Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
![]() ![]() ![]() |
Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
JohnyBe |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 31 March 04 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
SLZ Clima
LGN Laureate 1.4
- BV 09 UDY
|
|||
dios |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 15 September 04 From: Romania ![]() |
Spune-ne si noua care-i dealerul ??!!. Ce fel de cauciucuri 185/R15 , nu? |
--------------------
Logan
1.6 Laureate Perla
|
|
VeNoM386 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu vreau altele, astea sunt nasoale rau. Aveti idee cat costa si niste jante normale de logan ?
This post has been edited by VeNoM386: 26 Nov 2004, 11:37 |
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
tache |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 22 November 04 ![]() |
pe pneurile de iarna scrie m sau m+s
cum recunoasteti pneurile de vara ? ![]() |
--------------------
dacia
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Pai sa NU scrie m sau m+s!
![]() |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
indiferent de ce scrie pe ele, uita-te in principal la profil. Acolo e aproape evident care este un pneu exclusiv de vara, cu canale de evacuare rapida a apei, unul mixt sau unul de iarna cu microlamele. Cauta si pe site-urile producatorilor, ca adesea gasesti clar care e entry-level, care high-performance.
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
saruman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 303 Joined: 24 September 04 ![]() |
|
--------------------
Mercedes
C 180 Kompressor
2006 Elegance De multe ori drumul este mai important decat destinatia.
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Sigur, in felul asta ai mari sanse sa iei ce vrea el, nu ce vrei tu, putini vinzatori stiu ce au in pravalie si iti vind "ce au mai bun". Cel mai bine vizitati site-urile producatorilor, optati pentru marca, model, profil, dimensiune si mergeti la cumparaturi cu lectia invatata, altfel puteti avea surprize ...
|
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Domnilor,
îmi permit sa copiez o bucata dintr-un alt post al meu, ca raspuns la întrebarea "Cum recunosti anvelopele de iarna". Îmi cer scuze pentru repetare. Denumirea anvelopelor de iarna: folosirea siglei "M+S" nu este reglementata (adica poate fi aplicata de producatori la libera lor alegere). Prin contrast, este reglementata folosirea siglei de anvelopa de iarna (care arata ca un munte cu un fulg de zapada desenat în interior). Asadar: o anvelopa de iarna trebuie sa poarte sigla cu "munte+fulg" si poate purta si "M+S". O anvelopa declarata de comerciant "de iarna", care poarta sigla "M+S" dar nu "munte+fulg" trebuie privita (din acest punct de vedere) cu retinere. os |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
anvelope de iarna la Metro
barum 185/65 R14 - 1.750.000 - TVA INCLUS Pirelli -185/65 R14 -3.094.000 185/60 R14 - 2.856.000 resapate Ecotrac 185/65R14 - 1.130.381 VALABIL 2.12-15.12 |
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
pick73 |
![]()
|
Membru incepator Group: Validating Posts: 52 Joined: 11 November 04 From: --- ![]() |
BOGDAN_DSN: Ori ai gresit topicul ori nu esti bine informat dar Loganul are in dotare anvelope R15.
|
--------------------
---
---
1900
|
|
ar_logan |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 7 December 04 From: ARAD ![]() |
Sal, daca imi schimb pneurile care le primesc pe logan cu altele de 195 sau 205/15 e vreo problema din partea politiei??
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4Preference
- B 00 XJM 100% - 90%posesori permis
- 10% soferi |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca isi dau seama, sau vor "sa te faca", problema e de ...talon
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ar_logan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 7 December 04 From: ARAD ![]() |
Am auzit cum ca s-ar putea schimba in talon dimensiunile .Pe la politie pe undeva .
Este adevarat??? |
--------------------
Dacia
Logan 1.4Preference
- B 00 XJM 100% - 90%posesori permis
- 10% soferi |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Orice modificare in talon se face cu avizul RAR-ului. Ii poti intreba daca-ti omologheaza jante de alte dimensiuni.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
esti sigur ca asta vrei, sa-ti pui alte jenti????
