Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu stiu eu d-astea. Io stiu ca trea' sa mearga cu 10Mb/s si mergea cu maxim 1.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Un router care să nu crape când downloadezi cu 7 mega/sec (d-aia "reali") îmi poate recomanda și mie cineva?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Vitezele astea vrei sa le obti pe fir presupun? Tu-ti luasei un Tp-link de 54Mbps din ce tin eu minte? E timpu' sa treci la Tp-link TL-WR841ND.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Am TP-LINK-ul ăla.
Pe wireless nu trece de 2 mega nici mort, iar pe fir dacă stă 20-30 de secunde în 7 mega se resetează conexiunea ![]() L.e.: am completat, să nu se înțeleagă greșit. This post has been edited by cosmin_2300: 9 Mar 2012, 23:04 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Un apgreid (sau chiar rescriere a versiunii actuale) de firmware poate face minuni.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
841ND-ul merge blana pe fir, cel putin daca faci si forwarding la port-ul folosit de uTorrent. Eu am avut unul in probe vreo doua zile, chiar am ramas surprins. Si nu costa nici cine stie ce. Daca vrei ceva cu adevarat meserias, Linksys WRT54GL, da' ala e la vreo 250 de lei probabil.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
841ND am si eu. Am net de la RDS. Pe wireless, maxim am prins 4.9 MB/S.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Merced |
![]()
|
Ce abonament ai? Daca e Fiberlink 1, e de inteles, cam p-acolo e limita. Daca e Fiberlink 2, e iar de inteles. Wirelessu' nu-i sa stai sa dai jos cu superviteze. Degeaba balmajesc ei acolo 150Mbps, 300Mbps, ca tre sa ai si placa de retea wireless N si sa stai la distanta foarte mica de router ca sa prinzi viteze fantastice. Deja nu mai are rost.
Eu zic ca pe fir am atins 10.4Mb/s cand trageam de pe Filelist. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
Asa e, cum zici tu. Da' sunt prea multi ani de cand traiesc cu greseala, si nu mai pot sa ma corectez atunci. Cand bag "/" e destul de clar ca vorbesc de megabytes.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(Merced @ 9 Mar 2012, 23:12) Ce abonament ai? Daca e Fiberlink 1, e de inteles, cam p-acolo e limita. Daca e Fiberlink 2, e iar de inteles. Wirelessu' nu-i sa stai sa dai jos cu superviteze. Degeaba balmajesc ei acolo 150Mbps, 300Mbps, ca tre sa ai si placa de retea wireless N si sa stai la distanta foarte mica de router ca sa prinzi viteze fantastice. Deja nu mai are rost. Eu zic ca pe fir am atins 10.4Mb/s cand trageam de pe Filelist. FiberLink 1. Cel mai ieftin ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Merced |
![]()
|
Pai ce sa mai vrei, merge si pe wireless aproape blana.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu am 450 Mbps teoretici si vreo 30MB/s minim prin wifi in orice colt al casei, ajutat de un RT-N16 pe partea de routing si un E4200v2 pe partea de access point.
Stiu, o sa spuneti ca nu am nevoie de 30MB/s pentru ca RDS-ul nu e inca asa rapid, dar pentru streaming, p2p si backup, uneori simultane, conteaza. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Merced |
![]()
|
Te ajuta mult AP-ul ala, ca d-aia costa vreo 200 de coco din ce zice Gogu la prima strigare. De acord cu tine, mai ales pe partea cu streaming-ul, da' nu multi folosesc, deci pentru ei ar fi o investitie care nu-si are rostul.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ieftin si bun oricum e o utopie.
Da, fiecare alege produsul ce-l avantajeaza. Dar, idiferent de gama de pret, daca exista posibilitatea, e bine sa separati partea de routing de cea de wireless. Routerele astea din gama home user nu au procesoare foarte capabile mai ales pe partea de multitasking. Daca trebuie sa routeze 5MB/s (upload+download) pe wired si sa mai dea si 1MB/s codat WPA2 catre 2-3 clienti wifi se cam potihnesc. Prin urmare orice jaf de router (gen D-link 524) lasat sa faca routing si un alt router mai nou configurat ca AP reprezinta o solutie mai rapida fara sa coste neaparat foarte mult. This post has been edited by C a t a l i n: 10 Mar 2012, 08:28 |
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
De acord cu utopia, dar "ieftin si suficient" mai gasesti. Depinde de pretentii.
Da' de ce mai folosesti Asus-ul? Ca din ce am frunzarit acum Linksys-ul ala face singur cam tot ce ar trebui. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Am scris mai sus. Daca las linksys-ul doar ca AP am minim 30MB/s. Daca s-ar ocupa si de routing + wired ar da undeva pe la 22 MB/s.
Si-ar mai fi un aspect: am nevoie de router la intrarea in casa si de AP in centrul ei, pentru un semnal distribuit uniform. A, inca ceva. Vitezele astea sunt obtinute in banda de 5GHz, deci implica si placi de retea care sa suporte 3 stream-uri pe 5 GHz. In banda uzuala de 2.4GHz, cel putin in zona mea sunt multe AP-uri si deci interferente mari - viteze mici. This post has been edited by C a t a l i n: 10 Mar 2012, 08:47 |
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
De cateva zile, de cate ori deschid gugalu, imi apare obsesiv chestia asta:
untitled.JPG ( Size: 20.8k ) Number of downloads: 370 Indiferent pe ce-am dat yes/no tot n-am scapat. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
nu il deschide si ai scapat !
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
In IE?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Da.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Merced |
![]()
|
Foloseste si tu Chrome. Sau Firefox. Sau orice alt browser, ca toate-s mai breze decat IE.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
cdadan |
![]()
|
Am tot felul de browsere instalate. Dar cu ie m-am obisnuit, asta-mi place.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Merced |
![]()
|
Te hackuieste grecu', iti fura parola de pe forum si posteaza prostii in numele tau. Treaba ta.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE(cdadan @ 11 Mar 2012, 10:14) QUOTE(kxz @ 16 Nov 2011, 14:31) ok, poate nu stiati dar exista studii referitoare la gradul de inteligenta a celor care folosesc diverse browsere. ![]() Sper ca macar folosesti IE 8.... This post has been edited by kxz: 11 Mar 2012, 10:52 Attached thumbnail(s) iq.JPG ( Size: 35.82k ) Number of downloads: 256 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(cdadan @ 10 Mar 2012, 22:03) De cateva zile, de cate ori deschid gugalu, imi apare obsesiv chestia asta: untitled.JPG ( Size: 20.8k ) Number of downloads: 370 Indiferent pe ce-am dat yes/no tot n-am scapat. ![]() fa logout de pe contul de gmail/google sau: te duci la tools>>inet options>>security bumbul de custom level >> miscellaneous pune display mixed content pa enable This post has been edited by kaspersky: 11 Mar 2012, 16:24 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 18:37 |