loganistii astia !, de unde vine ura asta pe posesorii de logan ?
![]() ![]() ![]() |
loganistii astia !, de unde vine ura asta pe posesorii de logan ?
TheFastOne |
![]()
|
||
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|||
DoctoruGolan |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 31 July 07 ![]() |
Am intrat si eu de curiozitate la topicul lui DAN_DANIEL si mi-a fost de ajuns! Ce discutii aveti pe acest forum..clar..locul meu nu-i aici!
Mai multa educatie si obiectivitate n-ar strica deloc unora dintre voi, dar tot e bine ca exista un forum unde se poate intra pentru a rade copios, chiar daca uneori este dramatic unde se ajunge.. Peace out! |
--------------------
Dacia
Logan GTi
2007 1.8T 24v
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Deci Doftoru' se retrage fara sa imi dea raspunsurile la intrebarile mele.Raspunsuri care ar trebui sa-mi demonstreze faptul ca un Golf(al lui za fast uan) e super masina fata de un Logan,prin urmare inteleg ca totusi am avut dreptate si ceea ce afirmi tu este total aiurea,nu a ajuns la intelectul meu.Sunt un ignorant si un incult ptr ca nu inteleg cultura si fanatismul persoanelor posesoare de masini din grupul VAG.
LE:Exista si exceptii in randul celor cu VAG,dar observ ca Doftorul si za fast uan dau dovada de fanatism si nici macar nu aduc argumente. This post has been edited by LC_TM: 1 Aug 2007, 20:09 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
Ice_2k |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 12 August 05 ![]() |
QUOTE(TheFastOne @ 1 Aug 2007, 19:55) @Ice_2k, poate te simti ofensat, dar iti garantez ca nu ai motiv. In posturile in care am fost serios n-am atacat masina ci soferul. Iti inteleg subiectivismul cu care citesti posturile mele dar sincer am mai spus-o si o repet, nu am nimic cu masina ci cu soferii nesimtiti. Daca nu faci parte din categorie, fapt de care sunt 100% sigur nu trebuie sa te simti ofensat. Faptul ca am un Logan in familie este total irelevant, putea sa se vorbeasca de Clio/Nova/Berlina ca tot aia mi-era. Doar nu-mi place deloc cand vad mentalitati gen "eu am golf, tu ai logan asa ca taci!". Cum e si reclama aia cu "domnia nu sta in ce ai, ci in ce stii". Daca nu crezi ca nu sunt deloc subiectiv, poti cauta astfel de discutii mai vechi (pe vwforum, la topicul soferi nesimtiti daca nu ma insel) unde, desi aveam golf pe vremea aia, ma certam rau de tot cu un alt posesor de golf (MAK, daca nu ma insel din nou) care la fel avea impresia ca atunci cand apare emblema VW, masinile mai slabe (in special logan ca de el era vorba) ar trebui sa se dea la o parte. Si inca o chestie interesanta este ca fara chip, un Logan 1.6 16V cam matura pe jos cu un golf tdi 101cp ![]() This post has been edited by Ice_2k: 1 Aug 2007, 20:11 |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
- B-XX-XXX - for sale Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro, Hofele Design
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(TheFastOne @ 1 Aug 2007, 20:42) Fac educatie QUOTE(TheFastOne @ 31 Jul 2007, 18:25) Nu inteleg de ce te simti frustrat. Ai logan si cu asta gata. Mergi pe banda I si inghiti. ihim. |
--------------------
.
.
.
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
1. Pai cultura nu se intelege, se dobandeste. Deci daca n-ai cultura e cam nasol.
2. Cauta in DEX cuvantul fanatic. Are cu totul alt sens. 3. Cine-a zis ca golful meu e superior unui logan ? Am afirmat eu asa ceva ? Te superi cand esti catalogat incult, dar nu vrei sa intelegi ca nu am nimic absolut cu masina ta ci cu tine. Esti arogant si ............ si....... si..... Mai continui ? Foarte corect Ice. Dar as adauga ca masa celor 2 este diferita, avantaj golan. Diferenta de masa este data de optionalele si antifonarea suplimentara precum si elementele de siguranta prezente in plus pe golf. Avantaj golf. This post has been edited by TheFastOne: 1 Aug 2007, 20:18 |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
LC_TM |
![]()
|
@za fast uan: Chiar te rog sa continui!
