Dacia Logan vs. Fiat Albea, care e castigatorul? (R: ce prefera fiecare...)
![]() ![]() ![]() |
Dacia Logan vs. Fiat Albea, care e castigatorul? (R: ce prefera fiecare...)
dl_dr25 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 571 Joined: 4 August 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|||
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Renault Megane de ex. nu imi place ca design. De Clio sybol nu mai vorbesc. Albea e mai frumoasa de 1000 de ori. Ford Focus nu imi place.
Imi place Alfa Romeo 159 si Maserati Quattroporte, dar cum nu am bani de acestea..... |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 571 Joined: 4 August 07 From: Bucuresti ![]() |
domnul bill trebuie sa recunosti ca ai foarte multe probleme fara suparare esti cam ciudat
Bill Posted Today, 10:06 Renault Megane de ex. nu imi place ca design. De Clio sybol nu mai vorbesc. Albea e mai frumoasa de 1000 de ori. Ford Focus nu imi place. Imi place Alfa Romeo 159 si Maserati Quattroporte, dar cum nu am bani de acestea..... |
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
QUOTE(dl_dr25 @ 8 Aug 2007, 00:21) bai fratilor voi nu ati citi ce am scris o pagina mai in urma deabia m am intors din italia unde am fost la maicamea nu am intilnit un albea in 8zile si 1200km facuti la plimbare(nu pun pina am ajuns si pina am plecat)deci ce poate sa insemne asta doar aia sint nationalisti si isi iubesc produsele propri In primul rand, tinere, te anunt ca am vazut in Romania destule masini FIAT Palio cu numere de Italia, dar se pare ca tu ai frecventat doar zonele in care romanii muncesc in Italia, si de aceea te-ai intalnit cu atatea Loganuri. Fenomenul e general valabil in toata Europa: unde sunt romani, acolo apar si Loganurile, ca deh, sunt cele mai ieftine masini. Iata cum Loganul devine un fenomen ubicuu - pentru tine care nu stii ce inseamna da un search pe google, asta dupa ce inveti ca "produsele propri" se scrie cu doi de "i". In al doilea rand, nu inseamna ca daca un produs se vinde cel mai bine este neaparat si cel mai bun! Cel mai bine in tara asta se vinde painea de 50-70 de bani, dar oare e cea mai buna? Lumea o cumpara, dar nu stie ce baga in burta! QUOTE(alinakes @ 8 Aug 2007, 09:51) Te rog frumos da si tu mai multe detalii , cam cate zile ai facut de aici pana la Bv , erai doar tu in masina fara bagaje si insotitori sau din cand in cand mai opreai si mai mergeau si ei pe jos , ca stim ca mersul pe jos face piciorul frumos ?! Consumul ala de care vorbesti poate sa il faci cu un diesel , cu un 1.4 de 77 cp mai greu! Mai ales cand ajungi pe la serpentine ! Cam 5 zile, masina era teleghidata de la distanta - eu eram in spate intr-un un logan ambiance fara bara stabilizatoare, si de aceea mergeam incet sa nu ne rasturnam si iti dai seama ca mai mult de 34-40 in curbe nu prindeam! A, normal ca ne mai opream si noi la un pipi, dar scoteam din viteza cam de la 300 m inainte si o lasam "pe liber" ![]() This post has been edited by colombina29: 8 Aug 2007, 10:11 |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Tot nu m-ai lamurit cu consumul ala !
Tot ne dadeai informatii de pe site-ul Fiat , poate ma lamuresti de ce scriu astia pe site valorile astea la consum ! Daca imi spui ca si asta e o greseala chiar imi pierd increderea in ei ! Apropo dar viteza maxima cum e , ca stiu ca daca e consumul scazut creste viteza maxima constructiva , ca daca te incadrezi sub valorile date de ei probabil ca la viteza maxima trebuie sa o poti depasi ! Attached thumbnail(s) consum.JPG ( Size: 29.51k ) Number of downloads: 145 |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
@dl_dr25
Ce e greu de inteles? Am spus ca pana in pretul de 20.000E nu imi place ca design nici o alta masina ce e pe piata noastra (nu ma refer aici la performante tehnice). Am mai spus ca Symbol e mai urata ca Albea (asa o vad eu). Poate ca mai imi place Peugeot 407 dar e mai scumpa de 20.000E. Poate Nissan Primera dar parca nu imi place spatele. Ce ti se pare ciudat? |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Nici nu vreau sa te lamuresc, fiindca oricum niciunul n-o sa creada! Eu stiu ce-am vazut, am aflat ca si alti colegi au scos consumuri identice mergand legal - 70 in localitate si 100 afara - pe DN1, singur in masina cu bagaje pt. o persoana. Altfel, la drum intins pana in Grecia si inapoi mi-a luat 5.4 cu a/c si cu consoarta in dreapata, bagaje full! In oras imi ia 8.1-9.0 depinde de trafic. Cine vrea sa ma creada, bine, cine nu, iara bine!
