A2 , cimitirul estival...
![]() ![]() ![]() |
A2 , cimitirul estival...
han_1.6 mpi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|||
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Era Roman. Asa fac romanii, cand e unul mai sus ca ei, il trag toti inapoi in jos.
Sa-ti povestesc cati Loganisti mi-au facut mie faze din astea? .. ![]() This post has been edited by nh1980ro: 20 Jul 2007, 13:36 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Mi-am dat seama dupa zgomot, ca de depasit l-am depasit cu 160 si am schimbat a 5-a pe la 140 ca aveam un drum lung si liber in fata si n-a mai reusit sa accelereze..
![]() Ce e curios, e ca masina nu avea nici un fel de 'tiuning' (nici macar oul kinder pe antena). I s-o fi pus pata aluia aiurea asa, nici macar nu i-am dat vreun flash. This post has been edited by nh1980ro: 20 Jul 2007, 13:44 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Si tu ce turatie aveai? Banui ca si la capitolul turatie l-ai facut...
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
nu cred ca are legatura cu marca de masina. are legatura cu lipsa de educatie. cum ziceam: beti un suc de portocale ....
![]() This post has been edited by han_1.6 mpi: 20 Jul 2007, 13:45 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Nu ma uit niciodata la turometru cand depasesc, sau la ale chestii de pin masina mea. Prefer sa ma uit in fata.
@han_1.6 mpi Are legatura cu marca de masina, daca e marca Logan.. ![]() This post has been edited by nh1980ro: 20 Jul 2007, 13:46 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
daca vrei sa ne intalnim la o bere (fara alcool) iti dau loganul sa faci o tura si vei vedea ca poate fi condus civilizat.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Multumesc pentru oferta. Am condus Logan si chiar e o masina OK, dar nu pentru mine ..
![]() Remarca mea dinainte e din "The Fast and the furious": "You can have any beer, as long as it is a Corona".. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 20 Jul 2007, 14:41) Mi-am dat seama dupa zgomot, ca de depasit l-am depasit cu 160 si am schimbat a 5-a pe la 140 ca aveam un drum lung si liber in fata si n-a mai reusit sa accelereze.. ![]() hmm, deci ai depasit viteza legala numai ca sa-l faci pe berlinez ![]() si mai faci pe lupu' moralist, lasa-ne, lasa-ne |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Unde am zis eu ca nu depasesc viteza legala? Dar pe berlinez nu l-am claxonat si nici nu i-am dat cu flashu'. Cand am putut l-am depasit. Asta e tot.
Mi-am asumat riscul vitezei mai mari si al incalcarii legii fara sa deranjez ceilalti participanti la trafic dpdv LEGAL. Ca soferul pe care l-am depasit era deranjat (pentru ca l-am depasit) e problema lui, dar el incalca legea pentru ca a accelerat cand am vrut sa-l depasesc. This post has been edited by nh1980ro: 20 Jul 2007, 14:27 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
@nh1980ro: cind mai mergi cu viteze de-astea astronomice gindeste-te la:
citat din clasic in viata -> QUOTE(nh1980ro @ 17 Jul 2007, 13:06) La volan nu sunt intotdeauna oameni cu un caracter foarte puternic sau care au talent de schumahar. De aceea tre sa fie si ceilalti atenti. Dar daca tu vii cu viteze astronomice si e unul care a facut o greseala, degeaba se constata mai apoi ca el a gresit, ca dupa asta se constata si decesul sau mai rau o imobilizare la pat pe viata. let me guess: ai un caracter foarte oputernic si esti si un mic schumacher ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.150 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Poate am fost si eu ca voi candva, insa mi-a trecut. Am vazut multe chestii nasoale.
