Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
![]() ![]() ![]() |
Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
madhorsefuzzy |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
In mod normal nu apas brusc sa blochez rotile, dar in situatiile in care-ti sare cineva in fata nu te poti gandi prea mult timp si te repezi in pedala.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ultraav |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 2 December 04 From: sub nivelul marii ![]() |
Ca sa nu deschid un alt topic, am sa scriu aici...
HELP! am vorbit acum cateva zile la un magazin si am comandat 4xNokian WR (cam 250 RON bucata). Baietii au zis ca dureaza cateva zile, si azi m-au sunat sa ma duc sa le iau. Numai ca... primesc acu' sms ca ale mele cauciucuri sunt fabricate in Ian 2005, si nu in 2006, asa cum subsemnatul a specificat in mod apasat, si cum mi s-a promis. Ce ziceti, sa le iau? 10x |
--------------------
ex Logan
Preference 1.4 MPI
2004
- ..-..-... The aim of the wise is not to secure pleasure, but to avoid pain.
Aristotle |
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca le uzezi pana in ian 2011 si le arunci atunci da. Daca vrei sa le utilizezi si dupa ian 2011 atunci nu.
Sfatul meu este sa nu le iei. Au deja 2 ani de stat pe bara si cauciucul imbatraneste chiar daca sta. |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
msn2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 8 November 06 ![]() |
daca le uzezi pana in 2 ani de acum inainte ia-le.
ca recomandare: nu folositi cauciucuri mai vechi de 3 max 4 ani de la data fabricatiei. This post has been edited by msn2: 12 Dec 2006, 18:54 |
--------------------
SKODA/RENAULT
OCTAVIA/MEGANE2.1
1.9TDI/1.6 16V
- xx xx xx
|
|
Kostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 6 May 06 ![]() |
Ati auzit de TIGAR WINTER? Cum sint?
Altceva in gama 150-180 RON/buc? Multumesc |
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
oli_h |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 28 May 05 From: Timisoara ![]() |
revine oferta la metro din 14 dec parca : dunlop wintersport m3 - 2141000 lei / bucata
sunt super cauciucurile astea. le am montate de vreo 5 saptamani pe masina si se comporta excelent. |
--------------------
Dacia
Logan
- TM
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Super... la importator sunt cu 100 de ron mai scumpe... Mi-as lua si eu daca ar ninge... dar asa poate fac economie. Stiu ca sunt bune pentru ca mi-am luat la Laguna (deh masina mai scumpa, de valoare:D )
This post has been edited by Cypher4laguna: 13 Dec 2006, 13:47 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
Kostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 6 May 06 ![]() |
Chiar nu mai are nimeni TIGAR Winter? Sint curios daca sint bune de ceva, sint destul de ieftine, 152 ron
|
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
shefful |
![]()
|
![]() Cititor de forum Group: Members Posts: 134 Joined: 14 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma uit si eu cu jind la Dunlopurile din Metro, dar ma intreb ce inseamna TL din specificatii (... R15TL 88T...). Merg puse fara probleme pe jantele stock?
|
--------------------
Maybach
ZKR Ambition 1.6MPI
Sedan 2005
- Gri Perla
|
|
msn2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 8 November 06 ![]() |
am eu dunlop de la metro pe jante tabla si merg ff bine dar sunt zgomotoase.
