nu saptamana viitoare ci cealalta o sa o am. O sa pun poze atunci.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sa fie-ntr-un ceas bun!!!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
super alegere.bravo!
2 intrebari: cu cat ai dat solenza? care e pretul final la mitsu? |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
2dor |
![]()
|
Multumesc. Solenza am dat-o cu 4500 iar Mitsu ajunge la 16000 cu totul.
This post has been edited by 2dor: 13 Jul 2007, 21:05 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Bravo again.S-o conduci....sportiv
![]() P.s: prea tare semnatura ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
borciparte |
![]()
|
![]() da Group: Banned Posts: 171 Joined: 7 June 07 ![]() |
super bestial break-ul asta
![]() @2dor, buna alegere ![]() |
--------------------
Dacia 1300
1980
- x 10 BOR Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault |
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 4 Jul 2007, 09:55) QUOTE(Marty @ 4 Jul 2007, 09:55) Si mai nasol a fost ca aceeasi persoana avea si mania vitezei, mergind cit l-a putut duce motorul de Opel Astra Break 1.7 CDTI (80 CP). Opel astra caravan 1.7cdti 180-200km/h???? ![]() ![]() ![]() sa fim seriosi totusi, masina aia nu prinde atat nici in cadere libera |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
papamuntz991 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 496 Joined: 15 January 07 From: Militari Customs ![]() |
un motor de 100 de cai nici nu discuta ..lejer ia 180-200...
am mers cu un opel vectra caravan motor 2.0 diesel 90 cai an '97...cu 185 maxim...dar constat mentinea la 180... deci e posibil sa atinga si acel astra caravan 180... LE:ma bucur ca vad un topic cu masinuta mea preferata lancer-ul(evident preferata mea e EVO)... si am auzit ca motorul de 136 de cai aspirat nu e asa puternic...voi ce spuneti? This post has been edited by papamuntz991: 25 Jul 2007, 16:28 |
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
- B 17 M.. cu Dacia in suflet...
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai depinde ce inseamna pentru tine puternic... Ca daca pentru tine puternic inseamna >500, normal ca asta de 136 nu e deloc puternic..
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
I-a venit bre lu` `nea Tudor masina? Ca-s tare curios s-o vad si eu.
|
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
2dor |
![]()
|
Nu a venit inca, saptamana viitoare sigur vine. O sa pun poze imediat ce intru in posesia ei.
Nu ai condus masina sa vezi ce inseamna 136 CP, ideea e ca fuge de mananca pamantul, dar placerea e la viteze mici ca ai cu ce sa pleci tare daca vrei. Urca frumos in ture, si se simte motorul ca e 2.0. This post has been edited by 2dor: 26 Jul 2007, 10:37 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(lucian_vlaicu @ 25 Jul 2007, 13:27) Eu am ramas sa bag benzina, ei au luat-o inainte. Am mers cu 200 ca sa-i ajung. Ma miram de ce dracu' nu-i mai ajung odata, ulterior am aflat ca posesoru' de Astra ii dadea-n gusa de-i sarea basca si mergea 160-180. Tin sa te anunt ca 180 (pe ceas) e o chestie foarte reala, n-am de ce sa maninc rahat! 2dorele, vezi ca o sa te obisnuiesti mai greu cu directia. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
180 pe ceas stiu ca prinde ca am si eu tocmai de asta m-am sesizat cand am vazut 200 acolo, ca nu vorbeam din ce auzisem de la prieteni
![]() Daca tot sunt aici...cum iti sta masina la 200 km/h? se simte ok ? de curiozitate intreb ... |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
papamuntz991 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 496 Joined: 15 January 07 From: Militari Customs ![]() |
baieti am spus ca am auzit..de aceea am si spus asta...asteptam raspunsurile care sa infirme;)
...asa mi-a zis cineva care a mers cu un lancer 2.0 dar ce cuplu are acel motor?ca e vorba si de asta..poate are cuplus undeva prea sus si de aceea e senzatia... eu nu incerc sa denigrez acel motor...ci incerc sa inteleg... deci astept raspunsuri iar... |
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
