"Efectul" Logan, Roman sa fii, Dacie sa ai! Efect garantat :D
![]() ![]() ![]() |
"Efectul" Logan, Roman sa fii, Dacie sa ai! Efect garantat :D
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
...rautatea nu are legatura cu subiectele discutate...
e o stare de spirit si o trasatura de caracter...sau asa zis caracter la unii ,frustrarea si rautatea explodeaza pe aici ca o infectie urit mirositoare pacat... un punct de vedere doar...si o spun cu tristete prietenia si colegialitatea care ar trebui sa caracterizeze niste oameni care impart acelasi spatiu virtual se transforma de prea multe ori in arena unde se refuleaza frustarile si rautatea despre asta e vorba dar ma rog,probabil ca nu e treaba mea |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Rautatea n-are legatura cu subiectele discutate, interventiile anumitor entitati fizice - de asemenea.
Intr-o tara unde hotul striga "hotii" si unde spaga tine loc de pregatire, cinste si onoare, diverse nulitati infame care-si descopera inutilitatea in fata unui argument bine definit si bine plasat, incep sa dea din colt in colt si sa arate cu degetul catre unul si altul, incercind sa distraga privirile celorlalti de la abjecta lor persoana, sperind ca nu li se va vedea musca de la coltu' gurii. Ei bine, pe linga aceasta principala indeletnicire a lor, isi gasesc timp sa faca si pe fiintele superioare, invatind pe cei din jur despre cinste si corectitudine.... Bravos natiune, halal sa-ti fie! P.S.: Textul de mai sus este o constatare cu caracter general! Orice asemanare cu personagii reale s-ar putea sa nu fie intimplatoare! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
cum spuneam mai sus
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 27 Aug 2007, 19:04) Rautatea n-are legatura cu subiectele discutate, interventiile anumitor entitati fizice - de asemenea. Intr-o tara unde hotul striga "hotii" si unde spaga tine loc de pregatire, cinste si onoare, diverse nulitati infame care-si descopera inutilitatea in fata unui argument bine definit si bine plasat, incep sa dea din colt in colt si sa arate cu degetul catre unul si altul, incercind sa distraga privirile celorlalti de la abjecta lor persoana, sperind ca nu li se va vedea musca de la coltu' gurii. Ei bine, pe linga aceasta principala indeletnicire a lor, isi gasesc timp sa faca si pe fiintele superioare, invatind pe cei din jur despre cinste si corectitudine.... Bravos natiune, halal sa-ti fie! P.S.: Textul de mai sus este o constatare cu caracter general! Orice asemanare cu personagii reale s-ar putea sa nu fie intimplatoare! ![]() |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(AIX @ 23 Aug 2007, 21:12) Asa fac si eu. O data l-am rugat pe baiat sa-mi faca plinul si sa-mi mute masina de la pompa ca sa nu incurc lumea cat timp imi luam un sendvis si beam o cafea. S-a conformat, nu fara a fi surprins. Si mai surprins a fost cand am iesit din restaurant si i-am lasat 2 RON. Cu cateva minute inainte ii spalase geamurile unuia cu un Opel (sau Laguna, nu mai tin minte) si n-a vazut nimic de la el. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
Nu e asa ca sunt taran ? ca dau flash-uri ca daoar asta e abia mi-am lasat bata si oile si mi-am luat DSN ... Mai oameni buni Loganistul ala mergea cu 30 la ora cand am ajuns eu in spatele lui apoi a inceput sa accelereze si nici ca nu s-ar fi dat din mijlocul drumului abia dupa asta am facut un filmulet de 1 min in care asta prefera sa accelereze in loc sa fie depasit .Bineinteles ca la sfarsitul filmului nu mai avea 30 la ora .