Hai tata,spune tot ce ai pe suflet,da tot afara...sa te vad ce simti.Cauta tu mai bine in DEX si ai sa vezi ca esti fanatic pana'n panzele albe! Oare noaptea ce visezi? VW cumva?Cum il pui la respect pe amaratul cu logan? Asa-s eu,mai incult de felul meu...ce sa ma fac?Las ca vii tu si ma inveti tot ce trebuie,nu?Doar ai venit sa faci educatie aici! "I have the VW Golf obey all you loosers with Logan and move out of my way,I and only I am the king of all these roads" ![]() Pana una alta tu iti pui probleme de intelectul meu si de aroganta mea,dar nu aduci nici macar un argument,plauzibil,conform caruia noi ar trebui sa plecam capul cand vine unu cu un Golf. |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
Ice_2k |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 12 August 05 ![]() |
QUOTE(TheFastOne @ 1 Aug 2007, 20:13) Dar as adauga ca masa celor 2 este diferita, avantaj golan. Diferenta de masa este data de optionalele si antifonarea suplimentara precum si elementele de siguranta prezente in plus pe golf. Avantaj golf. Corect, motiv pentru care si conduc o masina germana si nu un Logan. Dar daca vorbim de care "face" pe care (unde nu mai conteaza antifonari/siguranta/dotari) este posibil ca un golf sa si-o ia de la un Logan. Desigur, asta nu face ca Logan-ul sa fie mai bun ca un Golf. Este o masina cu alt target si mai ales alt pret. Am subliniat doar caracterul dinamic. |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
- B-XX-XXX - for sale Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro, Hofele Design
|
|
LC_TM |
![]()
|
@Ice_2k: Iti racesti gura(tastele) degeaba,el stie una si buna:Golf e peste Logan din toate puncetele de vedere,e super masina pe langa Logan,cu toate ca s-ar putea sa si-o "ia" de la un Logan.
|
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
TheFastOne |
![]()
|
LC_TM, ma faci sa te si injur pana la urma. Ma aduci la disperare. Tu nu-ntelegi mai omule ca nu am nimic cu masina ta ?
Fanatic esti tu c-o tii una si buna c-o fi golfu mai bun. Normal ca e mai bun. Ce dracu tot parlamentam pe tema asta ? Tema topicului, ti-o reamintesc este: loganistii astia !, de unde vine ura asta pe posesorii de logan ? Ei uite de-aici vine. Ca nu intelegi ce ti se spune si sustii in continuare cu fanatism ideile tale preconcepute sau formate in urma spicuirii catorva posturi. Pe langa faptul ca nu ai capacitate de sinteza, interpretezi eronat unele afirmatii. Am ce am cu tine ca esti incult si ingamfat. Asculti manele cu geamu lasat si mananci seminte la volan. Pe deasupra imi tai calea, te bagi si in fata mea la semafor sau iesi din coloana ce s-a format in spatele meu si vii in dreptul meu sa-mi arati nu mie cum se pleaca de la semafor. Mai circuli si cu nesimtire pe banda II, in conditiile in care iti reamintesc ca se circula obligatoriu pe banda I, banda II fiind pentru depasiri. Incerci sa ma depasesti cand vezi clar ca nu pot depasi camionul din fata mea neavand vizibilitate suficienta si nedorind sa mor, si stii si tu foarte bine ca nu poti, dar totusi te bagi in fata mea, doar ca sa-mi demonstrezi ca poti nu ? Dupa care mergi linistit in spatele camionului la mica distanta ca doar de...daca tu nu poti sa depasesti de ce sa lasi pe altii sa depaseasca ? Pentru ca asa esti tu, ti-ai luat logan, si chiar daca nu e ea masina de curse, o faci tu sa fie, ii pui o teava de scurgere in loc de eleron si niste stickere cu desene tribale si gata, ai tunat-o. Dupa care pleci cu ea pe strada si te gandesti ca ar da bine si un tun de bass in spate ca sa stresezi lumea cu manelele, si-ti montezi si-asa ceva... Si tot asa. Intelegi dude ? This post has been edited by TheFastOne: 1 Aug 2007, 20:44 |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Nu e relevant. Un logan poate sa si-o ia de la o berlina si asta nu inseamna ca berlina e super masina. Comparatia mi se pare cam fortata. aici sunt comparate 2 masini foarte diferite. de fapt au ceva in comun: pretul golfului sh coincide cu cel al loganului nou.
