Bara de stabilizare fata, stiati ca... lipseste cu desavarsire la Ambiance?
![]() ![]() ![]() |
Bara de stabilizare fata, stiati ca... lipseste cu desavarsire la Ambiance?
gr_cristian |
![]() ![]()
|
||
Fan GOLAN! Group: Members Posts: 6 Joined: 14 July 07 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
02.2007
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.634 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
esti sigur ca nu esti dintre "norocosii" la care au uitat sa mai monteze diferite piese?
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Haida! E 1 aprilie? Nu pot să cred chestia asta. Fă-i o poză pe o rampă sau pe un elevator.
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
nici eu nu cred asa ceva
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
moshu_59 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 21 May 05 ![]() |
Ba sa credeti, si nu e de azi sau ieri, ci de la intrarea in fabricatie, Ambiance n-a avut niciodata bara stabilizatoare. Stiu din vara lui 2004, inainte de a-mi cumpara masina, si n-a fost niciodata un secret, am citit notele tehnice comunicate de Dacia. Are si un avantaj chestia asta, n-o sa i se strice niciodata bieletele antiruliu ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- VS 04 LCC
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Imi permit sa-l contrazic pe moshu_59.
Era vorba sa nu aiba bara stabilizatoare, inainte de lansarea Loganului, dar la lansare toate modele aveau bara stabilizatoare, si sigur aveau si cele din 2006 (inclusiv ambiance-urile). Nu stiu cum or sta alea chele-chele din ungaria. gr_cristian, crezi ca poti face o poza sub masina sa vedem si noi trebulita? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
alea chele chele din ungaria, cu roti pe 14" nu au sigur bara stabilizatoare, am avut una in service acum vreo 2 luni si m-am uitat in mod expres.
Deci ce se fabrica cu roti de 14" nu are stabilizatoare. Posibil acum sa fie adevarat ce zice gr_cristian... O sa ma duc in parcul de vinzari miine sa verific |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
of topic
unde pot gasi niste informatii inclusiv schite in legatura cu suspensia loganului? multumesc This post has been edited by daciafan: 15 Jul 2007, 11:13 |
--------------------
/
/
/
|
|
gr_cristian |
![]()
|
Nu fiti naivi. Stiu ce vorbesc. Nu are bara de stabilizare!!!
Poze momentan nu pot sa fac. Cu prima ocazie o sa primiti dovada. Am fost ieri in reprezentanta la Sibiu, pentru semeringul de la distributie (la 2400 KM m-a lasat semeringul!!), si am vorbit cu seful de service de acolo. Stia ca asa este. Am intrebat un mecanic de la reprezentanta si nici lui nu i-a venit sa creada. S-a bagat sub masina sa se uite. Uitati-va sub masini! Grija la viraje! Ca mergeti la cules de porumb!!! RESPECT! PS Masina care o am e fabricatie 02.2007. Seful de service mi-a spus ca de cateva luni se fabrica fara bara! This post has been edited by gr_cristian: 15 Jul 2007, 11:23 |
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
02.2007
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Pai nu suntem naivi. De aia vrem poze.
![]() |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
gr_cristian |
![]()
|
Iata si dovada. M-am dus la masina m-am inghesuit sub ea ca sa va aduc dovada!
Ce mai ziceti de asta?! Deci, v-ati uitat sub masinile voastre? Attached thumbnail(s) Copy_of_PIC_0002.JPG ( Size: 79k ) Number of downloads: 4076 Copy_of_PIC_0004.JPG ( Size: 86.73k ) Number of downloads: 4161 |
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
02.2007
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
eu unul nu am contrazis... nasol moment... cred ca s epoate monta ulterior, si nici prea scumpa n-ar trebui sa fie... ma interesez
|
--------------------
D
Logan
|
|
gr_cristian |
![]()
|
Se poate monta. Cei de la DACIA zic ca ar costa in jur de 7 milioane afacerea.
