Marsul suporterilor
![]() ![]() ![]() |
Marsul suporterilor
Sudsemnatu |
![]()
|
||
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|||
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
initial am vrut sa scriu cite ceva...dar brusc mi-am dat seama ca nu merita...
unii din "frati" sufera de ... dar nu are rost...as cobori prea mult in acea mocirla in care se zbat in alcool ,violenta si droguri si in care ca sa arati ca esti cineva trebuie sa fii un razvratit si sa te bati cu jandarmii in razboaie inchipuite... e plina lumea de prosti... |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Prosti da multi !~
This post has been edited by Sudsemnatu: 17 Sep 2007, 20:13 |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
despre mine
la profil e trecut numarul masinii,anul nasterii ,ca sunt din bucuresti,se stie ca lucrez la pompieri la tine tipule e zero barat...probabil ai foarte multe de ascuns vezi asta e diferenta intre un om care nu ii e frica de ce este..si un nimeni apropo...m-am hotarit sa nu mai vorbesc cu prostii.... imi stric stilul |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
Prosti da multi !
This post has been edited by Sudsemnatu: 17 Sep 2007, 20:13 |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
FireChief |
![]()
|
QUOTE(FireChief @ 17 Sep 2007, 20:34) initial am vrut sa scriu cite ceva...dar brusc mi-am dat seama ca nu merita... unii din "frati" sufera de ... dar nu are rost...as cobori prea mult in acea mocirla in care se zbat in alcool ,violenta si droguri si in care ca sa arati ca esti cineva trebuie sa fii un razvratit si sa te bati cu jandarmii in razboaie inchipuite... e plina lumea de prosti... |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
![]() QUOTE(vi_escu @ 17 Sep 2007, 16:11) Cand nu ai argumente treci la jigniri. Asta o face si tembelul din galerie, cand nu mai intelege nimic, azvarle cu piatra. E aceeasi persoana cu ...? QUOTE(vi_escu @ 17 Sep 2007) Dar la varsta mea iti dai seama ca nu pot accepta ca un putoi (chiar daca este bucurestean de 25 ani) sa-mi "dea cenzurat" pentru ca nu tin cu echipa lui. Si personajul risca sa primeasca de la mine ce nu a primit de la taicasu' in primii 7 ani de viata. Viata difera foarte mult de legile in format pdf, seamana mai degraba cu semnificatia primei litere din abreviere. Eu m-am exprimat foarte clar referitor la ce anume din galerii trebuie izolat si eliminat daca ai sa citesti cu atentie si rabdare o sa observi ca am fost foarte clar si la obiect. Pana in momentul in care nu se aprind torte, nu se incita la violenta,nu se rup banci , nu se leaga nimeni de individul din fata doar pentru ca poate pana atunci e valabil asta : QUOTE(vi_escu @ 17 Sep 2007) Alege o galerie, care vrei tu si mergi cu ei in toate deplasarile in acest campionat. Vei invata si vei intelege multe. Unii strang timbre, altii beau, altii merg la peste, la curve, etc. Eu merg la meciuri. Eu sunt unul din "oamenii" aia cu care este foarte usor sa te intalnesti pe strada. pe urma intra in alta parte iar daca se schimba foaia trebuie intervenit in forta si exemplar la prima abatere,daca nu s-ar putea ca un pustan de 15 ani din galeria adversa , vecin cu tine poate si dus si el pe la stadioane sa-ti dea omorul intr-o seara in fata stadionului pentru ca i s-a permis si pentru ca se doreste o asa zisa libertate. Eu nu sunt impotriva suporterilor , dar unde exista o masa mare de oameni trebuiesc respectate niste regului,iar la noi e departe. Omul cat traieste invata. Referitor la editat posturi... in general corectez erori de scriere datorate vitezei... sau imbunatatesc sintaxa frazei... pt. ca imi e mai usor sa-l citesc acolo... dar nu cred ca schimb sensul la ceea ce zic ... @Sudsemnatu ... ai sa gasesti mai sus citat din Constitutia Romaniei , te rog frumos sa-l citesti cu atentie inca o data, pe bune ultima data,dar te rog citeste-l,referitor la libertatea de expresie. bataia chiar daca ti-ai lua-o cum pretinzi pe degeaba tot nu iti da o scuza sa demolezi stadionul si sa te legi de oamenii nevinovati. referitor la jandarmi... se pot face o gramada de treburi frumoase impotriva celor care pretinzi ca iti dau bocanci pe degeaba ... mai ales ca ai prieteni printre ei... felul in care pui problema este foarte intr-un anume fel. violenta pe stadioane trebuie tratata cu asprime si duritate,altfel oamenii se pare ca nu invata. @FireChief Eu chiar sunt dobitocul care spera ca oamenii pot intelege unele treburi ![]() daca unul intelege atunci totul e perfect. ai facut ceva bun ![]() This post has been edited by avathan: 17 Sep 2007, 20:26 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
FireChief |
![]()
|
am deschis topicul cu speranta de a intelege unele lucruri despre cum gindesc unii oameni care
se bat pe strada devasteaza mijloace de transport se bat intre ei devasteaza stadioane,magazine ,benzinarii provoaca la rasism ataca tot ce inseamna fundamentele democratiei si respectarea legilor personal m-am lamurit si solicit in calitate de initiator inchiderea topicului pentru ca s-a ajuns la atacuri la persoana si jigniri si mutam violenta aici pe forum |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
avathan |
![]()
|
Eu as zice sa nu-l inchidem
adica daca esti un "tigan moldovean homosexual de origine maghiara manelist" de fapt daca ideile sunt de asa ceva ![]() ![]() dar cum doresti,esti initiatorul si probabil ca dorinta iti va fi indeplinita daca nu ceri altceva ![]() This post has been edited by avathan: 17 Sep 2007, 20:18 |
--------------------
a
Rosu
1800
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Eu am mai spus si ma repet:nu ma pasioneaza fotbalul!
