Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
![]() ![]() ![]() |
Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
slider2 |
![]()
|
||
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|||
bicosu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Din ce am citit am inteles ca Semperit-urile sunt peste COntinental eco contact cu care vine masina din fabrica. Michelin-uri am si vreau sa le schimb, prea multe pene. Nu era ca nu am bani de toate, dar, normal, as fi preferat sa dau cat mai putini bani pe aceeasi calitate. Ma mai documentez si mai intreb pe aici
![]() Mersi! |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2007
- B-*******
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Oferta la Dacia. Anvelope Continental la 209 lei. Eu zic ca se merita.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
@bicosu cauta pe adac daca au teste cu modelul respectiv de semperit. asa ca si firma semperit nu este peste continental, dar poate modelul in cauza este peste ecocontact...
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(bicosu @ 17 Mar 2010, 16:19) Din ce am citit am inteles ca Semperit-urile sunt peste COntinental eco contact cu care vine masina din fabrica. Daca te referi la Speed-Life se poate sa ai dreptate dar sunt din categorii diferite. Comfort-Life sunt dezastru: nu au aderenta, se rod repede, sunt zgomotoase, prind in profil o gramada de pietre. Iar pe ud sunt chiar catastrofa! |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
kamimura |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 15 March 10 ![]() |
Crising, la ce dealer sunt Continentale cu 209?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
bicosu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
De Fulda EcoControl ce pareri aveti?
Am vazut ca in ADAC, pe o dimensiune mai mica, au obtinut Highly recommended. Pe Tyretest au si acolo note destul de bune, dar as fi vrut sa aud si o parere a cuiva care a folosit de pe aici. Pretul este 229 lei/bucata La acelasi pret am vazut si Dunlop SP 30 si Uniroyal Rain Expert. Care ar fi mai bun dintre toate astea? Rain Expert au obtinut scor mai bun ca restul in teste. Am gasit si Nokian I3 la 186, ceva pareri? ![]() Cred ca pana la urma raman la Nokian I3, din review-uri ar fi foarte bune pe carosabil umed si chiar pe frig. Vara nu sunt excelente, dar avand in vedere ca aderenta o pierzi cel mai des pe mazga, ploaie, eu cred ca sunt alegerea cea mai buna raportata si la pret. O sa revin cu pareri zilele care urmeaza, comparativ cu Michelin-urile de fabrica. This post has been edited by bicosu: 18 Mar 2010, 14:03 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2007
- B-*******
|
|
ianmatei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 22 February 10 From: Cluj ![]() |
Buna ziua. Doresc sa cumpar 4 anvelope de vara si suma alocata pentru acestea e de maxim 1ooo de lei. Daca imi puteti recomanda, ca un top al preferintelor, va raman recunoscator. De ex: BF Goodrich, Toyo R350 sau PROXES r888, NEXEN, KUHMO, FIRESTONE. Multumesc.
P.S. - am citit toate topicurile de pe site legate de anvelope si inca nu sunt decis. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition / dCi
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.577 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bridgestone B250
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
QUOTE(kamimura @ 17 Mar 2010, 20:14) La orice dealer Dacia-Renault. http://www.dacia.ro/export/sites/default/d...utentificat.pdf This post has been edited by crising: 19 Mar 2010, 11:46 |
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
ala e pret RECOMANDAT, scrie mai jos
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Scrie pret de vanzare maximal recomandat.
E posibil ca la unii dealeri sa fie ceva mai ieftin. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Adica, toti dealerii "e" bagabonti si vor merge pe acelasi pret?
Nu exista concurenta? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
crising |
![]()
|
Lasand "gluma" la o parte consider ca e un pneu bun din gama premium si la pretul asta merita din plin. Si in orasul meu dealerul Dacia il vinde la 209 lei si ofera montaj gratuit.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
vijelie |
![]()
|
Ce data de fabricatie scrie pe exterior?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
kamimura |
![]()
|
Mersi Crising. Eu mi-am luat deja Motrio, dar mi-as fi luat Continental daca stiam de promotie, desi nici astea nu-s rele.
