DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages « < 12 13 14 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> A2 , cimitirul estival...

nh1980ro
post 23 Jul 2007, 15:22
Post #391

Membru

Group: Members
From: Togo-Togo.

@kaspersky Si daca ala de pe BII se trezeste sa vireze dreapta si tu tre sa-l ocolesti ce faci? ca o sa ai 2 roti care iti pica de pe asfalt si 2 roti pe asfalt. Nu cred ca e la fel de usor sa controlezi o masina care are aderenta pe 2 roti si una care are aderenta pe 4 roti. Era si pe aici pe forum cineva care si-a facut muci Loganul pentru ca era pe banda e urgenta si ala de pe BII (desi nu exista 2 benzi ci doar una jumate) l-a obligat sa ocoleasca putin, iar pe jos era nisip si ceva umezeala si s-a trezit in sant. Inainte sa vorbesti gandeste-te mai bine la ce spun. Nu e vorba de frica, ci e vorba de riscuri. Si masina mea a trecut ITP-ul in mai si am facut revizia de 4 ani luna asta, deci nu se pune problema de defectiuni tehnice. De aceea cu cat viteza e mai mare pe jumatea aia de banda cu atat risti sa pierzi controlul in cazul in care 2 roti stau pe iarba/ pamant etc, nu mai zic daca ai 2 roti intr-un sant de juma de metru. Acum intelegi?

Si oricum dpdv legal pe E exista o singura banda si jumatea aia e pt cei care au probleme, nu ca sa ma dau eu ca sa ma depaseasca cei care vor sa mearga mai repede. Cei care merg mai repede pot depasi linia punctata si sa ma depaseasca pe contrasens. Dar le e frica si prefera sa-mi dea mie cu flashu'.

A, si anul trecut am fost in concediu pe Transfagarasana, Harghita, Cheile Bicazului si chiar m-am simtit bine pe serpentine cu Dacia.. tongue.gif O singura situatie a fost nasoala prin Harghita cand s-a trezit un imbecil sa depaseasca in fata mea desi era clar ca nu are timp ca veneam eu si a trebuit sa franez destul de tare, pentru ca soseaua e destul de ingusta.

This post has been edited by nh1980ro: 23 Jul 2007, 15:55

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vijelie
post 23 Jul 2007, 15:32
Post #392

membru violet

From: Bucuresti

Ce-mi place mie cum s-a dus dracu topicul asta DESPRE AUTOSTRAZI inspre drumuri nationale, judetene, comunale si vicinale, cu tot cu mentalitatile aferente.

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
nh1980ro
post 23 Jul 2007, 15:34
Post #393

Membru

Cam asa. Oricum am zis ca-mi tin gura, dar n-am reusit. Cel mai bine ar fi sa respectam legea si sa ne respectam unii pe altii in trafic.

--------------------
+
tarzy
post 23 Jul 2007, 16:04
Post #394

aroist

QUOTE(nh1980ro @ 23 Jul 2007, 15:34)
.... Cel mai bine ar fi sa respectam legea si sa ne respectam unii pe altii in trafic.
*

aicio iti dau dreptate .... dar .... la mine e invers .... mai intai ii respect pe ailalti in trafic si deabia apoi legea ....

adica ..... si mai pe inteles .... daca am de depasit ceva pe autostrada o fac astfel incat sa nu incurc pe nimeni .... chiar daca depasesc un pic viteza legala

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
cataline
post 24 Jul 2007, 09:38
Post #395

Membru autentic

QUOTE(LemonDemon @ 20 Jul 2007, 21:08)
1.Daca vine o masina din spate si eu am 130 km/h sa zicem , iau piciorul de pe acceleratie.Masina mea tine cat de cat constanta viteza , in sensul ca nu imi scade viteza la 90 km/h instant , din contra merg mult subturat la viteza aia.Vine Opel Astra Caravan cu motor de 1.7 si incepe sa ma depaseasca.Din fata vine masina asa ca ma uit sa vad ce face cel cu Opel.Daca accelereaza in continuare ,pun frana sa ii fac loc.Daca pune frana , atunci accelerez eu ca sa revina pe banda mai repede.

