Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
adi_m |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 1 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureat Plus
- xx-xx-xxx
|
|||
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
DIn punctul meu de vedere, nu. Daca esti pasionat de overclocking, da!
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu ai nevoie de CL4. aia te ajuta mai mult pentru jocuri.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
nici in jocuri nu prea e diferenta, am incercat pe ale mele
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
adi_m |
![]()
|
merci mult de raspunsuri!
laptopul meu e asta, deci nu se poate preta pentru jocuri "pretentioase", asa ca cl4 sau cl5 e totuna. o sa iau corsair. care aveti memorii corsair, sunt bune ? merci! |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureat Plus
- xx-xx-xxx
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
nu stiu la laptop-uri cum e dar la pc-uri geil si corsair sunt printre cele mai bune
oricum memoriile de obicei au garantie nelimitata, sau 99 de ani.. |
--------------------
Ford
focus
|
adi_m |
![]()
|
merci!
mai am o intrebare: Am internet de la Clicknet, modem adsl ethernet Speedtouch 516v si am un laptop care are functie de wireless networking. spuneti-mi va rog router-ul/sau alta scula (pana in 300 RON) ce trebuie sa iau ca sa pot avea net pe laptop de la desktop. va rog mult, dati-mi numele acelui produs si eventual un link. Va multumesc mult! This post has been edited by adi_m: 6 Jan 2009, 22:09 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureat Plus
- xx-xx-xxx
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
Mi-am instalat și eu mess-ul versiunea 9.0 și nu pricep de ce nu sunt activate emoticon-urile.
La Preferences este bifat Enable emoticons. Ce-o fi?? Attached File(s) |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(adi_m @ 6 Jan 2009, 21:40) merci! mai am o intrebare: Am internet de la Clicknet, modem adsl ethernet Speedtouch 516v si am un laptop care are functie de wireless networking. spuneti-mi va rog router-ul/sau alta scula (pana in 300 RON) ce trebuie sa iau ca sa pot avea net pe laptop de la desktop. va rog mult, dati-mi numele acelui produs si eventual un link. Va multumesc mult! Linksys WRT54GL. Exista un magazin online (incepe cu "e" si se termina cu "mag") care il are la reducere, e vreo 240 RON. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@deco: daca vroia doar ieftin i-as fi recomandat un Edimax. Personal, folosesc un WRT54G v8 cu DD-WRT si mi se pare foarte OK, mai ales pentru ce poate face la partea de control radio.
Dar daca vrea doar acces wireless poate sa-si cumpere un AP incepand de la vreo 80 RON. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
deconectat |
![]()
|
Si eu am un wrt54gl cu dd-wrt pe el care merge de mult timp fara probleme.
Totusi modemul ala de la romtelecom face si rutare, deci un ap e suficient. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
marksman |
![]()
|
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
adi_m |
![]()
|
care dintre acestea poate inlocui de tot modemul meu adsl de clicknet? pe mine ma intereseaza sa aiba raza cat mai mare la wireless si download ok.
sau, daca pun un access point, nu se complica prea mult treaba? This post has been edited by adi_m: 7 Jan 2009, 18:02 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureat Plus
- xx-xx-xxx
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
care e diferenta dintre router si access point? eu am net de la rds, fibra, fara modem, si ma gandeam sa imi bag net si pe laptop
ce imi trebuie si cat costa? unul mai ieftin asa.. ![]() This post has been edited by ArtVandelay: 7 Jan 2009, 18:12 |
--------------------
Ford
focus
|
deconectat |
![]()
|
Niciunul nu poate inlocui complet modemul adsl pentru ca nu poti sa infigi cablul de telefon in el.
![]() Parerea mea e ca e mai simplu cu un ap decat cu un router; ap-ul doar uneste reteaua wireless cu cea locala; gandeste-l ca pe un switch. Routerul stie sa faca ce face un ap si cateva chestii in plus. Cu un router poti da internet la mai multe calculatoare daca ai un singur ip de exemplu (sau daca ai o conexiune pppoe). This post has been edited by deconectat: 7 Jan 2009, 18:17 |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
adi_m |
![]()
|
![]() ![]() despre Linksys WRT54GL am citit numai lucruri ok... deci nu pot renunta la modemul meu? io ma gandeam ca iau un router adsl si ala preia functia modemului.. 8 Jan 2009, 09:41: QUOTE(deconectat @ 7 Jan 2009, 18:14) am vazut ca exista si routere wireless cu intrare DSL This post has been edited by adi_m: 8 Jan 2009, 09:41 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureat Plus
- xx-xx-xxx
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Cu un aparat combinat ai mai putine cabluri (avantaj) dar esti mai putin modular (dezavantaj). Tu stii ce-i mai interesant pentru tine.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
deconectat |
![]()
|
Imi cer scuze, eu nu am vazut pe la noi routere adsl; daca exista, probabil ca il poti folosi, insa nu iti pot garanta ca se va impaca bine cu dslam-ul celor de la romtelecom.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
merge garantat! Stiu un prieten care are 2 calculatoare pe router si merge fara probleme
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Am si eu o problema: pe un laptop cu Vista Business Edition preinstalat, bagat in domeniu, nu se mai poate loga persoana respectiva cand e in afara retelei. Zice ca nu are "logon server" si nu-l poate folosi. Este vreo solutie in afara de a pune XP-ul pe el?
