Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
![]() ![]() ![]() |
Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
Executron |
![]()
|
||
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|||
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Pai sint foarte bune aceste cauciucuri.
Nu stiu pe ce loc sint in topuri. Dar eu ma refeream la comparatia acestui model de cauciuc si masina. Chiar si la modelul tau de WV sint un pic supradimensionate. Dar totusi e passat nu logan. Aderenta intradevar este sporita, dar nu ma asteptam sa fie zgomotoase. Eu am modelul all season si am dat vina pe asta. Oricum mi se par o alegere foarte buna. Aderenta e super si se cunoaste si la plecari in forta, si la stabilitate, dar mai ales la frana. Ca o paralela, acum 1 saptamana am facut ITP-ul iar la frane am avut 0 pe fata iar pe spate 3(roata spate stanga are o mica problema se pare). Iar calitatea franarii este data si de aderenta cauciucurilor. Personal sint super multumit, si sincer nu am auzit pe nimeni sa faca gilme cu goodyear. P.S. NU FACETI RABAT LA CAUCIUCURI,FRINE SI DIRECTIE !!! |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
Kostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 6 May 06 ![]() |
Vad la Selgross cauciucuri SP WINTER SPORT M3 185x65x15 la 185 ron. Se merita? Deasemenea cele de 195 erau sub 2 mil. La noi in Iasi se deschide acum Carrefour, unde s-ar putea face ceva promotii. Acest tip de en-gros vinde cauciucuri la preturi rezonabile?
|
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Pirelli Winter Carving a folosit cineva? Se merita? Pentru dimensiunea 185/65/15 am gasit cu 206 lei. Pretul e bun dar calitatea?
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
QUOTE(crising @ 8 Oct 2007, 11:39) Pirelli Winter Carving a folosit cineva? Se merita? Pentru dimensiunea 185/65/15 am gasit cu 206 lei. Pretul e bun dar calitatea? Prin definitie ..... PIRELLI sint lucruri de calitate. (laboratoare de cercetare, teste, investitii in materiale de calitate) Numai ca nu stiu ce ierni o sa mai avem noi. Incearca si ne spui si noua. Pretul e OK (parerea mea) Calitatea e PIRELLI. 10 Oct 2007, 16:01: Uitati si GoodYear Vector 5 All Season dupa 10.000 km P.S. Pata aia era o mizerie ... nu o buba. This post has been edited by unEL: 10 Oct 2007, 15:01 Attached thumbnail(s) 02102007613.jpg ( Size: 700.23k ) Number of downloads: 442 |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(unEL @ 10 Oct 2007, 15:57) Numai ca nu stiu ce ierni o sa mai avem noi. Mai dar cand o sa va iasa din cap conceptia asta: cauciucurile de iarna se folosesc cand e zapada? Nimic mai adevarat. Daca o sa avem o iarna FARA ZAPADA si cu temperaturi intre 1 si 5 grade C, atunci orice cauciuc de iarna, de la orice firma mai de Doamne ajuta, o sa aiba o aderenta mai mare decat orice cauciuc de vara, oricat de scump (la alea mixte nu bag mana in foc ca sunt firme si firme). This post has been edited by madhorsefuzzy: 11 Oct 2007, 08:39 |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Subscriu. Eu ma lupt cu mentalitatea unora care cand au auzit ca mi-am luat cauciucuri de iarna mi-au zis ca am aruncat banii degeaba ca nu vom avea iarna grea. chiar daca nu va fi zapada temperaturi vor fi sigur sub 0, si oricum daca ma voi duce la munte acolo va fi si frig si zapada.
Niste cunostinte din Norvegia mi-au zis ca ei isi monteaza cauciucuri de iarna in sept-oct si le scot in aprilie-mai si in ceva ani petrecuti acolo rare au fost cazurile sa intalneasca zapada pe sosele. Acolo oricat de mult si des ar ninge soselele sunt dezapezite totdeauna si asfaltul este curat si uscat. This post has been edited by crising: 11 Oct 2007, 10:14 |
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Am o oferta cu 4 pneuri de iarna Debica Frigo 2 pe la 300 RON toate. Sunt folosite o iarna, inca nu le-am vazut, dar cica arata bine. Ce ziceti, merita sa le iau la banii astia. In general feedbackul pe net e bun vis a vis de Debica Frigo / Frigo 2, are cineva experiente mai recente cu ele ?
