Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
![]() ![]() ![]() |
Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
mykissfm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 11 May 09 From: Bucuresti ![]() |
totusi sunt bune ecocontact 3 astea sau oferta de pret este buna,eu am avut michellin din fabrica varianta made in romania,ma gindesc ca si continentalurile facute in romania au o calitate mai putin buna.
cine are conti3 sa ma "linisteasca" si pe mine. parca nu as vrea sa ratez ocazia cu 209 ronper bucata,oricum sunt nevoit sa le schimb pe actualele fara sa bag multi bani in cauciucuri. ![]() This post has been edited by mykissfm: 6 Apr 2010, 11:53 |
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 571 Joined: 4 August 07 From: Bucuresti ![]() |
"sculi" spun eu care am avut kormorane ( deja am facut 500km cu ele )
|
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.695 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
1. A verificat cineva pana acum de unde vine "Impulsion"? Sa fie doar o asemanare cu pct. 2? Ca profilul este destul de apropiat.
2. Kormoran "Impluser" exista de mult pe piata. 3. Sarim din lac in put? This post has been edited by IRONICK: 6 Apr 2010, 12:21 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Eu am cumparat 4 bucati saptamana trecuta, au cam 1200 km deja. Cum sa fie ? Bune, doar traim in Romania si trebuie musai ca o marfa produsa in tara de o firma renumita sa fie "proasta".
Pretul la promotie este foarte convenabil, in banii astia mai gasesti Fulda EcoControl, care au un profil foarte asemanator. Am avut si d-alea si sunt foarte bune. |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.579 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ironice, sa mai scriu odata ca sunt facute de continental? Care nu sunt marca a lu Michelin cum sunt kormoran?
Sau vrei doar sa mai afli de la cineva? N-are nimeni o poza cu codul de bare? In alta ordine de idei, gama motrio va curpinde si anvelope pe 13 inch (135 80 R13 sau 175 70 R13 de exemplu) si pana la 205 55 R16 facute tot de contitech FRANCE. This post has been edited by einstein1984: 6 Apr 2010, 13:05 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.093 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai banuiesc ca vor sa acopere toata plaja de dimensiuni a masinilor din grup. Sa vedem daca devin echipare de fabrica pe toate modelele Renault. Daca e asa inseamna ca Renault are ganduri mari cu pneurile. M-am tot uitat la desenul profilului sa-i gasesc un frate geaman dar n-am gasit nimic, o fi profil creat special.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 6 Apr 2010, 13:38) Care nu sunt marca a lu Michelin cum sunt kormoran? Stiu bre unde sunt facute. Dar poate este liceenta dacia/renault pentru produs si s-a dus sa o faca la ala care cere mai putini bani.This post has been edited by IRONICK: 6 Apr 2010, 16:02 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
mykissfm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 11 May 09 From: Bucuresti ![]() |
deci sa ma bag la o incaltare cu contiecocontact3.
|
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
tumpi |
![]()
|
![]() tumpi Group: Members Posts: 137 Joined: 25 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am din fabrica Continental Eco3. Dupa 41k de km facuti in toate conditiile atmosferice pot spune urmatoarele lucruri despre ele:
1. Pana in 10 grade Celsius cu plus se comporta mai mult decat onorabil pe orice suprafata carosabila; 2. Pe ploaie torentiala se comporta la fel de bine (in aceste conditii am mers si 140 de km\h fara sa apara fenomenul de acvaplanare); 3. Cand pe sosea este zapada sau gheata mai bine stai acasa; 4. Dupa 40k de km, cauciucurile de pe fata mai aveau 5mm de "carne" iar cele de pe spate 7mm. Eu zic ca merita fiecare banut! |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Kiss FM
- b Kiss Fm 1.6 2008
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Ale tale erau tot dinastea facute in Romania? Adica la fel ca astea de la oferta Dacia? Sau numai numele e comun...
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
tumpi |
![]()
|
![]() tumpi Group: Members Posts: 137 Joined: 25 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, made in Romania.
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Kiss FM
- b Kiss Fm 1.6 2008
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
"Mai mult decat onorabil ?"
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
tumpi |
![]()
|
dr_mike "Mai mult decat onorabil ?"
Daca le compari cu pneurile default care le gasesti pe masinile Dacia eu zic ca nu exagerez. Cateva argumente: 1. tata are Kormoran si la 45k cele de pe fata sunt terminate (nu mai are rost sa discutam despre aderenta acestora chiar si in sezonul cald pe asfalt uscat); 2.Am coleg la servici care are pe MCV Barum Brillantis si la 14000 de km mai are doar 5 mm de "carne" pe fata; 3. Cant afara sunt peste 10 grade eu nu prea stiu cum face ABS-ul; 4. Pretul de achizitie. |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Kiss FM
- b Kiss Fm 1.6 2008
|
|
mykissfm |
![]()
|
nenorocire; am mai fost sa verific inca odata ,spre a nu fi pacalit ,si de data asta mi-au gasit si jantele "strimbe" ,cica in perioada de iarna din cauza frigului jantele de tabla devin casante si se deformeaza .