|
--------------------
SKODA/RENAULT
OCTAVIA/MEGANE2.1
1.9TDI/1.6 16V
- xx xx xx
|
|
shefful |
![]()
|
![]() Cititor de forum Group: Members Posts: 134 Joined: 14 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Ultima strigare: sa-mi iau Dunlop sau Barum Polaris 2? Maine merg la Metro
![]() |
--------------------
Maybach
ZKR Ambition 1.6MPI
Sedan 2005
- Gri Perla
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
Dunlop
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
|
|
shefful |
![]()
|
Polaris 2. Dunlop masura mea... n-aveau. Am incercat sa fac fallback la Firestone Winterhawk. N-avem. Buun, atunci Barum Polaris 2, ca am citit pe net ca n-ar fi rele. D-alea mai avem dar sa stiti ca nu-s la pretul din catalog, ca a fost o greseala (vazusem si eu afisat asta in raft). Asa ca in loc de Dunlop am luat Barum cu vreo 300 de mii mai scump ca in catalog si... cireasa de pe tort, acasa am constatat ca-s facute in Romania. Deja am emotii
![]() This post has been edited by shefful: 15 Dec 2006, 23:45 |
--------------------
Maybach
ZKR Ambition 1.6MPI
Sedan 2005
- Gri Perla
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
dap e fabrica si in romania .........poti sa te duci sa le schimbi la metro adica sa iti returneze banii daca nu le-ai montat pe masina le spui ca nu sunt bune pentru masina ta
![]() |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
blabla |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 5 December 05 From: Tg. Mures ![]() |
QUOTE(shefful @ 15 Dec 2006, 23:45) Asa ca in loc de Dunlop am luat Barum cu vreo 300 de mii mai scump ca in catalog si... cireasa de pe tort, acasa am constatat ca-s facute in Romania. Deja am emotii ![]() Sa vezi ce-am patit eu... Ajung cu Loganu' acasa si colac peste pupaza, constat ca este facut in Romania, pe unde o mai fi si tara asta... ![]() Shefful, tot ce este facut din SUA pana in Burkina Faso este mai bun. Cel mai bine ar fi ca nimeni sa nu mai cumpere produsele facute in fabrica unde lucrezi tu sau eu, si sa ajungem muritori de foame. Made in Romania ![]() |
--------------------
dacia
logan
1.5 dci
- 2 bucati
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
atat timp cat sunt/ se stie ca sunt de calitate proasta NU o sa se cumpere produsele din Romania............ nu ti se pare logic?? de ce sa cumparam lucruri proaste doar ca sunt facute de romanii nostri care sunt pusi pe japca ?? unii sunt satui de montana made in romania si kormoran la fel.......... unele modele
![]() |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
shefful |
![]()
|
Exact, nu am nimic impotriva faptului ca-s romanesti, ci faptul ca si Montanele / Kormoranele au fost/sunt fabricate in Romania... parca sub licenta Michelin. Sper totusi sa aiba aceeasi calitate cu cele vandute in restul Europei, dat fiind ca Barum e o marca cunoscuta si mai spre vest.
|
--------------------
Maybach
ZKR Ambition 1.6MPI
Sedan 2005
- Gri Perla
|
|
arny |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 21 November 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
LA MULTI ANI si KM pentru toti Loganistii!
Am si eu o rugaminte: daca e cineva de pe forum din Cluj si ma poate ajuta cu ceve informatii despre pneuri de iarna pentru Logan. Ce marca, unde, cam ce preturi? In Cora am vezut doar Pirelli la vreo 280 Ron/buc. Cam piperat! Undeva in jur de 180 Ron/pneu, +/- de-o bere. Multam si drum bun si siguranta maxima in 2007! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
2006 1.6 16 V Gri Platine
- CJ 09 ZWD
|
|
charly |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 20 September 05 From: CJ ![]() |
Arny, uita-te putin pe www.sigemo.ro. E o firma din sibiu care are diverse marci de cauciucuri la preturi bune, iar daca comanzi 4 buc ai transportul gratuit. Eu am luat de la ei 4 buc Eurostone Winguard (de fapt pe ele scrie NEXEN). Un pret bun si un profil interesant au si modelul Sirius II, tot de la Eurostone.
