Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
![]() ![]() ![]() |
Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
mykissfm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 11 May 09 From: Bucuresti ![]() |
azi am fost la vulcanizare si surpraiz toate 4 deformate usor +2 jante strimbe si ele.
bugetul ar fi de 800 ron si magindesc la debica pasio sau furio . rog un sfat de la cei ce folosesc debica. de ce debica ?la ce drumuri avem cred ca o anvelopa mai scumpa de 200 ron nu merita. This post has been edited by mykissfm: 28 Mar 2010, 19:37 |
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
ba tocmai ca la ce drumuri si trafic avem, o anvelopa premium merita. de ce?? aderenta mai buna => distanta de franare mai buna, ori in traficul din romanica trebuie sa franezi destul de des si sa ocolesti tot felul de obstacole...
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Decat Debica mai bine... orice. Nu mai cumpar asa ceva niciodata.
Vezi ca e oferta Continental la dealer Dacia, iti depaseste insa bugetul cu 9 ron pe bucata. ![]() This post has been edited by BZN: 28 Mar 2010, 20:53 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
klax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 1 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Si mai au si Motrio la 150 ron bucata. Sunt frantuzesti sisunt facute pt renault.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / 1.6 16v
- BC-85-BSL www.depanarecalculatoare.ro
|
|
mykissfm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 11 May 09 From: Bucuresti ![]() |
la motrio m-as gindii si eu ,dar nu gasesc pe nimai care are pe masina sa-mi spun o parere.
oricum debica sunt peste kormoran . p.s. debica pasio am avut pe vechea dacie si sau descurcat destul de bine, de fapt am vazut si pe masini mai pretentiase ca logan . |
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.052 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut si eu pe viu cauciucurile Motrio. Sunt fabricate in Romania, probabil Continental Timisoara.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
mykissfm |
![]()
|
atunci sigur iese din discutie motrio pentru ca sunt facute in romania ,m-am ars cu mchellin facute in romania ,deci iese din discutie.
am oprit azi la vulcanizare si-mi recomanda cauciucuri america ca sunt bunicele facute prin germania si a inceput sa prinda . |
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Si alea de afara sunt la fel de proaste, indifernet ca sunt fabricate un Franta, UK sau in alta tara.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.052 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Aratau destul de bine cauciucurile, profilul pare silentios si bunicel pe ud, greutate redusa a pneurilor si ei zic ca si rezista bine in timp.
Eu nu am nici o problema cu faptul ca sunt fabricate in Romania. Important este sa nu fie facute prin China si aduse din Germania..... |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
IRONICK |
![]()
|
Apropo, tu stii sa faci si poze cand vezi ceva nou?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
YRX |
![]()
|
N-am avut cu ce....
![]() Si telefonu mi l-am uitat acasa.... |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
mykissfm |
![]()
|
cei care aveti contiecocontact 3 adica astea de 209 ron,sunt bune ?
|
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
Mythica |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 23 September 06 From: Buzau ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureat Plus 1.4
- .
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
si ce dot au alea care le-ai luat tu??
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Buna strategia de marketing a celor de la Dacia:
![]() http://www.dacia.ro/#/servicii-pentru-clienti/motrio Gama de piese de schimb Motrio reprezinta o oferta alternativa la piesele de origine. Ea se adreseaza tuturor posesorilor de autovehicule iesite din garantie, care cauta un raport pret / prestatie adaptat varstei vehiculelor. Motrio inseamna acelasi nivel de exigenta ca si pentru piesele de origine in termeni de securitate si functionalitate, dar cu o durabilitate si performante mai reduse decat piesele de origine. http://www.dacia.ro/#/servicii-pentru-clie...eul-motrio.html * O oferta alternativa la marcile de anvelope cu traditie pe piata auto din Romania, fara a face compromis de calitate si de siguranta. * Un pret atractiv pentru orice buget * Dimensiuni care acopera intreaga gama Dacia * Un raspuns direct la asteptarile tuturor clientilor DACIA * Un pneu care se regaseste in prim-montaj Logan / Sandero |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.394 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Domnu BZN, ce scrie mai sus caracterizeaza gama motrio in general, nu se aplica chiar in intregime pneului Motrio, deoarece nu exista un pneu branduit Renault sau Dacia de prim montaj si care sa tina de 2 ori mai mult. Bujiile si filtrele motrio in schimb..... sunt interzis a fi montate in perioada de garantie si se pot monta si pe alte masini.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Mythica |
![]()
|
DOT 3209, facute la Timisoara.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureat Plus 1.4
- .
|
|
slider2 |
![]()
|
deci deja au aproape un an de cand au fost produse, tu cand le-ai luat??