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Daca va zic ca unu cu vectra pe strada a facut asa o liniuta din emrs cu amicu cu pejo aseara eram in masina lui.la facut pala de navea aere.Porma ala vine la el la geam in mers si face la amic 'cati caluti ai' vea si vro 3 gagici in masina cred ca se facuse de kkt
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
OK... 22 de pagini in care nu s-a spus mare lucru...
Nu e prima data cand vad polemici Marca-X vs Logan. Cred ca nu a fost club al vreunei marci unde sa nu apara o asemenea discutie. Sa fie vreun sindrom romanesc - acela de a incerca sa epatam, sa-i facem pe altii sa se simta inferiori, sa demonstram ca - scuzati! - o avem mai lunga? X sau Y nu are nici un merit ca un VW e mai fiabil sau nu decat un Logan. Am avut dispute si cu posesori de VW (care tineau mortis sa-mi explice ce prost e Opelul si ce supermasina e Passat/Golf etc.), si cu posesori de Logan... Si raman multumit de masina mea. Cand o sa am nevoie de altceva, o sa o schimb. Punct. Drum bun, indiferent ce sigla aveti pe volan! |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE Mai circuli si cu nesimtire pe banda II, in conditiile in care iti reamintesc ca se circula obligatoriu pe banda I, banda II fiind pentru depasiri. Ciudat ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Mai voi astia doi care aveti idei ghiduse in cap... daca nu v-ati prins pana acum pe topicul CAFENEA se face misto de orice si oricine.. Noi doar stam la panda sa vedem ce fraieri mai pica cu idei crete... Pentru majoritatea celor de aci loganu' din dotare este un obiect care ne faciliteaza deplasarea din punctul A in punctul B cu un consum minim si un confort acceptabil. Poate ne-am cumparat logane pentru ca este o masina pe care ne-am putut-o permite si sa mai ramanem si cu bani de un hands free. Ca la masinile straine sunt multi care nu au bani de hands free-uri si nici nu au bani sa isi plateasca semnalizatoarele. Daca ai inteles ce am vrut sa spun e bine. Daca nu iti desenez. Te rog citeste AICI si daca nu am dreptate in ceea ce spun sa ma corectezi. Daca citesti primul post o sa vezi ca nu noi suntem cei frustrati. Sunt si "zmei" printre soferii de logan e drept. Dar asta nu iti da voie sa generalizezi. Ca ti se par foarte multi iar e drept pentru ca daca numeri pe strada masinile din 10 care trec 6 sigur sunt logane... Inainte sa arunci cu piatra shezi 5 minute si cujeta... Acum am vazut ca esti din brasov... O sa iti retin numarul si voi sti sa ma feresc de tine cand te vad pe sosea. Nu mi-a luat taticul masina ca sa am cui sa ma dau mare. Am muncit pentru masina aia si nu mi-am luat-o sa fac "liniute" cu un golf sau cu alta masina. Gandeste-te ca daca da un TIR peste un golf iasa la fel de sifonat ca si un logan. Nu cred ca ai auzit inainte de topicul asta pe vre-un loganist sa zica ca "face" un golf in demaraj. Astea sunt masinile pe care ni le-am permis sa le cumparam si sa le intretinem. Recunosc ca daca sunt la un semafor si sunt doua benzi in 95% din cazuri plec primul. Dar asta nu ca sa ii arat la ala de lanaga mine ce masina "potenta" am eu ci pentru a putea si cei din spatele meu sa plece in timp util de la semafor. Daca esti din brasov stii cat tine culoarea verde. Eu zic sa te mai gandesti odata inainte de a incerca sa imi demonstrezi ca golful este peste logan. Pur si simplu nu ma intereseaza alte masini. Asta mi-am permis sa cumpar si sa intretin, asta mi-am luat.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
LC_TM |
![]()
|