Daca voi ati vazut masini pe dreapta , da aveti dreptate , este o masina la secunda 23 si una la finalul filmului . Chiar nu avea loc? ca doar nu il depaseam 2 Km . Dar dupa gandirea voastra , Loganistul care sta lipit de banda dubla continua e un "european" si eu care ma grabeam poate sa ajung poate la spital sau cine stie si stau "regulamentar "fara sa il depasesc prin dreapta sau peste dunga continua sunt un "taran" ...mda... Nu cred ca pe drumurile din afara ai sa gasesti vre-o unu sa strea cu atata nesimtire in mijlocul drumului si sa mai accelereze putin sa nu fie depasit .Arata-mi tu un film pe net unde sta un ..... pe mijlocul drumului timp de 1 min sa il depaseasca cel de face filmul si iti dau dreptate . Da recunosc ca mai depasesc prin dreapta dar scopul filmuletului nu era " Ce sa faci in cazul in care gasesti pe unu in drumul tau care sta pe mijlocul drumului si care nu te lasa sa il depasesti " Vai si ce sa zic va luati si de accent , daca cineva nu vorbeste ca voi sare repede din tipar si e un taran mioritic ... In fine chestiile astea tin si de obraz si degeaba le comentez acum ca ajung sa par ca in reclama de la sprite ... Hai sa radem de moldoveanul din Bacau ca a spus ceva funny ... WHATEVER !!! ![]() |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
QUOTE(Marty @ 27 Aug 2007, 17:56) Auzi, da' pentru taranii nesimtiti care lovesc masini in parcare si dau dovada de lasitate plecind, pentru simplu motiv ca masina lor n-a patit nimic, ce recomanzi? Ia uite cine se trezise sa dea lectii de moralitate si conduita p-aicea, fi-mi-ar sila! Te repeti ca un pick-up stricat si nu mai e intersant! Imi pare rau ca nu te-am prins si eu cu ceva, ca prea te crezi ingeras! O gramada de oameni de treaba de pe forumul asta nu mai sunt aici din cauza ta.. Mai bine nu ai mai comenta ca popa la biserica aceeasi slujba! Si cand a fost episodul ala, am mai explicat si am recunoscut! Tu nu ai facut nimic rau de cand esti sofer? Aici era vorba despre gestul lu' ala din filmu, cu flash-urile, nu despre ce am facut eu acum 4 ani! QUOTE(AlinREHAU @ 27 Aug 2007, 21:08) Nu e asa ca sunt taran ? ca dau flash-uri ca daoar asta e abia mi-am lasat bata si oile si mi-am luat DSN ... Mai oameni buni Loganistul ala mergea cu 30 la ora cand am ajuns eu in spatele lui apoi a inceput sa accelereze si nici ca nu s-ar fi dat din mijlocul drumului abia dupa asta am facut un filmulet de 1 min in care asta prefera sa accelereze in loc sa fie depasit .Bineinteles ca la sfarsitul filmului nu mai avea 30 la ora . Daca voi ati vazut masini pe dreapta , da aveti dreptate , este o masina la secunda 23 si una la finalul filmului . Chiar nu avea loc? ca doar nu il depaseam 2 Km . Dar dupa gandirea voastra , Loganistul care sta lipit de banda dubla continua e un "european" si eu care ma grabeam poate sa ajung poate la spital sau cine stie si stau "regulamentar "fara sa il depasesc prin dreapta sau peste dunga continua sunt un "taran" ...mda... Nu cred ca pe drumurile din afara ai sa gasesti vre-o unu sa strea cu atata nesimtire in mijlocul drumului si sa mai accelereze putin sa nu fie depasit .Arata-mi tu un film pe net unde sta un ..... pe mijlocul drumului timp de 1 min sa il depaseasca cel de face filmul si iti dau dreptate . Da recunosc ca mai depasesc prin dreapta dar scopul filmuletului nu era " Ce sa faci in cazul in care gasesti pe unu in drumul tau care sta pe mijlocul drumului si care nu te lasa sa il depasesti " Vai si ce sa zic va luati si de accent , daca cineva nu vorbeste ca voi sare repede din tipar si e un taran mioritic ... In fine chestiile astea tin si de obraz si degeaba le comentez acum ca ajung sa par ca in reclama de la sprite ... Hai sa radem de moldoveanul din Bacau ca a spus ceva funny ... WHATEVER !!! ![]() NU se dau flash-uri! Punct! Stateai in spatele lui si dadeai semnal stanga si asteptai sa se dea la o parte! Ase se circula unde exista civilizatie! Nu mi- o lua in nume de rau, dar am asistat la cazuri in Germania, cand un camion depasea un altul, timp de 2-3 minute! Daca erai tu in spatele la TIR-ul ala ce faceai? Ii dadeai flash-uri la nesfarsit si in cel mai bun caz ala mergea in paralel cu TIR-ul depasit! In cel mai rau punea frana! Cat despre accent: tatal meu e moldovean, are 14 frati, eu am 40 de veri si cand ma duc in Moldova ma duc ca acasa, cu toate ca stau in Bucuresti de 24 de ani! This post has been edited by Adrian_Solenza: 27 Aug 2007, 21:18 |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
c-tin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 April 06 ![]() |