Ai dreptate, si nu de putine ori un berbec depasea mai multe masini deodata (dintrecare si pe mine), eu il vad in retrovizoare, ma uit in fata sa vad unde e masina pe celalalt sens si ii las loc sa intre inaintea mea dar berbecu se sperie ca nu apuca sa depaseasca si se baga in spatele meu aproape fortat, asa ca a trebuit sa accelerez brusc ca sa apuce sa intre ok. Toate astea de fiecare data s-au incheiat cu un mersi zis de soferul in cauza ca i-am facut loc. Si astea nu au avut loc numai in Romania.
De berbeci care merg aiurea si nu tin cont de absolut nici o regula de bun simt pe autostrada nu mai zic nimic ca e de prisos si nu vor invata nimic pana nu se instaureaza pedepse foarte aspre si prompte.

--------------------
Logan Ambition 1.6 2005 - B-xx-XXX
Logan 1.6 Ambition, dec 2005
+
nasty
post 24 Jul 2007, 12:09
Post #396

Membru autentic

La noi sunt 2 stiluri de condus, unul agresiv ( slalom printre masini, claxon-flash, depasire cu mult viteza legala) si altul care ar trebui sa fie defensiv si legal corect, dar de multe ori nu e decat stangaci, jenand circulatia ( permise luate pe spaga, lamai, antitalente)
Afara, cei gresivi sunt 5%, la noi 50%, de aceea e o mare deosebire intre circulatia afara, fata de cea din tara.

--------------------
. bicl/trt 2006/2020
+
vijelie
post 24 Jul 2007, 12:44
Post #397

membru violet

Pai daca tu vezi numai jmekeri si fraieri, tu de care categorie apartii? Da' sincer...

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
nh1980ro
post 24 Jul 2007, 12:58
Post #398

Membru

schumahar.

--------------------
+
nasty
post 24 Jul 2007, 14:29
Post #399

Membru autentic

QUOTE(vijelie @ 24 Jul 2007, 12:44)
Pai daca tu vezi numai jmekeri si fraieri, tu de care categorie apartii? Da' sincer...
*

defensiv 90%, legal corect 75% ( din cauza aberatiilor marcajelor, indicatoarelor si a circulatiei din Bucuresti si cantitatii de adrenalina din sange la momentul respesctiv)
sunt 3 categorii "jmekeri, fraieri" si defensivi , dar nu asta e ideea, ci ca avem 50% jmekeri, mult mai mult decat in orice tara cu apa calda, unde chiar si cei agresivi nu folosesc nici claxoanele si nici flash-urile, cand ajung in spatele tau pe banda 3 cu 200 km/h, ci te asteapta cu rabdare sa depasesti.

--------------------
. bicl/trt 2006/2020
+
adip
post 24 Jul 2007, 20:36
Post #400

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(nasty @ 24 Jul 2007, 15:29)
avem 50% jmekeri, mult mai mult decat in orice tara cu apa calda, unde chiar si cei agresivi nu folosesc nici claxoanele si nici flash-urile
Stai mai linistit, e pe undeva normal, suntem o natie inca bolnava ai carei pacienti isi varsa inca frustrarile enorm de multe pe unde apuca. Personal, cred ca ne vindecam incet-incet-in..ceeett...-iiiinn...-ceeeeeettt...
Rabdare, daca ai. Daca nu, palma-n c_U_R si p-aci ti-e drumul smile.gif

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
Sony
post 24 Jul 2007, 20:43
Post #401

Membru autentic

From: Ban Land

Vezi ca i-am zis si eu unuia sa-si bage mainile in fund si mi-am luat warn.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
adip
post 24 Jul 2007, 21:00
Post #402

Banned

From: Melbourne, Victoria

Sony, sper ca n-ai dat si report radmasa.gif Mai aveam si eu cateva zile si scapam de 10% din suma totala, acum prevad ca ma executa careva radmasa.gif

This post has been edited by adip: 24 Jul 2007, 21:02

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
Sony
post 24 Jul 2007, 21:02
Post #403

Membru autentic

From: Ban Land

Bre, report nu ti-am dat ca imi esti simpatic! wink.gif Uite ca iti dau si niste puncte! smile.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
14 Pages « < 12 13 14
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th July 2025 - 13:08
Forum Renault