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
piesa gramatica nu are nici o legatura cu ceea ce am vazut
in italia am intrat pe la udine mestre venezia verona trento deci nordul iatliei si de plimbat tot prin regiunea asta m am plimbat de stat la hotel nu am stat ci (la maicamea)in trento un orasel mai la nord de verona la plecare am luato pe bolzano innsbruk dar ce inseamna daca un produs se vinde mai bine ADICA ESTE MAI APRECIAT IN RAPORT CALITATE PRET si daca tot spui de fiat palio sti de ce isi iau astia asa masini ?? ai fost in italia in orase?? uitate frate la ce stradute au (la o plimbare cu sotia pe o straduta ingusta am observat la un tip in garaj 3 masini toate pitice un polo un fiat panda si inca una nu retin deci alte masini nu intrau) si alta data spuneti am fost acolo ( italia austria spania)am vazut fara suparer dar ginditi si lasati gramatica la o parte ca masina nu o sa mearga mai bine ![]() ![]() 8 Aug 2007, 10:39: consum la 5500km dci 4 persoane viteza 130-150km/h(de cind am iesit din tara) 5,3 aratat de CB This post has been edited by dl_dr25: 8 Aug 2007, 10:39 |
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
colombina29 |
![]()
|
Asta cam asa e, dar macar niste puncte si virgule mai poti sa folosesti, ca e tare greu sa-ti deslusesc ideile.
In alta ordine de idei, sa stii ca Punto, o Albea hatch daca pot sa-i zic asa, este mai scumpa decat multe alte masini si este o masina des intalnita in Grecia, Italia si Croatia. Asa cum romanu' cumpara Loganul, probabil ca asa cumpara si italianul Palio. Dupa cum spuneai, raportul calitate - pret este decisiv. Daca la logan am calitate de 6400E, la Albea am calitate de 8000E - vorbim de modelele de baza. Capisci? |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Daca la Logan la un pic peste 8000 euro am si ABS si bara stabilizatoare fata si altele...inseamna ca nu mai e egala lupta?Trebuie comparat cu Albea de 10.000 ptr ca am sarit la alta clasa?
This post has been edited by LC_TM: 8 Aug 2007, 10:45 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
vorbim de modele de baza am inteles dar, Albea nu am vazut in tot drumul meu pina acolo si inapoi(total 10 nopti ) iar sa nu vezi macar o masina in tara producatoare(ca sint facute in turcia asta este o alta problema) este un pic ciudat( acolo in fiecare zi mergeam 100-200km) intri la idei
|
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
Bill |
![]()
|
Nu ai de ce sa vezi in Italia Fiat Albea. E limpede ca e o masina pt. amarasteni.
Cum banuiesc ca nici francezii nu se omoara dupa Clio Symbol. |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
nu cred ca este asa ceva dar eu cred ca pina si italieni au facut calculul calitate pret care nu se justifica pr albea
This post has been edited by dl_dr25: 8 Aug 2007, 10:58 |
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Am recitit intrebarea topicului si am senzatia ca ceva nu e in regula.
....care e castigatorul? Castigatorul cui? Sunt doua masini care fac cam acelasi lucru. Fiecare o alege pe care ii place si il aranjaza cel mai bine. eu am vrut diesel, altul vrea bord bicolor sa folow me home. Care-i problema? ce rost isi are versusul? dar asa sa ne convingem ca am ales bine? |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
punisher1234 |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 32 Joined: 24 December 06 ![]() |
Parerea mea . Albea e superioara doar la capitolul design , in rest Logan e superior .
|
--------------------
dacia
lastun
1985 individual Clona de-a lui Cristirenault.
|
|
colombina29 |
![]()
|
Daca initiatorul topicului nu intervine, propun inchiderea lui! A topicului, bineinteles
![]() |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
In legatura cu Albea in Italia: nu se comercializeaza acolo deloc, pe pagina fiat.it acest model nu exista. Am mai scris asta pe undeva, mai demult.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
QUOTE(big2003 @ 8 Aug 2007, 00:40) Eu am citit si am tras si concluzia , daca e vorba sa discutam de Albea si Logan in Europa , de primul nu pot spune decat ca este absolut invizibil , iar de Logan ca l-am vazut in Cehia , Slovacia , Austria , Italia si prin excelenta in Germania unde era full . ![]() Unde-ai vazut in Germania Logan, poate in Weimar, Berlin si land-urile fostului DDR .. Pentru mine a fost invizibil Logan in luna cat am avut treaba acolo. QUOTE(Bill @ 8 Aug 2007, 10:27) @dl_dr25 Ce e greu de inteles? Am spus ca pana in pretul de 20.000E nu imi place ca design nici o alta masina ce e pe piata noastra (nu ma refer aici la performante tehnice). Am mai spus ca Symbol e mai urata Cel putin ciudat, avand in vedere ca Loganul are elemente de design comune cu megane; si chiar de n-ar avea, nu pot sa cred ca-ti place logan si nu-ti place megane (acum o sa se simta afectati posesorii de megane ![]() QUOTE(Bill @ 8 Aug 2007, 10:56) Nu ai de ce sa vezi in Italia Fiat Albea. E limpede ca e o masina pt. amarasteni. Cum banuiesc ca nici francezii nu se omoara dupa Clio Symbol. Symbol se fabrica numai in Turcia si se livreaza doar inspre rasarit. Daca e s-o luam asa si logan tot o masina pt amarasteni este ![]() Am mers cu o Albea de 1.2 si trebuie turata bine ca sa mai prinzi si ceva viteza. Ori asa, se duce consumul mult in sus. O fi intretinerea ieftina. Ceva avantaje trebuie sa aiba, ca nu s-ar vinde, vad destule pe strada. |
--------------------
-
-
-
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
In Ludwigsburg am vazut doua Logane (ambele de 1.4) inmatriculate acolo. Si asta in doar 3 zile. De 1.6 nu am vazut deloc.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Offtopic:
QUOTE(Bill @ 8 Aug 2007, 11:27) Am spus ca pana in pretul de 20.000E nu imi place ca design nici o alta masina ce e pe piata noastra (nu ma refer aici la performante tehnice) Honda Accord, Mazda 6, Laguna 2? Astea-s masini urate?This post has been edited by adip: 8 Aug 2007, 20:25 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Da!! Logan e high
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
colombina29 |
![]()
|
Pentru cei care spuneau ca FIAT fac dieseluri de c***t
![]() |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Atat decat ca nu prea le vad pe subiectul topicului...