QUOTE(Marty @ 27 Aug 2007, 19:04) Rautatea n-are legatura cu subiectele discutate, interventiile anumitor entitati fizice - de asemenea. Intr-o tara unde hotul striga "hotii" si unde spaga tine loc de pregatire, cinste si onoare, diverse nulitati infame care-si descopera inutilitatea in fata unui argument bine definit si bine plasat, incep sa dea din colt in colt si sa arate cu degetul catre unul si altul, incercind sa distraga privirile celorlalti de la abjecta lor persoana, sperind ca nu li se va vedea musca de la coltu' gurii. Ei bine, pe linga aceasta principala indeletnicire a lor, isi gasesc timp sa faca si pe fiintele superioare, invatind pe cei din jur despre cinste si corectitudine.... Bravos natiune, halal sa-ti fie! P.S.: Textul de mai sus este o constatare cu caracter general! Orice asemanare cu personagii reale s-ar putea sa nu fie intimplatoare! crezi ca parerile tale cantaresc mai mult decat ale altora? din ce categorie de muritori faci parte,ca la cum vorbesti despre restu........?!?! This post has been edited by c-tin: 28 Aug 2007, 10:14 |
--------------------
dacia
berlina1310
- is 03 cts LOGAN ABS PLUS 1.6
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
@AlinREHAU - tu numa' Logane ai gasit protapite aiurea pe banda 2? eu nu am stat sa tin evidenta dar campioni la asa ceva sunt cei cu CLT-uri, totusi ... eu nu mi-am permis sa-i fac tarani pe toti posesorii ptr ca stiu ca "marlania" nu tine de masina ci de caracter. iar caracterul infect nu ti-l schiombi nici in BMW, nici in Rols sau orice alta masina
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
asa este , nici macar un Lancer strans din buci nu te face sa pari altfel , chiar daca foloseste cuvinte scoase din vocabularul de clasa a-4-a numai ca sa para mai iestet
![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
Nu stiu cum de a aparut filmuletul meu aici pe daciaclub , dar asta este alta poveste ... Daca aveam ceva cu posesorii de logan , filmuletul s-ar fi chemat "taranul cu loganul" dar se cheama " un taran" . Topicul asta in general e facut ca sa rada de "efectul logan" . Fratele are Logan si sincer cred ca e o masina destul de reusita mai ales DCI -urile , nu se compara cu DSN-ul meu care trancane de peste tot si e de 5 ani ... Am condus Logan si se infinge bine , si consum mic , ce mai vrei ?
Ai dreptate cu mentalitatea , daca iei un taran si il bagi intr-un BMW tot taran e , poate mai mult ca se mai sparge si in figuri Eu NU stau pe banda a 2-a daca vad pe unu ca vine cu viteza mai mare . Pe strada aia chiar daca se dadea putin mai pe drepta , tot aveam loc sa il depasesc , cel putin asa fac eu , chiar daca am masina pe dreapta ma dau mai pe dreapta si fac loc omului ca nu stii daca ala nu are un ranit care moare pe bancheta din spate si tu stai pe mujloc . This post has been edited by AlinREHAU: 27 Aug 2007, 21:48 |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Stau si eu si ma minunez: troll-ul ala de-a deschis subiectul cu efectul Logan, StinkyMcButt, nu a mai scris pe forum de vreo saptamana. In schimb, subiectul lui face in continuare burtica si nu da semne ca s-ar linisti asa curand
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Marty @ 27 Aug 2007, 19:04) Martynica si daca-ti zic ca m-am dus in spital, unde tatal meu era operat de juma de zi si nu se putea misca din pat, avea dureri mari si m-am dus sa rog o asistenta sa vina sa-i faca un calmant. In primult rand nu aveau calmante, m-am dus eu la farmacie si am cumparat, in al doilea rand a trebuit sa ma duc de 3 ori la ele in birou ca sa vina. Cum m.rtii masii de vaci imputite poti sa le zici, si de sistem sanitar de caca ... ca eu nu eram in salon... Pai sa nu-ti zic ca aproape eram in situatia sa le dau cu capul de pereti. Faza doi, a doua zi, caut un pisioar, un fel de plosca doar pt. urina. Sa-mi cada fata cand am auzit ca nu au niciuna. Cum minsitrul cur.lui de spag.r nenorocit, si directori care fac achizitii numai cu spaga, mai puteti respira? Vine vaca la mine si-mi da o sticla de apa minerala ducupata. Am simtit ca intru in pamant de rusine fata de tatal meu, cand a trebuit sa-i dau sticla aia. Toate astea in spitalul Sf. Ioan, fost Vitan Barzesti, acu 3 saptamani. Sa nu pomenesc, de hartie igienica, sapun, prosoape, sau dusuri, saltele normale la paturi, perne, lenjerie alba, de mancare chiar nu are rost sa aduc discutia. Nu se inchidea usa de la salon, stateau cu geamurile deschise ca mureai de cald in salon, dar usa nu se inchide, mai avea un pic si pica broasca din usa. Imi zice tata intr-o zi sa aduc un surb sa prind broasca.... Era unul azi la radio, cu banii luati de patriciu, el ar fi cumparat Romanica, o facea rezervatie naturala si-i dadea pe toti afara. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Fire/Marty nu vreti voi sa jucati o partida de table si sa lasati "prostiile" deoparte? apoi laudati-va care pe care l-ati facut marti....
