Ce prostii am facut la volan, sau un fel de spovedanie publica
![]() ![]() ![]() |
Ce prostii am facut la volan, sau un fel de spovedanie publica
Kojak |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ultimul usor anul trecut cand m-am dat scula sa scot limou cu spatele din hala de la service printre alte jucarii si am luat acasa usa unui dulap de scule
![]() ![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
22 de ani fara amenda ... WOW! Toata stima nene IonIOn!
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
mihailogan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 14 March 06 From: Bucuresti ![]() |
cred ca mai incapatanat ca mine nu exista...vb vine.. de fiecare data cand conduc noaptea peste 500- 600 km (job sofer inca "amator") de fiecare data ma ia somnu si incapatanarea ma face sa continui pana imi pun scobitori:P sunt culmea pana nu o fac lata nu ma satur, intotdeauna am tras sa nu ma opresc am mers chiar si o nooapte intreaga aproximativ un plin intreg vreo 900 km, dar nu cred ca mai merge ulcioru de multe ori ..poate ma potolesc sa numai fiu incapatanat
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(adip @ 22 Aug 2007, 21:38) In seara asta "m-am dat" cu unul cu octavia tdi pe sos. viilor, cu plecare de la semafor. Pur si simplu nu m-am putut abtine cand ala se ambala de zor pe langa mine. QUOTE(andrei_2006 @ 22 Aug 2007, 21:52) pai nu e evident din postare??? era langa el la semafor... apoi i-a vazut emblema cu TDI |
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(mihailogan @ 24 Aug 2007, 23:34) cred ca mai incapatanat ca mine nu exista...vb vine.. de fiecare data cand conduc noaptea peste 500- 600 km (job sofer inca "amator") de fiecare data ma ia somnu si incapatanarea ma face sa continui pana imi pun scobitori:P sunt culmea pana nu o fac lata nu ma satur, intotdeauna am tras sa nu ma opresc am mers chiar si o nooapte intreaga aproximativ un plin intreg vreo 900 km, dar nu cred ca mai merge ulcioru de multe ori ..poate ma potolesc sa numai fiu incapatanat Cam la cati km rulati estimezi experienta ta de sofer? Sper din tot sufletul sa nu rulam pe aceeasi sosea cand ajungi in faza cu scobitorile... This post has been edited by radian: 25 Aug 2007, 07:44 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Nene bion, felicitari pentru lunga perioada fara amenzi!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Am rulat ieri constant pe A2 cu 160 - 170 km/h
![]() Fara falsa modestie in afara unui Mercedes ML si a unui BMW nu m-a depasit nimeni pana la Bucuresti. E nevoie de atentie mare mai ales la viteza asta pentru ca intr-o fractiune de secunda te poti trezi in parapet sau mai iesit in camp. Consumul a fost ~ 6,4% |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Asa a spus marmota?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
radian |
![]()
|
@TheFastOne: a uitat s ane povestesti si cu ce masina ai fost. Ca daca ai sa zici ca ai fost cu loganu' nu am sa te cred nici daca faci flotari in limba...
Benzinaru la 170 k/h iti suge peste 14% garantat 100%, iar dieseul nu prinde 170 km/h nici cu vant din spate... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
@TheFastOne:
...daca ai mers cu golanu' 160 - 170Km/h, e curata inconstienta ![]() ...daca ai mers cu passatu', cam slabut, nu poate mai mult? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca nici lui nu-i bate tatatura cifra "1", cred ca a vrut sa scrie ~ 16,4%
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
eu il cred:
bacau-bucuresti-constanta-bacau=fix 1000km.... consum 64litri.......6,4% bacau-bucuresti=3ore bucuresti-constanta=3ore constanta-bacau=4ore bucuresti-constanta pe A2 vit medie 99km/h viteza maxima la un dci de 70 cai cu vant din spate 185 km/h/pe bord....aprox170-175 pe gps cu vantul din fata ma chinuiam sa prind 170 pe bord ![]() This post has been edited by vladrehau: 26 Aug 2007, 09:59 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
cine altcineva era sa il creada?!
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.882 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
consumul la vw tdi il cred, pt ca acelasi consul il face si varul meu cu passatul
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
Eu mai fac greseala sa merg noaptea cu geamul deschis si muzica la maxim ... 600W . Faza e ca atunci cand vin acasa ziua , sotia (de la etajul 2 ) stie ca sunt eu .
