Civilizatia pe sosele, Chiar nu putem sa ne respectam unii pe altii?
![]() ![]() ![]() |
Civilizatia pe sosele, Chiar nu putem sa ne respectam unii pe altii?
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Sa zicem ca m-am contrazis, desi nu cred.
Ca una e sa mergi cu 120 si sa fii depasit cu 150 si alta e sa mergi cu 140 si sa fii depasit cu 150. Dar in fine... |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 7 Sep 2007, 12:22) Oricum nu am dat flashuri nimanui, ci am stat in spatele lor si am asteptat sa-si dea singuri seama. Ai asteptat sa vina ala cu mercedesu' sa le dea flashuri ca daca te vedeau aia ca dai flashuri cu solenza nu se trageau si vorba aia nici sa-i depasesti nu prea puteai ca pina accelerai tu de la 120 pina pe la 140 cu solenza aia te pupau pe portofel ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 7 Sep 2007, 12:31) Ai asteptat sa vina ala cu mercedesu' sa le dea flashuri ca daca te vedeau aia ca dai flashuri cu solenza nu se trageau si vorba aia nici sa-i depasesti nu prea puteai ca pina accelerai tu de la 120 pina pe la 140 cu solenza aia te pupau pe portofel ![]() Da nsutu ce ca deranjeaza sa stai in spatele unor mertane ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Va atacati cu 'banda aia de urgenta' (ca nu e clar daca doar pt asta este) de parca v-ar musca.
Grecii nu aveau nici o problema sa se dea mai spre dreapta spre ea , ca sa-l lase p-ala din spate sa treaca mai usor. Probabil insa ca la ei si politaii sunt mai dezghetati. |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Sony si nh1980ro .. aveti fiecare cate 3 zile de "read-only" pe forum pentru ca v-ati permis sa va balacariti pe topicul asta si sa il transformati intr-un "despre orice". Am sters 76 de mesaje dintre care 60 erau ale voastre.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(Liviu @ 9 Sep 2007, 14:48) Sony si nh1980ro .. aveti fiecare cate 3 zile de "read-only" pe forum pentru ca v-ati permis sa va balacariti pe topicul asta si sa il transformati intr-un "despre orice". Am sters 76 de mesaje dintre care 60 erau ale voastre. da pe al meu de ce l-ai sters , nea liviule? |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Ma enerveaza aia care au ramas cu impresia ca pe-acolo trece linia de tramvai si se opresc pe mijlocul drumului si-asteapta sa treaca puhoiul sa intre pe branduselor. Mor cand ii vad.
Nu stiu ce ne facem da imi simt masina amenintata de soferii de duminica ![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Pai aia e cam singura sansa sa intri pe Branduselor
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Eu cred ca va fi mai grav cu pietonii decat cu accidentele usoare din cauza sensurilor giratorii. La gara, pe calea bucuresti si pe muresenilor sunt destul de multi pietoni care traverseaza si cum nu s-a gandit nimeni la asta cand a amplasat trecerile de pietoni...
De ceva vreme sunt "nemotorizat" si am cam vazut cum e cu prioritatea la trecerile de pietoni, in special la cea de pe calea bucuresti de la McDonalds. ![]() |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Apropo de pietoni. Te apropii de sens si atent fiind sa te incadrezi pe banda care trebuie ai mari sanse sa dai peste unu. Unii dintre ei sunt adevarati kamikaze. Daca le-a pus primaria trecere acolo inseamna ca el trece fara sa se mai asigure. Asa mi-a zis un mos azi pe care era sa-l bat ca mi-a sarit pur si simplu in fata de era sa ma pocneasca ala din spatele meu.
|
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
mergeam ieri la o bere cu un amic, si era cat pe aci sa il bat ( eram amandoi pietoni ) ca baiatu' se baga brusc in fata unei masini care venea cu aprox 50 la ora ca deh ... e trecere de pietoni. omul depre care vorbesc nu a condus in viata lui nici macar bicicleta.
pur si simplu nu pricepe de ce trebuie sa se asigure din moment ce el se baga pe trecere de pietoni. |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Mai e si versiunea cealalta. Eu cu prietena pe trecere. Ne oprim pe mijlocul drumului (e un fel de refugiu) sa ne asiguram ca putem sa trecem mai departe. Omul de pe banda 3 opreste, iar cel din spatele lui trece pe banda 2 si accelereaza. Noroc ca l-am vazut...