This post has been edited by Corbu': 15 Oct 2007, 22:53 |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
unEL |
![]()
|
Hai sa nu fiu inteles gresit.
Sint adeptul anvelopelor All Season. Motivul e simplu ... pret, calitate, spatiu de depozitare ..... Adica nu stau sa descalt si sa incalt masina de 2 ori pe an. Sa car cauciucurile la vulcanizare, sa le echilibrez ..... si lista continua. Anvelopele pe care le-am ales sint rezonabile ... sau mai corect zis ... super convenabil. Anvelopele de iarna sint bune in situatia in care ai gume de vara. De fapt anvelopele de iarna se deosebesc de cele de vara prin profil, dar mai ales prin duritatea materialului. La alea de vara, iarna nu mai au aderenta, iar alea de iarna se topesc pe sosea vara. Si pana la urma daca ramai in zapada oricum pui lanturile si dai la lopata. Iar pe gheata iti trebuie cauciucuri cu ghimpi vidia ca James Bond. Nu stiu cat de sportiv conduceti voi ... dar totusi nu uitati ca aveti Lighean ... upsss. LOGAN. Pt. Logan recomand ALL SEASON. (parerea mea ![]() Daca totusi aveti pitici si vreti voi 2 randuri de gume recomand numai lucruri de calitate (dunlop, goodyear, michelin, pirelli ... si cam atat) (parerea mea ![]() Nu va zgarciti la 100 ron diferenta ... o sa simtiti diferenta. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cine e interesat ... în Selgros sunt la promoție anvelope de iarnă Dunlop SP Winter Sport M3 Made in Germany la 1.850.000 bucata.
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Din experienta posesorilor sunt foarte bune pe zapada, dar pe mazga/umed sunt destul de nasoale. Depinde unde stai si cum va fi iarna in zona ta...
This post has been edited by Corbu': 16 Oct 2007, 16:47 |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
cosmintr |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 22 October 06 ![]() |
Salut la toti, este o prmotie in metro, si sunt trei variante de iarna dupa buzunar, Trayal, Debica Frigo, si Firestone Winterhawk.
Eu mi-am cumparat si montat saptamana trecuta cele mai ieftine, Trayal, am intrat si pe situl lor si pare ok. Nu cred ca trebuie mai scumpe. Nu sunt de acord cu resapate sau second. Am uitat au costat toate 4 sub 500 roni. |
--------------------
Dacia
MCV 1.5 dci
2006 Laureate
|
|
AdrianMC |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 29 March 06 From: Bucuresti ![]() |
@Adrian78 - Multumesc pentru informatie. Le-am cumparat pe ultimele 2.
|
--------------------
- -
--
-
-
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
tuneam |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
La Metro au Sava Esckimo S3 de Logan al 136 RONI bucata.
Dunlop-ul e 200 RONI - cam mult... |
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|
acordeon |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 26 June 06 From: Bucuresti ![]() |
In Carrefour am gasit anvelope Dayton pentru logan
Este buna aceasta marca Dayton? (mai bune decat montana?) |
--------------------
dacia / dacia
logan / logan face lift
laureate 1,4 rosu passion 2004
|
|
egox |
![]()
|
![]() Membru și atât Group: Members Posts: 176 Joined: 14 April 05 ![]() |
QUOTE(acordeon @ 19 Oct 2007, 07:40) In Carrefour am gasit anvelope Dayton pentru logan Este buna aceasta marca Dayton? (mai bune decat montana?) (ai încercat Search?) Eu am trecut două ierni (de-asta blânde, de pe la noi) cu Dayton DW500 pe Logan. Eu sunt mulțumit de ele. Fac cam atâta cât costă. Aș paria că-s mai bune decât Montana, dar n-am avut ocazia să fac această comparație. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4
- (S)B
|
|
Daxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
Salut!