Am in schimb un prieten care vroia Continental. L-am sunat si se duce maine la dealer. I-am zis sa verifice si data fabricatiei. Va dau de stire. |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
DMP |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(crising @ 19 Mar 2010, 19:59) Lasand "gluma" la o parte consider ca e un pneu bun din gama premium si la pretul asta merita din plin. Si in orasul meu dealerul Dacia il vinde la 209 lei si ofera montaj gratuit. Dar probabil trebuie sa platesti tu echilibratul, unde te taxeaza cat si pentru mointaj. Daca ar avea montat + echilibrat gratuit si poneurile la 209 bucata ar fi o oferta buna. Bafta! <span class='edit'>20 Mar 2010, 09:40:</span> Am dat un mail la dealerul local din Craiova (Redac) si iata ce mi-au spus: QUOTE Buna ziua, Va rog sa imi dati cateva detalii despre promotia de anvelope de vara Continental EcoContact3 pe care Dacia o desfasoara in aceasta perioada: 1. Care este pretul unei anvelope si cat ar costa montatul si echilibratul a 4 anvelope pe un Logan. 2. Care este DOT-ul anevlopelor (data productiei). 3. E nevoie de programare pentru montaj sau se vine direct la service. QUOTE Buna ziua, 1.Pretul unei anvelope Continental Eco Contact3 este de 209 lei,iar montatul si echilibratul unei anvelope este de 20 lei/anvelopa. 2.DOT-ul anvelopelor este februarie 2010. 3.In principiu nu este nevoie de programare pentru montaj daca le cumparati de la firma noastra. Va asteptam in unitatea noastra sa profitati de aceasta oferta. O zi buna! <span class='edit'>20 Mar 2010, 09:41:</span> Pe mine m-ar tenta oferta asta, ce ziceti mrita? Anvelopele unde sunt facute? Nu cumva in .ro? Din ce m-am uitat pe net am gasit pareri bunicele despre ele. Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 20 Mar 2010, 09:41 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
La pretul asta zic ca merita chiar daca sunt fabricate la Timisoara. In ultimul timp si Michelin a inceput productia in Romania, cred ca de prin 2008.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
kamimura |
![]()
|
Ia uitati aici: http://www.dacoserv.ro/ofertele_noastre/Oferte_primavara Confirmare ca anvelopele sunt din februarie 2010. Vecinu si-a luat 4 si a schimbat si uleiul tot la ei. Au inceput astia de la Dacia sa faca marketing? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Pai pe net sunt reviewuri bunicele la Continental EcoContact3, insa e evident ca nu la cele produse in .ro. Nu ca as fi eu cosmopolit, dar in ultima vreme am inceput sa dezvolt o teama pentru produsele low cost care se fabrica in tari pecum Romania, si care se bucura din plin de renumele produsului initial facut la standarde mai inalte.
Oricum iau in calcul varianta, ca sa schimb si eu Montanele originale de 5 ani si 40K km ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
bicosu |
![]()
|
Eu mi-am luat Nokian i3 Made in Finlanda, fabricatie februarie 2010 cu 187 lei/bucata.
Pe tyrestest sunt cotate mai bine decat Michelin si Continental eco 3. Michelin-urile care le-a avut masina din fabrica erau coapte dupa numai 2 ani. Calitate de... |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2007
- B-*******
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Da pe tyretest nu cumva sunt opiniile utilizatorilor? Care pot fi foarte subiective? M-am uitat si eu putin, nu stiu cat de relevant este.
Mai important ar fi un test facut de o publicatie serioasa sau o organizatie care se ocupa cu asa ceva. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
ioonell |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 15 February 09 From: bucuresti ![]() |
cred ca mai subiective sunt publicatiile decat opiniile utilizatorilor
|
--------------------
dacia
logan
2007 preferance
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Nu stiu ce sa zic, la utilizatori 2 persoane diferite pot avea pareri complet diferite despre acelasi pneu, pentru ca au asteptari diferite si pretentii diferite. In plus opiniile sunt bazate pe observatii empirice si pareri, nu pe teste.
Macar publicatiile si organismele astea de testare judeca cu aceeasi unitate de masura, si au de obicei metode mai stiintifice de testare. In fine. Are cineva ceva adrese de teste cu diverse pneuri? (nu opinii ale utilizatorilor - care conteaza si ele, dar le-am citit deja ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.577 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Altele decat ADAC Reifentest? In general, pe siteul producatorului gasesti citate din testul unde a iesit bine anvelopa respectiva.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ioonell |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 15 February 09 From: bucuresti ![]() |
dar orice producator isi lauda marfa lui ca fiind cea mai buna ca de trebuie sa o si vanda.cred ca este neelocvent ceea ce spune producatorul.O sa-mi schimb si eu anvelopele dar inca nu m-am hotarat ce sa iau,cu kormoranele am aproape 60.000 si inca mai merg dar au aderenta foarte scazuta
This post has been edited by ioonell: 21 Mar 2010, 13:13 |
--------------------
dacia
logan
2007 preferance
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(Andy_ACS @ 20 Mar 2010, 12:41) Pai pe net sunt reviewuri bunicele la Continental EcoContact3, insa e evident ca nu la cele produse in .ro. Nu ca as fi eu cosmopolit, dar in ultima vreme am inceput sa dezvolt o teama pentru produsele low cost care se fabrica in tari pecum Romania, si care se bucura din plin de renumele produsului initial facut la standarde mai inalte. Ma scuzi dar e bullshit. Ce difera intre franta sau germania si romania e pretul orei de munca, nu materialul, nu matrita anevlopei. Cat timp anvelopa e acelasi model, nu vad de unde sa fie diferente in calitate. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Esti tu idealist, ce sa zic. Nu pot sa iti argumentez pt ca nu am dovezi, insa (nu neapareat la cauciucuri, asa in general) de multe ori nici materialele nici executia nu se ridica la acelasi nivel.
In alta ordine de idei m-am intalnit azi cu un var care are p[e Symbol Ecocontact3, a inlocuit GoodYearele originale cu ele, zice ca e foarte multumit si ca sunt cauciucuri excelente. Deocamdata am cules referinte bune, la mine sunt in prim plan acestea cu oferta de la Dacia. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 14:04 |