Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
![]() ![]() ![]() |
Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
george_scala_2004 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
...
...
...
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.394 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Cred ca sunt curios degeaba ... eu intrebam ca numar de cumapratori, nu ca parere despre ele.
This post has been edited by IRONICK: 3 Nov 2010, 15:01 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(dr_mKe @ 3 Nov 2010, 00:19) QUOTE(einstein1984 @ 3 Nov 2010, 09:36) Confirm pe naiba, tu crezi ca se mai distinge zgomotul de anvelopa la viteza aia intre urletele pasagerilor panicati? ![]() |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(dr_mKe @ 3 Nov 2010, 00:29) @ Ironick: mergeam la consum QUOTE(cristio_79 @ 3 Nov 2010, 19:05) ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
La ce temparaturi au fost si sunt afara nu prea am ce sa spun despre Motrio Far Away, decat ca zgomotul de rulare nu este mai mare decat al celor de vara care la mine sunt Barum Briliantes si consumul este la fel binenteles conform CB.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Daca nu mergeam la consum scoteam ceva intre 11 si 13 % pe ruta respectiva, ca n-ar fi prima oara
![]() @ celor multumiti de gumele super low end: cand o sa incercati primul set de gume decente poate va dati seama de ce enormitati debitati pe forum. Stiti voi prea bine care sunteti ![]() This post has been edited by dr_mKe: 3 Nov 2010, 21:58 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Eu am trecut de la la kormoranele de vara, pardon, de plastic, la Dunlop wintersport 3D. Nu are rost sa incerc sa fac o comparatie.
Traznaile alea scartaie in toate curbele mai stranse... Vestea proasta este ca plasticele au ramas pe jantele de vara, si din lipsa de fonduri, o sa le folosesc din nou la primavara. Asta e... conducem preventiv... |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
IRONICK |
![]()
|
Domnul care detine adevarul absolut ... tu de ce ti-ai luat o masina low-cost? Crezi ca toti au sau vor sa dea 100RON/buc in plus?
This post has been edited by IRONICK: 3 Nov 2010, 23:29 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Majoritatea NU VOR sa dea un ban in plus pentru ca se gandesc la falsele economii pe termen scurt
![]() Majoritatea se arunca la ce gasesc fara sa caute putin sa vada care-s preturile si de cele mai multe ori cumpara un lucru de calitate proasta la un pret prea mare. Problema fiecaruia ce alege sa faca cu banii personali, insa am o problema cand apare cate-un creier de pasare care striga-n gura mare cum ca-i excelent un lucru unanim recunoscut ca fiind prost. Cand nu-ti permiti 100-200 de lei in plus pentru o cheltuiala facuta la 3-4 ani o data, zic ca nu-ti permiti masina respectiva. THE END. Vis a vis de cealalta remarca, vezi sa nu-ti auzi vre-un raspuns mai putin elegant. Totusi, de ce sa nu-l auzi chiar acum ![]() Indiferent din ce masina as descinde, fie ea low cost, de lux ori caruta, o sa am parte ce acelasi salut si respect din partea oamenilor ![]() PS > vezi ca si-n realitate mi-s cam la fel, unii zic chiar ca-s chiar mai rau decat in varianta virtuala ![]() ![]() This post has been edited by dr_mKe: 4 Nov 2010, 00:03 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.052 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Inainte de a emite teorii ar trebuisa te mai uiti si la zonele geografice unde lucreaza cauciucurile de iarna. De exemplu, la Mangalia la Bobo77 zapada, poleiul si temperaturile foarte mici sunt mult mai putin prezente decat la tine la Deva sau la Suceava, sau la Baia Mare etc. Un cauciuc cu minime veleitati de iarna (chiar si un all seasson - sunt cateva din astea care bat cauciucuri de iarna) si-ar face treaba pe deplin. Asa ca Motrio Far Away il vor scoate fara probleme din parcare in iarna asta. De altfel dupa constructia profilului cred ca pot mult mai mult decat atat, sa vedem ce spun userii cu asa ceva din zone mai montane ale tarii.
In alta ordine de idei, intre un cauciuc low end si unul top end nu sunt numai 100 lei diferenta. La top end ma gandesc la GoodYear Ultragrip 7, Michelin Alpin A4 si alte cateva. Daca fac vreo 5000-7000 de km/ iarna nu e mai normal sa iau unul mai ieftin si sa le schimb la 4 ani decat sa tin GoodYear-urile 10 ani? |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Eu nu m-am legat de aspectul asta in mod particular, ci de atitudinea unora care considera ca niste petarde de-a dreptul periculoase in anumite situatii ( pe testate de ADAC si auto-motor-und-sport ) sunt excelente si urla in gura mare.