mi se recomanda ceva de aliaj,treaba e ca am intrebat si la cncd si mi-au spus cam acelasi lucru . eu stiam ca e invers iarna sunt recomandate de tabla. sa ma lamureasca un cunoscator cum sta treaba. |
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
klax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 1 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca sunt mai recomandate jantele de aliaj, cel putin nu cele normale. Sunt jante facute de oz se cheama msw si sunt de iarna. si mai sunt si alte jante de aliaj de iarna. Eu pt iarna zic ca sunt mai bune tot astea de tabla.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / 1.6 16v
- BC-85-BSL www.depanarecalculatoare.ro
|
|
mykissfm |
![]()
|
asa stiam si eu ,dar uni vor sa vinda cu orice pret pe cele din aliaj,bine si eu ma pricep prea putin in anvelope -jante.
|
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.579 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mykissfm @ 7 Apr 2010, 13:33) nenorocire; am mai fost sa verific inca odata ,spre a nu fi pacalit ,si de data asta mi-au gasit si jantele "strimbe" ,cica in perioada de iarna din cauza frigului jantele de tabla devin casante si se deformeaza . Cand un obiect e casant se defromeaza plastic. Adica se sparge. L.E. Mea culpa, se deformeaza plastic pana se sparge. Fonta la lovituri nu rectioneaza ca plastelina. Sau jantele lui daca ar fi fost casante nu mai avea acum pe ce sapuna anvelope. This post has been edited by einstein1984: 7 Apr 2010, 13:10 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
mykissfm |
![]()
|
asa a stiut omu sa se exprime,aveau niste jante prafuite de timp pe acolo si daca tot aveam o problema cu cauciucurile de ce sa nu am si cu jantele.
o sa merg pe "burta " la schimbatul anvelopelor ,fara sa le spun ca am mai verificat si in alta parte ca sa nu le mai dau idei. |
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
einstein1984 |
![]()
|
In general o janta de aliaj are sanse mai mari sa se sparga decat una de tabla, la orice temperatura. Si chiar indoita, e mai usor de readus la forma initiala.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Deformarea plastica nu este acelasi lucru cu spargerea!
Deformare elastica = se deformeaza si revine la forma initiala (o minge de fotbal de ex) Deformare plastica = se deformeaza si nu mai revine la forma initiala (o bucata de plastilina) Eu as folosi jante de tabla iarna - pacat sa distrugi jantele din aliaj care sunt mai scumpe, mai bine folosesti in zapada, apa, sare jante mai ieftine. Deformarea la jantele tale probabil e de la gropi, e posibil sa fi favorizat si temperaturile joase, dar eu zic ca nu asta e factorul decisiv. Verifica poate se pot indrepta, daca nu mai bine le schimbi caci o sa ai batai in mers. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Șah mat la geniu.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
Deci un sut in fund sau un pumn in gura este o deformare elastica?
This post has been edited by IRONICK: 7 Apr 2010, 13:03 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
QUOTE(tumpi @ 7 Apr 2010, 11:53) 2.Am coleg la servici care are pe MCV Barum Brillantis si la 14000 de km mai are doar 5 mm de "carne" pe fata; povesti sau basme ce preferi, am 20 mii km si sunt ok, nu sunt cele mai grozave dar nici proaste nu sunt, poate colegul tau este mai agresiv si dricul mai greu... This post has been edited by bobo77: 7 Apr 2010, 13:04 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
tumpi |
![]()
|
Le-am masurat cu manuta mea.
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Kiss FM
- b Kiss Fm 1.6 2008
|
|
mykissfm |
![]()
|
MULTUMESC MULT BAIETI osa incerc pe cit posibil sa fiu atent ,pe mine nu ma deranjeaza alea de tabla atit timp cit nu sunt strimbe.
o sa merg la dealer unde imi fac reviziile de la inceput si o so incalt cu conti,asta e, si o sa-mi spuna daca cele de tabla s-au dus.eu sper doar cauciucurile am uitat sa va dau un detaliu sunt din 2007 si le am pus anu trecut la sfirsitul lui februarie,poate si asta e o cauza.de abia acum stiu sa citesc un dot pe ele. |
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
Boggy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Pirelli fabricatie Turcia sau Kumho fabricatie Koreea?
cam ce marime ar veni bine pe jante de 6.5 x 15? ma gandeam la un 195x65 sau 205x60 ... ce parere aveti? |
--------------------
Renault
Laguna III
2.0dCi 150cp
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu vi se par cam imbatranite(coapte) aceste anvelope Michelin la varsta de 2 ani si jumatate? e normal?
Attached thumbnail(s) index.php.jpg ( Size: 273.91k ) Number of downloads: 530 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
IRONICK |
![]()
|
mislenu fata de conti are o problema la imbatranire
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 07:15 |