dute in metro si cumpara niste cauciucuri de iarna mai bune (peste 1.500.000 bucata...) si vezi daca mai ai nevoie P.S. - Eu nu ma consider mai destept decat cei care au proiectat masina si d-aia nu umblu sa modific nimic la ea... Nu zic yo sa nu-ti schimbi jentile, dar sigur e nevoie de treaba asta ?? Bine yo am d-alea din aluminiu... Daca aveai si tu profilu' completat calumea stiam si yo ce versiune de logan ai ... ![]() This post has been edited by maxx: 11 Dec 2004, 07:10 |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|
silviu2002 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 29 November 04 From: Cluj ![]() |
Am inteles ca anvelopele de iarna au o compozitie a cauciucului diferita care le face sa se ,,aseze'' mai bine pe zapada batatorita spre deosebire de cele de vara care la frig devin mai rigide. Asta e motivul pentru care trebuie puse anvelope de iarna sau marimea santurilor din anvelope? Ca eu am anvelope de vara si cand e zapada nu pot urca rampele.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 Benzina 4wd ,,Imbatranesc si tot invat" - Eschil
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
1. compozitia cauciucului
2. profilul care este in asa masura facut incat sa muste cat mai bine din zapada si sa aiba cat mai multe muchii pentru polei/gheata (microlamele) 3. adancimea profilului; daca la o anvelopa de vara semnul de uzura la un mm si ceva parca, la o anvelopa de iarna semnul este mai sus, la vreo 3 mm. Toate sunt caracteristici optimizate pentru exploatarea pe timp de iarna. |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
silviu2002 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 29 November 04 From: Cluj ![]() |
Merci, m-am decis sa-mi mai iau doua anvelope de iarna si vreau sa le iau cu tot cu jenti si sa le folosesc doar pe timp de iarna. Ramane sa aleg marca de pneuri si aici sunt cam nedecis.
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
JohnyBe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 31 March 04 From: Brasov ![]() |
Silviu,
Eu am Debica si sant ok. Sava Eskimo ar fi bune si ele. Asta pentru categoria bune si nu prea scumpe. Altfel de la Pirelli da' costa dublu ![]() |
--------------------
SLZ Clima
LGN Laureate 1.4
- BV 09 UDY
|
|
silviu2002 |
![]()
|
Multumesc Johny am vazut si eu pe aici Debica si nu stiam cum se comporta. Eu masina am luat-o cu incaltata cu matador si vara era ok. Problema era iarna la urcat rampele ca trebuia sa ma intorc astfel ca greutatea sa fie pe fata. Desi am auzit ca nu prea e indicat sa urci rampele in marsarier.
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
JohnyBe |
![]()
|
Silviu, Matador alea probabil ca sant de vara. Deci in nici un caz nu vei obtine cu ele aceleasi performante ca si cu niste anvelope de iarna.
Eu iti recomand sa-ti cumperi unele de iarna. Debica sant la un raport calitate pret fbun. |
--------------------
SLZ Clima
LGN Laureate 1.4
- BV 09 UDY
|
|
RaduMan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 12 November 03 From: Bucuresti-Ploiesti-Falticeni ![]() |
Eu am Semperit Winter Grip si sunt f multumit de ele (dar pe 13").
Vedeti si pe www.anvelope.ro de preturi si alte modele. |
--------------------
VW
Touran
2004 Trendline NU forta, foloseste un ciocan mai mare!
|
|
bicosu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
O mica intrebare am si eu: Semperit Mud+Snow sunt bune de iarna?
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2007
- B-*******
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Sony @ 16 Oct 2004, 14:44) Stie cinava daca pot ridica masina cu alte pneuri. Bineinteles contra unei diferente de bani. Nu ma incanta deloc tampeniile astea cu care iese din fabrica. Sincer, daca ai bani ia-ti Dunlop, M3 --de iarna-- sau SP 2020 (mai ieftine) sau orice altceva din seria SP. Mie nu mi-au facut nici galme si am fost foarte multumit. |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
VeNoM386 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Revin cu o intrebare. Cat costa niste jante normale de logan ? As vrea sa iau niste cauciucuri de iarna, macar doua + jante.
This post has been edited by VeNoM386: 17 Dec 2004, 09:44 |
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Decat sa iei 2 cauciucuri+2jante, mai degraba ia 4 cauciucuri si le montezi pe jantele originale sau ramai cu cele de vara. S-a discutat si paradiscutat cat de periculoase sunt cauciucurile de iarna puse doar pe rotile din fata.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
VeNoM386 |
![]()
|
Ok, multumesc.
|
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
tuneam |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Unde s-a discutat ca e rau sa ai doar 2 cauciucuri de iarana?
|
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
chiar...unde s-a discutat?
sigur s-a discutat despre periculozitatea montarii de lanturi pe puntea spate... Manuel ne poti lamuri? ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:33 |