O masina pentru mine trebuie sa aiba 2 caracteristici: siguranta si confort. Eu vreau sa ma deplasez in siguranta unde vreau sa merg si sa nu ma doara oasele dupa ce ajung la destinatie. Masina e sigura pana la 70-80 kmh. Corpul uman din pacate a fost proiectat pentru deplasare cu viteze de 10 ori mai mici si o acceleratie negativa de la vitezele astea (nu alea de +120) te omoara. Simplu si eficient. Asta daca nu cumva ramai toata viata in scaun cu rotile. Stiti ce distractiv e sa te duci la baie in cazul asta ? Sau sa cobori scarile, cand nu ai lift. Sa astepti sa mori ? fiindca nu mai ai altceva de facut si nu mai poti sa faci nimic cu viata ta ? Sa te gandesti cum erai inainte ? Eu zic ca sunt multi dobitoci pe aici. Ganditi-va si voi si dupa aia mai vorbim...De despagubiri civile ati auzit, zmeilor. Ati auzit de oameni care si-au vandut casele ca sa plateasca daune civile ? Eu stiu o familie de doctori care avea vila si au vandut-o ca sa iasa el din inchisoare !!! Se mai gandeste cineva la inchisoare ? Sau sunteti toti rude cu Paunescu ??? Drept pentru care viteza maxima cu care merg este de doar 100-120 km/k si pe care nu o depasesc decat foarte rar...si cu viteza asta merg daca drumul e liber si nu e nimeni prin preajma. Daca e aglomerat nu trec de 90. In 10 ani nu am luat decat o amenda, ca mergeam ziua cu proiectoarele de ceata ... ![]() Repet pentru ultima oara, eu am evitat accidente in care puteam sa mor, din cauza ca aveam doar 90 kmh in timp ce dobitocu care venea peste mine avea +150. Am avut prieteni stransi cu cearceaful de pe sosea, mi-am salvat pielea de cateva ori (si nu zic asta ca sa ma laud) insa in romania mi-e frica sa merg cu mai mult de 120. Si lemondemon esti cel mai tare frustrat de pe aici. Esti sigur ca ai vreo masina ??? Esti sigur ca ai peste 18 ani ? daca esti asa cum zici, esti un mare dobitoc ! Singura parte buna este ca in cazul indivizilor ca tine, legile selectiei naturale ne scapa de griji. Numai sa muriti naibii singuri, fara sa mai luati si nevinovati cu voi ! This post has been edited by axabrt: 20 Jul 2007, 14:47 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
de acord cu axabrt, mai putin cu "dobitoc" . hai sa nu ne jignim intre noi
![]() |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
QUOTE(LemonDemon @ 20 Jul 2007, 12:27) @nh1980pro Sa respect legea?tocmai asta este problema lor , a celor cu "masini" SH. Daca eu am 130 km/h si el incepe sa me depasesaca dar ma plictisesc in timp ce el face asta trebuie sa fac ceva.Nu mi se pare normal ca sa stai mult in timp in depasire , este periculos.Atunci ma gandesc cam ce fel se sofer este respectivul pentru ca exista sansa sa intre in mine: 1.mentin viteza constanta dar lui nu ii trage masina si sta prea mult timp pe contra-sens. 2.pun eu frana dar sa nu se sperie si el sa puna frana caci nu mai are unde se replia. 3.pune el fana si accelerez eu sa ii fac loc mai repede sa se replieze. In alta ordine de idei nu o sa inteleg niciodata pe cei care atunci cand sunt depasiti apasa acceleratia si schimba in treapta inferioara. QUOTE(LemonDemon @ 20 Jul 2007, 13:06) Eram sigur ca o sa apara si un post de genul acesta.Te sfatuiesc ca citesti cu atentie ce am scris eu acolo si o sa intelegi ca in cazul in care respectivul nu mai are puterea sa depaseasca ii fac loc accelerand.In schimb nu ii inteleg pe cei care exact cand incepi depasirea accelereaza , acestia din urma ii condamn.In opiniea mea nu ma contrazic , ci unii nu citesc cu atentie. Mai, daca eu coroborez posturile tale imi iese asa: 1. postul al doilea: "in cazul in care respectivul nu mai are puterea sa depaseasca ii fac loc accelerand" 2. "nu o sa inteleg niciodata pe cei care atunci cand sunt