loganistii astia !, de unde vine ura asta pe posesorii de logan ?
![]() ![]() ![]() |
loganistii astia !, de unde vine ura asta pe posesorii de logan ?
LemonDemon |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
None
None
N/A
|
|||
DoctoruGolan |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 31 July 07 ![]() |
@BlaueCorsa
Esti f incet! Ai incercat, dar nu ti-a iesit ![]() |
--------------------
Dacia
Logan GTi
2007 1.8T 24v
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Asa e, dar din moment ce si tu gresesti ar trebui sa fii mai retinut in a te erija in profesor de limba romana...
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
DoctoruGolan |
![]()
|
Am gresit din cauza rapiditatii cu care am tastat..dar dupa cate vezi am corectat imediat. Tu ai incercat ceva, dar se pare ca ai demarajul la fel ca motoru` masinii tale (ca tot s-a discutat aici de cine face pe cine la demaraj).
|
--------------------
Dacia
Logan GTi
2007 1.8T 24v
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
De fapt ce vor idi...baietii astia doi care nu se sinchisesc sa ne jigneasca la scena deschisa?. Ce dracu` vor sa ne invete?Ale cui clone sunt?Dan_Daniel era si el dus cu capu` da la un moment dat parea simpatic...
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în luminã, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludeazã meandrele concretului.
|
|
LemonDemon |
![]()
|
DoctoruGolan esti tare ca ciorapu' cand e vorba de epitete si comparatii
![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
HAI PE CHAT !
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Un raspuns care ilustreaza perfect unul dintre posturile mele anterioare.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Don' Lamaie, nu vad de ce te ataci atata si mai ales ce cauti tu pe forumul asta in adunatura asta daca esti mare sofer de golan. Asta daca nu cumva pe spatele la primera aia scrie, by reno 1,4 mpi
![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
... si inca unul.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Sincer nu te avantajeaza raspunsurile astea monosilabice. Incearca o abordare mai ampla si vei vedea ca da mai bune rezultate.
|
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Domle , mare sunt de la natura , sofer de Golan nu sunt , iar pe Primera nu scrie 1.4 MPI , defapt nu scrie nimic , ca asa vine din fabrica.Ce caut pe forumul asta? Multe lucruri pe care tu inca nu le-ai gasit.
BlaueCorsa nu te supara , hai mai bine la o bere sa ne racorim. |
--------------------
None
None
N/A
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
@za fast uan:Clar au dat rezultate si in cazul tau
![]() Las ca ne esti simpatic! ![]() This post has been edited by LC_TM: 1 Aug 2007, 22:15 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
http://www.daciaclub.ro/o-mica-intrebare-p...-t80071-s0.html
Fac pariu ca baiatul ala ii ia p`astia cu golfurile ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în luminã, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludeazã meandrele concretului.
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Liniuta cu dricu ?
![]() ![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
TheFastOne are o minivacanta de 5 zile pentru jignirile aduse.
