DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

23 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Civilizatia pe sosele, Chiar nu putem sa ne respectam unii pe altii?

C@talin
post 1 Sep 2007, 19:52
Post #31

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

Group: Members
From: cucu

Radian tu esti o imitatie ? tongue.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Jack Daniel's
post 1 Sep 2007, 20:33
Post #32

MEMBRU DE LA INCEPUT!

De multe ori zic .."ma cac pe tara asta de cenzurat" , poate intr-o zi chiar o sa o fac la propriu . smile.gif

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
radian
post 1 Sep 2007, 20:45
Post #33

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

QUOTE(C@talin @ 1 Sep 2007, 19:52)
Radian tu esti o imitatie ? tongue.gif
*

Nope, is original...

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
testike
post 1 Sep 2007, 21:19
Post #34

Membru autentic

From: Cluj

Mie mi se pare totusi ca lumea se poarta mai bine in ultima vreme smile.gif
Cel putin in CJ, de multe ori am prins cozi destul de mari, si nu se baga nimeni in fata.
Majoritatea celor care se baga in fata e curios ca au numar de Bucuresti, probabil sunt masini de firma.

--------------------
Mazda 3 2018 Prestige 2009 1.5 DCI 85CP Ambition 2004 1.6 MPI
+
xcss
post 1 Sep 2007, 21:40
Post #35

Born to Be Epic

Alaltaieri, undeva intre Sighisoara si Tg, Mures, nu mai retin exact unde, ma depaseste o masina (nu precizez marca si tipul, n-are rost si nu cred ca soferul respectiv ar fi facut altfel intr-o alta masina). Depasirea - in ac de par pe dreapta, pe urcare, linie dubla continua, noi toti ailalti incolonati frumos, si tipul da sa se urce pe mine la reintrare. Noroc ca din principiu pastrez distanta destul de mare fata de cel din fata mea (din intamplare acum era un TIR). Oricum a trebuit sa franez ca sa-i fac loc, dar nu m-am putut abtine si i-am bagat un flash de control - nu de alta, dar toata familia imi era in masina. La care se dau toate geamurile jos si scot capul si o buna parte din torace 3 maimutoi (ma mir ca soferul n-a facut-o), rasi in cap, musculosi nevoie mare, la bustul gol si agitand bannere ale unei echipe de fotbal si alte gesturi politicoase in directia mea blink.gif Evident 10 km mai tarziu i-am prins mergand linistiti cu 60 singuri-singurei... i-am depasit si apoi a trebuit sa ma fac pierdut in traficul din "metropola" mea, ca sa evit orice complicatii... De eram singur nu stiu ce faceam, de obicei sunt extrem de calm dar astia cereau represalii... si masinuta inca in rodaj, deh... Uneori ma mananca, dar m-am abtinut intotdeauna, desi in 11 ani am intalnit o droaie de specimene care mai de care mai "educate". O liniuta cu un amarat de Espero pe vremea cand mergea R25, de la stop la stop, nu se pune, nu? blush.gif

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
Lord Hades
post 1 Sep 2007, 21:47
Post #36

Memento Mori

From: Brasov

OK prea mult negativism! Acum cateva zile mergeam linistit la o coada respectabila de semafor, si cum sunt obisnuit las ceva spatiu in fata mea jut in case. Observ un Megane cu semnalizare dreapta ca incearca cu disperare sa intre pe banda mea (de pe banda din stanga mea) si ma gandesc ca puteam fi si eu in locul lui. Ar fi putut sa fie nesimtit sa se bage direct, iar la ce venea in spatele meu cred ca si acum mai era acolo. I-am dat un flash, s-a infiltrat omul timid, a clipocit de 2 ori din avarii si totul a fost ok. In astfel de situatii parca totusi simti ca se poate si altfel. Si atunci m-am simtit putin mai bine.