Apoi depasesc foarte des prin dreapta dar Ma dispera aia de stau lipiti de dunga continua , odata de nervi i-am ras lui unu flapsul dreapta fata cu flapsul stanga spate ![]() Cand sunt cu DSN-ul conduc foarte calm dar am niste reprize de 100 si peste unde nu ar trebuii .Cand sunt cu break-ul ... degeaba ii dau ca tot asa merge si e mult mai riscant (mi sa nu se rupa masina la o frana) Mai plec pe galben din semafor dar NICIODATA nu trec pe galben cand se face rosu . Nu prea tin distanta regulamentara , uneori imi vine chiar sa il imping pe ala din fata putin dar imi aduc aminte la timp ca nu am CASCO la break si ma linistesc . Am mai trecut prin balti de unde a sarit apa fix prin geamul deschis a lui ala de venea din fata cu camasa alba ![]() In general ma enervez repede la volan ( mare greseala !!! ) Am trecut pe rosu ... Am franat in ultima clipa special ca sa sperii pietonii de treceau neregulamentar ![]() Sa mai continui ? |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Da
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
papamuntz991 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 496 Joined: 15 January 07 From: Militari Customs ![]() |
ma spovedesc..mai sar de suta in oras...
|
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
- B 17 M.. cu Dacia in suflet...
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
si eu ma spovedesc...am mers cu 240km/h
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
papamuntz991 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 496 Joined: 15 January 07 From: Militari Customs ![]() |
si topicul asta se pare ca e luat la misto...
|
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
- B 17 M.. cu Dacia in suflet...
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
mdea.... au venit instalatorii modesti sa ne arate ce pot
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
AlinREHAU |
![]()
|
Da , nu e asa ? Ai venit tu sa fi off topic
![]() ![]() Si a mai fost odata unu de am vrut sa il scot de pe carosabil dar a avut noroc ca era sotia in dreapta . Stau cuminte in serpentine in fundul lui si nu il depasesc , si cand prinde un drum drept si eu ma bag in depasire accelereaza "desteptu"si mai venea masina si din fata . A trebuit sa franez si sa ma repliez ca sa nu fac o nenorocire . Exact aceeasi faza am patit-o de 2 ori numai ca atunci eram pe varianta de la buzau cand era podul rupt , si din fata venea un camion . Sincer , i-as opri si i-as bate de sa le sune apa in cap de dobitoci care fac faza asta . Cat de cretin poti fi , sa vezi un bou ca te ajunge din urma , sa stea ca prostu ca sa iti faci tu manevrele de bosorog si cand are omul loc sa te depaseasca si e singurul loc pe 5 - 10 Km , tu accelerezi sa ii arati ca harbul tau , totusi poate sa accelereze nu numai harbul meu . DOAMNE FERESTE !!! ![]() Si mai sunt .... aia de se baga pe galben chiar rosu in intersectie cu toate ca e toata intersectia blocata si el isi petrece urmatoarele 2 minute in mijloc incurcand pe ceilalti participanti la trafic . Pana mea soferi din astia de isi scot masina numai Duminica sa o spele si sa mearga pana in parc cu ea . |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
vladrehau |
![]()
|
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Corect! Gealan are numai Mercedes-uri
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Tre sa faci filmulet si cand te duci la WC , ca nu te crede lumea .
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
Alex G. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
Cea mai recenata: era acum vreo 2 saptamani cand ma intorceam dintr-o excursie din Ardeal. La Gura Humorului nu puteam sa ajung deoarece era militianul care indica sensul de mers spre Suceava pe ocolite, inspre Sucevita (si asta datorita unor lucrari la sosea). Era deja trecut de ora 2 noaptea, nu cunosteam drumul, am ajuns intr-un tarziu undeva spre Radauti pentru a o lua apoi spre Suceava. Se vedea in fata o intersectie cu ceva masina in stationare (dupa lanternele de pozitie). Am dat semnal cu faza lunga pentru a-mi face simtita prezenta si am trecut ca prin branza (cu vreo 40km/h) prin intersectia in rondul careia statea un pluton de 4 politisti si ceva civili vorbind de zor.
Bun, ideea e ca nu stiu ce m-a determinat sa opresc exact dupa ce am traversat intersectia. M-am oprit cu gandul de a intreba politaiul daca directia pe care am urmat-o e corecta. Asta deja se deplasa spre mine si m-a intrebat daca n-am vazut cumva "stop-ul" de la intersectie. Am argumentat "tras de par" ca vin tocmai din Sovata dupa ce am vizitat si alte obiective turistice (ceea ce-i adevarat) si ca intr-o intersectie pe timp de noapte pot vedea farurile masinilor daca se apropie (aici a cam fost tras de par fiinca indicatorul e indicator). Si iaca asa cu vorba frumoasa am rezolvat ca niste oameni, eu recunoscandu-mi greseala (oricum n-am vazut semnul de dupa copaci). Oricum politistul a fost om in seara aia. Alex |
--------------------
-
-
-
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
@bion: te-ai gandit sa vezi daca nu ai loc prin cartea recordurilor ?
2. Eu nu inteleg ceva : voi ati face orice numai sa nu trageti intr-o parcare mai mult sau mai putin amenajata, sau chiar pe camp, sa dormiti putin... e asa de greu ? |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Cand a mers Vlad cu BMW-ul ... bordul arata cam asa ...
[attachmentid=1627410855] |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
am o nelamurire.la al doilea ceas , indicator , te refereai la acul care indica consumul , sau la cel de la turometru?
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Consumul bineinteles
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 22:20 |