|
--------------------
Ford
Focus
2008
|
|
JIL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 24 January 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
@arny mi-am luat 4 Dunlopuri wintersport m3 de la Adax din Marasti. (intre senstul giratoriu si podul IRA, pe partea dreapta cum mergi spre IRA)
Pretul a fost parca 1050 pentru toate 4 (inclus montaj, echilibrare... etc). Pretul mi se pare putin mare dar... asta e. Is destul de multi pe acolo asa ca trebuie sa mergi sa te treci pe lista la asteptare... s-ar putea sa nu fie aglomerat si scapi repede. In rest de mecanici am fost multumit. S-au miscat repede. ![]() Dupa 2 luni de mers cu Dunlopurile si cam 4000 km ma declar f multumit de ele. @all de 2 zile am facut o manevra de parcare (gresita se pare) intr-o curte si am dat cu cauciucul stanga spate intr-un colt de scara. Instant s-a spart pe lateral. Am mers la vulcanizare. Cei de acolo s-au uitat la gaura (intra un pix normal prin ea) si au zis ca o rezolva. I-au pus un petec pe interior, au reechilibrat-o si au zis ca pe spate merge mult si bine. Eu am o intrebare: pot sa fiu sigur pe cauciucul ala, sau o sa ma trezec ca la 140 km/h ... face fas? Ce experiete aveti cu penele? Ce ma sfauitit? |
--------------------
DACIA
1.5 dCi - Laureate
2006
- CJ-77-ICHTHUS "Taina existentei umane nu sta in a trai ci in a sti pentru ce traiesti." (N. Iorga)
|
|
memyselfandI |
![]()
|
![]() m Group: Members Posts: 191 Joined: 8 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Problema nu este gaura din cauciuc ci viteza cu care tu vrei sa rulezi folosind un pneu de iarna. Pentru ca pe zapada ma indoiesc ca vei merge cu 140km/h iar pe asfalt uscat nu se comporta bine, desigur daca nu cumva nu sunt -5 grade.
Bafta |
--------------------
Logan
1.6
2006
- 7727 "la curse e simplu, totu' e sa faci ca drumul"
|
|
donraulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 24 November 04 From: B ![]() |
Anvelope de iarna Resapate - de genul celor de prin practiker, nu sunt bune pentru loganel? - sunt si mult mai ieftine fata de cele noi
eu pe clio I, pe fata am resapate si am fost foarte multumit de ele - iarna |
--------------------
Sandero
1.6 MPI
2009 / Laureate
|
|
charly |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 20 September 05 From: CJ ![]() |
Pe la Adaxcom am trecut si eu dar mi s-au parut cam mari preturile. De exemplu, jil ai iesit per total cam cu 100 ron mai mult decat de exemplu la sigemo-sibiu. Rog a nu se considera reclama.
|
--------------------
Ford
Focus
2008
|
|
mario1980 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
Barum Polaris 2 am cumparat de la http://www.depozituldeanvelope.ro/ . Cu tot cu transport pina in Iasi, m-au ajuns 376 RON.
Dar... pe asfalt mai fin, semi-umed (sau semi-uscat) fluiera. Destul de tare incit m-am speriat ca am ramas fara ulei in cutia de viteze. M-am oprit si pret de vreo 10 min am cautat busonul de ulei de la cutie. Este negru, de plastic, inspre partea din fata a masinii, se desface cu mina, si se ajunge la el bagind mina pe linga baterie, pentru cine este curios. Dupa ce am vazut ca ulei in cutie este cit trebuie, am plecat linistit, si mai apoi am observat ca daca mergeam mai pe mijlocul drumului, pe unde era mai uscata soseaua, nu mai facea. O alegere buna mi s-au parut Firestone Winterhawk. Numai bine! |
--------------------
Dacia
Logan
dci Preference 2006
- SV ?? ??? Adesea, aproape fiecare om tolereaza prostia celui de linga el, atit timp cit nu ii uzurpa propria prostie.
|
|
arny |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 21 November 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Azi am scos din cutia postala oferta de la Praktiker, unde am gasit un pret destul de bun pentru anvelopele de iarna DEBICA FRIGO 185/65 R15, de 155 Ron bucata. Nu stiu daca pretul include sau nu si ecovaloarea, dar oricum pare un pret bun iar la raportul pret/calitate eu zic ca Debica sta bine.
