Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
![]() ![]() ![]() |
Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
c1p0 |
![]()
|
||
![]() I find your lack of faith disturbing. Group: Members Posts: 160 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti - Colentina ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
dCI Ambition 2007 I feel like I'm diagonally parked in a parallel universe.
|
|||
JCV |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 23 May 02 ![]() |
"Mi-am montat azi Dunlop WinterSport 3D, prima oara am crezut ca imi aduc M3, dar cand am ajuns acolo am vazut ca erau 3D. 200 lei bucata. Revin peste cateva sute de km cu impresii."
Poti sa-mi spui si mie de unde le-ai achizitionat? Multumesc frumos. |
-------------------- Zambeste, maine va fi mai rau. :)
|
|
icriss79 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 31 May 05 From: Germania ![]() |
Mi-am montat si eu 4 buc. Dunlop Wintersport M3 si am facut cativa km cu ele pe un drum plin de mizerie (pamant, ca doar traim in Romania) si mazga.
Inainte de a-mi monta cauciucurile, consideram totusi ca un stil de condus prudent si anticipativ este suficient pentru a pastra niste cauciucuri Montana (f.dure, aderenta satisfacatoare pe drum uscat, rulate 55.000 km - mai au "carne") pe perioada iernii (a 4-a iarna). Consideram ca in general nu prea se merita investita in cauciucuri de iarna. Este drept ca motivul schimbarii a fost si un drum mai lung pe care urmeaza sa-l fac in Germania, in decembrie. Dupa ce am montat cauciucurile mai sus mentionate si am sesizat modul in care stau pe asflatul mizerabil si umed, mi-am dat seama ca m-am inselat. Efectiv, nu se poate face comparatie intre controlul pe care il ai asupra masinii cu cauciucuri all-season/vara mai mult sau mai putin de calitate si cele de iarna. Este altceva! Iti ofera o siguranta sporita, timp de franare mult imbunatatit si masina chiar se duce la dreapta cand tragi volan dreapta ![]() Astea sunt tipurile de cauciucuri intre care am putut face comparatie. Desi am dat aproape 9 mil. in total, sunt absolut incantat de noile gume. Acum am o alta dilema... oare la primavara o incalt cu aceleasi Montana cu care m-am obisnuit si care cred ca mai duc inca 25k sau imi iau cauciucuri de vara? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 1.6 8V Aprilie 2005
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ia niste anvelope decente si vinde montanele. O anvelopa care tine atat de multi km e clar prea dura ca sa ofere aderenta si siguranta satisfacatoare.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
N-as mai pune Montana nici dac-ar fi noi.
|
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
tuneam |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
einstein1984, eu am Micheli Energy din fabrica, au mers pana acum cam 40000 Km si sunt aproape noi. Deci nu e o regula ce ai spus tu.
|
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si cine a zis ca michelin Energy ar fi vreun super pneu? Si ce adncime de profil au de sunt "ca noi"?
Colegul de mai sus zicea de vreo 80 000 km potentiali cu montanele alea. Si daca nu face pneul km, face anii necesari pentru a fi schimbat. This post has been edited by einstein1984: 3 Dec 2008, 16:31 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
@icriss79 orice ai fi pus erai tot asa de incintat pentru ca sunt noi si orice cauciucuri sunt mai bune ca Montana.Nici eu nu le-as mai pune pe cele Montana la primavara, daca as fi in locul tau.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
gogota_69 |
![]()
|
![]() JUST ME Group: Members Posts: 439 Joined: 5 July 06 ![]() |
Pt doritori: oferta Dunlop WS M3 185/65/15 DOT 4508 Made in Germany. Pret 205ron=>Metro Voluntari
This post has been edited by gogota_69: 3 Dec 2008, 23:39 |
--------------------
DACIA
LOGAN 1.5 DCI
PREFERANCE
- B-51-W U D GOGOTA
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Mi-am pus Michelin Energy 185/65/R15 88T fabricate in Romania.
