A2 , cimitirul estival...
![]() ![]() ![]() |
A2 , cimitirul estival...
nh1980ro |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
|
||
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce-mi place mie cum s-a dus dracu topicul asta DESPRE AUTOSTRAZI inspre drumuri nationale, judetene, comunale si vicinale, cu tot cu mentalitatile aferente.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Cam asa. Oricum am zis ca-mi tin gura, dar n-am reusit. Cel mai bine ar fi sa respectam legea si sa ne respectam unii pe altii in trafic.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 23 Jul 2007, 15:34) aicio iti dau dreptate .... dar .... la mine e invers .... mai intai ii respect pe ailalti in trafic si deabia apoi legea .... adica ..... si mai pe inteles .... daca am de depasit ceva pe autostrada o fac astfel incat sa nu incurc pe nimeni .... chiar daca depasesc un pic viteza legala |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
cataline |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 9 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(LemonDemon @ 20 Jul 2007, 21:08) 1.Daca vine o masina din spate si eu am 130 km/h sa zicem , iau piciorul de pe acceleratie.Masina mea tine cat de cat constanta viteza , in sensul ca nu imi scade viteza la 90 km/h instant , din contra merg mult subturat la viteza aia.Vine Opel Astra Caravan cu motor de 1.7 si incepe sa ma depaseasca.Din fata vine masina asa ca ma uit sa vad ce face cel cu Opel.Daca accelereaza in continuare ,pun frana sa ii fac loc.Daca pune frana , atunci accelerez eu ca sa revina pe banda mai repede. Ai dreptate, si nu de putine ori un berbec depasea mai multe masini deodata (dintrecare si pe mine), eu il vad in retrovizoare, ma uit in fata sa vad unde e masina pe celalalt sens si ii las loc sa intre inaintea mea dar berbecu se sperie ca nu apuca sa depaseasca si se baga in spatele meu aproape fortat, asa ca a trebuit sa accelerez brusc ca sa apuce sa intre ok. Toate astea de fiecare data s-au incheiat cu un mersi zis de soferul in cauza ca i-am facut loc. Si astea nu au avut loc numai in Romania. De berbeci care merg aiurea si nu tin cont de absolut nici o regula de bun simt pe autostrada nu mai zic nimic ca e de prisos si nu vor invata nimic pana nu se instaureaza pedepse foarte aspre si prompte. |
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005
- B-xx-XXX Logan 1.6 Ambition, dec 2005
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.553 Joined: 3 January 05 ![]() |
La noi sunt 2 stiluri de condus, unul agresiv ( slalom printre masini, claxon-flash, depasire cu mult viteza legala) si altul care ar trebui sa fie defensiv si legal corect, dar de multe ori nu e decat stangaci, jenand circulatia ( permise luate pe spaga, lamai, antitalente)
Afara, cei gresivi sunt 5%, la noi 50%, de aceea e o mare deosebire intre circulatia afara, fata de cea din tara. |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca tu vezi numai jmekeri si fraieri, tu de care categorie apartii? Da' sincer...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
nh1980ro |
![]()
|
schumahar.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.553 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(vijelie @ 24 Jul 2007, 12:44) defensiv 90%, legal corect 75% ( din cauza aberatiilor marcajelor, indicatoarelor si a circulatiei din Bucuresti si cantitatii de adrenalina din sange la momentul respesctiv) sunt 3 categorii "jmekeri, fraieri" si defensivi , dar nu asta e ideea, ci ca avem 50% jmekeri, mult mai mult decat in orice tara cu apa calda, unde chiar si cei agresivi nu folosesc nici claxoanele si nici flash-urile, cand ajung in spatele tau pe banda 3 cu 200 km/h, ci te asteapta cu rabdare sa depasesti. |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(nasty @ 24 Jul 2007, 15:29) avem 50% jmekeri, mult mai mult decat in orice tara cu apa calda, unde chiar si cei agresivi nu folosesc nici claxoanele si nici flash-urile Stai mai linistit, e pe undeva normal, suntem o natie inca bolnava ai carei pacienti isi varsa inca frustrarile enorm de multe pe unde apuca. Personal, cred ca ne vindecam incet-incet-in..ceeett...-iiiinn...-ceeeeeettt...Rabdare, daca ai. Daca nu, palma-n c_U_R si p-aci ti-e drumul ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Vezi ca i-am zis si eu unuia sa-si bage mainile in fund si mi-am luat warn.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Sony, sper ca n-ai dat si report
![]() ![]() This post has been edited by adip: 24 Jul 2007, 21:02 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, report nu ti-am dat ca imi esti simpatic!
![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 13:08 |