<span class='edit'>1 Sep 2007, 22:55:</span>
PS: acum mult timp, prin 1998 mergeam cu tata la tara cu fosta mea masina o dacie 1300. Ideea e ca ne-am ratacit, ne-a prins noaptea si am vrut sa intoarcem in mijlocul drumului. Tata fiind incepator s-a panicat putin si a scapat masina in santul de colectare a apei de ploaie. Treaba asta se petrecea prin judetu Ialomita. Cine a vazut un sant stie cat e de mare. Masina a intrat perpendicular in sant, si s-a infipt cu botul in fundul lui, rotile fata ramanand suspendate. Mai iesi daca poti. Am incercat sa facem semne la camioane sa opreasca sa ne ajute sa scoatem masina de acolo, si dupa 5 minute ma vedeam petrecand toata seara acolo. Nu stiu de unde a aparut un trabantel, a oprit de cealalta parte a drumului si soferul a venit la noi sa vada ce am patit. Vazuse luminile de pozitie si si-a dat seama ca am cazut in sant.
Ma gandeam ce "noroc" pe noi, un amarat de trabant, OF! Omul se oferi sa ne ajute, dar eram constienti ca trabantul nu ne poate trage de acolo. Dar ... in masinuta mai erau 4 insi inghesuiti si au iesit toti afara. Tata la volan, tipii au impins si am scos masina din sant. Nici nu am apucat sa le multumim, ca erau deja in masina. Tata a vrut sa ii recompenseze dar ei nu si nu! Pana a gasit tata banii ei aproape ca plecasera. Pe intuneric tata le-a dat 50.000 (vroia sa le dea mai mult dar nu a vazut banii) soferul i-a luat mai mult ca sa nu ne ofenseze si dusi au fost.
Cinste lor!

1 Sep 2007, 22:59:
QUOTE(big2003 @ 1 Sep 2007, 20:25)
La nebunia asta de pe sosele contribuie si mediul asta nenorocit in care traim , sa dau un exemplu , am mers prin Europa si nu am aruncat macar o hartiuta , dar cand am intrat in Romania si am dat cu masina in cateva gropi m-am enervat si am aruncat ceva gunoi pe care il aveam in masina pregatit initial sa il arunc in vreo pubela . smile.gif
*

Pentru niste gropi ai facut un gest prostesc. Sper ca nu esti mandru de asta.
Si eu car prin buzunare toate hartiile si cutiile pe care le am in masina, cateodata uit de ele si le gasesc mai tarziu, dar le arunc in pubele. Ma indoiesc ca o hartie aruncata la nervi pe geam face cuiva vreun bine. Noua cu siguranta nu.

This post has been edited by Lord Hades: 1 Sep 2007, 21:59

--------------------
OOOO A3 2010 / Vorsprung Durch Technik - BV03:-)
"Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
+
sinaxis
post 1 Sep 2007, 22:12
Post #37

Membru autentic

Eu pe smecheri ii uit repede. Ma impresioneaza cei care mai au un dram de bunavointa. Sunt mult mai putin decat smecherii si de aceea ii tin minte. Le multumesc tiristilor care semnalizeaza stanga ca-i pot depasi cand nu am vizibilitatea buna, le multumesc celor din orasele mari care vazandu-ma cu numar strain nu m-au injurat ca nu m-am incadrat bine la intersectie si mi-au facut loc, le multumesc celor ce nu au vrut sa-mi demonstreze cu dinadinsul ca masina lor e mai ceva ca Loganul, le multumesc celor ce mai au puterea sa zambeasca in trafic si sa fie amabili... am observat ca intotdeauna cu un zambet reusesti mult mai mult decat cu o injuratura. Sa mai lasam din orgolii si o sa fie mult mai putine accidente.