Strict pentru zapada nimic nu bate lanturile, idem si pentru gheata. Circul si eu destul de mult la munte iarna si de obicei ma opresc cand masina ramane suspendata pe zapada. Mai toate gumele ieftine au profile copiate dupa modele deja consacrate si fac figura buna in zapada afanata, insa compozitia cauciucului este execrabila si au aderenta scazuta pe uscat si de cele mai multe ori dezastruoasa pe ud si polei. Exemple de gume ieftine, la cca 150-160 lei bucata sunt Barum Polaris2 si Sava Eskimo S3, ambele cotate bine la zapada si asfalt uscat, depunctate sever la asfalt ud si uzura, dar care sunt insa in limita decentei. Tigar, Trayal, America si care or mai fi alaturi de chinezismele ordinare sunt dincolo de orice comentariu. |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(dr_mKe @ 4 Nov 2010, 00:01) Problema fiecaruia ce alege sa faca cu banii personali, insa am o problema cand apare cate-un creier de pasare care striga-n gura mare cum ca-i excelent un lucru unanim recunoscut ca fiind prost Frumoasa remarca pentru colegii de forum.QUOTE(dr_mKe @ 4 Nov 2010, 00:01) PS > vezi ca si-n realitate mi-s cam la fel Iti acorzi prea mare importanta, pe cine crezi ca intereseaza cum esti tu si in realitate? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Daca cineva gaseste Sava Eskimo sau Polaris2 cu 150-160 lei, cumpar 8, sa am rezerva si pt anii viitori (vorbim de dimensiunile de Logan, nu pt bicicileta).
La pretul asta abia gasesti Trayal (care la pipait par mai tari decat montanele, iar lamelele zig-zag sunt superficiale, la max 1mm adancime). Nu as baga insa Tigar in aceeasi oala cu Trayal, primele fiind mult mai moi, si am auzit pareri bune despre el (vezi userul tkx). Diferenta la un set nu este de 100 lei, ci de vreo 400, la un set complet (Motrio~150 lei, Dunlop~250 lei/buc). LE: Pe de alta parte, adevarata treaba ca multi cumpara din primul magazin si platesc mult pt ceva prost. Am un coleg care tocmai a dat 200 lei/buc pe niste resapate "meid in germani", fiind foarte bucuros de pretul mic. ![]() This post has been edited by ageana: 4 Nov 2010, 09:58 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.394 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Motrio 175, Dunlop e si la 235 in unele locuri. Dar eu Polaris pt Logan n-am vazut sub 200.
Ma rog, fiecare se intinde cat il tine plapuma. Anul trecut n-am avut gume de iarna, am mers cu tramvaiul. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Cauta si ai sa gasesti
![]() ![]() ![]() Vis a vis de remarci, sa-si tina degetelele departe de tastatura cei carora nu le convine un raspuns acid la un post bulangist. Parerile userilor nu ma intereseaza in mod particular pentru ca sunt subiective pana in panzele albe. Un test facut de o revista serioasa, cu aparate de masura si tot tacamul, DA ! @ Ironick: in mod sigur nu ma intereseaza parerea ta ![]() This post has been edited by dr_mKe: 4 Nov 2010, 10:20 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
IRONICK |
![]()
|
Esti prea adevarat pentru forumul asta. Iti pierzi timpul degeaba, du-te pe unu mai elitist, aici lumea este subiectiva.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Degeaba va certati ca nu aveti niciunul dreptate
![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Argon are mereu dreptate !
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Victorine |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Zi te rog si pentru aia cu creier de pasarica o publicatie unde pot citi un review bine documentat despre gumele mele Tigar Winter.
Pentru cine inca mai crede ca Tigar fac anvelope ”reesapate” (no comment...), asa cum era prin topicul asta http://www.reno.ro/Anvelope-Cauciucuri-Tigar-t114599.html cu ceva vreme in urma, sau ca fac anvelope pentru biciclete si scutere, puteti citi putina istorie aici: http://www.tigar.com/tigar.php?str=2&lg=en - vezi de prin anul 1972 cand capata o licenta de la BF Goodrich si 1997 cand fac un joint venture cu Michelin North America. Si o poza reprezentativa, chiar cu gumele de iarna de care vorbeam: Tigar___Michelin.jpg ( Size: 75.91k ) Number of downloads: 542 Pentru mine pretul, faptul ca montajul si echilibratul era inclus, argumentele de mai sus, DOT foarte recent, faptul ca in testele online pe care le-am citit ieseau cu o medie de 3 stele, au fost suficiente. Restul e cancan. La urma-urmei conduc o masina fara pretentii si imi adaptez stilul de condus la conditiile meteo, asa cum am mai zis. Eu cred ca astea-s argumente rezonabile. Alea cu incadrarea empirica in diverse categorii "super low cost", chinezisme, are un var si-s naspa, etc... nu tin. Baga ceva concret, doctore, un rezultat ceva (poti alege chiar dintr-alea naspa) la vreun test, etc. Da nu ne fa prosti doar pentru ca traim pentru altceva decat inscriptia de pe gume si senzatii tari la volanul loganului... Si zi concret UNDE se gasesc super-ofertele alea pentru Hankook si restul pe care le-ai gasit tu in Timisoara, nu vasusi ca pe-aici lumea asa face?... Ce-i tot dai in sus si-n jos ca numa'tu si prietenii tai stiti? ![]() This post has been edited by Victorine: 4 Nov 2010, 11:55 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
cat costa? sub 200? sunt petarde
![]() This post has been edited by Steel Tormentor: 4 Nov 2010, 11:36 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dr_mKe @ 4 Nov 2010, 09:03) Eu am cautat si nu prea am gasit, poti da un exemplu de Barum polaris2 sau Sava eskimo S3 la 160 lei, noi, cu TVA inclus ? Tinand cont ca aici e sectiunea logan, nu DSN, unde dimensiunile de anvelopa sunt cam pe la 185/65 R15 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
ANVELOPE DEBICA PASSIO 185/65/R15 Dedeman 160 ron nu sunt Barum sau Sava dar sunt pentru Logan.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
apropo de chinezisme... nu stiam ca serbia e in asia...