Suporterii sunt o masa de oameni cu caracteristici generale oricarei mase de oameni.Nu au nimic in plus nimic in minus fata de ceilalti oameni pe care nu-i pasioneaza fotbalul.Ca orice masa de oameni si suporterii pot fi manipulati de: -mass media -conducerile cluburilor -politie,jandarmi -legislatie neaplicata/aplicata incorect -lipsa de organizare la desfasurarea evenimentelor -Si ETC Deci fara a fi partinitor suporterii joaca cum li se canta!Politia/jandarmeria nu sunt doua institutii ai caror salariati sunt niste dobitoci dimpotriva sunt chiar profesionisti in adevaratul sens al cuvantului dar exista un dar!Politia/jandarmeria fac fie ce li se ordona fie ce cred ei ca este mai bine pentru ei si numai pentru ei.Daca politia/jandarmeria fac ce li se ordona atunci este grav pentru ca inseamna ca politicul are interese obscure in a abate atentia opiniei publice de la lucruri serioase spre dispute de doi lei suporteri/jandarmi/politie.Veti spune:du-te bai bulanGIULE cu teoria conspiratiei!Bine atunci nu este teoria conspiratie!Si atunci ce este?Inseamna ca este: -incapacitate de a gestiona evenimentele din partea:mass media,conducerile cluburilor,politie/jandarmi. Nu stiu pana la ce nivel a ajuns manipularea maselor dar sunt departamente intregi ale unor institutii de stat care se ocupa doar de asa ceva. Adica din cauza coruptiei nimic nu misca in tara asta decat cum vor niste cercuri de oameni bine situati si cateva cete de suporteri nu pot fi pusi cu botul pe labe.Va asigur ca daca vor renaste grevele si manifestatiile de strada ale grevistilor nu va conta numarul grevistilor si cat ai clipi grevistii vor fi pusi cu botul pe labe de politie/jandarmi/guvernanti. |
--------------------
a
b
c
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
avathan:
" Iar referitor la comentariile dvs. sunt de-a dreptul idioate,imbecile,si total nefondate" vi_escu: "Dar la varsta mea iti dai seama ca nu pot accepta ca un putoi (chiar daca este bucurestean de 25 ani) sa-mi "dea cenzurat" pentru ca nu tin cu echipa lui." avathan, daca cele doua expresii sunt echivalente ca jigniri si atacuri la persoana, las pe altii sa judece. Cearta-te nene singur. Se depaseste limita decentei si eu nu am sa mai intru pe acest post. FireChief, multumesc, a fost interesant. Respectele mele tuturor. |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
avathan |
![]()
|
![]() comentariile mele consider ca au fost pertinente argumentate la obiect si deloc jignitoare pentru persoanele implicate in discutie. Puteai face REPORT la fiecare post al meu,si cum am mai zis un moderator ar fi vazut. Eu nu m-am simtit deloc lezat de traba cu "putoiul" din motive obiective sunt cel mai frumos,cel mai destept , si cel mai modest,restul exista doar ca sa ma serveasca pe mine intr-o masura sau alta ... si acum vorbind serios cred ca Fire Chief a avut dreptate...nu are rost ![]() ![]() am vorbit singur cu bitii ... This post has been edited by avathan: 17 Sep 2007, 22:21 |
--------------------
a
Rosu
1800
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Vad ca in cadrul acestui topic a fost in mai multe randuri invocat cuvantul:constitutie.
CONSTITÚȚIE, constituții, s.f.2. Lege fundamentală a unui stat, investită cu o forță juridică superioară celorlalte legi, care cuprinde principiile esențiale ale organizării lui, stabilește drepturile și datoriile principale ale cetațenilor, sistemul electoral, organizarea organelor supreme și locale etc., reflectând astfel stadiul de dezvoltare socială, economică și politică la un moment dat a statului respectiv. [Var.: constituțiúne s.f.] – Din fr. constitution, lat. constitutio, -onis. Sursa: DEX '98 | Trimisă de IoanSoleriu, 16 Jun 2004 | Comunistii defineau constitutia ca fiind:legea fundamentala intr-un stat prin care o clasa sociala isi impune vointa impotriva altei clase sociale. Pai si atunci daca comunistii au avut bunul simt sa recunoasca caci constitutia este defapt o impunere sa fie frate o impunere a la cart pentru toata suflarea din tara asta chiar daca 49% au votat impotriva.Adica suporterii sunt blamati,batuti,amendati,condamnati si la modul general vinovati de tot ce se intampla doar ei si numai ei ca de sunt o gloata de nemernici.Iar guvernanti,politie.jandarmerie sunt niste ingeri pazitori care vegheaza cu constitutia si bata in mana la buna desfasurare a vietii pe aceste meleaguri. Cand voi vedea la stiri ca in urma incidentelor violente care au avut loc la meciul dintre echipele x si y au fost amendati x suporteri,li s-au intocmit dosare penale unui numar de x suporteri,a fost eliberat din functie seful de dispozitiv al jandarmilor domnul x,doi jandarmi au fost sanctionati disciplinar,unui jandarm i s-a intocmit dosar penal si conducerile celor doua cluburi au fost amendate cu x lei atunci sa mai invocati cuvantul constitutie!!! Adica pentru unii muma si pentru altii ciuma? |
--------------------
a
b
c
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Inchis la cererea initiatorului.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 21:15 |