QUOTE(2dor @ 26 Jul 2007, 10:05) Nu a venit inca, saptamana viitoare sigur vine. O sa pun poze imediat ce intru in posesia ei. Nu ai condus masina sa vezi ce inseamna 136 CP, ideea e ca fuge de mananca pamantul, dar placerea e la viteze mici ca ai cu ce sa pleci tare daca vrei. Urca frumos in ture, si se simte motorul ca e 2.0. Conduc dom`le zilnic o Alfa 147 1.9 ce are peste 100 CP, si mai rar o Alfa 156 1.9 cu vreo 150 CP si 6 trepte. Viteza ca viteza, dar cel mai mult imi plac acceleratiile ultra-mega-super rapide, si sunetul superb pe care-l scoate odata cu cresterea turatiilor. Nu am condus niciodata un Lancer (de fept, n-am condus niciodata Mitsubishi), dar ma gandesc ca placerea e aceeasi. Felicitari pt. masina, si iti doresc ca in cativa ani sa reusesti sa-ti iei un EVO ![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(lucian_vlaicu @ 26 Jul 2007, 11:51) Ma, atunci a stat ok, ca era masina plina (4 oameni +bagaje). Da' am venit duminica singur de la mare si m-am luat cu un Mondeo nou. La 200-220 se cam simte daca bate vintu' din lateral, in schimb e lipita de sosea. papamuntz, cuplul e de 176 Nm, da' trage bine de jos, de la turatii mici. Iar daca spui ca n-are putere, poate intrebi si tu un "impresar" posesor de 2.0 TDI de 140 de cai, care a avut nenorocu' sa-l apuce vitejia pe linga un Lancer, sa vezi ce-ti spune. ![]() This post has been edited by Marty: 26 Jul 2007, 11:44 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
2dor |
![]()
|
Merci ageana, nu am mers cu un EVO nici macar in dreapta dar cine stie, poate candva... Oricum senzatia trebuie sa fie criminala, chiar o sa vorbesc cu tovarasul meu de la Mit Motors poate ma da cu EVO intr-o zi. Oricum nu am sansa sa il conduc eu ca nu te lasa.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
papamuntz991 |
![]()
|
deci marty tu imi spui ca are cuplul mai bun si face un diesel care are 4 cai mai mult?
era un tip cu un evo zilele trecute si nu prea se pricepea la parcare:))))) |
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(papamuntz991 @ 26 Jul 2007, 15:29) deci marty tu imi spui ca are cuplul mai bun si face un diesel care are 4 cai mai mult? Well, ma gandesc eu ca daca incepi sa cunosti masina, tii lancerul sus in ture si stii cand sa schimbi, atunci ai toate sansele sa-l faci pe vajnicul TeDeIst sa se dea cu capul de volan de ciuda ![]() (Oricum pe mine sincer ma mai distreaza uneori dizelisti de-astia vajnici care tre' sa schimbe cand le e lumea mai draga in timp ce eu inca accelerez) |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Marty |
![]()
|
papamuntz, un TDI de 140 de cai are un cuplu de 320 Nm, puterea maxima o obtine la 4000 rpm, cuplul maxim il obtine la 1800 rpm. Ideea e aceeasi ca-n postul lui adip: la diesel ii dai in gusa pina la 5000 cel mult, benzinaru' abia acolo incepe sa se simta bine si se mai duce inca 2000 de ture lejer.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
papamuntz991 |
![]()
|
hai ma...chiar si la benzina...unde te duci tu pana la 7000 rpm ca iti taie alimentarea..asta daca nu e vrun subaru sau evo...chiar sunt curios..de o asemenea confruntare...dar nu cred ca o vom vedea...si din date dastea teoretice...se pot spune multe insa...
|
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
|
|
2dor |
![]()
|
Imi pare rau dar la Lancer-ul de 2.0 pe care il iau eu si pe care il are si Marty, rosu incepe de abia la 7000 pe bord deci...
This post has been edited by 2dor: 27 Jul 2007, 10:24 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
papamuntz991 |
![]()
|
vreau si eu unu
![]() ce inseamna pachetul sport evo si kit ralliart? |
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
|
|
2dor |
![]()
|
Pai are volanul Momo si cadranele de la EVO. Nu stiu cutia de unde e ca are cursa scurta totusi . Iar kitul Ralliart este de fapt pachetul care include spoilere, praguri, eleron, jante pe 5 prezoane fata de varianta 1.6 ce are jante pe 4 prezoane, strut bar in fata si suspensia sport. La noi nu se specifica ca e sau nu Ralliart dar in State exista un model care se numeste Lancer Ralliart si la exterior este identic. Doar ca la ei interiorul e chior si motorul e unul de 2.4 si 160 CP. Am cautat pe net si intradevar Ralliart e la Mitsubishi un fel de AMG la Mercedes.
This post has been edited by 2dor: 27 Jul 2007, 11:45 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
papamuntz991 |
![]()
|
cursa scurta stiu ca o au ambele modele de 2.0 135 inclusa standard..
frumos ca are strut bar...jante pe cat ai?15,16? stiu ca la evo e optiune de suspensie spate intarita de 500E ...si strut bar spate standard... dar pana la urma ma plimbi nene si pe mine? ![]() un test cu EVO chiar si pasager ar fi mortal... This post has been edited by papamuntz991: 27 Jul 2007, 11:57 |
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:34 |