Vin si eu acum la 'spartul tirgului' (sau al thread-ului..) cu citeva intrebari adresate doar celor care au avut ocazia sa testeze pe propriile masini urmatoarele anvelope: -Debica Frigo - 154 RON -Dunlop Winter Sport M3 - 199 RON -Sava Eskimo - 202 RON. Precizez ca preturile sint pentru 195/65 R15. Am trecut si preturile, pt ca au si ele importanta lor intr-o eventuala alegere.. ![]() Aa..si inca ceva..am mai vazut Firestone Multihawk la 175 RON..dar la acestea am o dilema..sint de iarna sau all-season?..chiar nu stiu. Multumesc! |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Am avut Frigo Directional pe DSN, am luat Frigo 2 pt. Logan. dat fiind faptul ca iarna trecuta a fost o gluma nu ma pot pronunta despre Frigo 2. Despre cele pe care le-am avut pe DSN, numai de bine, s-au comportat mai mult decat onorabil.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Kostica |
![]()
|
De ce evitati GoodYear UG7? Are un profil interesant, si la pret e la fel ca Dunlop M3. Citeam undeva ca modelul Dunlop e versiune din 2002 ? si cel GY din 2005.
Stima PS Recomandati-mi ceva de iarna pentru Matizul cumnatei mele. Multumesc. This post has been edited by Kostica: 20 Oct 2007, 07:57 |
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
constructorul99 |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 January 06 ![]() |
la metro au good year ultra grip 6 195/65 R 15 la 178,49 ron bucata.se potrivesc pe jantele de tabla de la logan?se merita aceste anvelope?
This post has been edited by constructorul99: 20 Oct 2007, 14:22 |
--------------------
DACIA
LOGAN preference 1.6
- IS 78 XXX membru iesean
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(constructorul99 @ 20 Oct 2007, 14:21) la metro au good year ultra grip 6 195/65 R 15 la 178,49 ron bucata.se potrivesc pe jantele de tabla de la logan?se merita aceste anvelope? ca unse ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Daca calculam costurile si deranjul cu schimbatul pneurilor pe geanta, echilibrat, etc. merita inca un rand de genti.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Kostica |
![]()
|
Au aparut si GoodYear Ultra Grip 7+. Stie careva care e diferenta fata de UG7 (binenteles, in afara de semnul +).
Stima. |
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
camesibiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 28 July 06 From: Sibiu ![]() |
Mai jos un link , este in germana :
http://www.reifensuchmaschine.de/goodyear-...grip-7-plus.htm |
--------------------
ex Dacia
Logan 1,5 dCi
2006-Preference
|
|
ovidica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 11 June 07 ![]() |
Nu am citit pe aici pe nimeni spunand ceva despre pneuri R14.
E ceva rau in asta? Se modifca consumul cumva? Ma gandeam ca am garda mai mica deci ar sta mai bine in viraje. |
--------------------
Dacia
Logan1.5 dci
2009
|
|
menta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 26 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Am incaltat jantele de otel cu Dunlop Winter Sport M3 185/65/15 luate din selgros berceni cu 184 ron.
Am eu impresia sau sunt mai silentioase decat debica passio cu care a venit masina din fabrica......teoretic nu ar trebui nu? |
--------------------
Dacia
Logan Papuc / Kia ceed SW / Megane Grandtour
2008/2008/2006
- B - 38/90/909 - WWK
|
|
Teo-01 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 22 March 07 ![]() |
Am o intrebare(scuze daca sa mai discutat dar nu prea am timp sa citesc 37 pagini)cum se descurca anvelopele kormoran iarna ?trebuie neaparat sa imi cumpar anvelope de iarna?Merg mai mult in oras si 100km in afara localitatii o data la 2 saptamani?
This post has been edited by Teo-01: 29 Oct 2007, 15:40 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2007
- GALATI
|
|
AdrianMC |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 29 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Cati KM ai cu ele ?
|
--------------------
- -
--
-
-
|
|
Teo-01 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 22 March 07 ![]() |
12000km
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2007
- GALATI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 08:59 |