Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
![]() ![]() ![]() |
Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
RZV |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Attached thumbnail(s) Krisalp_HP2.jpg ( Size: 44.17k ) Number of downloads: 371 kleber_krisalp_hp2.jpg ( Size: 93.26k ) Number of downloads: 466 |
||
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|||
johnnybegoode |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 9 December 06 From: Piatra Neamt ![]() |
Faine rau, dupa cum apar din poze! Sa le stapanesti sanatos!
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus Laureate Plus 1.4 mpi
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cauta la Bursa, gasesti destui care vand cu livrare la domiciliu.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
intarsia |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 17 July 08 ![]() |
salut, vreau sa cumpar anvelope din iarna din sibiu, dar nu stiu de unde anume. imi poate da cineva niste sfaturi? niste nume de firme si alte informatii ce vi s-ar parea de folos. caut o anvelopa relativ ieftina, maxim 180 - 200 ron bucata. am un logan mcv 1.5 dci.
vin si cu o alta intrebare. stie cineva cum sunt preturile acestor anvelope la service-ul dacia (emilian) comparativ cu pretul practicat de alte firme? sunt mai scumpi cei de la dacia? mersi ! |
--------------------
Dacia
Logan MCV
2008
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Sunt mai scumpe la Dacia!
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
intarsia |
![]()
|
mersi pt raspuns, am vb la dacia emilian - sibiu si mi-au spus ca au doua tipuri de anvelope de iarna pt logan mcv: unele sunt facute de un partener continental, i-am uitat numele (probabil kuhmo - ei spuneau continental america) la 192 roni bucata si al doilea tip barum polaris (am vazut pe net ca sunt cehesti) la 210 roni bucata. cel cu care am vb la tel spunea ca imi recomanda barum polaris. voiam sa vad aici pe site daca are cineva niste impresii in legatura cu anvelopele astea, care ar merge mai bine pe un mcv diesel ... ? sunt cu mult mai scumpe decat in alta parte? mersi !
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
2008
|
|
cris06 |
![]()
|
![]() Mester Group: Members Posts: 597 Joined: 7 October 08 From: Iasi ![]() |
Cauta pe net si ai sa gasesti oferte f. bune la preturi apropiate de Barum la GY, Dunlop, Pirelli, Vredestein etc. Merita sa cumperi ceva de la dealer?
![]() |
--------------------
Daewoo
TF19Y Cielo Exe Plus, E3/ GPL BRC 24-11 SEQ/
2006
- IS.06.---
|
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
Prietene, la Metro sunt Dunlop wintersport M3 cu 200 lei bucata si tu vrei sa iei Barum cu 210 de la dealer? Adica fara sa te mai obosesti sa cauti, daca ti-e lene. Esti tare.
This post has been edited by ice cube: 18 Nov 2008, 12:37 |
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
intarsia |
![]()
|
cubule de gheata, astazi mi-a dat cineva un mesaj, imi spunea de cauciucuri de iarna la metro, am intrat pe site si intr-adevar, firestone si dunlop sub 200 lei, o sa cumpar probabil de acolo. mersi pt mesaj, ciao !
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
2008
|
|
voicamic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 28 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cumparat de la Metro Berceni 4 buc. Dunlop Winter Sport 3M in seara asta, incaltat la o vulcanizare in drum spre casa (tari baietii, au spalat rotile dupa demontare intr-o masina automata inainte de a scoate anvelopele, anvelopele scoase mi le-au returnat ambalate in saci de plastic, e prima data cand vad asa ceva intr-o vulcanizare in Romanica), astept cu interes prima zapada, sa vad cum se misca!
Jenti cumpar la primavara (acum n-am avut bani) si o sa incalt pe ele anvelopele de vara cand le pun inapoi pe masina. |
--------------------
Dacia Logan MCV
Laureate 1.5 dCI 68 CP
2007
- B-**-*** Fugi D'acia!
|
|
andreyi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 30 December 05 ![]() |
Va salut si va cer parerea in alegerea a doua cauciucuri de Logan pe care sa le montez pe fata (am 4 montana M801 si 54.000 km facuti cu ele, unul este ovalizat, si unul are o taietura, iar de la cel ovalizat la peste 120 kmh am ceva vibratii). As vrea sa-mi recomandati si mie cateva modele mai de buget, sa zicem maxim 200 lei per bucata. Oricum as vrea all season sau de vara, ca iarna nu prea merg mult pe la munte, zapada, chestii, dar nici sa ma intorc cu ele pe zapada sau gheata. Oricum m-am descurcat cu montanele astea trei ierni pana acuma. Un prieten si-a luat Debica Navigator all season 150 lei/buc si daca nu gasesc ceva avantajos o sa-i zic sa-mi cumpere si mie doua bucati de-alea. Mai mult de 350-400 lei nu pot sa scot din buzunar. Am citit forumul asta dar nu ma pot hotara, mai ales ca nu prea ma pricep prea bine, si o lista cu "must have"-urile ar fi binevenita. Va multumesc.
|
--------------------
Renault
Megane 3 Hatchback
2015 Business 1.5 dCi 95 cp
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
http://www.anvelopa-janta.ro/produse.php?p...Toate+sezoanele
poti alege daca te intereseaza... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
recomand cu caldura cauciucuri debica all season
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
andreyi |
![]()
|
Multumesc pentru recomandari. Mi se pare cam ciudat profilul lui Debica Navigator, le-am gasit la Selgros la 150 lei bucata. Sunt dispus sa dau cam maxim 220 lei per bucata cauciuc. Am gasit Dunlop SP 30 la 220 lei, Yokohama la 200 lei, Dayton la 174, Firestone la 209 lei, si Pirelli P2500 la 235 lei, toate de vara. O sa mai caut si in Metro sa vad ce mai gasesc. Chiar nu stiu ce sa aleg. Va rog sfatuiti-ma. Da-ti mi cateva modele care merita cumparate si daca gasesc in magazine unul din ele pe ala il cumpar. Multumesc.