--------------------
tohan stas 2012 full
"as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
+
xcss
post 1 Sep 2007, 22:22
Post #38

Born to Be Epic

On the plus side... Pana si in ziua de azi ii pastrez o profunda recunostinta unui om practic necunoscut. Era prin 2000, cred, intr-o noapte pe la 12, intre 2 sate departate intre ele, pustiu. Luasem o groapa zdravana incercand sa ocolesc alte 3, si mi-am indoit janta dreapta fata, cu pana aferenta cu tot. Am rupt gluma aia de cheie de roti din dotarea R25 si eram extrem de disperat - eu cu nevasta, singuri, middle of nowhere... Am facut semne tuturor celor care treceau, n-a oprit niciunul, cu exceptia unui camion cu numar de Braila. Omul mi-a dat cheie de 16 sa schimb roata (pana la urma el a schimbat-o ca la mine muschi ioc) - surpriza cand am lasat-o de pe cric, si rezerva era flat. A tras camionul mai aproape si mi-a umflat rezerva de la compresorul pentru frane (banuiesc) si apoi a plecat mai departe fara sa vrea sa auda de vreun ban. Nici macar nu stiu cum il cheama, dar... tot respectul.

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
wolfin
post 2 Sep 2007, 00:00
Post #39

Haha

From: Bucuresti

eu am obs ca oamenii sunt mult mai receptivi daca semnalizez stanga ca vreau sa ii depasesc si sa treaca pe banda 1(noaptea mai ales si bineinteles pe drum cu 2 benzi). usor usor avem apa calda

This post has been edited by wolfin: 2 Sep 2007, 00:01

--------------------
pegas 3120 ... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 - Curand de provincie
Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
+
C@talin
post 2 Sep 2007, 02:16
Post #40

Si eu am fost lasat de 3 ori in bcuresti sa ma bag pe banda care trebuie la semafor,ca deh nustu orasu si mai gresesc.Am ramas chiar surprins ca ma lasat unu cu maxi taxi smile.gif,da a fost comic tipu,eu ii fac semn daca ma lasa,el face din mana,bani ceva laugh.gif .

--------------------
+
litza
post 2 Sep 2007, 06:42
Post #41

Membru autentic

From: Bavaria, DE

QUOTE(big2003 @ 1 Sep 2007, 22:33)
De multe ori zic .."ma cac pe tara asta de cenzurat" , poate intr-o zi chiar o sa o fac la propriu . smile.gif
*

Tara asta n-are nici o vina, decat ca e locuita de oamenii ca tine. Apropo s-a incheiat sezonul de capsuni sau de ce te-ai intors in tara?

--------------------
Dacia Solenza 2003-2018
+
tarzy
post 2 Sep 2007, 08:13
Post #42

aroist

From: Bucuresti

QUOTE(big2003 @ 1 Sep 2007, 19:25)
La nebunia asta de pe sosele contribuie si mediul asta nenorocit in care traim , sa dau un exemplu , am mers prin Europa si nu am aruncat macar o hartiuta , dar cand am intrat in Romania si am dat cu masina in cateva gropi m-am enervat si am aruncat ceva gunoi pe care il aveam in masina pregatit initial sa il arunc in vreo pubela . smile.gif
*

zi-mi si mie cam pe unde locuiesti matale? nu de alta dar am de gand sa ma enervez drept in fata portii tale

QUOTE(big2003 @ 1 Sep 2007, 20:33)
*

sa inteleg ca in sfarsit o sa-ti permiti sa mergi cu avionul? radmasa.gif

QUOTE(testike @ 1 Sep 2007, 21:19)
Mie mi se pare totusi ca lumea se poarta mai bine in ultima vreme smile.gif
Cel putin in CJ, de multe ori am prins cozi destul de mari, si nu se baga nimeni in fata.
Majoritatea celor care se baga in fata e curios ca au numar de Bucuresti, probabil sunt masini de firma.
*

nu neaparat curios, exista mari diferente intre traficul din Bucuresti si cel din provincie, nu stiu cat de "justificat" este dar .... in Bucuresti parca soferi au ceva mai multa "vigoare" ... nu se moscoiesc la plecarea de la semafor. chiar si cei cu masini mai "perimate".

