Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
![]() ![]() ![]() |
Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
bgdrenault |
![]()
|
||
![]() bgd Group: Members Posts: 3.519 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
|
||
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|||
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
trayal am vazut prin metro, am avut eu pe o dacie berlina pe fata. anu asta le-am dat unui coleg de servici (masina nu o mai folosesc). au 4 ani si nu au crapat. pe zapada sunt ok ca de altfel orice cauciuc de iarna. am urcat in prima iarna cu ele la sinaia la cota 1400 si era drumul cu gheata si zapada. am urcat fara probleme. am mers cu ele si vara si iarna. nu pot sa spun cat de bine se comporta pe uscat/ud pt ca mergeam foarte preventiv cu batrana dacie.
pt logan nu am luat trayal. nu mi place cum arata profilul si am gasit si mai ieftin (tigar). |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
cris06 |
![]()
|
![]() Mester Group: Members Posts: 597 Joined: 7 October 08 From: Iasi ![]() |
Anvelopele America sunt fabricate in Ro. Trayal-urile in Serbia (sper sa nu gresesc). Altceva nu ai gasit? In Carrefour mai au Matador (la oferta).
|
--------------------
Daewoo
TF19Y Cielo Exe Plus, E3/ GPL BRC 24-11 SEQ/
2006
- IS.06.---
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
apropo de oferte: am vazut azi in carrefour pitesti matadoare fabricate in 2005...
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
![]() mai tin iarna asta... |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
In mod normal ar fi trebuit sa aiba o reducere mare de pret acele matadoare, chiar cit costau? dar traim in Romania...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
cris06 |
![]()
|
Ce comercianti! Multi mizeaza pe faptul ca majoritatea cumparatorilor se uita ca musca-n lapte la inscrisurile de pe anvelope nestiind, defapt, ce teapa e pusa la vanzare! Romanie, tara ...
![]() Apropo de aceste Matadoare: la Carrefour Iasi mi s-au parut mie ca ceva anvelope din stiva expusa aveau o culoare mata (sper sa fiu inteles) fata de cateva Daytonuri care erau de anul trecut (la culoare negru, putin lucios). Chiar nu m-au interesat (nu le-am citit datele de pe ele). Deci concluzia e clara: anvelope imbatranite tinute prin cine stie ce curti... ca depozite acoperite nici gand! |
--------------------
Daewoo
2006
- IS.06.---
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Si uite asa ajungi sa iti iei gume ca si jeansii: noi da'... "prespalate"*!
__________ *invechite, uzate moral |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
In primavara cand dau jos gumele de iarna as vrea sa iau de vara NANKANG XR-611, care vad ca au un raport calitate/pret foarte bun. Se gasesc la majoritatea furnizorilor mari din tara la preturi de cca. 140 lei/ buc., unii avand si transportul in tara sau montat+echilibrat inclus (la alegere, dupa necesitati). Are careva experienta cu asa ceva? Am citit review-uri de pe tyre-test si as zice ca sun OK-ish. Cei care au ceva reclamatii de facut se refera in principiu la aderenta pe ud, cu toate acestea, au scos un punctaj mediu in jumatatea superioara. Mai slabe ca Montanele sau Kormoranele nu cred sa fie... Totul e sa gasesc ceva material proaspat... sa fie din 2009 sau macar finele lui 2008.
This post has been edited by Victorine: 11 Jan 2009, 09:30 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
syka312 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 31 March 08 ![]() |
Salutare! Stie cineva cu ce fel de pneuri is dotate loganurile din 2004? (primele modele) Sunt all-season sau doar de vara?
![]() Va multumesc anticipat:) |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
2004/Ambiance EvoSyka
|
|
BoboM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 February 07 From: Bucuresti ![]() |
La mine a venit cu anvelope MONTANA
![]() ![]() |
--------------------
Megane
1.4
16v
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Oricum deja sunt expirate, asa ca ce mai conteaza?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
tkx |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
salutare !
stie cineva care-i diferenta de pret intre kormoran si michelin in reteau Dacia. Am inlocuit pe casco doua cauciucuri cu galma si-am ales sa iau michelin si tre sa platesc o diferenta (de la pretul de catalog pt montana aprox. egal cu kormoran la pretul pt michelin energy ). Cei din service n-au stiut care-i diferenta iar eu vreau sa stiu la ce sa ma astept cand ridic masina. Multumesc ! |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Intre Kormoran K801 si Michelin Energy E3A diferenta la vulcanizari e de vreo 150 ron. Asta la 185/65/R15, cum e pe Logan.
Logic ar fi ca aceasta diferenta sa se pastreze si in reteaua Dacia cu o mica abatere. This post has been edited by daniel_p: 29 Jan 2009, 20:30 |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Dupa 50.000 Km , 14 luni si mii de kilometrii pe drumuri grele (piatra, forestiere, gropi, camp), a trebuit sa schimb 2 cauciucuri Continental EcoContact 3, cauciucuri cu care a venit dotat tractorasul.