QUOTE(TheFastOne @ 1 Aug 2007, 18:42) LC_TM, ma faci sa te si injur pana la urma. Ma aduci la disperare. Tu nu-ntelegi mai omule ca nu am nimic cu masina ta ? Fanatic esti tu c-o tii una si buna c-o fi golfu mai bun. Normal ca e mai bun. Ce dracu tot parlamentam pe tema asta ? Tema topicului, ti-o reamintesc este: loganistii astia !, de unde vine ura asta pe posesorii de logan ? Ei uite de-aici vine. Ca nu intelegi ce ti se spune si sustii in continuare cu fanatism ideile tale preconcepute sau formate in urma spicuirii catorva posturi. Pe langa faptul ca nu ai capacitate de sinteza, interpretezi eronat unele afirmatii. Am ce am cu tine ca esti incult si ingamfat. Asculti manele cu geamu lasat si mananci seminte la volan. Pe deasupra imi tai calea, te bagi si in fata mea la semafor sau iesi din coloana ce s-a format in spatele meu si vii in dreptul meu sa-mi arati nu mie cum se pleaca de la semafor. Mai circuli si cu nesimtire pe banda II, in conditiile in care iti reamintesc ca se circula obligatoriu pe banda I, banda II fiind pentru depasiri. Incerci sa ma depasesti cand vezi clar ca nu pot depasi camionul din fata mea neavand vizibilitate suficienta si nedorind sa mor, si stii si tu foarte bine ca nu poti, dar totusi te bagi in fata mea, doar ca sa-mi demonstrezi ca poti nu ? Dupa care mergi linistit in spatele camionului la mica distanta ca doar de...daca tu nu poti sa depasesti de ce sa lasi pe altii sa depaseasca ? Pentru ca asa esti tu, ti-ai luat logan, si chiar daca nu e ea masina de curse, o faci tu sa fie, ii pui o teava de scurgere in loc de eleron si niste stickere cu desene tribale si gata, ai tunat-o. Dupa care pleci cu ea pe strada si te gandesti ca ar da bine si un tun de bass in spate ca sa stresezi lumea cu manelele, si-ti montezi si-asa ceva... Si tot asa. Intelegi dude ? Pai injura-ma tata,hai da-i bice...sa vad ce sti! Inca stau si ma gandesc unde am scris ca ascult manele,ca mananc seminte,ca fac toate magariile in trafic,dar e fain sa acuzi pe cineva fara sa-l cunosti.Asa cum sari la gatul posesorului de logan care se misca cu 90-100km/h si te astepti sa se dea din calea ta,ceea ce ai si spus acum cateva posturi ti-a citat AIX postul respectiv,nu ma pun sa repet! Deci cum sta mestere?Ai sau nu ceva cu posesorii de logan?Ca mie asa mi se pare ![]() Sunt intradevar un incult,ingafat si tot ce iti doreste tie inima,dar eu macar am recunoscut ca Golful e peste Logan,dar nu accept sa mi se spuna ca e super masina.Daca te uiti bine jos scrie ex Dacia Logan,oare de ce? Te las pe tine sa judeci! Hai...baga si tu aici cateva injuraturi din top,ca multi am vazut ca le ai,poate invatam ceva util de la tine. @Alydor: Cum sa nu stiu ca e la cafenea si mistocareala e la ea acasa?Chiar asa a si fost,pana cand nenea asta mic si rau,dar rapid, s-a trezit mai cult decat altii si a venit sa ne invete cum se face ![]() ![]() This post has been edited by LC_TM: 1 Aug 2007, 21:01 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Multe forumuri n-au cafenea,nici dwclub navea si la fel faceau cand veneau acia sau mai nou pana li sa pus si lor jucarie dasta si sau obisnuit porma
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
TheFastOne |
![]()
|
Bai nene toti sunteti cu capu ? Ce zic io si ce zici tu.
|
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Dude , adica omule , fratica! Stai relax , stay cool , ain't worth it , dude.Frate , jmenul adevarat e sa poti sa vrei sa faci , frate ,adica e totaly uncool sa ai Logan , ca nu e house la caminul cultural pe langa care depasesti agale un camion , frate.