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Treci frumos podul catre Sag si imediat gasesti o firma numita FRANCK, unde vei gasi respectivele Hankook, DOT 3X10 la 210 lei cu montaj si echilibrat gratuit.
Am tot vorbit de ele si de unde le-am cumparat pe mai multe topicuri, cred ca si aici, cu vre-o luna in urma. Despre testele anuale ale ADAC si auto-motor-und-sport cred ca amintesc saptamanal. Ai google, cauta singur ca doar nu intri in categoria la care tocmai vaz ca te consideri catogat. Cat despre cei cu creier de pasarica, Victorine, nu te ofensa asa din oficiu, dupa termenul respectiv se am lamurit si la cine fac referire, destul de clar. Daca tu personal te-ai simtit ofensat, imi cer scuze ![]() TIGAR este o marca care pana la ora asta nu a produs nici o anvelopa care sa nu fie catalogata drept extrem de slaba. Deci, pana una alta intra la categoria petarde. Tot la firma respectiva, daca tin bine minte, sunt Barum Polaris2 la pret bun, la 180 ? Eu m-am invatat minte de cand am platit 200 de lei pe Pirelli 190 SnowControl acum 2 ani la SN dupa care le-am gasit cu 170 de lei la 2 pasi, peste drum ![]() @ klaus: SN rullz ![]() PS > gumele sunt extrem de importante, majoritatea soferilor nu le acorda importanta necesara. Multi soferi, inclusiv cei pentru care bugetul nu este o problema, aleg gume slabe calitativ. This post has been edited by dr_mKe: 4 Nov 2010, 13:50 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
IRONICK |
![]()
|
Modul asta de raspuns cu atac la adresa interlocutorului (nu al ideilor) cand nu ai argumente, este specifica celor incapabili sa dea o replica la subiect.
This post has been edited by IRONICK: 4 Nov 2010, 13:57 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Ideile apartin "interlocutorului'', el le emite
![]() Buna de pus la bula replica ta ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
IRONICK |
![]()
|
Cand ii faci pe unii care isi permit sa aiba o parere despre un anumit tip de cauciuc creier de pasare, cum se numeste? Demonstreaza-le ca gresesc cu amanunte, nu cu citeste ADAC si google. Explica-le cum profilul sau materialul influenteaza comportamentul lor pe un anumit tip de suprafata.
This post has been edited by IRONICK: 4 Nov 2010, 14:28 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dr_mKe @ 4 Nov 2010, 13:42) Imi permit sa revin cu intrebarea: QUOTE(klaus @ 4 Nov 2010, 12:12) Eu am cautat si nu prea am gasit, poti da un exemplu de Barum polaris2 sau Sava eskimo S3 la 160 lei, noi, cu TVA inclus ? Tinand cont ca aici e sectiunea logan, nu DSN, unde dimensiunile de anvelopa sunt cam pe la 185/65 R15 Ca nu m-am lamurit cine zice prostii pe acest topic, fara sa-si argumenteze afirmatiile, nu de alta. Sa vad cum impart niste warnuri. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.052 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Lasa-i ca la ei la Deva totu-i la jumate de pret si TVA-ul nu are jurisdictie acolo.
Si ADAC-u rulez, este cea mai suprema autoritate in materie de orice test. @DR: Suntem aici pe forum ca sa aflam parerile celor care posteaza, ca altfel se publica raportul ADAC si toata lumea se incoloneaza corespunzator. Asa ca hai sa dezbatem de la Tigar la GY, asteptam inclusiv parerile tale despre Dunlop-urile pe care le ai (dar fara d'astea cu "la 170 nici nu se aud" ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 00:57 |