Si Peugeot face deseluri bune, dar asta nu o coafeaza pe Albeea... Ma innebunesc dupa deturnarile de atentie... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Bill |
![]()
|
QUOTE(hash @ 8 Aug 2007, 19:38) Cel putin ciudat, avand in vedere ca Loganul are elemente de design comune cu megane; si chiar de n-ar avea, nu pot sa cred ca-ti place logan si nu-ti place megane (acum o sa se simta afectati posesorii de megane ) QUOTE(adip @ 8 Aug 2007, 20:25) Referindu-ma la aspectul exterior, nu pot spune ca o masina e urata in totalitate. M-am referit la faptul ca fiecare (inclusiv Megane) au cate ceva ce nu imi place (poate doar un singur element). Chiar Albea are ceva placut. In schimb la Logan nu gasesc ceva sa nu imi placa. La Symbol nu imi place nimic. Asta in acceptiunea mea. Nu vreau sa ofensez pe nimeni. Si banuiesc ca suntem destui de multi "ciudati" din astia care am ales Logan pt. faptul ca ne-a placut cum arata in primul rand ![]() Poate nu suntem toti chiar asa de "amarasteni" ![]() |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bill @ 9 Aug 2007, 07:51) M-am referit la faptul ca fiecare (inclusiv Megane) au cate ceva ce nu imi place (poate doar un singur element). Chiar Albea are ceva placut. In schimb la Logan nu gasesc ceva sa nu imi placa. La Symbol nu imi place nimic. super tare . in viziunea omului Loganul is the supreme car. Fiecare masina are cate un element care nu-i place , numai loganul nu. ![]() |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Bill @ 9 Aug 2007, 07:51) fiecare (inclusiv Megane) au cate ceva ce nu imi place (poate doar un singur element). Chiar Albea are ceva placut. In schimb la Logan nu gasesc ceva sa nu imi placa Deci eu zic ca aici s-a decis intr-adevar invingatorul intre Logan si Albea, pam-pam ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
colombina29 |
![]()
|
O poza cu "uratenia" de Albea. N.B.: ABARTH este o firma care nu colaboreaza cu Logan by Renault. Asta in cazul in care exista doritori ca Bill, care vor sa-si desavarseasca "prefectiunea"
![]() This post has been edited by colombina29: 9 Aug 2007, 23:12 Attached thumbnail(s) albea_062.jpg ( Size: 72.06k ) Number of downloads: 193 |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
aliuta2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 17 April 07 ![]() |
oare diferenta de pret intre logan si albea se justifica cumva in favoarea fiatului????
asa cum scria cineva lgan baza =6400:|| albea baza= 8000 ??? si apoi masina fiecaruia e cea mai buna , fara prea multe neajunsurietc, etc... parerea mea ca nu se prea justifica dif de pret intre ele . acu fiecare cu ce are si de ce are bani sa isi cumpere. |
--------------------
Renault
-Megane 3
2014
- -
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
QUOTE(colombina29 @ 9 Aug 2007, 21:11) O poza cu "uratenia" de Albea. N.B.: ABARTH este o firma care nu colaboreaza cu Logan by Renault. Asta in cazul in care exista doritori ca Bill, care vor sa-si desavarseasca "prefectiunea" ![]() ![]() ![]() Doar ptr design,finisaje mai bune si schimbat distributie din 2 in 2 ani ar trebui sa dau macar 1600 euro in plus? Cand as putea sa imi fac treaba linistit cu un Logan? N-o mai freca cu ABARTH atata...ca daca te interesezi de preturi...iti vei da seama ca diferenta aia de 1600 devine macar de 3 ori mai mare. Ah...da,dar ai Fiat si nu Logan,ti-a crescut automat prestanta la p..te si f..e.Good choice! ![]() This post has been edited by LC_TM: 10 Aug 2007, 13:31 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 09:34 |