DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

23 Pages « < 2 3 4 5 6 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Civilizatia pe sosele, Chiar nu putem sa ne respectam unii pe altii?

Sony
post 7 Sep 2007, 11:26
Post #91

Membru autentic

Group: Members
From: Ban Land

Vezi ca poti iesi pe iarba si e diferenta de nivel! tongue.gif Nu de nivel intelectual. wink.gif

This post has been edited by Sony: 7 Sep 2007, 11:27

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
nh1980ro
post 7 Sep 2007, 11:27
Post #92

Membru

From: Togo-Togo.

Sa zicem ca m-am contrazis, desi nu cred.
Ca una e sa mergi cu 120 si sa fii depasit cu 150 si alta e sa mergi cu 140 si sa fii depasit cu 150. Dar in fine...

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
+
kaspersky
post 7 Sep 2007, 11:31
Post #93

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

QUOTE(nh1980ro @ 7 Sep 2007, 12:22)
Oricum nu am dat flashuri nimanui, ci am stat in spatele lor si am asteptat sa-si dea singuri seama.
*

Ai asteptat sa vina ala cu mercedesu' sa le dea flashuri ca daca te vedeau aia ca dai flashuri cu solenza nu se trageau si vorba aia nici sa-i depasesti nu prea puteai ca pina accelerai tu de la 120 pina pe la 140 cu solenza aia te pupau pe portofel radmasa.gif

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
C@talin
post 7 Sep 2007, 11:38
Post #94

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

QUOTE(kaspersky @ 7 Sep 2007, 12:31)
Ai asteptat sa vina ala cu mercedesu' sa le dea flashuri ca daca te vedeau aia ca dai flashuri cu solenza nu se trageau si vorba aia nici sa-i depasesti nu prea puteai ca pina accelerai tu de la 120 pina pe la 140 cu solenza aia te pupau pe portofel  radmasa.gif
*

Da nsutu ce ca deranjeaza sa stai in spatele unor mertane smile.gif ? E chiar cool pe el il ia radaru,tu scapi biggrin.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
Cornel001
post 9 Sep 2007, 13:25
Post #95

membru belit

From: Bucuresti

Va atacati cu 'banda aia de urgenta' (ca nu e clar daca doar pt asta este) de parca v-ar musca.
Grecii nu aveau nici o problema sa se dea mai spre dreapta spre ea , ca sa-l lase p-ala din spate sa treaca mai usor.
Probabil insa ca la ei si politaii sunt mai dezghetati.

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
+
Liviu
post 9 Sep 2007, 13:48
Post #96

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Sony si nh1980ro .. aveti fiecare cate 3 zile de "read-only" pe forum pentru ca v-ati permis sa va balacariti pe topicul asta si sa il transformati intr-un "despre orice". Am sters 76 de mesaje dintre care 60 erau ale voastre.

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
dariusz
post 9 Sep 2007, 15:12
Post #97

Membru autentic

From: baia-mare

QUOTE(Liviu @ 9 Sep 2007, 14:48)
Sony si nh1980ro .. aveti fiecare cate 3 zile de "read-only" pe forum pentru ca v-ati permis sa va balacariti pe topicul asta si sa il transformati intr-un "despre orice". Am sters 76 de mesaje dintre care 60 erau ale voastre.
*

da pe al meu de ce l-ai sters , nea liviule?

--------------------
dacia supernova 2002 europa - mm 13 ral
membru cooperant
+
TheFastOne
post 9 Sep 2007, 20:10
Post #98

Membru cu TDI

From: Brasov

Ma enerveaza aia care au ramas cu impresia ca pe-acolo trece linia de tramvai si se opresc pe mijlocul drumului si-asteapta sa treaca puhoiul sa intre pe branduselor. Mor cand ii vad.
Nu stiu ce ne facem da imi simt masina amenintata de soferii de duminica biggrin.gif

--------------------
VolksWagen Golf Mk4 Variant Highline 2004 1.9 TDI 131 CP - BV 11 WUW
STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
+
Shush
post 9 Sep 2007, 20:15
Post #99

٩(×̯×)۶

Pai aia e cam singura sansa sa intri pe Branduselor smile.gif

--------------------
Seat Leon 2008 Reference 1.6 - Bv-29-Trei Litere
Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4
If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ?
+
deconectat
post 9 Sep 2007, 20:18
Post #100

