Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
![]() ![]() ![]() |
Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
bella |
![]()
|
||
![]() TRACTORIST INCEPATOR Group: Members Posts: 322 Joined: 9 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|||
madalosu_hunter |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 22 November 09 ![]() |
Am pus si eu anvelopele pe masina pe 10.11, Kleber Krisalp HP2 185\65\14. Problema este ca sunt foarte zgomotoase la rulaj, pe autostrada zici ca decoleaza le aveam si pe alea de vara zgomotoase(firestone Firehawk ZS90) dar astea sunt si mai si. Cineva zicea pe un forum ca si ale lui erau zgomotoase dar dupa 3000 km s-au dovedit a fi chiar silentioase. Se poate?
|
--------------------
Daewoo
Nubira 2
2003 SX
- AG 12 MDI
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
QUOTE(blackout @ 11 Nov 2011, 19:21) Am luat Goodyear Vector 5+(singurele all season disponibile dupa trei saptamani de cautari si patru comenzi la trei firme diferite) si cred ca e un salt destul de mare si la mine. Daca nu le-am luat asta-vara....asta e. Am ales all season din mai multe motive pe care nu le mai insir aici. Eu am luat de la Norauto Kleber Quadraxer, all season, 250lei/buc. Sper sa se descurce onorabil in toate situatiile, si sa le invart fara probleme. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
E ca și cum ai spune: "mi-am luat slick-uri low cost dar sper să trec munții cu ele". De învârtit cu siguranță o să le învărți fără probleme.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ageana |
![]()
|
Da, vreau sa fac transfagarasanul la iarna (chiar daca nu e deszapezit de autoritati), si sa iau cu 150kmh curbe la 90 de grade, cu raza mica, pe gheata. Cam astea sunt asteptarile mele, ca eu e prost, eu nu e ca tine.
Daca tu asta ai reusit sa intelegi din textul scris de mine in postul anterior, atunci... bine. Nu am zis nicaieri ca-s cele mai bune anvelope din lume, sau ca "sper sa trec muntii cu ele". E ca si cum as zice eu despre tine: "ti-ai luat o japoneza low-cost, da' ai impresia ca depaseste clar orice model Acura". Din punctul meu de vedere asta se numeste rautate gratuita, fara sens. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Tu ai zis "onorabil în toate situațiile", nu altcineva...
|
--------------------
-
-
|
|
ageana |
![]()
|
Onorabil nu inseamna excelent, exemplar sau cel mai bun.
Onorabil inseamna respectabil, cinstit. Adica sa nu se comporte precum niste Montana tocite Adicatelea eu sper sa se comporte acceptabil si pe zapada, si pe uscat. Nu am pretentii de Dunlop WS, dar nici de slick-uri. Nu am spus nicaieri altceva. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
C a t a l i n |
![]()
|
Prin urmare ai vrut să spui mediocru.
|
--------------------
-
-
|
|
ageana |
![]()
|
Absolut!
LE: montat slick-urile low cost la Dacia, au oferta - 50 lei montat+echilibrat. This post has been edited by ageana: 14 Nov 2011, 13:41 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
Eu am probat Michelin-urile Alpin A4 la un drum la munte, la Slănic Prahova/Cheia. Cu iGO-ul de pe Android (mult mai bun Garmin-ul de pe Symbian), am avut și ocazia să le testez off-road, pe un drumeag pietruit cât de cât, dar cu crevase mai mari decât garda la sol a Loganului. A trebuit să merg doar cu-a-ntâia vreo 7 km, 4 adulți și 2 copii măricei în mașină. E adevărat, nu era îngheț sau zăpadă, dar umezeală/noroi din belșug. S-au comportat admirabil. Și la drum lung m-au impresionat prin silențiozitate și aderență pe uscat. Să le vedem și după ce-o da zăpada. Dacă nu plictisesc, o să revin.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
Sir Andrew |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 11 December 07 From: Galati ![]() |
Eu nu inteleg cum de ai avut curajul sa cumperi astfel de anvelope. Ntz..ntz..ntz...Mai bine cautai niste Montana...Michelin "este foarte proaste"...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2011/Prestige/1,6 16v
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
Nu se mai găsesc, deh... Să știi că n-am avut probleme nici cu Montana. E adevărat că nu luam curbele ample cu 100 km/h, ci cu 80 km/h, dar asta e altă treabă.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
lucian221 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 8 September 11 From: Galati ![]() |
Salut, au primit la Dacia anvelope de iarna Kormoran la 220 lei - fabricate anul acesta.
Se merita sau nu? Din ce am citit pe aici ... sunt cele mai proaste. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCi / 2006
|
|
Sir Andrew |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 11 December 07 From: Galati ![]() |
Cam mult pentru niste Kormoran. Cauta pe la vanzatorii de gume poate gasesti macar Sava. Chestia e ca daca nici bani nu sunt, 4x220 lei se merita. Pacat ca te-ai trezit acum, ca si mine de altfel. Erau niste preturi mici prin august - septembrie. Mie mi-au scapat Bridgestone, pt Logan, la 250 lei bucata.
Oricum nu prea se mai gasesc anvelope deoarece le e frica sa nu ramana cu ele. Asa ca acum ce gasesti, e scump si nu de firma. O solutie ar mai fi nsa comanzi de siteuri de specialitate. This post has been edited by Sir Andrew: 15 Nov 2011, 19:39 |
--------------------
Dacia
Logan
2011/Prestige/1,6 16v
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
220 pe kormoran? Chiar nu ai pe ce arunca banii?
|
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Sir Andrew |
![]()
|
Mi-a intrat pe undeva printre nervurile anvelopelor niste pietricele. Ma scot din sarite in mers. I-am dat 120km/h la noi pe faleza ca sa scap de ele...pe naiba. Le-am cautat pe toate partiele si nu le gasesc...taca taca tacatcatacenzurataca cu cat viteza e mai mare. Ce solutii aveti? in afara de scos cu surebelnita de prin anvelope?