Va rog sa intelegeti ca a fi moderator nu inseamna sa stai non-stop cu nasul in forum cautand erori. Ne bazam foarte mult activitatea de moderare pe raporturile trimise la mesajele cu probleme. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(TheFastOne @ 1 Aug 2007, 22:09) ...forumul asta in adunatura asta... Bravo nene, ne facusi o adunatura... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DoctoruGolan |
![]()
|
@big2003
Cred ca esti prieten cu c@talin. 2 manelisti care se baga aiurea-n seama, fara a avea nimic concret/interesant de zis. @BlaueCorsa Incearca sa dezvolti. Nu mai lasa totul invaluit in mister. @OAP Mai usor cu jignirile. Daca ai fi face2face cu mine la o cafenea adevarat, atunci crede-ma ca te pocneam daca ma abordai in modu` asta nesimtit. 1 Aug 2007, 22:31: @Liviu Cu tot respectul, cred ca r trebui sa fii obiectiv, si sa imparti sanctiuni in ambele tabere, pentru ca si cei pro-Logan au adus jigniri poate mult mai mari! (amintesc doar de OAP) This post has been edited by DoctoruGolan: 1 Aug 2007, 22:31 |
--------------------
Dacia
Logan GTi
2007 1.8T 24v
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca ati inebunit....Eu am o dacie 1310 si eu vw passat cumparat recent, sunt membru si aici pe forum si pe vw forum...dar tot nu inteleg de unde atata energie pentru certurile astea inutile....Pana la urma vw, audi, dacia, tot masini sunt si mai bine ar cam trebui sa avem mai multa grija in trafic, sa ne respectam fiecare, pentru ca se intampla din ce in ce mai multe belele pe sosea
![]() This post has been edited by Radduu: 1 Aug 2007, 22:35 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Da, ma refeream la mania unor posesori de VW de a demonstra ca orice alta marca e net inferioara. Cum ai facut-o si tu, prin acea eleganta comparatie cu motorul masinii mele.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
LC_TM |
![]()
|
QUOTE(DoctoruGolan @ 1 Aug 2007, 20:28) @big2003 Cred ca esti prieten cu c@talin. 2 manelisti care se baga aiurea-n seama, fara a avea nimic concret/interesant de zis. @BlaueCorsa Incearca sa dezvolti. Nu mai lasa totul invaluit in mister. @OAP Mai usor cu jignirile. Daca ai fi face2face cu mine la o cafenea adevarat, atunci crede-ma ca te pocneam daca ma abordai in modu` asta nesimtit. <span class='edit'>1 Aug 2007, 22:31:</span> @Liviu Cu tot respectul, cred ca r trebui sa fii obiectiv, si sa imparti sanctiuni in ambele tabere, pentru ca si cei pro-Logan au adus jigniri poate mult mai mari! (amintesc doar de OAP) Foarte civilizat si dragut din partea ta sa incepi sa ne faci caracterizarile,m-ai uitat pe mine.M-ai pocni si pe mine la o cafea? ![]() |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Cand se incepe o lupta in care armele sunt jignirile, de obicei eu sanctionez doar initiatorul. Restul in general sunt luati de val ...
In cazul de fata am sa citesc TOT topicul si am sa incep sa impart sanctiuni dupa caz. TOATE JIGNIRILE SE OPRESC ACUM. Cine face o greseala pe acest topic, oricat de mica, de acum are vacanta 7 zile. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
LC_TM |
![]()
|
@Liviu: Lectura placuta,o sa ai cam mult de lecturat
![]() |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
eu sugerez sa inchizi topicul ca pana apuci sa citesti tot se mai scriu 100 de pagini si nu mai termini niciodata
![]() ![]() ![]() eu cred ca nu o sa fiu printre cei sanctionati nu? adica stii de gluma ... ![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
DoctoruGolan |
![]()
|
@BlaueCorsa
Cu respect, imi cer scuze daca te-ai simtit cumva ofensat de ceea ce am scris. Mai ales ca pari altfel de om prin modu` in care te-ai exprimat (nu-i de mirare ca ai alta masina). Insa, nu cred ca ai citit topicul de la-nceput. Sunt f multe posturi, in care loganistii il ataca pe "sarmanu`" golfist cu doar 80 de cai in dotare (ex. "slab rau golfu`"). Asa ca te rog fi putin mai atent cand alegi persoana/persoanele fanatice. This post has been edited by DoctoruGolan: 1 Aug 2007, 22:42 |
--------------------
Dacia
Logan GTi
2007 1.8T 24v
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Liviu, scuza-ma ca m-amestec da' nu stiu daca ai observat, deja e arhicunoscut faptu' ca daca indraznesti sa spui "Logan sax", toata familia ta si-a asigurat rezerva de carne pentru 5 generatii d-acum incolo.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
punisher1234 |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 32 Joined: 24 December 06 ![]() |
Naspa topic
|
--------------------
dacia
lastun
1985 individual Clona de-a lui Cristirenault.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 03:43 |