Membru cu avatar de sezon

Eu cred ca va fi mai grav cu pietonii decat cu accidentele usoare din cauza sensurilor giratorii. La gara, pe calea bucuresti si pe muresenilor sunt destul de multi pietoni care traverseaza si cum nu s-a gandit nimeni la asta cand a amplasat trecerile de pietoni...
De ceva vreme sunt "nemotorizat" si am cam vazut cum e cu prioritatea la trecerile de pietoni, in special la cea de pe calea bucuresti de la McDonalds. sad.gif

--------------------
logan 1.6 8v ambition .
Ex. DSN Rapsodie
+
TheFastOne
post 9 Sep 2007, 20:20
Post #101

Membru cu TDI

Apropo de pietoni. Te apropii de sens si atent fiind sa te incadrezi pe banda care trebuie ai mari sanse sa dai peste unu. Unii dintre ei sunt adevarati kamikaze. Daca le-a pus primaria trecere acolo inseamna ca el trece fara sa se mai asigure. Asa mi-a zis un mos azi pe care era sa-l bat ca mi-a sarit pur si simplu in fata de era sa ma pocneasca ala din spatele meu.

--------------------
STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
+
han_1.6 mpi
post 9 Sep 2007, 22:17
Post #102

Membru autentic

From: bucuresti

mergeam ieri la o bere cu un amic, si era cat pe aci sa il bat ( eram amandoi pietoni ) ca baiatu' se baga brusc in fata unei masini care venea cu aprox 50 la ora ca deh ... e trecere de pietoni. omul depre care vorbesc nu a condus in viata lui nici macar bicicleta.

pur si simplu nu pricepe de ce trebuie sa se asigure din moment ce el se baga pe trecere de pietoni.

--------------------
dacia,ford, logan,mondeo - B-00-000
protejati biciclistii in trafic!
+
deconectat
post 9 Sep 2007, 22:50
Post #103

Membru cu avatar de sezon

Mai e si versiunea cealalta. Eu cu prietena pe trecere. Ne oprim pe mijlocul drumului (e un fel de refugiu) sa ne asiguram ca putem sa trecem mai departe. Omul de pe banda 3 opreste, iar cel din spatele lui trece pe banda 2 si accelereaza. Noroc ca l-am vazut...

--------------------
logan 1.6 8v ambition .
Ex. DSN Rapsodie
+
Andy_ACS
post 9 Sep 2007, 23:04
Post #104

Yes, I'm not!

From: Craiova

Eu zic ca daca amicul nu intelege ca un sofer poate fi si unpic neatent (cautand dupa o caseta, dupa un telefon) sau ca nu poate reactiona/opri in timp util, ar fi bine sa il lasi sa invete pe pielea lui smile.gif

Bafta!

--------------------
- - -
"Be the change you want to see in the world"
+
holograma
post 10 Sep 2007, 10:28
Post #105

Membru autentic

problema e ca daca-ti sare unu pe capota, tot soferul e vinovat ca desteptul de pieton nu are chef sa se asigure... 251.gif

--------------------
Dacia Logan 2005 Laureate
+
tatabobu
post 10 Sep 2007, 11:06
Post #106

membru

Bai astia, civilizatilor! Da voi de ce nu incetiniti la trecerile de pietoni? Sa se asigure pietonul???? Tunu-ti dai seama ca el are prioritate si ca tu esti obligat sa-i acorzi prioritate cand se angajeaza in traversare? Uite cine tinea lectii de condus civilizat!

--------------------
DACIA 1300 1995
Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
+
radian
post 10 Sep 2007, 18:47
Post #107

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

QUOTE(Andy_ACS @ 9 Sep 2007, 23:04)
Eu zic ca daca amicul nu intelege ca un sofer poate fi si unpic neatent (cautand dupa o caseta, dupa un telefon) sau ca nu poate reactiona/opri in timp util, ar fi bine sa il lasi sa invete pe pielea lui smile.gif

Bafta!
*

Oare cati soferi "un pic neatenti" au intrat pe contrasens si au omorat oameni nevinovati? Cauti o caseta sau telefonul? Nu ai decat sa tragi pe dreapta si sa faci inventarul intregii masini, dar n-o face in timp ce conduci masina...

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
FireChief
post 10 Sep 2007, 20:19
Post #108

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

sunt suparat pe mine..azi am condus extrem de nervos sad.gif

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
+
Lord Hades
post 11 Sep 2007, 09:50
Post #109

Memento Mori

QUOTE(FireChief @ 10 Sep 2007, 21:19)
sunt suparat pe mine..azi am condus extrem de nervos  sad.gif
*

Omule relaxeazate si revino-ti. Faptul ca recunosti asta e un mare pas inainte smile.gif Mult noroc in continuare!