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Adrian_Solenza @ 27 Aug 2007, 21:12) NU se dau flash-uri! Punct! Stateai in spatele lui si dadeai semnal stanga si asteptai sa se dea la o parte! Ase se circula unde exista civilizatie! ![]() |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.724 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
in germania la 170 am primit flashuri si doar depaseam si eu.
in franta am luat flasuri ca am depasit pe un drum cu muuulte benzi pe banda din dreapta. ieri pe banda de viteza pe autostrada un saudit mergea lejer cu 90.... grabit eram.. imi fac treaba uneori cu ceasul in mana. dau semnalizare stanga 500 m.. nimic, aprind si farurile...nimic... dupa 1 km incep flashuri si apoi claxoane (era un ford crown victoria care stiu ca duce si 200).. inca aproape 1 km in claxoane, faruri si semnalizare... cand s-a dat la o parte am vazut ca mai era si politist sau ceva militar. am avut o strangere ca da prin statie dar rulam cu viteza permisa si nu l-am lovit, nu i am aratat nimic. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nu ti-ar fi mai comod cand iti faci treaba sa tii ceasul in mana cealalta(nu cumva sa te lovesti
![]() ![]() bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Robert SLZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MAS @ 28 Aug 2007, 08:50) ![]() QUOTE(rue @ 28 Aug 2007, 09:28) in germania la 170 am primit flashuri si doar depaseam si eu. in franta am luat flasuri ca am depasit pe un drum cu muuulte benzi pe banda din dreapta. ieri pe banda de viteza pe autostrada un saudit mergea lejer cu 90.... grabit eram.. imi fac treaba uneori cu ceasul in mana. dau semnalizare stanga 500 m.. nimic, aprind si farurile...nimic... dupa 1 km incep flashuri si apoi claxoane (era un ford crown victoria care stiu ca duce si 200).. inca aproape 1 km in claxoane, faruri si semnalizare... cand s-a dat la o parte am vazut ca mai era si politist sau ceva militar. am avut o strangere ca da prin statie dar rulam cu viteza permisa si nu l-am lovit, nu i am aratat nimic. Fartilor, cand ati fost ultima oara, acum 10 ani ? Am venit acum o saptamana si in 7.000 km, Ungaria, Cehia, Franta, Germania, Italia, Austria nu am luat pic de flash, claxoane, etc, ( poate mi-a mai umplut careva frigideru de de toate in gandul lui ) dar nimeni si nimic nu a comentat si am avut si 110 pe banda 3 in germania, in depasirea uni TIR care depasea la randul lui pe altul . Observati ca nu am zis nimic de Ro, in momentul in care am intrat in tara mi-am luat flashuri pentru tot traseul pe care l-am facut ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.724 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
bion, tu ai mai scris si tu un post sa creasca palmaresul? daca nu intelegi expresiile in context nu stiu la ce te mai muncesti sa citesti!
apoi daca am luat niste blitzuri nu inseamna ca asa e in europa de vest. bliturile au si ele rostul lor cu bune si rele. mai rau e cand mor oamenii pe sosele. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Din ce si cum debitezi rezulta ca esti loganar.
