Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
![]() ![]() ![]() |
Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
mikeb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 24 September 05 ![]() |
Masina mea a venit cu Kormorane, au deja 2 ani. Toate bune (nu sunt un prea mare vitezoman) o vreme. O pana la unu', anul trecut, un cui, l-am dus la snuruit. OK. Pe zapada intr-adevar pareau sa muste acceptabil. Pe asfalt ud in schimb ca la patinaj. Pe asfalt uscat asa si asa. Dar saptamana trecuta, la vreo 95 la ora pe drum drept, foarte cald afara (nu erau supraumflate), pocneste altul zdravan. Sperietura maricica, in sfarsit opresc fara alte necazuri, schimb cu rezerva. Surpriza e ca cel defect s-a "exfoliat"? Adica, ganditi ca aveti un mar in mana si taiati ceva mai adanc coaja, fara sa rupeti, de ramane asa, cu despicatura. Cum e posibil? Un prieten mi-a spus imediat ca probabil e resapat. Cu el a venit masina, repet. Are cam 11 mii km. Am ramas nemultumit. Ce parere aveti si ce sa fac? Am citit aproape tot topicul, din el reiese ca ar trebui sa ma scap de ele? Asa slabe sunt? Daca eram intr-o curba? Sau intr-o depasire nasoala? Mi se face pielea de gaina...
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
Ambiance-2006
- HRxx--- Romania e o tara minunata! Pacat ca e locuita...
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Si cam cati kilometri ai avut cu ele?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
mikeb |
![]()
|
Am spus mai sus, 11000km.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
Ambiance-2006
|
|
RSV |
![]()
|
![]() Infatuat decadent Group: Members Posts: 478 Joined: 26 March 08 ![]() |
SUNT FOARTE SLABE SI TREBUIE SA SCAPI DE ELE MACAR PE FATA DACA NU AI BANI SI DE SPATE
Eu m-as indrepta sper Marca Vredestein(nemtesti) sau sper Nokian. Amandoua au profile dragutze penytru 185/65 r15 cat trebuie la Logan. Eu o sa vand masina dar daca o tinem puneam ce am spus mai sus. Un alt lucru interesant este ca Dacia pe modelel cu abs nu vinde Kormoran ci doar Micheline de ce oare? |
--------------------
Logan 2011
---------------
------------- In God we trust, but other people pay cash !
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Nu chiar numai Michellin, doar ca pentru modelele echipate cu ABS(indiferent de marca masinii) trebuiesc montate anvelope cu anumite caracteristici pe care cele de mai sus nu le indeplinesc...
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
danut_b |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 2 November 07 ![]() |
Loganul meu varianta ambition cu ABS a venit cu anvelope Continental. Apropo cum vi se par?
|
--------------------
Dacia
Logan
19.03.2007__ Ambition 16v
- B-86-L?M
|
|
god |
![]()
|
![]() wizard Group: Members Posts: 328 Joined: 15 November 04 From: Bucuresti ![]() |
A mea a venit cu Micheline care tocmai au facut 2 ani si ~ 27.000 km. Se tin bine deocamdata.
|
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci 4X4
Iunie 2010 / Prestige It's time to burn™
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
unde gasesc sa cumpar un cauciuc michelin din asta de vine loganul din uzina ca trebuie sa le schimb pe fata si pun rezerva si mai cumpar unul nou si le pun pe fata. daca stie cineva un pret si de unde ii sunt recunoscator.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
mikeb |
![]()
|
In carticica de instructiuni, pe la pagina 5 si ceva, zice ca nu se recomanda permutarea rotilor/cauciucurilor. Nu ma lamureste cineva ce si cum? Sau un link unde se discuta treaba asta (pt golanu' din semnatura), eu m-am invartit cu search-u' da' n-am nimerit... Please, thanks.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
Ambiance-2006
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
pai ce anvelopa ai? michelin energy ? michelin si atat? zi exact ce e...si te ajutam
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
: Schimbati cu regularitate anvelopele de iarna intre ele, la un interval de 10.000 - 12.000 km.
un sfat de pe un site |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
stiti vreun site serios in care apar rezultate ale testelor efectuate pe anvelope?
