"Efectul" Logan, Roman sa fii, Dacie sa ai! Efect garantat :D
![]() ![]() ![]() |
"Efectul" Logan, Roman sa fii, Dacie sa ai! Efect garantat :D
andrei_2006 |
![]()
|
||
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Da, bre, dar nu l-as arata poponarilor de tiristi turci nici daca ma pici cu ceara!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
Robert SLZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma gandesc cu groaza cand va aparea "shupershportiva" de logan 24 V.
![]() Daca la 16V sunt curentati asa rau, daramite la 24, soc electric ! |
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Stati, bre, linistiti! Era doar o ironie la adresa initiatorului topicului.
![]() Am facut ieri drive-test, dar e doar o masina ceva mai buna decat aia din semnatura mea. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Si eu am facut un test cu un MCV cu motor 1.6-16V (7 locuri) dar la greutatea mai mare a masinii nu se simtea ca motorul ar fii mai potent decat cel de 1.6 de pe varianta berlina.
![]() P.S. Tipul de la dealer care ne insotea la drive test, a oprit AC, probabil auzind cum face de urat. ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Amedeus: 24 Aug 2007, 11:08 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Deci interiorul Loganului avea parfum natural...
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Ala nu stia ca si eu am Logan si stiu cum face AC pe caldura asta. De, omu' nu vroia sa piarda un client. Am vrut sa-l intreb daca drujba e inclusa in pret la Laureate sau numai la variantele mai scumpe, dar m-am abtinut.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.643 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Efectul logan asupra romanului:
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Amedeus |
![]()
|
Efectul Astra ! Ca ala nu e Logan.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AMW @ 23 Aug 2007, 20:30) ..... Aaa...si nu sunt figurant...dar pe banii mei ea trebuie sa faca ce zic eu...sa bage motorina sa spele geamu sa plateasca motorina la casa in locul meu..ca pana la urma si la coada nu am obligat-o eu sa se angajeze in benzinarie...asa ca daca vrea un client o pune sa ii verifice si uleiul la masina si nu ar trebuii sa cracneasca...si in tot timpul asta eu as putea sa stau in masina...dar pacat ca asta e ceva normal doar in anumite benzinarii din vest..la noi se cheama figuri din partea soferilor de logan...deh...Rromania... Hai nu zau? Prietene, faci confuzie intre niste servicii pe care le ofera UNELE benzinarii din alte tari si ce e normal sa gasesti intr-o benzinarie. Chiar asa ma, e normal ca "pe banii tai" trebuie sa te pupe si-n dos ca de, le-ai facut un favor luand benzina de la ei. Stii, in unelke restaurante din alte tari sunt niste chelnerite mai speciale care, dupa ce-ti aduc mancarea se vara sub masa, daca-ntelegi ce vreau sa spun. N-ai si pretentii d'astea cand te duci la restaurant? Ca-i tot "pe banii tai" |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Timisoara e in alta tara
![]() bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
ma intreb daca nostradamus a prezis aparitia loganului.ia-ti citit careva cartile? nu cumva scria ca va aparea ceva care va intoarce lumea pe dos , ceva cu care omul sa poata calatori cu viteza gindului?
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
bion |
![]()
|
Un posesor de lgn 16 v se prezinta la un service si il intreaba pe mecanic daca ar putea sa faca lgn mai jos, un pic mai aerodinamic ,un tuning. Mecanicul zice : Da si costa 5 euro. Clientul:Faci misto de mine
![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Mr.M |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
o fi 16 V? ![]() |
--------------------
Dacia
Berlina, LGN
2002, 2008
- B-56,46, ***
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Nu poate sa se deie,ce taran
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
nu poate sa se deie pe driapta
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
atunci, fa-l tu pi driapta
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Tarani sunt amandoi, dar cel mai taran e ala care da flashuri! Iesiti si voi pe afara si conduceti pe autostrazi si incetati cu obiceiurile mioritice, ca zic aia de noi ca suntem mamaligari pe buna dreptate!
Si din ce se vede in filmuletul ala, Loganul nu mergea cu 30 la ora, si chiar depasea alte masini care mergeau pe cealalta banda! Concluzia? Daca ati dat si voi flashuri in astfel de conditii nu sunteti decat un alt taran mamaligar care nu stie sa mearga pe drum civilizat! Pentru acestia recomand caruta! |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
c-tin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 April 06 ![]() |
QUOTE(Adrian_Solenza @ 26 Aug 2007, 13:46) Tarani sunt amandoi, dar cel mai taran e ala care da flashuri! Iesiti si voi pe afara si conduceti pe autostrazi si incetati cu obiceiurile mioritice, ca zic aia de noi ca suntem mamaligari pe buna dreptate! ce sa faci adriane, pana intra si ei cu adevarat in ue mai e cale lunga ![]() |
--------------------
dacia
berlina1310
- is 03 cts LOGAN ABS PLUS 1.6
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Adrian are dreptate...afara sunt depasiri pe autostrazi care dureaza minute...si nu e nici un marlan care sa dea flashuri....