![]() bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Robert SLZ @ 28 Aug 2007, 10:00) Fartilor, cand ati fost ultima oara, acum 10 ani ? Am venit acum o saptamana si in 7.000 km, Ungaria, Cehia, Franta, Germania, Italia, Austria nu am luat pic de flash, claxoane, etc, ( poate mi-a mai umplut careva frigideru de de toate in gandul lui ) dar nimeni si nimic nu a comentat si am avut si 110 pe banda 3 in germania, in depasirea uni TIR care depasea la randul lui pe altul . Observati ca nu am zis nimic de Ro, in momentul in care am intrat in tara mi-am luat flashuri pentru tot traseul pe care l-am facut ![]() Asa e... ultima data am fost in Iulie... Poate ca nu ai luat flash pentru ca nu prea te-ai apropiat de banda a III-a... nu stiu... Insa o data la cateva luni mai ies pana-n germania si crede-ma ca am vazut destule pe autostrazile lor, inclusiv "road rage" cu taiat calea si alte chestii din astea... |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Ieri seara m-am intors din Germania si am primit si flashuri si claxoane si de toate.Merg des in Germania si am vazut multe pe autostrazile lor , lucruri care la noi inca nu au aparut.E drept ca trafic ca in Romania nu vezi decat de la noi un sud , insa au si ei "loganarii" lor.Trafic 100% decent am vazut in Suedia .Mai mult bun simnt si respect ca acolo nu am vazut nicaieri.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Si loganele mergeau cu 180 plus ?
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Plus sigur, poate si un pic de Metro
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Numai preturi miiiiiici! (mor dupa reclama aia)
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Adrian_Solenza @ 27 Aug 2007, 22:12) Ma, io sugeram c-ai fi ipocrit si nimic mai mult. Propovaduiesti tu europenismul cu un patos de n-ai vazut! Si parca tu erai ala care dovedea atitudini total contrare spiritului civilizat al ultimului cetatean european: loveai masini in parcare si fugeai ca dracu' de tamaie, spalai masina-n parcare fara sa-ti pese de mediu, indemnai userii sa-si fure oglinizile ca sa le inlocuiasca pe CASCO cu unele cu reglaj interior..... Vrei sa mai continui? Vrei sa ma prinzi cu ceva? Ma poti prinde cu multe lucruri, numai cu ipocrizii nu! 29 Aug 2007, 01:40: QUOTE(c-tin @ 27 Aug 2007, 22:12) Din partea muritorilor lipsiti de ipocrizie, cei care nu maninca azi un rahat si maine altul, cei care nu propovaduiesc albul fiind imbracati in negru.Da' tu din ce categorie de muritori faci parte bagindu-te-n seama aiurea, precum spagasinul de serviciu? QUOTE(LemonDemon @ 27 Aug 2007, 22:44) asa este , nici macar un Lancer strans din buci nu te face sa pari altfel , chiar daca foloseste cuvinte scoase din vocabularul de clasa a-4-a numai ca sa para mai iestet Dar trei surprize Turbo, niste ochelari Rapan si un trabuc adunat de prin gunoaie de la un botez, clar te fac sa pari altfel.![]() tribunule, sorry pentru necazurile tale! Mesajul meu se adresa celor pe care-i ponegresti si tu. This post has been edited by Marty: 29 Aug 2007, 00:40 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
QUOTE(LemonDemon @ 28 Aug 2007, 11:19) Ieri seara m-am intors din Germania si am primit si flashuri si claxoane si de toate.Merg des in Germania si am vazut multe pe autostrazile lor , lucruri care la noi inca nu au aparut.E drept ca trafic ca in Romania nu vezi decat de la noi un sud , insa au si ei "loganarii" lor.Trafic 100% decent am vazut in Suedia .Mai mult bun simnt si respect ca acolo nu am vazut nicaieri. Tre sa facem un topic separat cu ce vede fiecare in Germania, ca discutia degenereaza. Mai mult ca sigur ala care te-a flash-uit era ori roman, ori polonez, pakistanez sau turc, conducand o masina cu numere de DE. Pe mine in Berlin m-a avertizat unu aiurea si cand m-am uitat la el, era dupa moaca indian! Cat despre Marty, eu nu am ce sa mai discut cu el. Te rog frumos, nu te mai baga in seama cu mine, ca m-am saturat sa ma tot ataci. Ipocrit cum sunt eu, tot mai bine decat lipsit de bun simt! |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Marty |
![]()
|
Intr-adevar, dai dovada de foarte mult bun simt cind lovesti masinile altora si fugi. Sau cind speli masina-n parcare. Sau cind sugerezi altora cum sa comita o nelegalitate ca sa obtina un castig facil.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 16:05 |