Intre 30 si 70 km/h aveam un usor tremurat in volan. Indiferent cum am rotit si echilibrat rotile....nu am reusit sa scap de el. Asa ca am luat doua Continental EcoContact 3 ( ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
cris06 |
![]()
|
"Diferenta la vulcanizari"? Ce-o fi aia?
![]() Pt. Fan3: cauta si tu preturi pe net la cele doua produse ca sa-ti faci o idee. |
--------------------
Daewoo
2006
- IS.06.---
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Diferenta la vulcanizari = diferenta intre pretul la Kormoran K801 si pretul la Michelin Energy E3A la distribuitorii de pneuri, service-urile de roti, vulcanizari
![]() Am zis sa folosesc un termen generic. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
cris06 |
![]()
|
Ok
![]() |
--------------------
Daewoo
2006
- IS.06.---
|
|
zeus-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 16 August 05 ![]() |
Ceva pareri/review-uri despre anvelopele Tigar? Am nevoie de caucioace all-season pentru ca nu am spatiu sa depozitez inca un set de cauciucuri.
Pe Tyres review are un punctaj destul de bun iar pretul de comercializare este cam la jumatatea unui vredstein quatrac 2 (260ron). |
--------------------
daewoo/dacia
ex cielo/Logan 1.6 MPI
95/2004
- B-85-ZEU
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si calitatea e la fel. Adica tot pe jumatate.
This post has been edited by einstein1984: 30 Jan 2009, 12:20 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
tkx |
![]()
|
de 3000 de km am tigar winter 1. dupa cum am mai scris pe topicul de pneuri am dat 145lei/buc. in compartaie cu kormoranele de vara si avand in vedere si pretul sunt incantat de ele. chiar astazi am avut 2 franari de urgenta in care m-am proptit in pedala si nu s-au blocat deloc rotile. viteza mare n-am avut, ~40, dar era ud pe jos.
acum referitor la ce spune aeinstein ca si cal. e pe jumate, nu stiu o fi. nu am termen de comparatie cu alte pneuri mai scumpe. din puncutl meu de vedere isi fac treaba foarte bine, mai ramane de vazut cum se vor comprta in timp: uzura, crapaturi, galme etc.... |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
TheGreatBabanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 373 Joined: 12 January 09 From: BUCURESTI - Sector 3 ![]() |
QUOTE(Victorine @ 11 Jan 2009, 09:29) In primavara cand dau jos gumele de iarna as vrea sa iau de vara NANKANG XR-611, care vad ca au un raport calitate/pret foarte bun. Se gasesc la majoritatea furnizorilor mari din tara la preturi de cca. 140 lei/ buc., unii avand si transportul in tara sau montat+echilibrat inclus (la alegere, dupa necesitati). Are careva experienta cu asa ceva? Am citit review-uri de pe tyre-test si as zice ca sun OK-ish. Cei care au ceva reclamatii de facut se refera in principiu la aderenta pe ud, cu toate acestea, au scos un punctaj mediu in jumatatea superioara. Mai slabe ca Montanele sau Kormoranele nu cred sa fie... Totul e sa gasesc ceva material proaspat... sa fie din 2009 sau macar finele lui 2008. Eu am pus Nankang 225/45/18 vara (profil V) pe un Opel Vectra si sunt ok. am facut 15.000 de km fara probleme. inca le mai am si acum ,dar si masina in garaj. Iarna circul cu Loganul. ![]() |
--------------------
Dacia Sport-Sold :(
Opel Corsa B - Swing
1988/1994
- IF 23 TGB / B 23 TGB It's not about speed, It's about technique
|
|
cris06 |
![]()
|
Nankang... nu-s facute in P.R.C.?
![]() |
--------------------
Daewoo
2006
- IS.06.---
|
|
TheGreatBabanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 373 Joined: 12 January 09 From: BUCURESTI - Sector 3 ![]() |
cam ce ar fi PRC ??!!!
|
--------------------
Opel Corsa B - Swing
1988/1994
|
|
zeus-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 16 August 05 ![]() |
PRC= People's Republic of China=China
|
--------------------
daewoo/dacia
ex cielo/Logan 1.6 MPI
95/2004
- B-85-ZEU
|
|
cris06 |
![]()
|
Sau Popular Republic of China...
|
--------------------
Daewoo
2006
- IS.06.---
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
in final am montat Michelin Energy saver made in italy, nu stiu modelu exact....stiu doar ca nu-i modelu facut la floresti la noi, pret aprox 3.1 mil...deocamdata e totu' ok
|
--------------------
*
*
*
- *
|
|
TheGreatBabanu |
![]()
|
|
--------------------
Opel Corsa B - Swing
1988/1994
|
|
LucianCRB |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 5 November 08 ![]() |
salut
am loganul din semnatura si a venit incaltat din faprica cu ContiEcoContact 3.. problema e ca la presiunea recomandata de 2.2 pe spate si 2 pe fata mi se par cam moi... ar trebui sa le unflu mai tare? |
--------------------
Renault
Clio 4
Grandtour 2015 - 1.5 dci 90cp Clio 4 Grandtour 2015 - 1.5 dci 90 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 21:20 |