Si cum nu prea dispun de fonduri nu stiu daca se merita chiar asa de tare investitia. Nu fac multi kilometrii in afara orasului, pentru ca acolo intervine problema stabilitatii! Dar, o singura data ai nevoie de ea si nu e acolo sa te "stabilizeze" si ajung in santz! |
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
02.2007
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
sunt curios peste cat timp o sa putem cumpara logan fara roti si cu volan optional...
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
In Romania nu trebuiau sa fac asa ceva, o sa se resimta gropile si mai rau !
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
danic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 22 July 06 ![]() |
Mentionez ca al meu golan de ungaria ( roti pe 14), are bara stabilizatoare. Of ce m-ati speriat....
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.4 Ambiance de HU cu AC/SERVO/CB TM oras de 5 *****
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Probabil alea unguresti chele-chele nu au bara. Tu ai si servo, si AC, deci e "mai dotata"
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
oversteer |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 14 July 07 ![]() |
Poate pune cineva niste poze cu bara prezenta. M-am uitat la mine sub masina dar nu mi-am dat seama daca e sau nu.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dCi
Laureate 2006
- DB 06 CIS
|
|
Dsign |
![]()
|
inseamna ca nu stii ce e aia bara antiruliu, sau bara stabilizatoare...
|
--------------------
D
Logan
|
|
gr_cristian |
![]()
|
Oversteer cere o schita de la un magazin de piese auto!!!
|
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
02.2007
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Eu cred ca si frana de mana e optionala. Ar trebui sa mai puna o caramida cu sigla dacia....pentru parcare.
Oare in curba se poate conduce?! |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
Dsign |
![]()
|
e hai ca exagerezi... sunt sigur ca exista moive intemeiate pentru acest lucru.
|
--------------------
D
Logan
|
|
oversteer |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 14 July 07 ![]() |
Hai ca mi-au disparut temerile. Am verificat de data asta si am vazut-o. E prinsa de partea interioara a bratului inferior triunghiular de la McPherson (corectati daca gresesc).
PS: Stiu ce e o bara antiruliu (dpdv teoretic) dar n-am vazut niciodata una montata; deci poti spune ca n-am "ochiu' format". |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dCi
Laureate 2006
- DB 06 CIS
|
|
Dsign |
![]()
|
e bine ca te-ai linistit... totusi, sa nu abuzezi in viraje
![]() |
--------------------
D
Logan
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
eu am ambiance din 09/2004 si am bara stabilizatoare (am si schimbat bieleta antiruliu dreapta pe garantie, iar stanga vreau sa o schimb acum ca am gasit si cumparat ieftin)
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
skywalker |
![]()
|
![]() Calator printre stele Group: Members Posts: 153 Joined: 11 April 04 From: Brasov ![]() |
azi am speriat si eu un coleg cu ambiance dCi .Dar cand ne-am bagat sub masina am constatat ca avea bara stabilizatoare. Masina e din martie 2006.
|
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
- RFC Kawasaki ZZR 500 BV SKY
BMW R1100 RT BV SKY |
|
ion_cu_carutza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 17 April 06 ![]() |
probabil cineva de la sectiunea "bursa" facuse rost de bara asta stabilizatoare pentru cineva..... daca erai pe faza aveai sansa sa o cumperi chiar pe acea a masini
![]() asta e Romania ![]() |
--------------------
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.696 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Se pare ca sau intors la prima dragoste ... cand era in stadiu de proiect ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Pai bine domnilor, inseamna ca Dacia trebuie sa monteze pe gratis bara pentru masinile unde aceasta lipseste, pentru ca http://www.dacia.ro/logan/date-tehnice zice clar: "Puntea față McPherson cu braț inferior triunghiular și bară stabilizatoare"
Adica una e la descrierea produsului si alta la livrare ? Ce, cumpar branza la kil ? |
--------------------
-
-
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() Pai conform trebulitei asteaia in vigoare de al 1 ianuarie 2007 ar cam trebui ... sa monteze. Produsul trebuie sa fie conform specificatiilor publicitare... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 17:46 |