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
Mirciulik
post 2 Sep 2007, 10:39
Post #43

Membru autentic

From: Galati

QUOTE(sinaxis @ 1 Sep 2007, 22:12)
Eu pe smecheri ii uit repede. Ma impresioneaza cei care mai au un dram de bunavointa. Sunt mult mai putin decat smecherii si de aceea ii tin minte. Le multumesc tiristilor care semnalizeaza stanga ca-i pot depasi cand nu am vizibilitatea buna, le multumesc celor din orasele mari care vazandu-ma cu numar strain nu m-au injurat ca nu m-am incadrat bine la intersectie si mi-au facut loc, le multumesc celor ce nu au vrut sa-mi demonstreze cu dinadinsul ca masina lor e mai ceva ca Loganul, le multumesc celor ce mai au puterea sa zambeasca in trafic si sa fie amabili... am observat ca intotdeauna cu un zambet reusesti mult mai mult decat cu o injuratura. Sa mai lasam din orgolii si o sa fie mult mai putine accidente.
*

Din cunostintele mele semnalizezi dreapta daca il poti lasa pe altul sa te depaseasca...nu stanga.

In bucuresti am avut numai surprize placute. Nu cunosc orasul, am o harta a bucurestiului cu care ma orientez. De multe ori m-am incadrat prost la semafor..ca deh..credeam ca trebuie sa fac stanga la urmatoarea intersectie. Semnalizam frumos stanga... ma bagam foarte putin (cat sa nu incomodez dar sa se vada si intentia mea de a schimba directia de mers) si de cele mai multe ori imi faceau semn sa trec. Chiar un domn cu un CLK decapotabil m-a lasat biggrin.gif

--------------------
Dacia 1310 Break 1997
+
sinaxis
post 2 Sep 2007, 12:53
Post #44

Membru autentic

QUOTE(Mirciulik @ 2 Sep 2007, 12:39)
Din cunostintele mele semnalizezi dreapta daca il poti lasa pe altul sa te depaseasca...nu stanga.

*

Da ai dreptate. Am vrut sa spun dreapta. Mea culpa. Multumesc de observatie.
Cele bune!

--------------------
tohan stas 2012 full
"as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
+
Jack Daniel's
post 2 Sep 2007, 14:55
Post #45

MEMBRU DE LA INCEPUT!

QUOTE(litza @ 2 Sep 2007, 08:12)
Tara asta n-are nici o vina, decat ca e locuita de oamenii ca tine. Apropo s-a incheiat sezonul de capsuni sau de ce te-ai intors in tara?
*

Litza , ce-ai patit de ai intrat in sevraj ? sad.gif
QUOTE(tarzy @ 2 Sep 2007, 09:43)
sa inteleg ca in sfarsit o sa-ti permiti sa mergi cu avionul?  radmasa.gif
*

Asa crezi ca se intampla cand mergi cu avionul ? Vezi daca umbli doar cu Aro pe la tara incepi sa confunzi trenurile personal din comunism cu avioanele . smile.gif

--------------------
. . .
+
vi_escu
post 2 Sep 2007, 16:02
Post #46

Membru somnambul

From: republica procurorilor

Ce ziceti de urmatoarea faza: pe DN25 (Tecuci-Galati) din varful unei carute cu fan care mergea pe mijlocul drumului un gospodar imi face semn energic sa-l depasesc. Din sens opus venea o ditamai coloana de masini. Dupa aia a inceput sa rada ca prostul!