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Eu zic ca daca amicul nu intelege ca un sofer poate fi si unpic neatent (cautand dupa o caseta, dupa un telefon) sau ca nu poate reactiona/opri in timp util, ar fi bine sa il lasi sa invete pe pielea lui
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
holograma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 20 December 06 ![]() |
problema e ca daca-ti sare unu pe capota, tot soferul e vinovat ca desteptul de pieton nu are chef sa se asigure...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Bai astia, civilizatilor! Da voi de ce nu incetiniti la trecerile de pietoni? Sa se asigure pietonul???? Tunu-ti dai seama ca el are prioritate si ca tu esti obligat sa-i acorzi prioritate cand se angajeaza in traversare? Uite cine tinea lectii de condus civilizat!
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 9 Sep 2007, 23:04) Eu zic ca daca amicul nu intelege ca un sofer poate fi si unpic neatent (cautand dupa o caseta, dupa un telefon) sau ca nu poate reactiona/opri in timp util, ar fi bine sa il lasi sa invete pe pielea lui ![]() Bafta! Oare cati soferi "un pic neatenti" au intrat pe contrasens si au omorat oameni nevinovati? Cauti o caseta sau telefonul? Nu ai decat sa tragi pe dreapta si sa faci inventarul intregii masini, dar n-o face in timp ce conduci masina... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
sunt suparat pe mine..azi am condus extrem de nervos
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(FireChief @ 10 Sep 2007, 21:19) Omule relaxeazate si revino-ti. Faptul ca recunosti asta e un mare pas inainte ![]() 11 Sep 2007, 11:09: QUOTE(tatabobu @ 10 Sep 2007, 12:06) Bai astia, civilizatilor! Da voi de ce nu incetiniti la trecerile de pietoni? Sa se asigure pietonul???? Tunu-ti dai seama ca el are prioritate... Legea spune clar in apropierea trecerilor de pietoni este obligatoriu sa fie redusa viteza. Daca nu o fac soferi din bun simt, o face primaria cu bumpere(cred ca e mai elegant asa decat cocoase de magar) ![]() Pe vremea cand eram pedestras, eram cam inconstient, adica: eu am prioritate, eu traversez nu ma intereseaza de masini. Rezultatul? 1. Trec pe o pietonala, opreste o masina, alt individ venind din spatele lui il depaseste (STRIC INTERZISA MANEVRA) si cat pe aci sa ma imprastie pe tot asfaltul. Macar mi-a facut semne ca ii pare rau ca s-a bagat. mda ![]() 2. Traversez lejer o pietonala, cand un autobuz imi falfaie parul de pe ceafa. Eu eram aproape urcat pe trotuar. Daca eram 2 pasi mai in spate ma facea poster ![]() 3. Traversez o pietonala (in fata la Dramatic pt cunoscatori), si pe la mijlocul ei imi amintesc ca am uitat ceva si fac un U-TURN si o tai de unde am venit. Cati de "dobitocule, prostule ... pe secunda" am primit de la soferi nu mi-am luat in viata mea. Concluzia: o fi ea pietonala dar nu vreau sa imi rupa careva picioarele. Asa ca am lasat-o mai moale. Concluzie 2: desi nu imi plac bumperele recunosc ca fac bine la sanatate, si sa fie lasate, sa isi traiasca amarul in liniste si aia care le-au pus ![]() This post has been edited by Lord Hades: 11 Sep 2007, 10:09 |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Lord-ule, sunt momente in viata in care nu prea te poti relaxa.
Multa sanatate fire chief. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Mda, si eu am taiat azi calea unei pietoane .. promit sa nu mai fac
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Lord Hades @ 11 Sep 2007, 10:50) 3. Traversez o pietonala (in fata la Dramatic pt cunoscatori), si pe la mijlocul ei imi amintesc ca am uitat ceva si fac un U-TURN si o tai de unde am venit. Cati de "dobitocule, prostule ... pe secunda" am primit de la soferi nu mi-am luat in viata mea. Concluzia: o fi ea pietonala dar nu vreau sa imi rupa careva picioarele. Asa ca am lasat-o mai moale. Daca "pietonala" reprezinta de fapt o trecere pietoni si un "U-TURN" de asta o fi o intoarcere romaneasca ce ar fi trebuit sa faca soferii aia? Sa te laude? Cred ca nu ar strica sa mai citesti, sa zicem, regulamentu' de aplicare al codului rutier ![]() QUOTE Art. 167 (1)Se interzice pietonilor si persoanelor asimilate acestora: c)sa prelungeasca timpul de traversare a drumului public, sa se opreasca ori sa se intoarca pe trecerile pentru pietoni care nu sunt prevazute cu semafoare; |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Stimate forumist cu nume de antivirus ai PERFECTA dreptate
![]() |
--------------------
OOOO
A3
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Cati oare dintre pietonii "profesionisti" au auzit macar de Codul Rutier, daramite sa-l mai si citeasca?
