Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
![]() ![]() ![]() |
Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
Sir Andrew |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 11 December 07 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2011/Prestige/1,6 16v
|
|||
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
pe anvelopele resapate ar trebui sa scrie pe ele
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Sir Andreew, daca le-ai depozitat demontate de pe jante, nu prea observi. Se vede mai mult cand flancul e sub tensiune si zona aia de imbinare nu se intinde la fel ca restul peretelui lateral.
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
cris06 |
![]()
|
![]() Mester Group: Members Posts: 597 Joined: 7 October 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(fuzzzy @ 17 Dec 2012, 21:25) Din ce am vazut pe site, anvelope ok de iarna si foarte bune ca pret mai sunt si Semperit SpeedGrip 2. Personal nu sunt deloc incantat de aceste anvelope. Mers cu un MCV de la serviciu si ABS-ul caraie in draci, atat pe asfalt uscat cat si acoperit cu zapada. Aderenta nu a stralucit la aceste anvelope. Dar ma multumesc cu faptul ca sunt anvelope de iarna de buget. Sub Debica... |
--------------------
Daewoo
TF19Y Cielo Exe Plus, E3/ GPL BRC 24-11 SEQ/
2006
- IS.06.---
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
mm74 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 27 July 06 ![]() |
Am inteles ca nu am nicio sansa (la anpc sau degeaba imi spune reprezentanta dacia ca nu am probleme mecanice sau ca problema e la anvelope) atata timp cat ei au constatarea care spune ca anvelopele sunt conforme!
Caz in care inseamna ca am probleme mari si ar trebui sa ma interneze sau cel putin sa nu ma mai lase sa conduc... "Impar este partenerul de incredere, care poseda competenta, forta si experienta necesara, pentru a raspunde nevoilor complexe ale clientilor si pentru a le oferi solutii care garanteaza siguranta si confortul in trafic." Ok, sa vedem ce spun, le-am trimis un email... This post has been edited by mm74: 22 Dec 2012, 14:56 Attached thumbnail(s) 2012.12.22_977.jpg ( Size: 157.68k ) Number of downloads: 1406 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5DCi
|
|
mikeb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 24 September 05 ![]() |
Ce ti-e si cu unele site-uri, ca stai sa te gandesti ce-au avut in cap cand le-au conceput. Comandasem duminica trecuta (16 dec) Kebler Cuadraxer mixte, ma gandeam ca pe marti, miercuri le am sa incalt dulapu' cu ele, vineri am avut drum mai lung si n-am vrut sa risc si sa merg cu Kormoranele din dotare. Primesc confirmare in mail, comanda cu nr bla bla este in procesare bla bla puteti da clic pt status bla bla... Cum era duminica nu m-am agitat, zic ca o sa vada baietii luni si o sa-mi raspunda. Luni nimic, marti nimic dar m-am luat cu munca si miercuri intru si clicaiesc sa vad pe unde se plimba sosonii mei
![]() Pe zapada nu fuge spatele asa usor ca la Kormorane iar aderenta e sensibil mai buna. Pe ud/mazga se comporta mai bine, dar nu am simtit nevoia sa vad cat... Pe polei/gheata condusu' preventiv si bunu' Dumnezeu... Is mai moi, mai soft cum zice englezu', nu simt la fel de tare orice denivelare, iar masina parca joaca mai dihai cu ele, dar nu periculos, au "simtit" cam 115km/h maxim, dar pe drum uscat. Galagia este, se aud in mers, dar cu un sunet mai surd si mai jos ca frecventa decat Kormoranele. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
Ambiance-2006
- HRxx--- Romania e o tara minunata! Pacat ca e locuita...
|
|
cris06 |
![]()
|
Bun... Ce se intampla? Vine Mosul?
