Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
AR-18-MOS |
![]()
|
||
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
||
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|||
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
In sfarsit Oracle a introdus un nou tip de licentiere:
http://www.infoworld.com/article/2968418/d...perpetuity.html Misiune delicata pentru echipa de vanzari din Romania ![]() This post has been edited by paul_p: 4 Sep 2015, 17:22 |
--------------------
Fara
roti
- 2010
fara ipocriti
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Noroc că lucrez in sql.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 2 Sep 2015, 10:31) Acolo problema e delicată și e legată de plățile finale pe care oltenii se fac căuită a le face. Eu doream să știu care e mecanismul, dacă e, prin care să rezulte un așa comportament la un pc pus de mine 100% curat dpdv al virușilor. L-am aflat. Acum, după cum am zis, aștetăm loguri și bani. Nu vine nici una, nici alta. Asta e... Dupa ce masluiesc astia logurile, o sa reiasa ca trebuie sa le dai tu bani ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Este absolut imposibil ca, de la distanta, prin VNC sa poti face o instalare de windows de la zero.
Poti initia un upgrade, dar in acest caz nu se pierd directoarele cu aplicatii si nici nu apare faza cu stabilirea unui nou user si a limbii. Se poate verifica data folderelor. Cel mai probabil cineva cu acces fizic la PC a ras tot si a facut o noua instalare de Windows. |
--------------------
Fara
roti
- 2010
fara ipocriti
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Cineva cunoscator de Powershell cred ca poate face minuni si prin VNC. Dar aici nu cred ca e cazul. Userul a vazut butonul rosu pe care scria " Don't push". Cei din bransa stiu ce a facut userul, dar nu pot dovedi
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Teoretic se poate și aia, e plin de control acces și camere de luat vederea pe acolo.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Cam in ce ordine se clasifica seriile actuale de la WD din punct de vedere al fiabilitatii?
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Fugi de green.
Pe blue am vazut multe review-uri bune, si m-am mai luat dupa ceva indice de returnare de la (cred) pc garage.Din seria asta mi-am luat, merge de un an jumate fara nici un sughit. prima jumate de an, 24/7, dupa aia cam 8 ore pe zi. Nu mai stiu de red series, cred ca erau si mai bune la taraiala, dar nu merita suplimentul de pret in cazul meu. |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Problema e ca fix un Blue trebuie sa schimb pe motiv de "defect". Si parca nu vreau sa-mi dea omul cu el in cap daca se strica si asta peste vreun an.
Utilizare: jocuri (destul de mult), browsing si ceva filme/muzica. |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Musai WD?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Oricum HDD-urile au cam devenit loterie.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
paul_p |
![]()
|
In prezent, in gama consumer WD este mai fiabil decat Seagate.
Gama Green sunt cele mai modeste. Consuma mai putin, dar sunt lente rau de tot. Gama Blue nu este nici prea fiabila, nici prea performanta. Sunt de evitat daca se poate mari un pic bugetul pana la un Black. Gama Black este mult mai fiabila si mai performanta. Gama Red standard sunt discuri pentru NAS. Mai fiabile deoarece sunt concepute sa mearga 24/24, dar nu foarte rapide - sunt doar la 5400 rpm. Gama Red pro sunt la 7200 rpm si sunt mai fiabile, dar sunt semnificativ mai scumpe decat cele Red standard. Gama Black Re este pentru cine doreste performanta si fiabilitate maxima. Gama Purple este pentru sisteme CCTV, iar gama AV pentru streaming Audio Video, IPTV si CCTV. This post has been edited by paul_p: 9 Sep 2015, 20:38 |
--------------------
Fara
roti
- 2010
fara ipocriti
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
|
bmwh548 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am WD-uri la niste NAS-uri, tot WD, care merg de vreo sapte ani, aproape opt. In schimb am schimbat de trei ori alimentatoarele la fiecare. cam la doi ani se cenzurataza unul, scoate curent dar din ce in ce mai slab, pana HDD-urile incep sa dea rateuri. Prima data m-am speriat, si am vrut sa inlocuiesc hardurile, dar cum nici cu unele noi n-a mai mers, am zis ca pa! datele mele. Noroc ca din neatentie am incurcat niste alimentatoare intre ele si am vazut ca de fapt n-aveau nici pe dracu.