|
--------------------
Renault
Megane 3 Hatchback
|
|
radus |
![]()
|
![]() -Membru cu atributii....- Group: Members Posts: 102 Joined: 16 August 05 From: Jidvei ![]() |
"cubule de gheata, astazi mi-a dat cineva un mesaj, imi spunea de cauciucuri de iarna la metro, am intrat pe site si intr-adevar, firestone si dunlop sub 200 lei, o sa cumpar probabil de acolo. mersi pt mesaj, ciao !"
Daca esti din Sibiu, de ce nu incerci la Sigemo? Au si "sait" pe net, si preturi bune. This post has been edited by radus: 20 Nov 2008, 23:00 |
--------------------
dacia
logan
Laureat,2005
- AB xx RMS
|
|
andreyi |
![]()
|
Deci voi spuneti ca Debica Navigator chiar ar fi bune. Ma tenteaza pretul mic de 150 lei per bucata.
|
--------------------
Renault
Megane 3 Hatchback
|
|
cris06 |
![]()
|
Vezi si aici: www.vreau-anvelope.ro. In bugetul disponibil iti cumperi ceva mult mai bun decat Debica (eu personal am o boala cu acest producator). Spor la cumparaturi!
|
--------------------
Daewoo
2006
- IS.06.---
|
|
vladpc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 2 September 08 ![]() |
www.laros.ro iti livreaza la domiciliu de pe o zi pe alta.
Preturile acceptabile, transport gratuit la 4 bucati comandate. This post has been edited by vladpc: 21 Nov 2008, 12:38 |
--------------------
dacia
sandero
2008
|
|
tuneam |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
cris06, de ce esti suparat pe debitza? Am un set de iarna, nou, nu l-am folosit inca. Sa ma astept la lucruri neplacute din partea lor?
|
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|
cris06 |
![]()
|
Ai ABS pe masina?
Cauciucul din care sunt facute e cam dur si nu prea au aderenta! Sincer, eu am avut probleme cu Debica Presto+ cu care a venit Cielo echipat din fabrica. GROAZNICE (anvelope de vara). Nici nu m-am incumetat sa iau anvelope de iarna Debica! Am cativa colegi care si-au dotat masinile cu asa ceva si nu sunt multumiti. Nu vreau sa influentez deciziile tale dar daca dispui de ceva bani, sincer mai pune cativa 10 de lei in plus si ia-ti ceva mai sigur. Oricum, conteaza foarte mult daca iarna ai deplasari in exterior unde exista riscul mult mai mare de inzapezire sau chiar polei! O recomandare: vezi ceva teste ADAC sau intra pe google si da, de curiozitate, "pareri anvelope Debica navigator". |
--------------------
Daewoo
2006
- IS.06.---
|
|
tuneam |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai am intrat pe net si ca rezultat am gasit ca sunt ff bune pe zapada, durabile, silentioase. NU-s extraordinare pe apa.
Ba chiar m-a surpris ca erau peste Dunlop, pe zapada. Asa zicea site-ul (votasera vreo 20 de indivizi - http://www.tyretest.com/pkw_winterreifen/d...nal/index.html). Modelul cumparat de mine ii zice Debita Frigo Directional |
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|
intarsia |
![]()
|
sunt cam presat de timp si vreau sa imi cumpar cat mai repede anvelope de iarna. m-am uitat pe talon si loganul meu 'suporta' si anvelope 185/70/R14, spre deosebire de traditionalul 185/65/R15. As gasi in prima configuratie niste anvelope nokian ... e vreo problema ... ?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
2008
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Dar ai jante pe 14?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
intarsia |
![]()
|
nu cred ... sunt cele din fabrica
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
2008
|
|
Serje |
![]()
|
Atunci ai o problema.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
Adica, vroia sa-ti spune Serje, nu poti sa montezi cauciucuri cu diametrul de 14" pe jante cu diametrul de 15". Daca vrei neaparat cauciucurile alea, trebuie sa-ti cumperi si jante pe 14.
|
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am pus caucioacele de iarna pt. prima data. BF-Goodrich G-Force Winter 185/65 R15 88T .
De felul meu conduc mai sportiv si vad la franare brusca sunt cam varza fata de alea de vara...pur si simplu trebuie sa merg mai domol sa nu intru in kuru unuia ca am derapat si in a doua la frana brusca (nu am abs). Am fost pe drum umed, gol, si am facut test de frana comparativ cu franarile de pe caucioacele de vara sau allseason: super naspa, pur si simplu am senzatia ca nu mai controlez caruta...am mai mers cu 4x4 cu gume de iarna si nu am simtit acest lucru, dar cu alea am mers la temperaturi mai scazute...e normal sau doar am nimerit niste gume naspa'?! |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Cite grade sunt afara?...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Cauciucurile eu zic ca sunt in gama celor bune. Cati km ai facut cu ele? Este stiut faptul ca dupa montaj aproximativ 500km trebuie sa mergi ceva mai domol pentru ca dupa asprirea suprafetei de contact acestea vor avea o aderenta la parametrii doriti.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
cand am testat frana erau in jur de +7...ideea de baza e daca la temperatura asta e normal sa se comporte mult mai prost decat alea de vara?!
|
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:53 |