depasiti apasa acceleratia si schimba in treapta inferioara." Chestia cu "nu mai are puterea" presupune ca ai marit viteza pentru ca el tocmai venea din spatele tau, si daca venea, are viteza superioara. De-aia ziceam ca te contrazici. Oricum ai nuantat de la un post la altul. La primul zici ca "nu o sa inteleg niciodata pe cei care atunci cand sunt depasiti apasa acceleratia si schimba in treapta inferioara" si apoi ca "nu ii inteleg pe cei care exact cand incepi depasirea accelereaza" ceea ce este o diferenta, in primul caz ma face sa presupun ca acestia nu accelereaza cand iti incepi depasirea, ci cand esti in paralel cu ei. Oricum eu ma dau batut, n-am inteles ce vrei de fapt sa spui. |
--------------------
-
-
-
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
E foarte simplu ceea ce am zis:
1.Daca vine o masina din spate si eu am 130 km/h sa zicem , iau piciorul de pe acceleratie.Masina mea tine cat de cat constanta viteza , in sensul ca nu imi scade viteza la 90 km/h instant , din contra merg mult subturat la viteza aia.Vine Opel Astra Caravan cu motor de 1.7 si incepe sa ma depaseasca.Din fata vine masina asa ca ma uit sa vad ce face cel cu Opel.Daca accelereaza in continuare ,pun frana sa ii fac loc.Daca pune frana , atunci accelerez eu ca sa revina pe banda mai repede. 2.Mi se intampla sa depasesc in treapta a-6-a la viteze mici , subturat.Adica eu am 90km.h , Skoda din fata 75-80 km/h, pe contra-sens masina este departe asa ca nu mai schimb viteza si il depasesc accelerand usor si constant.El , bizonul , schimba treapta inferioara si accelereaza.Personal nu inteleg modul acesta de gandire , accelerez si ma duc pe langa el lejer , dar daca as fi condus o masina de 90CP sau 75CP? Atunci ce faceam? Se joaca cu viata mea? Acestia ii dispretuiesc si nu au decat sa isi dea foc la carutele lor de Asta si Passat SH cu 120.000 km pe o roata. axabrt: sunt genul de dobitoc care pana acuma nu a avut evenimete rutiere de niciun fel, care stiu sa respect in trafic si ma gandesc la fluiditatea si siguranta lui.Sunt constient de consecintele faptelor mele si nu imi permit sa jignesc pe nimeni , numai din placerea de a jignii.Am avut cunostiite care aveau meteahna asta si din pacate au ramas acolo unde le este locul. This post has been edited by LemonDemon: 20 Jul 2007, 20:13 |
--------------------
None
None
N/A
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Tot te contrazici!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Unde ma contrazic?
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Citeste mai sus ce a scris hash! Daca nu poti intelege e grav!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Am explicat mai jos la ce m-am referit , daca nu inteleg unii e grav pentru ei , fiind o deosebire mare intre cele 2 situatii.Eu zic ca este de bun simt sa ii fac loc omului cat mai repede cu putinta , in unele cazuri chiar imi multumesc respectivii.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
QUOTE(LemonDemon @ 20 Jul 2007, 20:08) E foarte simplu ceea ce am zis: 1.Daca vine o masina din spate si eu am 130 km/h sa zicem , iau piciorul de pe acceleratie.Masina mea tine cat de cat constanta viteza , in sensul ca nu imi scade viteza la 90 km/h instant , din contra merg mult subturat la viteza aia.Vine Opel Astra Caravan cu motor de 1.7 si incepe sa ma depaseasca.Din fata vine masina asa ca ma uit sa vad ce face cel cu Opel.Daca accelereaza in continuare ,pun frana sa ii fac loc.Daca pune frana , atunci accelerez eu ca sa revina pe banda mai repede. Procedind asa il bagi pe ala in boala. Regula jocului spune clar, mergi constant, adica "fii previzibil" Intentia ta poate fi laudabila, pana cand o sa-l zapacesti pe unul. Eu n-as