11 Sep 2007, 11:09:
QUOTE(tatabobu @ 10 Sep 2007, 12:06)
Bai astia, civilizatilor! Da voi de ce nu incetiniti la trecerile de pietoni? Sa se asigure pietonul???? Tunu-ti dai seama ca el are prioritate...
*

Legea spune clar in apropierea trecerilor de pietoni este obligatoriu sa fie redusa viteza. Daca nu o fac soferi din bun simt, o face primaria cu bumpere(cred ca e mai elegant asa decat cocoase de magar) smile.gif

Pe vremea cand eram pedestras, eram cam inconstient, adica: eu am prioritate, eu traversez nu ma intereseaza de masini. Rezultatul?

1. Trec pe o pietonala, opreste o masina, alt individ venind din spatele lui il depaseste (STRIC INTERZISA MANEVRA) si cat pe aci sa ma imprastie pe tot asfaltul. Macar mi-a facut semne ca ii pare rau ca s-a bagat. mda sad.gif

2. Traversez lejer o pietonala, cand un autobuz imi falfaie parul de pe ceafa. Eu eram aproape urcat pe trotuar. Daca eram 2 pasi mai in spate ma facea poster sad.gif

3. Traversez o pietonala (in fata la Dramatic pt cunoscatori), si pe la mijlocul ei imi amintesc ca am uitat ceva si fac un U-TURN si o tai de unde am venit. Cati de "dobitocule, prostule ... pe secunda" am primit de la soferi nu mi-am luat in viata mea.

Concluzia: o fi ea pietonala dar nu vreau sa imi rupa careva picioarele. Asa ca am lasat-o mai moale.

Concluzie 2: desi nu imi plac bumperele recunosc ca fac bine la sanatate, si sa fie lasate, sa isi traiasca amarul in liniste si aia care le-au pus smile.gif

This post has been edited by Lord Hades: 11 Sep 2007, 10:09

--------------------
OOOO A3 2010 / Vorsprung Durch Technik - BV03:-)
"Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
+
tribunul
post 11 Sep 2007, 10:20
Post #110

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Lord-ule, sunt momente in viata in care nu prea te poti relaxa.

Multa sanatate fire chief.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
hash
post 11 Sep 2007, 10:50
Post #111

calculatorist

Mda, si eu am taiat azi calea unei pietoane .. promit sa nu mai fac sad.gif De obicei opresc, azi veneam de la drum lung si s-a lipit acul de 60 sad.gif

--------------------
- - -
+
kaspersky
post 11 Sep 2007, 13:17
Post #112

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

QUOTE(Lord Hades @ 11 Sep 2007, 10:50)
3. Traversez o pietonala (in fata la Dramatic pt cunoscatori), si pe la mijlocul ei imi amintesc ca am uitat ceva si fac un U-TURN si o tai de unde am venit. Cati de "dobitocule, prostule ... pe secunda" am primit de la soferi nu mi-am luat in viata mea.

Concluzia: o fi ea pietonala dar nu vreau sa imi rupa careva picioarele. Asa ca am lasat-o mai moale.
*

Daca "pietonala" reprezinta de fapt o trecere pietoni si un "U-TURN" de asta o fi o intoarcere romaneasca ce ar fi trebuit sa faca soferii aia? Sa te laude? Cred ca nu ar strica sa mai citesti, sa zicem, regulamentu' de aplicare al codului rutier icon_mrgreen.gif

Art. 167

(1)Se interzice pietonilor si persoanelor asimilate acestora:

c)sa prelungeasca timpul de traversare a drumului public, sa se opreasca ori
sa se intoarca pe trecerile pentru pietoni care nu sunt prevazute cu
semafoare;

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
Lord Hades
post 15 Sep 2007, 18:23
Post #113

Memento Mori

Stimate forumist cu nume de antivirus ai PERFECTA dreptate tongue.gif

--------------------
+
Thor1983
post 15 Sep 2007, 22:27
Post #114

Membru autentic

From: In front of the computer

Cati oare dintre pietonii "profesionisti" au auzit macar de Codul Rutier, daramite sa-l mai si citeasca?