Din pacate am avut bani sa-mi pun doar pe fata. Oricum, cand am intrat in masina am avut impresia ca cineva mi-a pus servo-directie fara sa stiu ![]() De Pasti imi voi pune si pe spate si atunci voi veni cu amanunte despre economia de consum. This post has been edited by bendix: 15 Dec 2008, 09:38 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
florinvfd |
![]()
|
![]() florinvfd Group: Members Posts: 163 Joined: 4 March 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bendix @ 15 Dec 2008, 09:37) Mi-am pus Michelin Energy 185/65/R15 88T fabricate in Romania. Din pacate am avut bani sa-mi pun doar pe fata. Oricum, cand am intrat in masina am avut impresia ca cineva mi-a pus servo-directie fara sa stiu ![]() De Pasti imi voi pune si pe spate si atunci voi veni cu amanunte despre economia de consum. Confirm ca Michelin sunt cauciucuri bune! Aveam Kormoran...care oricum se cam tocisera, iar cand am pus Michelin Energy s-a schimbat total masina. La un demaraj mai in forta...nu mai patineaza rotile asa tare, pe ploaie am MAI MULTA siguranta si bineinteles in curbe se comporta altfel, nu mai imi da senzatia ca s-ar duce in lateral. Merita din plin banii! si simti de la primul km diferenta. La consum nu am avut cum sa imi dau seama daca s-a schimbat ceva pt ca nu am avut curiozitatea si nu vreau sa spun prostii. |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2006, Laureate bunul simt e cea mai buna regula de circulatie!
|
|
klax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 1 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Am eu Michelin Energy din fabrica. Dupa 1,5 ani si 36000 km sunt super bune. Trebe la vara cand le montez din nou sa le schimb de pe fata pe spate. Cred ca duc cu ele 60-70 mii km.
Ca si grip sunt super ok vara sau pe ploaie. Iarna sunt praf pe zapada sau chiar pe frig. Se intaresc atat de tare incat zici ca sunt din plastic. Asta e mptivul pentru care merita cauciucurile de iarna. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / 1.6 16v
- BC-85-BSL www.depanarecalculatoare.ro
|
|
vladpc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 2 September 08 ![]() |
Eu am lucrat la Michelin ca responsabil pentru cresterea productivitatii masinilor care produc anvelopele Michelin E3A (la Floresti unde sunt produse anvelopele Energy made in Romania) si garantez ca sunt mai bune decat Kormoran (care sunt produse tot la Floresti). Si intradevar sub 10 grade incep sa isi piarda proprietatiile iar la temperaturi negative sunt ca si plasticul. Teoretic reduc si consumul masinii cu 10% - 15% dar nu am vazut nici o data oficiala (nici nu am cautat sincer).
|
--------------------
dacia
sandero
2008
|
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
4 x Dunlop SP4 All Season au inlocuit Debica Passio care aveau 40k km.
Impresii: wow! New car! Pana acum nu am mai mers cu altceva decat din gama "entry level" (debica , barum, montana) asa ca nu va pot spune niste pareri avizate fata de noua achizitie. Pot spune doar ca nu sunt mai zgomotoase decat vechile Passio. |
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 571 Joined: 4 August 07 From: Bucuresti ![]() |
kormoram praf tandari, nu cumparati
|
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
pai nu cumparam, dar eu asa le-am primit cu masina si la 31k km inca arata prea bine ca sa le schimb.
la un stil de condus preventiv merg si astea. |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 571 Joined: 4 August 07 From: Bucuresti ![]() |
eu am uitat sa mai merg preventiv si acum schimb bara
![]() |
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Maine am de gand sa trec la gumele de iarna, ca am auzit ca se ingroasa gluma. Va fi probabil ultimul sezon pentru resapatele mele Marix Glacial. Am inceput sa caut gume pentru vara si am gasit o oferta aparent foarte buna aici:GOODRIDE. Ce stiti despre marca asta? A folosit cineva asa ceva pana acum? Mi se par suspect de ieftine... la 139 lei/buc pret incluzand TVA si ecovaloare + transport gratuit de la 4 bucati in sus, daca si DOT este recent (max cateva luni), rezultatele in teste fiind medii, eu zic ca merita.