This post has been edited by Thor1983: 15 Sep 2007, 22:28 |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Mai nou ma calca pe nervi soferii de autobuz. Eu inteleg ca trebuie sa le acord prioritate la plecarea din statie, dar daca in momentul in care sunt in drept cu el pune semnalizarea si trage de volan eu ce sa fac ? Sa ma teleportez pe cealalta banda ? Aproape in fiecare zi patesc asa ceva si sunt sigur ca nu sunt singurul. Daca-l vad de la distanta ca semnalizeaza plecarea din statie, incetinesc sau dupa caz opresc sa-l las sa intre pe banda dar unii sunt chiar nesimtiti si profita de prioritatea de gabarit. Ar trebui sanctionati drastic. Era sa-mi rada toata partea dreapta ieri un dobitoc din asta doar pentru ca asa a avut el chef sa iasa in momentul ala. Daca nu era libera banda cealalta era bye bye masinuta mea
![]() Si nu de alta da' se vede in poza cat este de frumoasa ![]() This post has been edited by TheFastOne: 16 Sep 2007, 08:48 |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
Lord Hades |
![]()
|
QUOTE(Thor1983 @ 15 Sep 2007, 23:27) Cati oare dintre pietonii "profesionisti" au auzit macar de Codul Rutier, daramite sa-l mai si citeasca? Foarte putini cu siguranta. Poate doar cei care au facut scoala de soferi dar au ramas pedestrasi ![]() 16 Sep 2007, 10:51: QUOTE(TheFastOne @ 16 Sep 2007, 09:47) Mai nou ma calca pe nervi soferii de autobuz. Eu inteleg ca trebuie sa le acord prioritate la plecarea din statie, dar daca in momentul in care sunt in drept cu el pune semnalizarea si trage de volan eu ce sa fac ? Sa ma teleportez pe cealalta banda ? Aproape in fiecare zi patesc asa ceva si sunt sigur ca nu sunt singurul. Daca-l vad de la distanta ca semnalizeaza plecarea din statie, incetinesc sau dupa caz opresc sa-l las sa intre pe banda dar unii sunt chiar nesimtiti si profita de prioritatea de gabarit. Ar trebui sanctionati drastic. Mi se pare ciudat ce spui tu. Din cate am observat eu nu prea se baga asa aiurea la plecarea din statie. Si am observat asta in calitate de ocupant al autobuzelor respective. In intersectii intra pe rosu intr-o veselie, aici sunt perfect de acord. This post has been edited by Lord Hades: 16 Sep 2007, 09:51 |
--------------------
OOOO
A3
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Va rog si ru,unde gasesc in codul rutier,legea unde explica clar cum se face stanga.Sa-i demosnterz cuiva,ca el e batut in cap
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
TheFastOne |
![]()
|
Search cu gugal colegu
![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
Lord Hades |
![]()
|
QUOTE(C@talin @ 16 Sep 2007, 14:18) Va rog si ru,unde gasesc in codul rutier,legea unde explica clar cum se face stanga.Sa-i demosnterz cuiva,ca el e batut in cap ![]() ![]() Mosule nu sti uexact unde scrie, dar eu aveam o cartulie cu niste poze tare sic care aratau traiectoria corecta in viraje, curbe, etc. Daca te ajuta o caut si ii fac poze, numai sa o mai gasesc. Revenind la forum: saptamana asta un coleg de munca si-a facut zob partea fata a masinii (dauna totala) din cauza unui berbec care a schimbat banda fara sa se asigure, fara sa semnalizeze, ca sa poate fenta coada de la semafor. A schimbat banda, colegul meu a intrat in el si a fost deviat intr-un pom de pe trotuar. Au fost lovite alte 2 masini. Toata lumea e ok, din fericire. Totusi nesimtirea unora ne poate costa mult prea mult cateodata. De ce e atat de greu sa semnalizezi macar cand schimbi banda? Azi o gramada de masini mi-au intrat in fata FARA SEMNALIZARE! Daca imi semnalizeaza ii las sa intre ca si ei sunt oameni. Eu ii las pe ei, altii ma lasa pe mine. Dar unii considera ca soseaua e a lor probabil si de asta fac ce fac. |
--------------------
OOOO
A3
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Cumva pe Iuliu Maniu langa proiect brasov ? Un reno gri simbol sau cum ii zice ?
|
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 09:29 |