merge pe varianta 2, aia cu acceleratul. Prima, cu frana, daca-l vad ca e clar si 'se duce' , e inaintea mea adica, si nu prea are loc, sau se arunca berbeceste, fara sa vada, franez - daca nu-l incomodez pe ala din spate. Varianta 2 cu accelerarea pica - mai mult il zapacesti. QUOTE(LemonDemon @ 20 Jul 2007, 20:08) 2.Mi se intampla sa depasesc in treapta a-6-a la viteze mici , subturat.Adica eu am 90km.h , Skoda din fata 75-80 km/h, pe contra-sens masina este departe asa ca nu mai schimb viteza si il depasesc accelerand usor si constant.El , bizonul , schimba treapta inferioara si accelereaza.Personal nu inteleg modul acesta de gandire , accelerez si ma duc pe langa el lejer , dar daca as fi condus o masina de 90CP sau 75CP? Atunci ce faceam? Se joaca cu viata mea? Acestia ii dispretuiesc si nu au decat sa isi dea foc la carutele lor de Asta si Passat SH cu 120.000 km pe o roata. Sa fi crezut respectivul ca-l depasesti prea incet ? 10 km/h intr-o depasire e putin. Sau, nu te-a vazut, (pentru ca te-ai angajat in depasire nu din spatele lui, ci undeva de la 5km in urma, tot veneai pe contrasens), caz in care un claxon strident il poate aduce la realitate. Daca poti, si mai ales daca stai calare pe multi cai putere, accelereaza scurt si repede, fara prea mult ceremonial. O sa-ti multumeasca orice sofer depasit. E o actiune clara si nu lasa loc la interpretari. (Si-acum imi aduc aminte de un Renault Megane tunat, care la 100-120 m-a depasit dintr-un foc, scurt si rapid, ce frumos conducea - avea si cu ce sa urce in ture, spre deosebire de un dobitoc cu BMW - nou nu SH - care se cacaia in depasire si tot eu a trebuit sa-i fac loc, pai daca as avea eu masina lui i-as arata cum ca acei CP inseamna nu viteza, ci in primul rand demaraj) Oricum, cam neverosimil ce zici tu, am intalnit numai un caz in 12 ani de carnet, in care mi-a accelerat unul cand l-am depasit, si motivul a fost ca nu m-a vazut. Daca pe tine te enerveaza un 'depasit' care accelereaza, atunci nu mai accelera nici tu cand esti depasit, in nici o circumstanta. This post has been edited by hash: 20 Jul 2007, 21:50 |
--------------------
-
-
-
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Inseamna ca tu ai noroc de soferi cu bun simnt , din pacate mi se intampla destul de des sa accelereze cand ii depasesc , oricum nu conteaza mai deloc ce fac ei dar am vazut exemplu clar in fata mea cand un Logan accelera in paralel cu un Clio care il depasea.Mi se pare criminal sa faci treaba asta mai ales daca vine ceva din contra sens.
Cand am zis ca accelerez , pai ii dau pedala la podea , nu doar o ating timid si crede-ma ca cei 3.5l si 272 de CP ma deplaseaza mai mult decat destul sa nu il incurc. |
--------------------
None
None
N/A
|
|
nh1980ro |
![]()
|
@axabrt Din pacate in tara noastra nu prea poti merge cu 120km/h. Daca esti pe E-uri ori mergi pe jumatea aia de banda cu 80-90km/h (dar tot risti ca daca pierzi chiar si putin controlul masinii si te duci in dreapta s-a dus dracu' totul pentru ca asflatul e mai sus decat pamantul si iarba de langa sau e cate un sant adanc si la viteze de 80-90 risti mult) sau mergi pe banda normala cu 140km/h si te mai dai din cand in cand (prea des as zice eu pentru siguranta circulatiei) din fata unui schumahar cu Skoda SH care vine cu 150-160km/h. (dar cum pe E-uri cap de creta sta cu radaru doar in localitati, in afara localitatii e ca in codru).
Iar pe A-uri e riscant sa treci pe BII ca poate vine LemonDemon in spatele tau si el nu suporta fumul celor care merg cu 120-130km/h. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.150 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Cat de tare poti sa fii cu cei 3.5 litri si herghelia aia de cai.
