Euro in crestere
![]() ![]() ![]() |
Euro in crestere
manelistu romantic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 15 June 07 ![]() |
|
--------------------
Logan
MCV
2007
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
domnule romantic...Radian a pus punctul pe "epsilon" la o parte a problemei si are dreptate ca de fondurile alea ar trebui sa beneficiem toti teoretic,pentru ca o sa contribuim din ce in ce mai mult la "bugetul" UE .in sume platite in euro...
cateva intrebari as avea: 1.pe strada mergeti dvs.? 2.consumati legume fructe carne ? ... sunt doar 2 domenii inspre care ar trebui sa se indrepte fondurile alea... in infrastructura si in agricultura unde tarisoara asta nu sta tocmai pe roze ... Poate un curs leu euro va provoca anumite derapaje dar macar se va indrepta catre cel real => un lucru mai sanatos. @Offtopic Referitor la one big happy family ... potoleste-te cu insultele ca nu are rost ,eu nu am insultat pe nimeni si am cerut sa mi se stearga contul iar multe luni nu am trecut pe aici.Accepta oamenii asa cum sunt si mergi mai departe nu merita sa iti consumi neuronii crede-ma sunt prea valorosi sa-i irosesti ![]() Si nu ma refer acum sa le neglijezi parerea,doar sa le ignori unele atitudini partizane,si atitudinile de catelusi supusi. Ce filosof am devenit ![]() This post has been edited by avathan: 19 Aug 2007, 13:08 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
manelistu romantic |
![]()
|
QUOTE(avathan @ 19 Aug 2007, 13:06) domnule romantic...Radian a pus punctul pe "epsilon" la o parte a problemei si are dreptate ca de fondurile alea ar trebui sa beneficiem toti teoretic,pentru ca o sa contribuim din ce in ce mai mult la "bugetul" UE .in sume platite in euro... cateva intrebari as avea: 1.pe strada mergeti dvs.? 2.consumati legume fructe carne ? ... sunt doar 2 domenii inspre care ar trebui sa se indrepte fondurile alea... in infrastructura si in agricultura unde tarisoara asta nu sta tocmai pe roze ... Poate un curs leu euro va provoca anumite derapaje dar macar se va indrepta catre cel real => un lucru mai sanatos. @Offtopic Referitor la one big happy family ... potoleste-te cu insultele ca nu are rost ,eu nu am insultat pe nimeni si am cerut sa mi se stearga contul iar multe luni nu am trecut pe aici.Accepta oamenii asa cum sunt si mergi mai departe nu merita sa iti consumi neuronii crede-ma sunt prea valorosi sa-i irosesti ![]() Si nu ma refer acum sa le neglijezi parerea,doar sa le ignori unele atitudini partizane,si atitudinile de catelusi supusi. Ce filosof am devenit ![]() ![]() |
--------------------
Logan
MCV
2007
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
manelistu romantic, cine vine cu mistocareli face misto sau nu?
Da sau nu, nu vrajeli de minister. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
manelistu romantic |
![]()
|
|
--------------------
Logan
MCV
2007
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
manelistu romantic, cine vine cu mistocareli face misto sau nu?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
manelistu romantic |
![]()
|
|
--------------------
Logan
MCV
2007
|
|
klaus |
![]()
|
Q.E.D.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
manelistu romantic |
![]()
|
Da, a fost o demonstratie pe cinste, deja ma indrept spre colt cu mainile ridicate.
Dar pe cine ai vrut tu sa convingi? |
--------------------
Logan
MCV
2007
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(manelistu romantic @ 19 Aug 2007, 11:31) Asta ar fi culmea sa ne ingrijoram ca scade valoarea fondurilor europene. Iti da tie cumva din aceste fonduri de-ti faci probleme? Cred ca mai degraba ma voi ingrijora ca am rata in euro decat ca scad fondurile europene. Deca sa scada euro sa vina fonduri diminuate dar sa avem noi cu ce plati ratele. Oricum daca creste euro si preturile vor sari in aer. Deci asta sa fie grija... Daca din fondurile alea europene va rezulta pentru mine un loc de munca la care sa am un salariu baban, din partea mea sa ajunga la 10 lei/euro cursul valutar, daca voi ajunge sa platesc cu banii jos. ![]() Dar unii prefera sa se taraie si sa fie multumiti ca au castigat un pachet de tigari la o rata. This post has been edited by Laurentziu83: 19 Aug 2007, 13:38 |
--------------------
.
.
.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
1 EUR = 3.2576 RON scade cu -0.0178 RON
se repara jucaria ![]() This post has been edited by FireChief: 20 Aug 2007, 17:21 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
mai nasol e ca..odata cu euro creste si francul elvetian.
Aviz celor care am luat in franci ! This post has been edited by Sudsemnatu: 20 Aug 2007, 17:20 |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
E destul de simpla ecuatia. Din cauza problemelor din USA, multi bani se vor indrepta spre America. Acum e o anumita cerere de bani acolo. Deci multi investitori isi retrag banii din Europa ca sa ii duca in USA de unde spera sa obtina profituri mai bune.