This post has been edited by Thor1983: 15 Sep 2007, 22:28

--------------------
Mazda 6 2017
Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
+
TheFastOne
post 16 Sep 2007, 08:47
Post #115

Membru cu TDI

Mai nou ma calca pe nervi soferii de autobuz. Eu inteleg ca trebuie sa le acord prioritate la plecarea din statie, dar daca in momentul in care sunt in drept cu el pune semnalizarea si trage de volan eu ce sa fac ? Sa ma teleportez pe cealalta banda ? Aproape in fiecare zi patesc asa ceva si sunt sigur ca nu sunt singurul. Daca-l vad de la distanta ca semnalizeaza plecarea din statie, incetinesc sau dupa caz opresc sa-l las sa intre pe banda dar unii sunt chiar nesimtiti si profita de prioritatea de gabarit. Ar trebui sanctionati drastic. Era sa-mi rada toata partea dreapta ieri un dobitoc din asta doar pentru ca asa a avut el chef sa iasa in momentul ala. Daca nu era libera banda cealalta era bye bye masinuta mea biggrin.gif
Si nu de alta da' se vede in poza cat este de frumoasa biggrin.gif

This post has been edited by TheFastOne: 16 Sep 2007, 08:48

--------------------
+
Lord Hades
post 16 Sep 2007, 09:49
Post #116

Memento Mori

QUOTE(Thor1983 @ 15 Sep 2007, 23:27)
Cati oare dintre pietonii "profesionisti" au auzit macar de Codul Rutier, daramite sa-l mai si citeasca?
*

Foarte putini cu siguranta. Poate doar cei care au facut scoala de soferi dar au ramas pedestrasi icon_mrgreen.gif

16 Sep 2007, 10:51:
QUOTE(TheFastOne @ 16 Sep 2007, 09:47)
Mai nou ma calca pe nervi soferii de autobuz. Eu inteleg ca trebuie sa le acord prioritate la plecarea din statie, dar daca in momentul in care sunt in drept cu el pune semnalizarea si trage de volan eu ce sa fac ? Sa ma teleportez pe cealalta banda ? Aproape in fiecare zi patesc asa ceva si sunt sigur ca nu sunt singurul. Daca-l vad de la distanta ca semnalizeaza plecarea din statie, incetinesc sau dupa caz opresc sa-l las sa intre pe banda dar unii sunt chiar nesimtiti si profita de prioritatea de gabarit. Ar trebui sanctionati drastic.
*

Mi se pare ciudat ce spui tu. Din cate am observat eu nu prea se baga asa aiurea la plecarea din statie. Si am observat asta in calitate de ocupant al autobuzelor respective. In intersectii intra pe rosu intr-o veselie, aici sunt perfect de acord.

This post has been edited by Lord Hades: 16 Sep 2007, 09:51

--------------------
+
C@talin
post 16 Sep 2007, 13:18
Post #117

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

Va rog si ru,unde gasesc in codul rutier,legea unde explica clar cum se face stanga.Sa-i demosnterz cuiva,ca el e batut in cap biggrin.gif .Multumesc smile.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
TheFastOne
post 16 Sep 2007, 13:47
Post #118

Membru cu TDI

Search cu gugal colegu smile.gif

--------------------
+
Lord Hades
post 16 Sep 2007, 18:48
Post #119

Memento Mori

QUOTE(C@talin @ 16 Sep 2007, 14:18)
Va rog si ru,unde gasesc in codul rutier,legea unde explica clar cum se face stanga.Sa-i demosnterz cuiva,ca el e batut in cap biggrin.gif .Multumesc  smile.gif
*

Mosule nu sti uexact unde scrie, dar eu aveam o cartulie cu niste poze tare sic care aratau traiectoria corecta in viraje, curbe, etc. Daca te ajuta o caut si ii fac poze, numai sa o mai gasesc.

Revenind la forum: saptamana asta un coleg de munca si-a facut zob partea fata a masinii (dauna totala) din cauza unui berbec care a schimbat banda fara sa se asigure, fara sa semnalizeze, ca sa poate fenta coada de la semafor. A schimbat banda, colegul meu a intrat in el si a fost deviat intr-un pom de pe trotuar. Au fost lovite alte 2 masini. Toata lumea e ok, din fericire. Totusi nesimtirea unora ne poate costa mult prea mult cateodata. De ce e atat de greu sa semnalizezi macar cand schimbi banda? Azi o gramada de masini mi-au intrat in fata FARA SEMNALIZARE! Daca imi semnalizeaza ii las sa intre ca si ei sunt oameni. Eu ii las pe ei, altii ma lasa pe mine. Dar unii considera ca soseaua e a lor probabil si de asta fac ce fac.

--------------------
+
TheFastOne
post 16 Sep 2007, 19:24
Post #120

Membru cu TDI

Cumva pe Iuliu Maniu langa proiect brasov ? Un reno gri simbol sau cum ii zice ?

--------------------
+
23 Pages « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th June 2025 - 09:29
Forum Renault