DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages « < 8 9 10 11 12 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Ce prostii am facut la volan, sau un fel de spovedanie publica

Wolfman
post 16 Aug 2011, 21:47
Post #271

The Fastest

Group: Members
From: Murciélagos

Asa as fi facut si eu, l-as fi lasat se sa duca naibii. Insa, fiind trei femei in masina au preferat sa mearga inainte decat sa riste sa opreasca si cocalarul odata cu ele. Daca cititi comentariile o sa vedeti ca de fapt a murit soferita si colega ei care dormea in spate (acestea i-a sarit efectiv capul din cauza socului), mama soferitei care a scapat cu viata se afla pe scaunul din dreapta si a putut povesti ce s-a intamplat.

--------------------
Opel MOKKA X 1.4 T 2019
"Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
neumann
post 16 Aug 2011, 21:51
Post #272

Membru autentic

From: Spermezeu

QUOTE(neumann @ 16 Aug 2011, 12:03)
nu e vina mea ca avea numere de moldova, iar prost cu siguranta era si este.
*

M-am referit la o anumita persoana, am crezut ca s-a inteles. Asta imi aduce aminte de bancul ala cu moldovenii si oltenii, "shi noi pi voi"

QUOTE(cdadan @ 16 Aug 2011, 14:55)
Ce faci cand depasesti? 1. te asiguri 2. semnalizezi 3. accelerezi + schimbi banda.
Cand semnalizezi, e clar ca ti-ai exprimat intentia de a depasi. Boul din fata ar trebui sa observe asta si sa nu mai accelereze.
*

Sunt destul de convins ca ala s-a bagat in depasire la nervi, fara a semnaliza - faza era prin 2007, deci sub rezerva uitarii. Oricum, nu conteaza, cand am accelerat, era pe banda cealalta, dar avea muuult timp sa se bage inapoi. As fi putut accelera blana, ar fi avut loc sa se bage in spatele meu, dar am lasat-o, sa aibe loc sa depaseasca in siguranta - cel putin 40 de m fata de contrasens la terminarea depasirii lui, dar nu se astepta si nici nu s-a uitat in oglinda si a mers mult mai mutl, crezand ca nu ii voi face loc. De-asta am postat aici, mai cititi odata titlul topicului. Nu eu l-am pus in pericol pe ala din contrasens, ci unu fara prea multa minte, locuitor al regiunii numita moldova.

QUOTE(Victoras2001 @ 16 Aug 2011, 15:07)
E cea mai mare tampenie pe care-am auzit-o ca daca s-au terminat restrictiile ai voie s-o calci pana la limita legala. In momentul in care cineva te depaseste, isi face niste calcule in functie de masina lui, de masina ta, de drum, de viteza lui, de viteza ta, de cel de pe contrasens. In momentul in care s-a hotarat sa depaseasca, are toate datele. Daca tu accelerezi, ca s-au terminat restrictiile si nu esti obligat sa te uiti in jurul tau, i-ai dat toate calculele peste cap. Pur si simplu il pui fata-n fata cu moartea. Si-l atingi si p-ala de pe contrasens, care nu-i obligatoriu sa fie moldovean prost.
*

Nu eu. Avem de a face cu un pitecantrop care:

-nu respecta restrictia de 30, pusa cu un evident scop in locul respectiv
-ii forteaza pe altii sa mearga mai repede - apropo, zicea cineva, voi ati observat ca pe sosea aia care merg mai incet ca tine sunt niste tantalai iar aia care merg mai repede niste maniaci?
-foloseste aiurea luminile si claxonul
-incalca grav legislatia privind depasirea, iesind in depasire fara a semnaliza si cu autoturism venind din sensul opus
- franeaza brusc, fara motiv, doar pentru a sicana pe cei din spatele lui

Astea fiind zise, contrabalansam cu faptul ca intr-adevar, legislatia spune sa pastrezi viteza cand cineva se afla in depasire. Cand se afla in depasire, mai ales daca nu a semnalizat si nu e in drept cu mine cand accelerez? Intrebare intrebatoare. Plus, dintre totate fetele mari de pe aici cu onoarea nereparata, chiar as vrea sa il vad pe-ala care merge in continuare cu 30 la ora pe motiv ca s-au bagat 30 de masini sa il depaseasca, acele masini fiin cu 0.0000001 milisecunde mai rapide la terminarea restrictiei.