Chestia cu alimentatoarele moarte am patit-o si la routere, si la acces point-uri. Nu inteleg de ce nu inventeaza astia un fel de transformator universal care sa fie livrat la orice device. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
the fast and furious |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 3 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Se intampla de multe ori, ca in momentul in care deschid PC ul ( desktop ) sa nu imi functioneze mouseul , pur si simplu cursorul e blocat undeva pe display. Trebuie sa scot mufa de la mouse din placa de baza ca sa functioneze. de la mouse nu e ca am incercat cu mai multe. |
--------------------
Dacia / Opel -
Berlina / Astra Classic -
- B -- ---
1999 / 2006
|
|
gabize |
![]()
|
Dacă e PS2, posibil conectorul din placa de bază să fie cu probleme.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
gabize |
![]()
|
Dau un cico cui îmi dă o soluție viabilă să-l opresc pe nenea Windows 10 să-mi mai actualizeze synapticu' pe un metbook HP. Că-mi pune versiunea 19 și nu mai am scroll. Merge ghini doar cu 16.
Și ce scrie pe net, cu oprit de la actualizare drivere, adăugat chei în regiștrii, pictat cerbi pe casă și altele am încercat. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
the fast and furious |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 3 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca PS2 e mufa aia specifica nu cred ca are legatura.
Facea la fel si un mouse cu intrarea aia , face la fel si actualul care e pe USB. |
--------------------
Dacia / Opel -
Berlina / Astra Classic -
- B -- ---
1999 / 2006
|
|
gabize |
![]()
|
Atunci buba poate fi la sistemul de operare.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ai conexiunile prea rapide. Si furioase.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
|
gabize |
![]()
|
nu știi !
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() P.S. Risti si castigi: Open Registry Editor (Windows + R, type regedit and hit Enter) Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Synaptics\SynTPEnh Create a new DWORD called UseScrollCursor with a value of 0. Logoff/Restart This post has been edited by AR-18-MOS: 11 Sep 2015, 21:35 |
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(kum @ 5 Aug 2015, 18:36) Ma n-auzi, ma gandeam sa-mi revergorez umpic lectopu', la modu' ca sa-i pun un SSD si sa-i mut HDD-ul pe un caddy. Amu', m-am oprit la 2 modele: 1. Intel SSD 730 Series 240GB 2. Samsung 850 Pro 256GB Am cetit io oleaca despre ce inseamna SSD-ul, sa evit INTEL-urile cu controler Sandforce, ca Samsungu' a iesit foarte bine in nush'ce test de anduranta si alte treburi de-astea. Avand in vedere ca pretul e cam la fel la ambele, voi ce anume mi-ati recomanda? P.S. Daca nu sunt diferente notabile in viata de zi cu zi (deci nu ma interseaza chestii sintetice, de marketing), nu as zice NU nici la un EVO de la Samsung sau la un 530/535 de la INTEL. Da' numa' daca nu-s diferente notabile, precum zisei. Bagatz'... Am luat Samsung 850 EVO 250GB (MZ-75E250B/EU) de la Altex. Il aveau la reducere (495 RON). Am pus windows 7 (10-le e o mare porcarie pentru laptopul meu, mi-a facut varza driverele si nu puteam sa fac update la placa video, problema stiuta pe forumuri dar de care nu am avut habar). Pana acum sunt multumit. This post has been edited by kum: 12 Sep 2015, 20:45 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Leptoaca de la servici, cu W7 unul dintre sistemele de operare.
De când s-a lansat W10, după ce selectez tot de la "show all available updates", când dau "get started" se apucă să descarce W10-le. Da' eu nu-l vreau p'ăla, că-mi face muci toate soaftele specifice (alea de programat semafuare, se știe). Cum se mai poate face totuși update la W7? Acu' cică ar fi 28 importante și 1 opțional. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
cin' te-o pus să te abonezi la update?
ON: Eu am făcut update-ul, nu am cum să verific, dar nu există posibilitatea să dai click-dreapta pe acel update și să-l pui la ignore? This post has been edited by gabize: 16 Sep 2015, 08:31 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
Nope.
Da' atunci de ce pana mea îmi mai arată update-urile de W7? |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
http://winsupersite.com/windows-10/prevent...our-reservation
Si ... http://www.pcgamer.com/windows-10-is-sneak...out-permission/ This post has been edited by Liviu: 16 Sep 2015, 09:32 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 17:14 |