![]() E clar mertedesu e tanc mancatiash copchii tai...masina jermanica cu dotari optionale, glob de kristal, carti de tarot, puradei, volan de aur si maneaua in boxa !!! ![]() Din cauza caldurii maica. Mai ia si tu o inghetata, ceva .... Tu chiar nu ai televizor ? Mai uita-te din cand in cand dau si accidente. Nu stiu de ce cred ca scriu degeaba, dar oricum... Sa ne dai nr de la masina ca sa te recunoastem la teveu ! This post has been edited by axabrt: 23 Jul 2007, 11:28 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
nu vine, ca el nu te depaseste decat daca ai 75-80
![]() LemonDemon, mie mi-ar fi rusine sa am masina cu 272CP si sa depasesc cu 90 la ora pe unul care are 75-80. Sunt convins ca ala ar crede ca i-am pus GPL, ca n-am bani suficienti pentru benzina ![]() |
-------------------- |
|
jeffe |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Cred ca solutia antiflah sau antibizoni e una singura: ignoranta. Mai e ceva de spus? Si totusi, eu sunt ferm convins ca sursa tuturor relelor de pe soselele tarii sunt politaii. Ei ar trebui sa ii lase fara permis pe "smecheri, pe aia care accelereaza atunci cand sunt depasiti, pe cei care merg luminile aiurea, pe aia care depasesc viteza legala, pe cei care folosesc incorect benzile (pe E85 sau pe autostrada in parti egale). Da, sunt ferm convins ca politaii din Romania iau salariul fix de pomana, si ca nu reprezinta altceva decat o MARE adunatura de spagari si incompetenti. De la ministru pana la segment-major. Erm, agent. Daca bulangii astia si-ar face treaba am putea circula in conditii mai aproape de decent. In schimb astia inca mai stau la panda ca pe vremea impuscatului, pentru ca (se stie) spaga bate salariul la "rutiera". |
--------------------
Ford
Mondeo
2007 Mk3
- B-51-WMx ignorance is bliss
|
|
kaspersky |
![]()
|
QUOTE(nh1980ro @ 23 Jul 2007, 12:06) @axabrt Din pacate in tara noastra nu prea poti merge cu 120km/h. Daca esti pe E-uri ori mergi pe jumatea aia de banda cu 80-90km/h (dar tot risti ca daca pierzi chiar si putin controlul masinii si te duci in dreapta s-a dus dracu' totul pentru ca asflatul e mai sus decat pamantul si iarba de langa sau e cate un sant adanc si la viteze de 80-90 risti mult) sau mergi pe banda normala cu 140km/h si te mai dai din cand in cand (prea des as zice eu pentru siguranta circulatiei) din fata unui schumahar cu Skoda SH care vine cu 150-160km/h. (dar cum pe E-uri cap de creta sta cu radaru doar in localitati, in afara localitatii e ca in codru). ma nene, m-ai omorit cu pierdutu' controlului pe banda I si pericolu' din iarba care e mai jos ca asfaltu' si alte baliverne de-astea. Io cred ca tu ai patit o treaba de-asta si ai o fixatie, sau esti obisnuit sa mergi numai pe drumuri cu doua benzi pe sens. Banuiesc ca ai palpitatii la inima cind mergi pe serpentine si vezi diferenta de nivel. Hai sa te linistesc, nu-i asa periculos sa pierzi controlu' pe banda I si sa pici in sant, e muuuuul mai periculos sa pierzi controlu' pe banda II, sa intri pe contrasens sa te lipesti frontal de un camion iar smurdu' sa lucre citeva ore sa te dea jos de pe radiatoru' tirului. Asta da adrenalina ![]() This post has been edited by kaspersky: 23 Jul 2007, 12:37 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
no comment :http://www.trilulilu.ro/kelly_family/e735898b87ec7a
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Asta voiam si eu sa zic, da mi-ai luat-o inainte, sa-si repare masina aia fenomenala daca ii e frica sa mearga langa acostament cu ea. Poate are joc in volan, nu-i de glumit.
|
--------------------
.
.
.
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
nu stiam eu unde s-a mutat topicul cu soferi nesimtiti....
|
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 20:10 |