Singuru cinstit de pana acum a fost yhattori si a zis printre randuri ce ar face el, in caz ca s-ar afla in clopot icon_mrgreen.gif Si tatapopu, da ala nu se pune wink.gif

16 Aug 2011, 22:55:
QUOTE(yhattori @ 16 Aug 2011, 22:37)
am fost mindru de mine tot restul zilei respective, ieri.
*

up.gif

This post has been edited by neumann: 16 Aug 2011, 21:55

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
Wolfman
post 16 Aug 2011, 21:57
Post #273

The Fastest

O singura intrebare am, daca venea ceva din fata accelerai in continuare sau il ajutai sa nu dea coltul? biggrin.gif

--------------------
Opel MOKKA X 1.4 T 2019
"Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
+
kato
post 16 Aug 2011, 21:57
Post #274

Membru autentic

From: barlad

inainte de a te arunca cu judecati cu cine este cinstit si cine nu, reflecta la ce scrii...... arunci cu rahat gratuit si mai ai nesimtirea sa crezi ca esti judecat pe nedrept.... io is la categoria moldoveni prosti care ii lasa pe toti sa-l depaseasca, mai ales daca sunt cu copilul in masina. siguranta mea si a familiei primeaza.....las sa fiu io prost si in siguranta da sa pot dormi linistit noaptea, ca nu am omorat pe nimeni.......

--------------------
renault scenic - vs 05 glx vs 79 glx 2000 rxt - scenic III 1.6 dci
+
marksman
post 16 Aug 2011, 21:59
Post #275

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(yhattori @ 16 Aug 2011, 21:37)

am fost mindru de mine tot restul zilei respective, ieri.
*

Io nu, pentru ca, tot ieri, mi-am pus mintea cu boul care aproape m-a omorat si am oprit in mijlocul drumului, pe linie continua, cu intentia de a-i explica rolul oglinzilor, al semnalizarilor si al obligativitatii de a se asigura ca atunci cand intra in depasire nu cumva sa fie o alta masina angajata in depasirea lui. Noroc ca m-a tinut sora-mea sa nu ies din masina, asa ca m-am multumit sa-i arat idiotului semnul international al pacii.

This post has been edited by marksman: 16 Aug 2011, 22:00

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
neumann
post 16 Aug 2011, 22:02
Post #276

Membru autentic

QUOTE(Wolfman @ 16 Aug 2011, 22:57)
O singura intrebare am, daca venea ceva din fata accelerai in continuare sau il ajutai sa nu dea coltul? biggrin.gif
*

QUOTE(neumann @ 16 Aug 2011, 22:51)
.Oricum, nu conteaza, cand am accelerat, era pe banda cealalta, dar avea muuult timp sa se bage inapoi. As fi putut accelera blana, ar fi avut loc sa se bage in spatele meu, dar am lasat-o, sa aibe loc sa depaseasca in siguranta - cel putin 40 de m fata de contrasens la terminarea depasirii lui, dar nu se astepta si nici nu s-a uitat in oglinda si a mers mult mai mutl, crezand ca nu ii voi face loc. De-asta am postat aici, mai cititi odata titlul topicului. Nu eu l-am pus in pericol pe ala din contrasens, ci unu fara prea multa minte, locuitor al regiunii numita moldova.
<span class='edit'>16 Aug 2011, 22:55:</span>
up.gif
*

--------------------
... .. ..
+
Markos
post 16 Aug 2011, 22:11
Post #277

fost programator

From: Scursurești Vale

niumane, mai zi-mi despre aia 3500 de kmp, ca m-ai vrajit wub.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
Wolfman
post 16 Aug 2011, 22:11
Post #278

The Fastest

Reformulez, daca AVEAI CU CE si venea ceva din fata il ajutai sa termine depasirea in siguranta sau nu? Din ce zici nu rezulta decat ca moldoveanul ti-a tras-o , lasand spatiu suficient de manevra pt. cazul cand ai fi putut sa-l incomodezi la terminarea manevrei de depasire.