LE - am gasit pe un site canadian: "Tires are made in China and inner tubes are made in South Korea. The tires are sold by container loads and are manufactured according to market requirements." sau aici: goodride.de Si MAMA! ce review-uri nasoale am gasit aici reviews... cred ca mai bine pass... dar ziceti-mi unde mai gasesc anvelope la un pret comparabil... nicaieri! This post has been edited by Victorine: 18 Dec 2008, 23:58 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Gasesti aici
http://www.shopmania.ro/magazin~online-anv...or-matador.html niste gume mai ieftine, nu chinezareturi. Mai bine strangi bani si cumperi ceva mai de soi. |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
pe masina din semnatura am niste semperit winter sport grip, si se simte foarte bine, le-am luat sh (rulate maxim 3000km) de pe bursa. pana acum nu obisnuiam sa pun cauciuri de iarna, dar acum recomand.
cineva mai sus a spus de michelin energy. cand am luat masina in 2004 era abia incaltata cu 4 bucati din acest model. cele de pe spate le-am tinut pana acum 1 luna, aveau un pic peste 80.000km si pot spune ca mai duceau 10.000km ca si "carne", dar imbatranise cauciucul si incepuse sa se crape. cei 80.000km facuti in 4ani, cauciurile fiind permanent pe masina, inclusiv iarna, iar cu masina se cara ceva greutate in mod regulat. pacat ca pt dimensiunea de megane1 (185/60/r15) sunt destul de scumpe michelin-urile, dar si asa isi merita toti banii. |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
dataorita stilului de condus m-am descurcat bine iarna trecuta cu kormoranele de vara. aveam ~8000km atunci. acum am aproape 30000km si nu-s prea tocite. problema e trebuie sa fac un drum in afara si cum amenzile pt anvelome neconforme cu anotimpul se ridica la 2000E, m-am hotarat sa-mi iau cauciucuri de iarna. ma gandeam sa iau ceva ieftin gen trayal sau kormoran snow pro.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
cumparat azi cauciucuri tigar winter 145ron/buc si 4 jenti 105 ron/buc.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
de unde ai luat jantele?
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
tkx |
![]()
|
de la un magazin de piese auto din pitesti. preturile variau intre 100ron si 130 ron
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bai ce teapa am luat cu Debica Frigo, par mai proaste decat ce am de vara (Michelin)! Sau si gumele de iarna se mai "lasa" putin?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
eu sunt pe Frigo 2 la al 3-lea sezon .... si chiar nu am a ma plange de nimic
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
tuneam |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vijelie @ 5 Jan 2009, 18:12) Bai ce teapa am luat cu Debica Frigo, par mai proaste decat ce am de vara (Michelin)! Sau si gumele de iarna se mai "lasa" putin? Salut De care Debica Frigo ai? Eu am "Directional". Nu am deocamdata nici o parere despre ele. N-am avut nevoie serios pana acum de calitatea "iarna" a lor. Sunt mai moi, mai placut de condus cu ele decat cele de vara(michelin). Ce te-a nemultmit la ele? La o prima impresie sunt mai putin zgomotose ca Sava, dar arata mai urat. |
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Tot Directional sunt.
Eu inteleg ca trebuie sa fie mai zgomotoase, dar nu pot pricepe de ce se rupe aderenta la plecarea de pe loc. Cu alea de vara nu am patit asta pana ieri. Ce-i drept, inca nu am mers prin zapada, dar pe asfalt cum a fost azi prin Bucuresti nu imi plac deloc. This post has been edited by vijelie: 5 Jan 2009, 20:46 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tarzy |
![]()
|
pe asfalt umed si semiinghetat si ale mele rup aderenta, mai ales "la rece" adica in primii km-tri, apoi isi intra in ritm
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
AMZ |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Members Posts: 2.439 Joined: 13 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Fac a doua iarna cu cel 4 anvelope Nokian 185/65/15...se comporta superb...am urcat fara lanturi pana la Stana de Vale in 26.12.2008.
|
--------------------
Renault
Renault Grand Scenic 3.1.6 Dci 130 HP.
2011
- B.XXX.AMZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:28 |