--------------------
Logan ABS plus 1,6MPi . 2007
Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
+
dariusz
post 2 Sep 2007, 16:15
Post #47

Membru autentic

From: baia-mare

ca sa fiu sincer , sint muuuuuuuuuuuult mai respectuos in trafic de cind conduc un ww transporter.de multe ori masina e incarcata la maxim , merge mai greu , si am vazut cit de bine imi cade , cind la o intersectie (de ex.)mi se face semn sa trec.. am patit de multe ori sa fiu injurat , pentru ca i-am lasar pe unii sa treaca.
nu acuz pe nimeni , dar cei mai putin civilizati mi se par soferii tineri , cu toate ca astia ar trebui sa fie altfel.dar nu e vina lor , ci a celor care ii invata sa conduca.
mai exista o categorie de soferi , care chiar daca par necivilizati , nu sint asa.pur si simplu nu cunosc legea.nu cunosc cu ce viteza se poate merge , pe ce banda a drumului , unde se parcheaza si unde nu , cind ar fi bine sa dai prioritate( chiar daca tu o ai) , si cind nu , etc.pentru foarte multi dintre noi , legea e prea blinda si amenzile prea mici.
de foarte multe ori se intimpla sa greseasca cineva , ori face o depasire riscanta , ori imi intra in fata , dar daca vad ca se scuza dind doua avarii , nu mai am aproape nimic cu el.macar si-a dat seama ca gresit.

--------------------
dacia supernova 2002 europa - mm 13 ral
membru cooperant
+
Jack Daniel's
post 2 Sep 2007, 16:26
Post #48

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Asta e ideea , macar daca gresesti o depasire sau ceva de genul , da din avarii a scuze . Daca am aproximat gresit o depasire am dat din avarii , cel din spate a dat un blitz scurt si practic am cazut deacord , nu de alta dar fiecare greseste cateodata . smile.gif

--------------------
. . .
+
dariusz
post 2 Sep 2007, 16:33
Post #49

Membru autentic

From: baia-mare

normal ca fiecare greseste , dar e important sa iti ceri scuze , daca ai gresit.nici intr-un caz ceva de genu " -da ce ma puiu , ti-am zgiriat masina? puteai sa te tragi si tu putin , ca nu mureai!". dupa ce i-am dat omor , a zis ca io is ala necivilitatu , si locu meu e in jungla.nu zic ca am procedat corect ( ba chiar imi pare rau) , dar dupa ce ca aproape ma baga in mormint , se pune si pe latrat , si da sa muste mina stapinului.

--------------------
dacia supernova 2002 europa - mm 13 ral
membru cooperant
+
bulan
post 2 Sep 2007, 18:58
Post #50

Membru autentic

QUOTE(Alexu7 @ 1 Sep 2007, 14:08)
Chiar nu putem sa ne respectam unii pe altii.  sleep.gif
*

Ba putem dar nu vrem!De ce?Pentru ca asa e la moda azi la noi in ROMANIA!Toti dar absolut toti suntem o apa si un pamant.Cand mai facem gesturi de bunavointa se pare ca avem rataciri de comportament in ziua de azi.Una vorbim cu:parinti/copii,prieteni/rude acasa/pe forum si alta facem la volan.Simplu ca buna ziua ce mai puneti atatea intrebari retorice?

This post has been edited by bulan: 2 Sep 2007, 19:08

--------------------
a b c
+
Alexu7
post 2 Sep 2007, 19:08
Post #51

zân

From: Europa

la cata carne am primit de la pensionari cu diferite masini si dupa ce am primit "degetul" de la doamne, chiar nu ma mai surprinde nimic.

It`s a jungle out there.