--------------------
Opel MOKKA X 1.4 T 2019
+
marksman
post 16 Aug 2011, 22:16
Post #279

Post mortem nihil est

Voi vedeti titlul topicului? Ce-l mai luati la tocat pe neumann?

--------------------
Nick Ușor
+
Wolfman
post 16 Aug 2011, 22:22
Post #280

The Fastest

Nu-l tocam ci incercam sa-i protejam viata, eu preferam sa-l imping pe el in decor decat sa intru in masina care vine frontal in cazul in care n-as fi avut cum sa ma repliez (sau nu m-ar fi lasat) in spatele lui. Asta merita frustratii care accelereaza in timp ce sunt depasiti.

--------------------
Opel MOKKA X 1.4 T 2019
+
neumann
post 16 Aug 2011, 22:23
Post #281

Membru autentic

QUOTE(Wolfman @ 16 Aug 2011, 23:11)
Reformulez, daca AVEAI CU CE si venea ceva din fata il ajutai sa termine depasirea in siguranta sau nu? Din ce zici nu rezulta decat ca moldoveanul ti-a tras-o , lasand spatiu suficient de manevra pt. cazul cand ai fi putut sa-l incomodezi la terminarea manevrei de depasire.
*

radmasa.gif

niumane, mai zi-mi despre aia 3500 de kmp, ca m-ai vrajit

aia 3500 de anu asta? sau de anii trecuti? Hai ca iti zic, ca si pe mine m-au vrajit. Route des grandes alpes, Gorssglockner de exemplu. De restu pe pm, ca se umple dup'aia.

--------------------
... .. ..
+
corbex
post 16 Aug 2011, 22:25
Post #282

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Vezi? Timpitii nu realizeaza ca orice om cu scaun la cap asta ar face. Sau ar incerca. Cind se baga un bolovan in depasire si din fata vine cineva, intotdeauna incerc sa-l las sa termine depasirea tocmai ca sa ma protejez pe mine.

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
marksman
post 16 Aug 2011, 22:26
Post #283

Post mortem nihil est

Ideea era ca aici ne facem "mea culpa", nu-i nevoie sa ni se spuna cat suntem de asa si pe dincolo. Referitor la aia care accelereaza cand sunt depasiti, ma plantez in spatele lor la o distanta sigura si merg asa dupa ei kilometri intregi. La un moment dat imi fac chiar ei semn sa-i depasesc biggrin.gif Daca nici asa nu merge, si cunosc drumul, astept un loc in care exista vizibilitate dar este linie continua. Sunt foarte surprinsi cand sunt depasiti.

--------------------
Nick Ușor
+
Wolfman
post 16 Aug 2011, 22:26
Post #284

The Fastest

QUOTE(marksman @ 16 Aug 2011, 22:16)
Voi vedeti titlul topicului?
*

Errare humanum est, perseverare diabolicum!

--------------------
Opel MOKKA X 1.4 T 2019
+
neumann
post 16 Aug 2011, 22:28
Post #285

Membru autentic

QUOTE(Wolfman @ 16 Aug 2011, 23:22)
Nu-l tocam ci incercam sa-i protejam viata, eu preferam sa-l imping pe el in decor decat sa intru in masina care vine frontal in cazul in care n-as fi avut cum sa ma repliez (sau nu m-ar fi lasat) in spatele lui. Asta merita frustratii care accelereaza in timp ce sunt depasiti.
*

Pari un pic surmenat, daca te gandesti ce ai face in caz ca cineva sta langa tine - nu te lasa sa te repliezi nici in fata lui, nici in spate. As zice mai degraba ca ar trebui sa te gandesti la viata ta, daca ti se pare sigur sa provoci un accident cu buna stiinta.