Merg maine sa vad despre ce este vorba, ca la noi n Cluj nu prea gasesc anvelope de iarna la preturi bune. Am fost azi pe la mai multe firme, VSV, Montero, Binar si n-am gasit mai nimic de iarna. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
2006 1.6 16 V Gri Platine
- CJ 09 ZWD
|
|
blabla |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 5 December 05 From: Tg. Mures ![]() |
QUOTE(Alecs_TGA @ 17 Dec 2006, 01:30) atat timp cat sunt/ se stie ca sunt de calitate proasta NU o sa se cumpere produsele din Romania............ nu ti se pare logic?? de ce sa cumparam lucruri proaste doar ca sunt facute de romanii nostri care sunt pusi pe japca ?? unii sunt satui de montana made in romania si kormoran la fel.......... unele modele ![]() Afirmatii de genul celor de mai sus sunt penibile. Defineste ,,sunt/ se stie ca sunt de calitate proasta". Ca sa nu ne mai invartim in jurul cozii, le-am scris celor de la Conti, iar raspunsul de mai jos a venit cu peste 2 saptamani intarziere (deh, romani, vorba ta): ,,Brandul Barum apartine de aproape 10 ani Concernului Continental. Anvelopele Polaris 2 se fabrica atat in fabrica din Cehia, cat si la Timisoara sau alte fabrici de anvelope pe care Continental le are in lume. Nu existe nici o diferenta de calitate intre ele. Se utilizeaza aceiasi compusi si tehnologii, precum si acealeasi standarde de calitate. Pentru comercializarea in Romania toate anvelopele au Certificat de conformitate si Licenta RAR. Pe site-ul Barum in Romana nu sunt aceste informatii deoarece site-ul reprezinta o traducere fidela a site-ului standard din engleza si germana. Practic in orice limba este accesat portalul Barum informatiile sunt aceleasi. O zi buna, Alin Raicu CAP SALES Continental Automotive Products SRL Str. Avram Imbroane No. 9 Timisoara 300129 Romania Phone: 0040(0) 256 305311 Fax: 0040(0) 256 305371 alin.raicu@conti.de" Haideti sa pastram acest forum cat mai folositor si sa evitam dezinformari sau prejudecati de genul celor postate de Alecs_TGA P.S. Nu, nu lucrez pt. Conti si nu am montate anvelope de la ei. |
--------------------
dacia
logan
1.5 dci
- 2 bucati
|
|
blabla |
![]()
|
QUOTE(donraulo @ 4 Jan 2007, 12:39) Anvelope de iarna Resapate - de genul celor de prin practiker, nu sunt bune pentru loganel? - sunt si mult mai ieftine fata de cele noi eu pe clio I, pe fata am resapate si am fost foarte multumit de ele - iarna Mai multe despre anvelopele de care amintesti, aici: marangoni |
--------------------
dacia
logan
1.5 dci
- 2 bucati
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Personal nu am incredere in anvelope resapate. Motivul pentru care am dat 500 ron pe 2 Dunlop M3 a fost sa ma scoata cu siguranta din situatii critice. Cel putin la dimensiunea noastra erau cele mai bune in teste... Daca ma gandesc ca le folosesc si mai multi ani (3-4) deja suna bine. Or cu resapate...
|
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
bogdan77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 10 January 07 ![]() |
nu stiu ce sa zic de cauciucurile cu care vine echipata lgn dar eu le-em terminat repede.de la 100 km nevoit am pus frana,s-au blocat rotile iar partea care era in contact cu asfaltul sa tocit ca pe urma la mers se auzea cum bate caucicul cand calca pe partea julita.am luat 4 caciucuri noi si se simte dif si la mers.la noile caciucuri ceva fact de continental la tm partea laterala este mai moale ca si la cormoran iar masina parca merge mai leganat nu mai este asa rigida iar la gropi mai preia si cauciucul din soc .
|
--------------------
dacia
logan
2005 ambiance
- tm 57 zzz
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 13:00 |