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
c-tin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 April 06 ![]() |
flashu e moda romaneasca
![]() |
--------------------
dacia
berlina1310
- is 03 cts LOGAN ABS PLUS 1.6
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 24 Aug 2007, 17:27) Hai nu zau? Prietene, faci confuzie intre niste servicii pe care le ofera UNELE benzinarii din alte tari si ce e normal sa gasesti intr-o benzinarie. Chiar asa ma, e normal ca "pe banii tai" trebuie sa te pupe si-n dos ca de, le-ai facut un favor luand benzina de la ei. Stii, in unelke restaurante din alte tari sunt niste chelnerite mai speciale care, dupa ce-ti aduc mancarea se vara sub masa, daca-ntelegi ce vreau sa spun. N-ai si pretentii d'astea cand te duci la restaurant? Ca-i tot "pe banii tai" "Pretene" tu faci confuzie intre normalitate si anormalitate...probabil ca ai lucrat chelner in vreun restaurant de cartier sau vreun dasta in benzinarii si daia te simti atacat de ce zic eu. daca ai avea habar macar ce inseamna sa servesti pe cineva ca la carte fara ca sa astepti spaga inapoi atunci ai sa intelegi ce spun eu. Pana atunci vei spune ca e ceva normal sa se poarte cu tine ca dreaq si sa mai astepte si spaga. Si apropos...la restaurante...tot pe banii mei ma duc...tot pe banii mei mananc...si daca nu imi place cum sunt servit sa sti ca nu am sa tac si sa inghit...PE BANII MEI. Pentru ca inafara de restaurantul ala mai sunt muuuuuuuulte altele unde pot manca...si mai bine..si mai ieftin..si sa fiu servit mai calumea...dar eu l-am ales tocmai pasta...si tocmai daia fiecare client trebuie tratat ca si cum ar fi cel mai important( o regula de baza chiar). Nu am pretentia sa sti sales...sau sa ai habar de cum sa iti vinzi marfa...indiferent daca e o ceapa sau un bloc de apartamente...am pretentia sa isi stie fiecare drepturile. Eu pentru mancarea aia din farfurie platesc niste bani...nu? Serviciul poate sau nu poate fi inclus iar acest lucru de obicei este specificat si ma comport in consecinta. Adica mai pe intelesul tau las mai mult sau mai putin bacsis... Sti...chelneritele alea sunt numai la tine in vise...si probabil ca le visezi ca fiind incluse in meniu la un restaurant... Aa..si cand nu o sa ma duc la restaurant pe banii mei am sa ma duc pe banii altcuiva..dar tot aceleasi servicii o sa le caut...chiar daca nu sunt banii mei, sunt ai altuia...care a muncit pentru ei sau poate nu ...dar sigur nu a stat cu mana intinsa la unu care baga benzina la pompa sa-i dea si lui de o chiftea...got it? E vorba de mentalitate...iar dupa ce reply mi-ai dat...mi-am dat seama ca a ta sucks...sau lipseste...cum vrei tu ![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
Robert SLZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
rrromanu frustrat in actiuneeee !
nu ma refer la titularu' subiectului. |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Adrian_Solenza @ 26 Aug 2007, 14:46) Tarani sunt amandoi, dar cel mai taran e ala care da flashuri! Iesiti si voi pe afara si conduceti pe autostrazi si incetati cu obiceiurile mioritice, ca zic aia de noi ca suntem mamaligari pe buna dreptate! Concluzia? Daca ati dat si voi flashuri in astfel de conditii nu sunteti decat un alt taran mamaligar care nu stie sa mearga pe drum civilizat! Pentru acestia recomand caruta! Auzi, da' pentru taranii nesimtiti care lovesc masini in parcare si dau dovada de lasitate plecind, pentru simplu motiv ca masina lor n-a patit nimic, ce recomanzi? Ia uite cine se trezise sa dea lectii de moralitate si conduita p-aicea, fi-mi-ar sila! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
prea multa rautate s-a adunat pe aici...
pacat |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 07:35 |