--------------------
... .. ..
+
corbex
post 16 Aug 2011, 22:31
Post #286

QUOTE(marksman @ 16 Aug 2011, 23:26)
Referitor la aia care accelereaza cand sunt depasiti, ma plantez in spatele lor la o distanta sigura si merg asa dupa ei kilometri intregi. La un moment dat imi fac chiar ei semn sa-i depasesc
*

De aia care-mi stau in cur scap usor. Prima depasire posibila o fac in ultimul moment. Daca se baga si el dupa mine, n-a avut noroc si nu l-am pus eu sa se bage.

--------------------
+
Wolfman
post 16 Aug 2011, 22:32
Post #287

The Fastest

@neumann: Tocmai, stii vorba aia: "Decat sa planga mama mai bine sa planga ma-sa! tongue.gif

@corbex: Crima cu premeditare! blink.gif

This post has been edited by Wolfman: 16 Aug 2011, 22:34

--------------------
Opel MOKKA X 1.4 T 2019
+
neumann
post 16 Aug 2011, 22:33
Post #288

Membru autentic

QUOTE(neumann @ 16 Aug 2011, 22:51)
chiar as vrea sa il vad pe-ala care merge in continuare cu 30 la ora pe motiv ca s-au bagat 30 de masini sa il depaseasca, acele masini fiin cu 0.0000001 milisecunde mai rapide la terminarea restrictiei.

*

Nimeni? wolfman poate?

--------------------
... .. ..
+
marksman
post 16 Aug 2011, 22:35
Post #289

Post mortem nihil est

QUOTE(corbex @ 16 Aug 2011, 22:31)
De aia care-mi stau in cur scap usor. Prima depasire posibila o fac in ultimul moment. Daca se baga si el dupa mine, n-a avut noroc si nu l-am pus eu sa se bage.
*

A mai gandit unul ca tot ca matale si era sa pupe TIR-ul in bot. Era tot neam de-ala, care accelereaza cand e depasit si se crede smecher.

--------------------
Nick Ușor
+
Markos
post 16 Aug 2011, 22:36
Post #290

fost programator

QUOTE(skija @ 16 Aug 2011, 10:52)
zici ca e forumul Palatului Copiilor.
*

cand ai dreptate, apoi ai dreptate, tre' sa recunosc.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
corbex
post 16 Aug 2011, 22:37
Post #291

QUOTE(Wolfman @ 16 Aug 2011, 23:32)
@neumann: Tocmai, stii vorba aia: "Decat sa planga mama mai bine sa planga ma-sa! tongue.gif

*

Serios? E major si responsabil pe deciziile lui. Nu face nimic pentru ca-l silesc eu ci pentru ca asa vrea neuronul lui. Lipsa unui posesor de putini neuroni n-o va simti nimeni. Ba da, cei pe care nu va mai apuca sa-i puna in pericol cu agresivitatea lui.

--------------------
+
Wolfman
post 16 Aug 2011, 22:37
Post #292

The Fastest

@neumann:No way, am statie CB si detector, nu merg dupa restrictii ci dupa cum permite drumul (maxim am zis! smile.gif ). N-o sa stai niciodata in spatele meu pt. ca te incurc, doar o sa-ti creasca consumul daca te tii de mine.

@corbex: mai simplu e altfel, pe drum cu doua benzi pe sens te postezi la 30 m in spatele victimei care nu vrea sa elibereze banda doi si astepti pana il depaseste vreunul mai nerabdator prin dreapta, atunci accelerezi puternic si-i dai flash-uri (preferabil cu xenon) acompaniat de un claxon puternic; nefericitul va trage brusc dreapta si astfel bifezi inca doua dungi pe volan...
Un camionagiu iesit la pensie se lauda cum ridica el picioarele in DAF si accelereaza cand vine unul pe sensul lui.