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
Mythica |
![]()
|
Le-am luat de vreo saptamana.
Ar putea cineva care a luat de la dealer sa posteze DOT-ul, asa pentru comparatie? |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureat Plus 1.4
- .
|
|
BZN |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 29 Mar 2010, 20:36) Domnu BZN, ce scrie mai sus caracterizeaza gama motrio in general, nu se aplica chiar in intregime pneului Motrio, deoarece nu exista un pneu branduit Renault sau Dacia de prim montaj si care sa tina de 2 ori mai mult. Bujiile si filtrele motrio in schimb..... sunt interzis a fi montate in perioada de garantie si se pot monta si pe alte masini. Adica? Nu imi dau seama cum sa abodez raspunsul... Raspunsul vreau sa fie sincer, o sa il iau ca atare. |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(dl_dr25 @ 22 Mar 2010, 20:36) De la care meridian, sud sau vest?29 Mar 2010, 22:19: QUOTE(einstein1984 @ 29 Mar 2010, 20:36) In loc sa pui punctele alea, mai bine ii explica-i si de ce omului. Pentru ca in perioada de garantie de garantie constructorul iti asigura reparatia cu piese de origine, iar in post garantie ti se ofera ca alternativa piesele Motrio. Interzis-ul vine de la "canibalizarea pieselor de origine", na ca am folosit iar termenul minune si nu de la "durabilitate si performante mai reduse".This post has been edited by IRONICK: 29 Mar 2010, 21:19 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
BZN |
![]()
|
Multumesc sincer, @IRONICK.
Pt @einstein, Face sau nu pneul Motrio parte din gama Motrio? LE De unde ai scos masura: "de doua ori mai mult?" Cum adica: "chiar in intregime"? In ce procent, atunci? This post has been edited by BZN: 29 Mar 2010, 21:52 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 571 Joined: 4 August 07 From: Bucuresti ![]() |
referitor la pret sa rezolvat am primit diferenta inapoi ( au fost cumparate de la meridian vest)
|
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.394 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Un coleg isi facea griji ca pneul asta motrio ar tine intradevar mai putin, ca restul gamei motrio. Eu unul nu cred sa fie cazul de uzura accelerata chiar daca e din gama MOTRIO (mai precis cred ca e MOTRIO pentru ca nu puteau aplica brandul RENAULT sau DCAIA pe o anvelopa, ar fi pierdut clienti cu Peugeot, Citroen etc).
IRONIK/BZN, piesele motrio sunt mai ieftine decat alea de origine. Insa in garantie renault sau dacia nu au voie sa monteze piese motrio pe masina, indiferent daca e pe garantie (constructorul plateste) sau pe banii clientului (aka revizii). Piesele motrio au insa si ele garantie . E mai clar acum? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
BZN |
![]()
|
Pai si atunci de ce zic ca apar ca anvelope de prim-montaj?
Asta e si dilema, zici ca nu au voie sa le monteze pe vehicule in garantie dar se pun in schimb pe cele noi. Sau pneul Motrio face exceptie din gama? |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Pneul Motrio face exceptie de la restul regulilor gamei motrio. Ai folosit doar brandul pentru a vinde un produs.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(dl_dr25 @ 29 Mar 2010, 23:41) Am citit regulamentul de pe site-ul Dacia si acolo este MeridianVest la pct. 30. Sunt tare curios ce masuri ia Dacia in situatia asta, cand se obliga la o promotie, iar unui dealer din lista i se rupe de regulament si client. Eu as zice ca este incercare de inselaciune. http://www.dacia.ro/export/sites/default/d...utentificat.pdf |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Poate l-or mai fi taxat in plus pentru montat+echilibrat.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 02:09 |