un fel de top al anvelopelor pe brand/model? ma pregatesc sa cumpar o preche de vara pe fata si ma intereseaza mult distanta de franare sa fie cat mai mica, neavand abs... tnx This post has been edited by Mich@el: 7 Jul 2008, 14:56 |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
www.adac.de
cel mai bun si mai sunt multe dar da si tu pe google....tyres tests |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
mikeb |
![]()
|
Am spus mai sus ca-mi puscase o roata. Am fost la vulcanizare. Cauciucul era strapuns complet, irecuperabil (sau cel putin asa mi-a spus omul), oricum avea pe langa vreo 2cmp de exfoliere o gaura de pe o parte pe alta, prin armatura, in care puteam baga fara prea mare efort degetul mic de la mana. Partea "interesanta" acum vine: cand am schimbat roata pe drum si am dat-o jos am auzit balanganindu-se ceva in ea; am gandit ca e vreun cui sau ceva; da' de unde; ditamai pironul lung de 15cm si gros cat un deget, ascutit la ambele capete; m-am speriat cu tot cu omu' de la vulcanizare; imediat m-am uitat mai atent la pasajul rotii si "bucurie": cand am luat pironul de pe sosea, n-a intrat din prima in cauciuc; a spart masca aia de plastic negru de care se prinde aparatoarea de noroi in spate, in zona dintre cele 2 suruburi (cred) de prindere (n-am aparatoare de noroi sau alte imbunatatiri). Probabil dupa o tura, cand s-a lovit din nou de asfalt, a intrat cu totul; m-am speriat, acolo e si conducta de benzina, mai e o teava chiar langa ea (nu stiu ce e) si telescopul; am spalat masina si par neatinse, inclusiv zona din jur. Deci singur plasticul ala a fost cred lovit (si spart in V cu varful in sus). Astea sunt drumurile in Romania, nici nu stii ce culegi de pe ele... As dori ca Politia, in loc sa se joace de-a Tom si Jerry cu cate 2-3 radare la 500m unul dupa altul sa se mai ocupe si de starea drumurilor; in zonele rurale de la balega la "potcoave de cai morti" gasesti orice pe drum. Nu e o lege care zice ca daca patrunzi cu atelajul sau autovehiculul de pe zone neamenajate pe drum tre' sa cureti rotile? Ce pretentii am! Cata vreme sunt oameni care scuipa pe unde apuca si arunca mucurile tot asa, sa-i pui sa spele rotile??? Uf, bine ca n-a fost mai rau, se poate muri din asa ceva.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
Ambiance-2006
|
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
"Eu m-as indrepta sper Marca Vredestein(nemtesti) sau sper Nokian."
Vredestein nu sunt nemtesti. Head office: Vredestein Banden B.V. Ir. E.L.C. Schiffstraat 370 7547 RD Enschede Netherlands |
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
si-a montat careva:
http://www.anvelopeweb.ro/show/turismevara...185-65-R-15.htm ceva pareri? tnx This post has been edited by Mich@el: 31 Jul 2008, 13:39 |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
ba sunt nemtesti la baza.fabrica e in olanda
michael: sunt ok.si pretul e bunicel...mai ales daca obtii montajul gratuit This post has been edited by Sudsemnatu: 31 Jul 2008, 17:36 |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Mich@el, profilul lor e de anvelopa de inalta performanta. Bine, conteaza foarte mult si compozitia cauciucului folosit.
Pretul e unul bun, au indice de viteza H (mult peste ce poate loganul). Stau mai prost la treadwear (un indicator pentru durabilitatea in timp a anvelopei). Dunlop-urile astea au treadwear 280 pe cand Continental EcoContact au 300 iar Michelin Energy au 400. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Mich@el |
![]()
|
multumesc pentru pareri...cred ca oricum vor fi mai sigure decat kormoranele ce le am acum.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
asta nici nu mai trebuia sa o zici .o sa simti o diferenta destul de mare..cand o sa le schimbi
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
Mich@el |
![]()
|
stie cineva de ce in multe cazuri anvelopele de 195/65/15 sunt mai ieftine decat cele de 185/65/15 ?
iata doar un exemplu: http://www.anvelopeweb.ro/show/turismevara...185-65-R-15.htm http://www.anvelopeweb.ro/show/turismevara...195-65-R-15.htm in cazul asta, daca nu afecteaza prea tare consumul si nu se accentueaza uzura masinii, parca as monta pneuri de 195. ce parere aveti? intre dunlop sport si good year excellence spre ce a-ti opta? amandoua arata bine si sunt la acelasi pret. This post has been edited by Mich@el: 1 Aug 2008, 07:07 |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Toate masinile de le VW cu jenti de 15 au 195/65/15, deci se produc mai multe anvelope de dimensiunile alea, si probabil d-aia sunt mai ieftine.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Daca nu ar fi probleme legislative (nu mai treci itp, ti se poate lua talonul pentru cauciucuri neconforme), eu as monta imediat cauciucuri de 195/65/15. In conditiile astea ma abtin pe moment sa fac trecerea. E posibil sa se poata omologa, nu stiu sigur. Pot sa va dau exemplul unui vecin de-al meu care avea supernova si in loc de 165/70/13 a pus 175/70/13, nu a mai trecut itp si isi blestema zilele, a cautat sa ia cu imprumut cauciucurile de la mine, din pacate deja vandusem masina, inca mai cauta roti standard
![]() Asa ca atentie si la aspectul legislativ, nu numai la consum/uzura (care sunt cam aceleasi, intrucat diferenta nu e f mare). Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am pus eu zilele trecute Dunlop SP Sport 01, pina acum mi se par bune dar mai trebuie sa le scot si pe autostrada si sa le mai fortez un pic, dupa ce se mai rodeaza, ca sa le pot compara cu cele vechi (Pirelli P7).
|
--------------------
.
.
.
|
|
Mich@el |
![]()
|
si eu tot de-astea vreau sa-mi iau pe fata, chiar ma intereseaza parerea ta referitor la franare, zgomot de rulare,etc.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Daca tot cumperi, ia-le pe toate 4 ca este mai bine, zic si eu...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Am facut >700km cu noile anvelope (Dunlop SP Sport 01), pot sa spun ca sunt mai silentioase si mai.. confortabile decat Pirelli P7 - iar ca performante (franare, aderenta) sunt ok, comparabile cu P7-urile, posibil chiar mai bune. :B
|
--------------------
.
.
.
|
|
Mich@el |
![]()
|
mersi pentru feedback...la primavara pun o pereche pe fata.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:25 |