This post has been edited by Alexu7: 2 Sep 2007, 19:09

--------------------
DACIA POPnituita 1310 L 1998 - B6
incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
+
bcg
post 2 Sep 2007, 20:07
Post #52

Membru incepator

QUOTE(vi_escu @ 2 Sep 2007, 16:02)
Ce ziceti de urmatoarea faza: pe DN25 (Tecuci-Galati) din varful unei carute cu fan care mergea pe mijlocul drumului un gospodar imi face semn energic sa-l depasesc. Din sens opus venea o ditamai coloana de masini. Dupa aia a inceput sa rada ca prostul!
*

astia sunt handicapati...numai in curbe/varf de rampa ii gasesti mergand ca melcu' ->
eu nu ma incred niciodata in indicatiile lor...
dar ce ziceti de ei in oras??
acum cateva zile,in GL,chiar prin centru,pe o strada cu sens unic,ingusta,dar foarte circulata,facand la dreapta ma drezesc cu un dobitoc cu o caruta,venind pe contrasens...si tot el cu gura mare,ca de ce trec asa aproape de el,ca-i sperii calul,etc...

handicapatii aia de politisti(scuzati expresia,dar e frumos spus pentru ei) stau cu radarul prin boscheti in loc sa-i scoata pe astia din orase...

--------------------
- - -
+
Thor1983
post 2 Sep 2007, 20:17
Post #53

Membru autentic

From: In front of the computer

In ultimul timp am condus mai mult ca de obicei si am observat unele chestii:
- exista multi soferi civilizati, politicosi, care merg corect, nu fac excese. Exista insa si multi "capsunari", retarzi care si-au luat un cazan n-SH sau au reusit sa isi ia o masina mai puternica si sunt regii soselelor. Exemple de genul astora sunt nenumarate.
- multi soferi nu sunt capabili sa gandeasca mai departe de urmatoarele 2 secunde din viata/fata lor. Se baga aiurea in intersectii, parcheaza pe unde ii taie, forteaza depasiri. Din nou etc.
- femeile, in special in Bucuresti, sunt mult mai crizate/nepoliticoase in trafic decat soferii.

Ma rog, o tara avem. Sper ca oamenii de caracter sa nu procedeze precum big2003, iar celorlalti - mergeti in pace.

PS: Un bumper sticker de pe o Solenza in Buzau: "CALM, GANDESTI MAI LIMPEDE!"

--------------------
Mazda 6 2017
Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
+
bulan
post 2 Sep 2007, 20:19
Post #54

Membru autentic

""""handicapatii aia de politisti(scuzati expresia,dar e frumos spus pentru ei)"""""
+ nenorocitii aia de doctori si hienele alea de avocati,guvernantii aia corupti,soferii necivilizati,instalatorii nepriceputi,profersorii incompetenti,vamesii spagari,muncitori care astepta sa treca orele de program,vanzatorii care ne fura la gramaj si etc la puterea etc suntem chiar noi si cu lamentari pe buze vom muri!

--------------------
a b c
+
Jack Daniel's
post 2 Sep 2007, 20:28
Post #55

MEMBRU DE LA INCEPUT!

QUOTE(Thor1983 @ 2 Sep 2007, 21:47)
Sper ca oamenii de caracter sa nu procedeze precum big2003, iar celorlalti - mergeti in pace.

*

Mai omule , eu ce rau am facut ? Daca te referi la aia cu gunoiul , asta e , a fost un gest de frustrare fata de tara asta de rahat ...uneori .

--------------------
. . .
+
sinaxis
post 2 Sep 2007, 20:48
Post #56

Membru autentic

Azi a fost dupa cineva in gara din Petrosani. In spatele garii era parcat un Mercedes cu numere de germania. Eu cobor din masina cu fata cea mare si cu cea mijlocie de manuta si cum venisem de la biserica eram cu reverenda pe mine. In mertan erau doi smecheri fitosi care atunci cand m-au vazut (cu barba, cu parul mai mare, in negru) au deschis portierele si strigau in gura mare ca-si baga... in barba mea si alte cele. Fetele se uitau speriate cand la respectivii cand la mine. Le-as fi pus mainile pe urechi dar... Deja s-au invatat si ele sa fie umilite ca-s fete de popa...
Habar nu am cine sunt, nu-i cunosteam, nu i-am deranjat cu ceva vreodata decat, probabil, vizual.
Ce sa zic... chitaie dracii in unii... sad.gif
Apropos, voi cand vedeti un preot cum reactionati? Stiu ca unii scuipa, altii se prind de bile etc. Romanii nu sunt prea credinciosi, sunt mai mult superstitiosi. Odata o baba tiganca m-a scuipat in fata ca am indraznit sa-i ies in cale si ca o sa-i mearga prost...
Inainte mi-as fi facut dreptate singur. Acum ii las in plata Domnului!