![]() This post has been edited by cris06: 23 Dec 2012, 21:00 |
--------------------
Daewoo
2006
- IS.06.---
|
|
danb1961 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 27 September 06 ![]() |
Rog un sfat la alegerea cauciucurilor de vara pentru un Logan 1,4 benzina , rulare mai mult in oras
Viking 210/buc Debrica 210... Braun 230... Matador 207... Tigar 185... Multumesc |
--------------------
fara
fara
1
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
mie astea imi fac cu ochiul!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
andreig1982 |
![]()
|
eu sunt mai carcotas, si de cand cu scandalul cu ford nu prea mai am incredere in firestone
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
|
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
sunt super ok bf g g grip, pus ieri 4 bucati noi pe jantele de aliaj ale loganului
http://www.anvelopejantepromotii.ro/11799-...ch-model:G-Grip This post has been edited by total: 10 Mar 2013, 21:01 |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
DeJax |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 4 July 06 ![]() |
Salut,
Este o oferta la Dacia pentru cauciucuri Motrio la pretul de 189 Ron/buc. Are cineva idee daca sunt bune? Le-a mai testat cineva pana acum ? Isi merita banii sau voi ati lua altceva ? |
--------------------
Logan
Ambition
2006 / 1.6 MPI
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.185 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Pneurile sunt componente esentiale, eu unul prefer sa dau 20-30 de lei in plus pe buc pentru un pneu superior. Consult si site-uri specializate, de testare anvelope, iti recomand sa faci la fel. Cauta cu atentie pe net, nu te grabi, o sa gasesti anvelope bune si foarte bune la preturi rezonabile, apropiate de ce ai gasit tu. Succes.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
andreig1982 |
![]()
|
si dc in loc de motrio scria continental?
pentru ca ei produc anvelopele motrio ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai le produce Continental, dar nu dupa aceeasi reteta ca si Continentalurile originale. Asa si Debica are in spate Goodyear, dar e diferenta intre cele doua.
Despre Motrio-urile de iarna exista pareri foarte bune pe forum. Despre cele de vara n-am prea vazut sa fii scris nimeni. Oricum, la banii aia mi se par mai mult decat OK. Daca e inclus si montajul si echilibrarea, mi se pare o oferta foarte buna. Asta daca nu vrei sa plusezi pana la 350 lei/buc pentru ceva gen Continental sau Goodyear mai de calitate (dar si alt pret). |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
andreig1982 |
![]()
|
nu cred ca am sustinut altceva
dar nici nu poti zice ca sunt no name |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
|
|
flickaltreilea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 24 March 13 ![]() |
Buna seara. Este vreun coleg care a folosit sau foloseste CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 5 ? Ceva pareri ? Multumesc.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition dCi
2006
|
|
egox |
![]()
|
![]() Membru și atât Group: Members Posts: 176 Joined: 14 April 05 ![]() |
Eu am luat Motrio de vară, le-am folosit vreo 20.000 km până acum. N-am avut ocazia să regret alegerea făcută dar, vorba englezului, YMMV.
De-atunci n-am fost prea atent la prețuri și oferte așa că n-aș băga mâna în foc că acum aș alege la fel. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4
- (S)B
|
|
SorinXp |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 30 June 05 ![]() |
Eu folosesc continental premium contact 5.
Km rulati pana acum: ~1500. Recomand aceste anvelope sunt foarte bune. Pret per bucata: 285ron + montaj gratuit + echilibrare 15ron -> deci 1200 ron toate 4 si erau pe masina. Cateva detalii din clasificarea UE: aderenta pe ud: clasa A economie de combustibil: clasa C zgomot: 71db (atentie mare ca zic doar de db si nu de frecventa... (Nu pe logan) un coleg cu dunlop sp sport maxx si altul cu aceleasi dim michelin primacy 3... acelasi nr de db, dar primacy erau super silentioase). Daca e cineva care se pricepe la partea audio sa ne explice de ce la acelasi nr de db, unele fac galagie mai mare, altele mai mica... Inainte pe masina am avut Barum Brilliants si aveau cam ~70.000km rulati si 4 ani si ceva, material mai aveau 3-4 mm, fara galme... doar ca erau imbatranite pe partea cu rularea (aveau crapaturi fine pe toata suprafata). Comparatie cu Barum Brilliants (plusuri Continental): Silentiozitate: Mult mai silentiose. Confort: Micile denivelari, crapaturi in asfalt, plombele puse bine... cu continental nu se simt. Aderenta pe ud: aici e cea mai mare diferenta, asta a fost si motivul principal pentru care am luat decizia sa cumpar aceste anvelope... cu barum imbatranite pe ud frana era foarte slaba. Cu premium contact 5 parca e lipita de asfalt, franarea si directiea e prompta. aderenta pe uscat: foarte bine, dar si barum se descurca bine Barum Brilliants aveau: Treadwear: 280 Traction: A Temperature: A Continental premium contact 5 are: Treadwear:280 Traction: AA Temperature: A La schimbarea lor am observat: Greutatea anvelopei continental este mai mica. Partea laterala a anvelopei este mult mai subtire si mai elastica la continental premium contact 5 decat la barum. Ce asteptari am de la aceasta anvelopa -> Sa nu imbatraneasca la fel de repede ca Barum, ca altfel scad performantele drastic. E criteriul cel mai important. de Pentru cine doreste anvelope pentru logan recomand: 1. Continental premiumcontact5 ( le am pe masina ) 2. Michelin energy saver+ (atentie ca energy saver s-a vandut sub multe coduri ca e3a, e3b, s1... energy saver+ e cel mai nou si foarte ok) 3. dunlop blueresponse, good year efficientgrip performance 4. Brigstone si pireli - va ghidati dupa clasamentul UE Eu la lista asta m-am oprit. Toate sunt din categoria premium... Explicarea clasificarii UE: Continental EU Tyre Label Video -> Tot ce am zis mai sus e parerea mea personala, daca mai este cineva care a testat si comparat cu alte anvelope il rog sa detalieze. This post has been edited by SorinXp: 20 May 2013, 19:01 |
--------------------
DACIA
LOGAN
Prestige 1.6 16v Dec2008
- B97GCT
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
O remarca: Dunlop Sport BluResponse nu exista pe dimensiunea loganului 185/65 R15.
