Am reusit Maramures
![]() ![]() ![]() |
Am reusit Maramures
Boje |
![]() ![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 13 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310 cli
2000
- mm 05 glm
|
|||
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Feicitari!...da unde-ai reusit, ce fel de subofiter esti?...
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Boje @ 16 Aug 2007, 19:45) ...Am reusit Sunt subofiter... legile nu se invata, ele se citesc cu atentie si se incearca sa fie intelese. Nu va pierdeti timpul cu memorarea. Spune-mi, te rog, ca nu esti la Politia Rutiera... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca-i la pompieri, dupa toata nebunia de zilele aste....
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu cititi cu atentie si nu memorati
![]() QUOTE(Boje @ 16 Aug 2007, 20:45) - Zvonistii sunt oameni care la tot pasul vad numai catastrofe iar din cei care iam vazut pe aici am tras concluzia ca nu au intrat la pompieri, logic, pt ca ei nu prea gandesc logic. Ma bucur pt ca va dati seama ce-ar insemna un pompier care la tot pasul vede numai catastrofe. QUOTE(Boje @ 16 Aug 2007, 20:45) La cum scrii, ma indoiesc de acest lucru. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
felicitari
banuiesc ca ti-ai dorit tare mult treaba asta dar .... sunt curios .... ce mare branza e sa fii subofiter????? eu de exempolu sunt ofiter (in rezerva) dar chestia asta nu ma incanta chiar deloc |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Cui ii pasa?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(Boje @ 16 Aug 2007, 20:45) Oameni buni ,sunt din Maramures Am reusit Sunt subofiter Am privit de cateva zile acet forum, iar l-a ce discutau diversi indivizi pe aici eram sigur ca o mare parte din locuri erau aranjate. Va spun sigur, cel putin aici in maramures a fost examen pe bune, cel putin cel scris. Acum vreau sa va prezint niste concluzii pe care le-am tras, cu privire la zvonisti. - Cei care produc zvonuri de obicei sunt niste indivizi inadaptati in societate. Exceptand bineinteles cei platiti pt aceasta - Zvonistii sunt oameni care la tot pasul vad numai catastrofe iar din cei care iam vazut pe aici am tras concluzia ca nu au intrat la pompieri, logic, pt ca ei nu prea gandesc logic. Ma bucur pt ca va dati seama ce-ar insemna un pompier care la tot pasul vede numai catastrofe. Mesaj pt cei care nu ati reusit (exceptie zvonistii) legile nu se invata, ele se citesc cu atentie si se incearca sa fie intelese. Nu va pierdeti timpul cu memorarea. nu au fost toate pe bune frate! ti-as da io niste nume , da mai bine tac |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
cosm!n |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 21 April 07 ![]() |
felicitari...
zimi si mie te rog in ce a constat proba fizica... |
--------------------
dacia
1310 L
'99
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Boje moi
![]() ![]() bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Mare scula..la Cacademia de Muilitie se intra la greu pe cunostinte, pile si relatii; deja ptr subofiteri ai nevoie doar de spaga. La Campina acu' cativa ani era la moda sa se dea spaga un Logan (serios).
Si eu sunt subof. in rezerva la sri, am plecat de acolo ptr ca m-am saturat de cati prosti sunt la conducere in tara asta mica; am intrat "pe bune" dar am avansat cu pile. |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
@ramm: un + pentru sinceritate
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Eu ziceam Dumnezeul meu ce de `telectuali rasati au napadit pe aici
![]() Cu stima bion PS. Ei cam toti se cred mici zei caci se imagineaza in postura alora din filmele alea de propaganda cu pompieri facute de americaani si care aau invadat TV in romanica. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Da, am inteles ca asta ai vrut sa zici, dar abia acum am vazut ca nickul initiatorului este "Boje", d-aia am facut aceasta divagatie
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
omul are o bucurie,si o realizare pe care el o considera deosebita
a simtit nevoia sa impartaseasca cuiva asta,intimplator unor colegi de forum unii o dati in mistouri de doi lei penibil domnilor fara stima ca nu meritati |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Corb la corb nu-si scoate ochii.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
bion |
![]()
|
Pentru unii sa jungi tablagiu e visul vietii.Decat necalificat in fabrica la lohnu` italian e mai bine la stat.
![]() Tulumba |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 17 Aug 2007, 17:13) "L-a data de 31.02.2008, numitul Citirel Ptruptrucea a condus autoturismul proprietatea lu tasomare consumind cantitati de alcuol. Mentionand ca la intrebarea daca a citit legea a raspuns ca "legile nu trebuiesc invatate ele trebuiesc citite cu atentie si se incearca sa fie intelese" in concluzie atita anteles el din lege" This post has been edited by Marty: 17 Aug 2007, 16:19 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
guliver |
![]()
|
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
Marty |
![]()
|
MAi... Pantelimon, frazarea corecta era: "Have you failed?" sau "Did you failed?", nicidecum "You have failed?"
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
guliver |
![]()
|
Cand ti-am zis sa-ti iei ochelari , zau ca nu am glunit. Deci, daca te uitai vedeai si un ! semn de exclamare ceea ce trebuia sa deduci ca era o afirmatie si nu o intrebare - adica "you have failled". Mai citeste o data si te lamuresti ceea ce am vrut sa zic.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
|
|
bion |
![]()
|
QUOTE(kaspersky @ 17 Aug 2007, 16:13) Ia studiaza matale postu` cu concursul si sa vezi acolo cata frunza si iarba de oameni cu potential. Pentru mine a fost un regal `telectual sa citesc asertiunile de acolo. Sper sa nu imi ia vreodata casa foc ca ![]() ![]() Pentu unii cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(guliver @ 17 Aug 2007, 17:27) Cand ti-am zis sa-ti iei ochelari , zau ca nu am glunit. Deci, daca te uitai vedeai si un ! semn de exclamare ceea ce trebuia sa deduci ca era o afirmatie si nu o intrebare - adica "you have failled". Mai citeste o data si te lamuresti ceea ce am vrut sa zic. Ai dreptate, mii de scuze! ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
guliver |
![]()
|
Am inteles: las engleza pt altii cum m-a sfatuit Marty.
This post has been edited by guliver: 17 Aug 2007, 16:41 |
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 23:03 |