--------------------
tohan stas 2012 full
+
C@talin
post 2 Sep 2007, 20:52
Post #57

Tu vorbesti serios ohmy.gif,Eu n-am vazut vreodata asa ceva in oras la mine :| .
Sincer eu nu reactionez deloc,doar ii salut pe cei care ii stiu de la biserica smile.gif .Mai trec is eu pe acolo,cateodata duminica tongue.gif

--------------------
+
adip
post 2 Sep 2007, 21:00
Post #58

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(Thor1983 @ 2 Sep 2007, 21:17)
- femeile, in special in Bucuresti, sunt mult mai crizate/nepoliticoase in trafic decat soferii.
Fiindca sunt si mult mai injurate, dar si fiindca au parte de multi imbecili in trafic care le sicaneaza in diverse moduri.
Chiar asa, vorba lui Bulan, prea ne lamentam intr-una despre cat de tare ne enerveaza ceilalti dar uitam sa ne uitam cat de tampiti suntem noi insine in anumite momente.

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
Alexu7
post 2 Sep 2007, 21:06
Post #59

zân

From: Europa

QUOTE(sinaxis @ 2 Sep 2007, 21:48)
Azi a fost dupa cineva in gara din Petrosani. In spatele garii era parcat un Mercedes cu numere de germania. Eu cobor din masina cu fata cea mare si cu cea mijlocie de manuta si cum venisem de la biserica eram cu reverenda pe mine. In mertan erau doi smecheri fitosi care atunci cand m-au vazut (cu barba, cu parul mai mare, in negru) au deschis portierele si strigau in gura mare ca-si baga... in barba mea si alte cele. Fetele se uitau speriate cand la respectivii cand la mine. Le-as fi pus mainile pe urechi dar... Deja s-au invatat si ele sa fie umilite ca-s fete de popa...
Habar nu am cine sunt, nu-i cunosteam, nu i-am deranjat cu ceva vreodata decat, probabil, vizual.
Ce sa zic... chitaie dracii in unii... sad.gif
Apropos, voi cand vedeti un preot cum reactionati? Stiu ca unii scuipa, altii se prind de bile etc. Romanii nu sunt prea credinciosi, sunt mai mult superstitiosi. Odata o baba tiganca m-a scuipat in fata ca am indraznit sa-i ies in cale si ca o sa-i mearga prost...
Inainte mi-as fi facut dreptate singur. Acum ii las in plata Domnului!
*

Doamne fereste! ph34r.gif

--------------------
DACIA POPnituita 1310 L 1998 - B6
incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
+
bulan
post 2 Sep 2007, 21:18
Post #60

Membru autentic

QUOTE(sinaxis @ 2 Sep 2007, 20:48)
Apropos, voi cand vedeti un preot cum reactionati? Stiu ca unii scuipa, altii se prind de bile etc.
*

Eu parinte sinaxis de fiecare data cand ma intalnesc cu un preot il intreb pe cel mai cuviincios ton de ce umbla in haine de lucru pe strada?Nu cred ca este cazul ca noi toti dupa ce terminam munca sa plecam acasa imbracati in hainele cu care muncim!Apelativul folosit de mine cand vorbesc cu preotii a fost intotdeauna:Sarut mana parinte!Ca nu cred eu in DUMNEZEU asta nu ma impiedica sa fiu civilizat si sa spun ce am de spus!

--------------------
a b c
+
23 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th June 2025 - 01:01
Forum Renault