Deci ei vand leii pe care ii au in RO, de ex, ca sa ia euro sa ii scoata din tara. De aceea e cerere mare pe Euro si oferta mare de RON. Si astfel leul se devalorizeaza in raport cu Euro. Cand se va potoli fluxul acesta spre SUA, lucrurile se vor linisti si leul se va intari iarasi. Deci nu cred sa creasca peste 3.4 dupa care va scadea la loc.... Parerea mea.... |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
1 EUR = 3.2772 RON +0.0196 RON
sa vedem azi ce o mai fi...am o rata in euro pe care o amin inca la plata ![]() am termen pina pe 25 de plata sa speram ca scade...daca nu,asta e ,trebuie sa o platesc...mama lor de imperialisti ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Observ ca sunt 2 mari categorii de oameni:
- cei care au credit in euro - cei care au salariu in euro Parerea mea e ca un euro de 3.3 - 3.4 lei ar fi o cale de mijloc cu care ar fi toti de acord P.s. Pentru cei care au o rata de o suta 2 de euro, si pierdeti la cresterea euro, ganditi-va ca altii au un salariu de cateva sute/mii si au pierdut pana acum o gramada la scaderea euro.... Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am salariu in euro si creditul tot in euro. A III-a categorie!
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Analizand avataru' lu' matale, ma intreb de unde ai luat creditul? Din Congo?
This post has been edited by Sony: 22 Aug 2007, 11:34 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Usurel Sony usurel... Dihania aia din poza e un sac de muschi n-ai vrea s-o superi...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Da' are si inima mare.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(i96nds @ 21 Aug 2007, 16:10) E destul de simpla ecuatia. Din cauza problemelor din USA, multi bani se vor indrepta spre America. Acum e o anumita cerere de bani acolo. Deci multi investitori isi retrag banii din Europa ca sa ii duca in USA de unde spera sa obtina profituri mai bune. Pai si tu ai baga bani undeva unde sunt probleme? Intradevar sunt niste investii ale Uniunii Europene (din cate am inteles eu) si (probabil) ale speculantilor. Dar (tot din cate stiu eu) la ei e destul de groasa faza cu ipotecile si cu oferta care a depasit cererea pe piata de imobiliare si nu prea vad cale de redresare rapida. Nu cred ca asta e explicatia. Pana si venirea fondurilor europene ar trebui sa duca la o scadere a cursului pentru ca intra Euro pe piata romaneasca. Una din explicatii ar fii relaxarea conditiilor de creditare, care ii avantajeaza pe cei cu salarii un pic mai mari si scumpirea (fara precedent pe timp de vara) a imobiliarelor (cel putin in Bucuresti. Oricum prin presa zilele astea nu am vazut mai nimic... toata lumea tace malc |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Problema nu este de fapt CAT este cursul, ci ca nu este stabil. Daca scade puternic dolarul (ca asta ma afecteaza pe mine), dar ramane dracului acolo, strang din dinti cateva luni si-mi negociez o marire. Dar nu pot sa fac asta la fiecare 2-3 luni...
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Leul trece printr-o perioada volatilitate destul de ridicata (cursul se modifica destul de mult in puls si minus), asta fiind din cauza reactiilor investitorilor in contextul situatiei internationate. (criza finanicara din SUA)
Totusi nu cred ca pana la sfirsitul anului cursul Leul sa depaseasca 3.3 din cauza intrarilor masive de fonduri europene. De exempu azi cred ca o sa fie cursul ceva mai favorabil leului ![]() |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(manelistu romantic @ 19 Aug 2007, 12:25) Bine ma ca o ai tu verde ca frunza de primavara. Cred ca meriti si un premiu....esti un adevarat exemplu de urmat, o valoare inestimabila a acestui forum. Pana una alta tu te-ai bagat aiurea in seama cu mine, deci vezi-ti de treburile tale. Le zice bine Manelistu' ! ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu trebuie sa cumpar niste E pana saptaman viitoare, miercuri, si nu stiu cand sa fac asta..
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
acum 2 saptamani in urma eu zic sa i cumperi!!!
eu am credite in euro si venitul in usd... asa ca... mai bine beau ceva! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
FireChief |
![]()
|
1 EUR = 3.2659 RON -0.0113 RON
a inceput sa se invirta in cerc....probabil ca va incepe iar sa scada in zilele urmatoare ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Parca vad ca maine creste iar, poimaine scade
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Degeaba scade la BNR daca la casa de schimb e 3.27 lei un euro.
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca orice piata din romania probabil si piata valutara este una atipica
![]() Daca citesti presa o sa fii mai debusolat decat ti se pare ca esti acuma. Astazi a reactionat si bursa mai bine probail de asta s-a mai intarit putin Leul. This post has been edited by zodrac: 22 Aug 2007, 18:33 |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 14:12 |