Fratica , banda II e pentru TDI , care e cool ca e uber alles , ca poate , frate.Dude sa nu dai la o parte in veci ca esti m3s3riash si motorasul ala de tuns iarba e belea!. In alta ordine de idei , iau mai multi TDI-isi pe spoiler decat Loganisti , cei cu TDI incurca mai rau circulatia pentru ca nu au nici macar bunul simnt sa se dea pe dreapta , mesteca ceva la schimbator acolo si moare motorul.Chiar daca nu imi palce sa incalc legeau pentru voi sunt fortat sa depasesc pe contra sens , chiar daca avem 2 benzi.. |
--------------------
None
None
N/A
|
|
LC_TM |
![]()
|
|
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
C@talin |
![]()
|
Un raper adevarat lemon
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
LemonDemon |
![]()
|
Driving alone , meaning my own bussines ,
Walking on the beaches looking at the peaches The goes another one on the sun , i better hit the water to chill down I better not stay to long in the sun Looks like i will stuck here all the summer , now what a bommer!! The new TDI , To Die for It.... |
--------------------
None
None
N/A
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Arde-i Lemoane pe TD-isti !
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
LC_TM |
![]()
|
Aoleo Lemon,ai adus artileria grea?
![]() |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
DoctoruGolan |
![]()
|
@LemonDemon
Esti chiar hazliu! O persoana simpatica de altfel. Dar nu mai vorbi tu cu atata usurinta despre super-masini. De altfel putem face f usor o comparatie Primera-Logan..ce zici de asta lamaie? |
--------------------
Dacia
Logan GTi
2007 1.8T 24v
|
|
LemonDemon |
![]()
|
De ce nu? Se poate face comparatie Primera-Logan.Daca vrei iti fac chiar eu :
Loganul este o masina de familie care are un raport pret/calitate foarte bun.Este spatios si destul de confortabil.Nissan Primera este de asemenea o masina de famile ,dar care este putin mai accentuata spre confort decat spre spatiu.De altfel in portbagaj nu prea incape mare lucru.Tinuta de drum la Primera este buna , nu este obositoare , desi este putin cam zgomotoasa , lucru care se remediaza cu un CD cu muzica buna.Spatiul interior este generos , si foarte bine organizat.Consola centrala are un aspec futurist , lucru care poate deranja o persoana conservatoare. Motorizarea este pe toate gusturile / buzunarele , pornind de la 1.6 16v pana la disel si deosebitul 3.2 48v 380 CP . Concluzia? Daca vrei de la o masina de famile un confort sporit , dar spatiu mic de depozitare , un asept neobisnuit , cu un design futurist , atunci Primera poate fi o alegere. De mentionat ca motorul de la Logan 1.6 16v in sprint va depasii Primera 1.6 si 1.8 , Primera care va recupera ulterior datorita rapoartelor mai bune superior. A , si sa nu uitam pretul , cam de 2 ori cat Privilege cu dotari necesare. |
--------------------
None
None
N/A
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() deci? |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
DoctoruGolan |
![]()
|
Nu ma-ntelege gresit! Altceva m-a frapat la tine! O oarecare superioritate pe care ai afisat-o, mai ales cand te-ai exprimat ca VW e o masina f ieftina, la fel ca si Loganu`.In fapt, numai peste 30.000E simti ca esti intr-o masina adevarata (dupa spusele tale). Asta ai spus-o tu. Si am remarcat ca ai un Nissan Primera, care este cea mai ieftina limuzina.
Poate doar mi s-a parut, dar am observat o oarecare rautate in posturile amintite.... This post has been edited by DoctoruGolan: 1 Aug 2007, 21:49 |
--------------------
Dacia
Logan GTi
2007 1.8T 24v
|
|
LC_TM |
![]()
|
@Lemon:Felicitari!
Iti dau un plus! ![]() This post has been edited by LC_TM: 1 Aug 2007, 21:48 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 05:33 |