Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
RZV |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
|
||
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Ubuntu si MacOS ... daca vreti boot time rapid si performante superioare pentru un OS. Bine, daca vreti sa va jucati musai jocuri dedicate M$, chinuiti-va.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Fereastra 10 revizuită merge chiar bine pe laptoapa mea.
Și pe atomu' 1.6 16V de pe netbook. Chiar mai bine decât mobutu, menta sau laitu'. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Apropo, apdeitu' blochează userul Guest.
Nu pricepeam de ce nu-mi mai vede mediapleiăru partiția cu filme de pe pc ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Cu userii o cam dat-o in bara. Daca te conectezi cu contul outlook se duc naibii toate sharing-urile. Si nici ca le mai poti face sa mearga. Daca revii la userul local functioneaza iar.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Intrebare urgenta
Ce win sa iau ptr un laptop Au 7, 8.1 si 10 la emag, cred ca imi trebuie varantele pro pe 64 8,1- 750 lei 7- 760 lei 10 - 740 lei Eu as lua 7 da nu stiu daca mai pot sa-l update dupa aia. Plus ca nu stiu ptr ce gasesc mai multe drivere This post has been edited by Ake: 20 Nov 2015, 13:26 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
gabize |
![]()
|
Dacă n-ai device-uri antice de conectat la el, zic că 10 e chiar OK. Deși nici 7 nu stă excelent la drivere pentru antichități.
10 consumă mai puține resurse decât 7, da' nu e la fel de "frumos". |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Ubuntu pe 64 biti, e moca
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
jcdenton |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 1 November 07 From: Bucuresti ![]() |
De la 10pro ai drepturi de downgrade la 8 si 7 (pro)
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
2010
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Liviule, mie imi trebuie Windows neaparat. E vorba de programele care trebuie instalate pe el care sunt exclusiv pe win. Si care au licente deja cumparate.
Plus ca mie inca mi-e neclar daca poti folosi linux fara licenta la firma. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
LibreOffice sa folosesti tu cu prietenii tai.
![]() Am folosit cand prestam la pe alta plantatie, si de-atunci mi-a ajuns. |
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
gabize |
![]()
|
Sorry, io am licență de win+office. Și acasă!.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Confirm pozitiv! Si eu la fel.
![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 20 Nov 2015, 14:48 |
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Ake @ 20 Nov 2015, 15:32) Liviule, mie imi trebuie Windows neaparat. E vorba de programele care trebuie instalate pe el care sunt exclusiv pe win. Si care au licente deja cumparate. In functie de programel, sunt sanse maricele sa mearga sub Wine (un neam de emulator de windoz) Dreptu-i, chiar daca eu personal mi-as bate capul sa incerc sa vad daca-s compatibile, in conditiile astea ti-as zice si eu sa pui naibii direct windows. QUOTE(Ake @ 20 Nov 2015, 15:32) Poti, 100%. Ubuntu, de exemplu, acum e tot acoperit de GPL. Nu ala de se foloseste ca substitut de gazolina, asta. Exista si unele linuxuri la care trebuie sa cumperi licenta, dar nu te pune nimeni sa-ti iei de-alea. |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Am si eu o problema: se da una bucata PC conectata pe LAN la routerul de la erdeesh. Desi atat compul cat si routerul cica-s gigabit si se vad ca atare viteza nu trece de 100.
Abonament de 500, cablu CAT5e, setat la speed 1Gbs! i5, 8GB RAM, SSD, deci face fata cu brio, in teorie. In practica laptopul are viteza mai mare pe wifi! Vreo idee? |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
Aruncă un ochi în setările plăcii de rețea.
This post has been edited by Markos: 5 Dec 2015, 23:36 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
M-am uitat si la placa, pare ok, am setat viteza la 1 Gbs in loc de Auto dar nici o schimbare.
Liviu, e conectat pe fir, pe wifi scoate aproape 300, cat e normal. Pe fir abia 100. |
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
Schimbă firul.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.754 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Garett |
![]()
|
Dap, CAT5E, Hama, luat direct de la Altex.
Firul de la WAN stiu ca e mufat ok, l-am testat cand l-au pus. Intre timp am testat si direct prin PPOE, same shit, i-am chemat pe astia de la erdeesh sa vina sa-si verifice conexiunile. Banuiala mea e ca au umblat in switch-ul de pe casa scarii si m-au pus intr-un port gresit. Aveam 300 pe wifi intre 2 PC-uri de fapt, pe linia lor e problema. This post has been edited by Garett: 6 Dec 2015, 10:55 |
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
Dap, stiu, nu eram atent, da' era vreo 11 seara...
![]() Anyway, problem solved, era de la ei. Oricum, s-au miscat excelent, la 10 dimineata i-am sunat, pe la 4 aveam deja problema rezolvata. Duminica! De Sf. Nicolae chiar! Poanta e ca nu eram acasa si astia tot incercau sa dea de mine, m-au sunat de vreo doua ori si n-am auzit, eram la o petrecere, si au sunat-o pe maica-mea, care are telefon de la ei pe abonamentul meu. Foarte OK serviciul cu clientii, una dintre putinele companii care chiar au evoluat multisor din punctul asta de vedere. La ce meciuri am avut cu ei acum cativa ani... ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.220 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Laptop Dell Latitude, Win 7, si-a facut update la 10.
Dupa aia, nu mai booteaza, zice "Bootmgr is missing. Press Ctrl+Alt+Del." Cum sa fac sa trec de faza asta? sau ma duc cu el in service? |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.754 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
https://support.microsoft.com/en-us/kb/2622803
Metoda 4. This post has been edited by marksman: 10 Dec 2015, 10:39 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.220 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Mersi marks, am fost cu el la unul priceput, a spus ca nu are sistem de operare (?!) si a trebuit reinstalat Win7, scos bifarea de update etc.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
QUOTE(Bicicleta galbena @ 10 Dec 2015, 16:19) Mersi marks, am fost cu el la unul priceput, a spus ca nu are sistem de operare (?!) si a trebuit reinstalat Win7, scos bifarea de update etc. Muncă inutilă, sunt aproape sigur ca era o problema de boot. Iar scosul update-urilor nu e o solutie recomandata, mai ales ca update-ul la w10 e facultativ si voluntar. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Dar după aia (trecere la 10 cu steluță) să te ferească Sfântu' + Aghiuță. Al lor ești, mâncat pe veci, nu mai poți refuza nici un update, nu mai poți amâna nimic (cel puțin la versiunea mea de Home, așa e).
Când mi-e lumea mai dragă, și am nevoie de calculator să facă un singur lucru (deah, țeavă de net limitată în zonă), atunci face Windows-u update-uri. Numa'șa că poate. ![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 17:09 |