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
deconectat |
![]()
|
Dar cum a fost bagat in domeniu? Alte calculatoare din domeniu merg?
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Ca orice calculator al unei firme care are pe server un domeniu si active directory. Intre timp am descoperit buba, erau niste protocale de retea care cautau serverul de domeniu. Le-am dezactivat, am lasat doar tcp/ip. Am sapat cateva ore pe net pt asta, pana cand am gasit undeva niste referiri la setarile placii de retea. Eram gata sa ma razboiesc cu UAC-ul si Group Policy.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
deconectat |
![]()
|
Nu am lucrat foarte mult cu active directory, dar stiam ca trebuie sa se logeze un admin de pe calculatorul respectiv ca sa poata fi adaugat in domeniu; nu stiu daca se poate si altfel, iar "Zice ca nu are "logon server"" insemna ca acel calculator nu poate sa comunice cu domain controller-ul. Cum cererea se face pe broadcast, mi s-a parut ciudat ca atunci cand l-ai adaugat a mers si acum iti da eroarea asta.
Bine ca ai rezolvat problema. ![]() LE: Scuze, citisem prost... ![]() This post has been edited by deconectat: 10 Jan 2009, 12:49 |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
BAC |
![]()
|
Problema era cand NU era conectat la retea, de exemplu acasa, nu puteai intra in el.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Am o problemă deranjantă în Vista:
1.Instalare curată, vista business oem, instalat drivere video,placa baza, sunet, retea, wan, touchpad, update firmware unitate dvd - totul e ok. Când încerc să copiez de pe cd merge bine. 2. După ce fac update la vista (download , instalare , restart) - când încerc să copiez de pe cd mi se blochează explorer-ul, fereastra de copy nu o pot minimiza și deblochez sistemul doar după ce apare fereastra cu cele 3 opțiuni și aleg să opresc procesul. Dacă aleg să aștepte până se termină procesul, rămâne blocat. Instalarea a fost făcută atât de pe stick cât și de pe dvd. Ați mai întâlnit situația aceasta? ms frumos LE Toate acestea se ”întâmplă” pe un laptop dell inspiron 1501, cu 2 gb ram. Până acum nu am avut această problemă. A apărut de 2 zile - am fost nevoit să reinstalez windows-ul. Detaliile erorii: Description: A problem caused this program to stop interacting with Windows. Problem signature: Problem Event Name: AppHangB1 Application Name: Explorer.EXE Application Version: 6.0.6001.18164 Application Timestamp: 4907e242 Hang Signature: 4eee Hang Type: 4 OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.6 Locale ID: 1048 Additional Hang Signature 1: 99f09d85fb20c172f54bac7c6b9a4264 Additional Hang Signature 2: 4ab0 Additional Hang Signature 3: 61534301d05b35e173149e2c563d365d Additional Hang Signature 4: f1ad Additional Hang Signature 5: efd733127eedb2a8ded5b12bb8b23661 Additional Hang Signature 6: 0dcb Additional Hang Signature 7: bf8653cfffed8cfb7df601414d5ba378 Read our privacy statement: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x0409 This post has been edited by Lostboy: 13 Jan 2009, 13:19 |
--------------------
.
.
.
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
deconectat router adsl si wireless pe el:
http://www.mariosoft.ro/retelistica/router...adsl-dsl-2640b/ Orice ruter de asta e mai bun decat prastiile care le ofera romtelecomul la inrobire. driverx firmware-urile de la d-link sunt gandite sa le inteleaga toti boii. Nici mie nu-mi plac, dar culmea, la banii lor sunt imbatabile. De ex: DWL-2100AP duce peste 2MB/s pe wireless, la 4 5 km distanta. Cu un DWL900AP+ iarasi am avut o experienta placuta: 800KB sustinut la 8km distanta si ping de 20 - 30ms cand era "in blana". WRT54G/GL/ce or mai fi inventat aia de la linkshit: da, e ok pt acasa, sa nu te puna dumnezeu sa faci un link outdoor ca ai pus-o, degeaba are procesor si interfete eth si wan suportate in linux cand partea de wireless e o prostie, sensibilitate 0 si mai mult de 60mw nu scoti din amplificatorul lui de emisie fara sa bruiezi tot in jur. Si sa nu mai zic nimic de firmware-ul care vine by default. Este execrabil. Mai este o solutie, pentru nebuni: ruterboarduri si mini pci-uri, dar trece de bugetul pe care un om normal l-ar aloca pentru wireless. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Mi-am luat pana la urma un HP Deskjet F2280. Am o intrebare: imprimanta foloseste cartuse cu nr 21 si 22. Intrebarea este urmatoarea: dupa ce le reincarc, trebuie resetate din cip sau ceva de genu?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
nu...oricum nivelul de tuș afișat nu este real și nu te poți baza pe el.
Ca să resetezi chipul te costă mai mult decât ai lua un cartuș nou. |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 19:21 |