Cea mai apropiata masura este 195/60 R15 de care am si cumparat. Nu am decat vreo ~ 3000Km cu ele si nu pot sa imi dau seama daca sunt doar bune sau foarte bune. Deocamdata nu stiu la ce presiune sa le tin. Le-am pus pe fata la 2.2 si mi s-au parut dure, la 2.1 ok. Apoi le-am pus la 3 si am mers asa vreo 1000km si cand le-am redus la 2.5 mi s-au parut relativ moi. Acum le-am pus la 2.2 si mi se pare ca sunt fleasca si masina e barcuta. ![]() ![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
2012 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 19 October 12 From: Iasi ![]() |
QUOTE(SorinXp @ 20 May 2013, 18:44) zgomot: 71db (atentie mare ca zic doar de db si nu de frecventa... (Nu pe logan) un coleg cu dunlop sp sport maxx si altul cu aceleasi dim michelin primacy 3... acelasi nr de db, dar primacy erau super silentioase). Daca e cineva care se pricepe la partea audio sa ne explice de ce la acelasi nr de db, unele fac galagie mai mare, altele mai mica... Nu ca m-as pricepe, dar la Logan orice zgomot se aude mai bine in masina din cauza ca lipseste insonorizarea. Apropo de asta: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=3706881 Dar si la masini mult mai bine facute, un asfalt nu neaparat prost, dar mai rugos, se aude bine de tot in mers. Ai sa vezi ca si Continentalurile, dupa 4 ani, isi vor pierde mult din calitatile initiale (spun asta din experienta proprie cu EcoContact 3, de care am fost multumit). This post has been edited by 2012: 21 May 2013, 08:22 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pai si nu este ceva normal ca odata cu trecerea timpului si nr de km adunati sa-si piarda din calitatea initiala, nimic deosebit.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
DR.M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 14 August 10 ![]() |
Am incaltat Loganul cu 4 anvelope Matador MP44 Elite3, DOT 1313, Made in Slovakia. Le-am cumparat de pe net, au costat 762RON, transportul, montajul si ehilibrarea incluse. Cu anvelopele Kormoran K801 din fabrica am facut 50.056km (notam kilometrajul intotdeauna cand montam/demontam anvelopele de iarna /vara). Aveau 8 ani, banda de rulare sub 2mm, si pline de crapaturi. Nu am vrut sa risc cu ele la drum lung. Daca fac cu astea noi macar 45.000km, cat e medie in UE, voi fi mai mult decat multumit.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
2005/1.4MPI
|
|
Ramon11 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 9 May 13 From: Suceava ![]() |
Salutare,
As dori sa ma ajutati in alegerea unor anvelope de vara pentru Logan: Ce recomandati dintre: Dunlop Streetresponse- 185/65/15 Continental EcoContact 3 sau EcoContact 5- 185/65/15 BF Goodrich g grip-185/65/15 Bridgestone Ecopia 150-185/65/15 Vamultumesc |
--------------------
Renault
Megan Sedan
2017/Intense 1,2 TCE
|
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
|
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Continental EcoContact 3
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
cris06 |
![]()
|
Nokian I3.
|
--------------------
Daewoo
2006
- IS.06.---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 06:32 |