This post has been edited by Wolfman: 16 Aug 2011, 22:44

--------------------
Opel MOKKA X 1.4 T 2019
+
marksman
post 16 Aug 2011, 22:38
Post #293

Post mortem nihil est

QUOTE(Wolfman @ 16 Aug 2011, 22:32)

*

Mie imi place sa-i incurajez: semnalizez si eu cand semnalizeaza ei ph34r.gif Cand realizez ca fac ce zice nenea corbex, opresc semnalizarea si-i las sa transpire pana intra la loc.

--------------------
Nick Ușor
+
yhattori
post 16 Aug 2011, 22:40
Post #294

*

oricum, printre altele pentru astia la care le scapa dreapta-n gaze cind se simt atacati prin stinga ma bate gindul de ceva vreme sa achizitionez un rs2 avant, daca pot sa gasesc unul virgin, cum a iesit de la ma-sa din fabrica porsche.

am avut sub laba unul prin '98 si cind ne-au dublat pe mine si un autocar vreo trei cu bavareze pe dn59 dupa jebel, le-am facut si eu cadou o repriza de la o suta la doua in vreo zece secunde, macar o data in viata sa vada si ei asa ceva. a urlat taica-miu la mine tot restul drumului pina la timisoara.

din pacate nu s-au fabricat decit vreo 3000 si cred ca mai mult de doua treimi au fost facute praf in accidente sau tiunerite in stil fast & furious.

alternativa ar fi un 850 T5R:

desi cred ca si asta a fost pus la cura de vitamine si e-uri, stas au vreo 250 de cai.

--------------------
* * *
+
neumann
post 16 Aug 2011, 22:43
Post #295

Membru autentic

QUOTE(Wolfman @ 16 Aug 2011, 23:32)

*

Hai ca imi fac mila si te luminez. Afara de cazu in care stii sa faci un tailgating ca la carte, exersat, vei constata ca masina de langa tine nu se va deplasa in lateral, contrar aparentelor.

--------------------
... .. ..
+
corbex
post 16 Aug 2011, 22:44
Post #296

Eu nu ma tin dupa nimeni si nu ma pun cu nimeni. Cind simt ca am periculosi pe aproape incerc sa ma departez cit mai repede. Daca vin in forta dupa mine, ii las sa treaca. De regula procedeul functioneaza. Nu ma deranjeaza sa merg in urma cuiva daca acela are o viteza apropiata de cea pe care o folosesc in mod obisnuit. E chiar mai bine, ziua ma scapa de radar iar noaptea il am ca iepure.

--------------------
+
Wolfman
post 16 Aug 2011, 22:47
Post #297

The Fastest

@corbex: +1, fix asa procedez si eu. Daca iepurele are si undita pe plafon e si mai bine! smile.gif

--------------------
Opel MOKKA X 1.4 T 2019
+
marksman
post 16 Aug 2011, 22:49
Post #298

Post mortem nihil est

Nene corbex, nici pe mine nu ma deranjeaza sa merg in coloana si cand merg dupa cineva, il las in fata la vreo 5 lungimi de masina. Dar cand merg tare si dau de unul care merge ca dupa dric iar cand is in spatele lui cu semnalizarea pusa si deja pe banda cealalata si isi da el seama ca are avion, caut sa scap cumva de prost. Nu-mi place sa opresc, ca as trage pe dreapta si l-as lasa sa se duca, dar de tigari m-am lasat la fel de brusc cum m-am si apucat iar de Pepsi incerc cu disperare sa ma las.

--------------------
Nick Ușor
+
cdadan
post 16 Aug 2011, 22:53
Post #299

fara turbo viata e pustiu

From: Cluj Napoca

QUOTE(yhattori @ 16 Aug 2011, 23:40)
le-am facut si eu cadou o repriza de la o suta la doua in vreo zece secunde
*

Asa ma. Vezi ca se poate? smile.gif

--------------------
pegas de dame 1986
+
Markos
post 16 Aug 2011, 22:56
Post #300

fost programator

soferii bazati n-au somn. o ard pe topicul asta.

--------------------
Reno Megan Privilej
+
14 Pages « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 12:25
Forum Renault