This post has been edited by Sir Andrew: 16 Nov 2011, 14:43 |
--------------------
Dacia
Logan
2011/Prestige/1,6 16v
|
|
alex_DNK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
a folosit vreunul anvelope fulda kristall montero pana acum?
This post has been edited by alex_DNK: 16 Nov 2011, 16:35 |
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
Eu am Fulda Kristall Montero 3. Le-am avut si iarna trecuta pe masina.
Pot sa spun ca sunt f multumit de ele, s-au comportat f bine iarna trecuta, si din ce am vazut prin topuri sunt destul de bine pozitionate pt niste anvelope de buget. Nu stiu daca sunt mai bune sau mai proaste fata de altele pt ca iarna trecuta a fost prima in care am pus anvelope de iarna pe masina. Dar cum am spus sunt multumit si le recomand. This post has been edited by leinad: 16 Nov 2011, 19:57 |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
intrebare: un vecin de-al meu taximetrist cu autorizatie proprie pe logan, vrea sa isi puna anvelope de iarna 155/80/13 , daca face rost de jante pe 13 4x100, are vreo sansa sa ii incapa la logan?
e vreo problema cu politia daca il prinde cu anvelope mai mici decat in talon? eu stiam ca sunt probleme daca te prind ei cu anvelope mai mari pe logan decat cele din talon help! |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
incap, are probleme cu politia (bate tare la ochi) si arata ca dracu!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
madalosu_hunter |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 22 November 09 ![]() |
Cred ca vecinul tau e cam nebun sa puna asa ceva pe Logan!! Politia se ia de el sigur
This post has been edited by madalosu_hunter: 22 Nov 2011, 00:39 |
--------------------
Daewoo
Nubira 2
2003 SX
- AG 12 MDI
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu as fi atat de sigur ca incap respectivele jante, nu cred sa aiba loc de etrier.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
wanderer |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 10 October 05 From: Bucuresti ![]() |
si mie mi s-au parut simtitor mai silentioase atat fata de Michelin A3 (din cate imi mai pot aduce aminte de iarna trecuta), precum si fata de Continentalurile EcoContact de vara. Aderenta am incercat-o doar un pic pe umezeala si a fost f buna...om vedea ce zic pe zapada si gheata...
Cu A3-ul (Michelin, nu Audi ![]() QUOTE(ursamajor @ 14 Nov 2011, 19:26) |
--------------------
Logan
Laureate 1.4MPI
- -
|
|
adisan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 19 December 04 From: ORADEA ![]() |
Am cumparat anvelope Falken - 185/65R15 T HS 439 iarna, sa vad cum se vor comporta, producatorul spune asa: "Producatorul de anvelope Falken are ca obiectiv producerea de anvelope fiabile, sigure si cu o tenta sportiva. Calitatea si performanta anvelopelor Falken concureaza cu a celor premium, dar pretul este a celor mediu. In categoria sa este cea mai buna alegere privind raportul pret/calitate.".
Pret 224Ron/buc |
--------------------
DACIA LOGAN
Preferance 1.4 MPI
- BH - xx - xxx salutari din Ardeal....
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pretul mai de graba este de low cost, nu de mediu, sincer eu nu prea am auzit de ele...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
DR.M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 14 August 10 ![]() |
Testul ADAC anvelope de iarna 2011. Dimensiunea 175/65R14T din 14 anvelope testate Falken eurovinter se situeaza pe ultimul loc (locul 14), avand cel mai prost comportament pe zapada. Dimensiunea 195/65R15T , penultimul loc din 16 anvelope testate (locul 15), slab pe drum umed, foarte slab pe zapada. Se spune ca rezultatul testarii poate fi extrapolat la dimensiunile invecinate.
Desigur ca fiecare producator/vanzator isi lauda produsul/marfa. Dar exista foruri de specialitate care efectueaza testari in conditii identice pentru ca noi, cumparatorii, sa ne putem documenta inainte de a achizitiona ceva. |
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
2005/1.4MPI
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
eu am falken hs 435 si asta ar fi a 5 iarna in care o sa le folosesc
sunt bune pe zapada, n-am ramas nicaieri blocat exceptand unde am exagerat eu singurele lucruri pe care le pot sa le imput acestor anvelope, ar fi zgomotul mai mare decat al celor de vara (bf goodrich g-grip), aderenta pe magza inferioara celor de vara si consumul ceva mai mare daca exagerez cu viteza pentru un pret de 180 buc eu sunt mai mult decat multumit si daca intereseaza pe cineva, sunt fabricate in japonia |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
Am luat si eu niste cauciucuri de iarna pentru Loganul meu.
Cum exista o lipsa acuta de finante, am luat 4 cauciucuri Insa Turbo T2 de iarna reesapate. Ce parere aveti de ele? |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Cat ai dat pe ele? A meritat diferenta in minus fata de niste Motrio, Debica sau Tigar? (cam cele mai ieftine).
Sau chiar fata de niste Sh-uri din 2009-2010 in stare f buna? ontopic; eu am Debica Frigo2 si sunt cam proaste, f proaste, pe asfalt uscat si ud. Sincer chiar si la -5 grade franarea imi pare mai buna cu Michelineurile din fabrica decat cu astea. Dar asta e, le am de anul trecutl ,am dat 180lei era evident ca nu se comporta ca unele de 300 lei. Banuiesc ca toate din gama asta de pret low cost se comporta cam la fel de slabut. This post has been edited by bossake: 3 Dec 2011, 12:32 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 14:01 |