Caut jante pt Solenza (si pneuri), Need help
![]() ![]() ![]() |
Caut jante pt Solenza (si pneuri), Need help
free_fiber |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) alessio.JPG ( Size: 17.61k ) Number of downloads: 2322 |
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|||
zzero |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 19 July 04 From: Constanta ![]() |
Din pacate, cauciucurile cu dimensiunea 185/55/14 sunt mai scumpe, uneori cu mult mai scumpe decat 185/60.Nici eu nu am inteles de ce si in plus de asta nu prea se gasesc, majoritatea aduc la comanda.
Cat despre jante, Alessio, intr-adevar sunt f.scumpe.Incearca si la C&C tuning.Ei aveau oferte la jante.Eu cand le-am luat pe ale mele am platit 3jante(100euro/buc)+3cauciucuri(185/55/14=65euro/buc) si mi-au dat 4 jante+4cauciucuri.In total 500 euro jantele+cauciucurile. Mie nu imi plac deloc cei de la C&C, dar cel putin la jante am optat pt ei. |
--------------------
Dacia
Solenza
- CT-06-VRY
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Zzero, tu ai pneuri Semperit? (le vad pe site la C&C la 1,75mil - Sport Life 185/55/R14).
Intrebare: Voi ce stiti de aceasta firma, e buna? E la fel de buna ca si Good Year, Pirelli, Firestone, Nokian etc. ? p.s. gata, am plecat la reprezentanta Valblem ![]() This post has been edited by free_fiber: 11 Apr 2005, 13:13 |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Ba nu este nimic anormal. Cu cit talonul cauciucului este mai mic cu atit pretul creste mai mult, in regim exponential. Si asta pentru ca este mai greu de fabricat in parametri, in primul rind, dar si pentru ca se adreseaza unui target "de fitze".
In legatura cu KM jentile lor sint absolut ok. Stiu oameni care au de ani de zile si s-au comportat perfect. 3.5 milioane pentru o janta de aliaj este un pret ok. Daca te gindesti ca jentile originale de la Dacia costa atit fara TVA. |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
free_fiber |
![]()
|
Gata, am fost la C&C si la Valbrem. La C&C era inventar iar la Romexpo acolo mi-au spus ca Valbrem nu se mai fabrica demult iar pneurile alea Vredestain sunt pe la 77E (pret final) - enorm
![]() De firma Semperit nu zice nimeni nimic? Later Edit. Mi-am verificat mailu' si am aflat ca jantele Alessio Euro sunt 106E (116E cele cromate). Deci.... sa inteleg ca 81E fara TVA e un pret bun pana la urma ![]() Cat despre anvelope.... Goodyear Hydragrip 185/55R14 88V la pretul unitar de 71euro excl.TVA. (enorm) P.S. Daca pun 185/60/R14 are ceva? ca astea sunt 1,7mil (Firestone F590) This post has been edited by free_fiber: 11 Apr 2005, 13:14 |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai o sa iti indice viteza gresit. Adica o sa ai viteza mai mare decat iti indica kilometrajul. Nu cu mult, dar se va simti.
PS Se zice jante din cate stiu. Din obisnuinta si eu mai zic jenti, dar ar fi bine sa ne obisnuim sa vb. corect. |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
free_fiber |
![]()
|
Eee... de parca arata bine vitezometrul Solenzei... Oricum arata in plus. Problema este sa nu atinga in aripi cumva...
Cred ca ma opresc la cele Alessio Euro si la Semperituri. Astept in continuare parerile voastre despre Semperit. |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Semperit - este super firma in domeniul productiei cauciucurilor naturale si sintetice si a semifabricatelor mai ales ptr. aplicatii de reducere a zgomotului si vibratiilor la cladiri, cai de comunicatie ... gandind ca isi produc singuri materia prima si ca sunt Austrieci, prin deductie logica trebuie ca si divizia auto (elemente mixte cauciuc/metal, elemente din cauciuc natural si sintetic inclusiv pneuri auto) trebuie sa fie la aceelasi nivel ... adica macar bun ...
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
eu zic sa ramai la niste jante pe 14, dar sa nu fie de firma, din 2 motive: 1. se fura la greu
2. in caz ca le lovesti o sa te coste mai mult reparatia.. Eu o sa optez pentru niste CMS din Metro! Momentan o sa imi jantele si apoi imi iau niste Firestone la 1.560.000 lei bucata ... |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
free_fiber |
![]()
|
La furt.... Casco si preventiv antifurturi calumea (de la Peugeot sau Skoda - care s-or potrivi).
http://www.noitoti.as.ro/1024/IM002519(new_edit).jpg - Na ca m-am jucat in corel sa vad cam cum ar arata. Am tinut cont si de dimensiuni, chiar asa arata cele pe 14". ![]() |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
LiviuN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 23 February 05 ![]() |
SALUT
Merci pentru info. Jantele sunt dupa cum probabil stii alesio euro. Le-am cumparat acum 4 ani de la srevice-ul Adras Bucuresti initial cu anvelope matador 185/55R14, si au costat cam 360 euro. Intre timp cauciucurile s-au uzat(desi erau super beton) si am pus fulda carat attiro 185/60R14, care surprinzator sunt mai proaste, si daca nu puneam amortizoarele sport atingeau de aripi la damburi ample. Ar mai fi ceva probleme cu anvelopele astea late si cu talon mic "confortul" ![]() Sfatul meu e sa optezi pentru anvelope 185/55R14 , sunt mai bune. Attached thumbnail(s) IM000148x8.jpg ( Size: 121.12k ) Number of downloads: 2480 |
--------------------
Dacia
Supernova
- AG-08-LIX
|
|
tye |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 22 September 03 From: Urziceni ![]() |
salut,
Eu mi-am cumparat de curand un set de 4 jante aliaj 7J x 15 incaltate cu gume Yokohama 195/55 R15. Comparatie cu 165/65 R14: Nu se compara ! La partea de stabilitate si distanta de franare, gumele astea noi pe jantele pe 15 iti dau impresia ca ai fi in alte masina. Parerea mea: cautati un set pe 15'' cu cauciucuri 195/55 ... si ai sa vezi diferente. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala Signed: TYE
|
|
free_fiber |
![]()
|
QUOTE(tye @ 12 Apr 2005, 11:51) Man, poate tu ai umblat si la suspensii de vreme ce ti-ai laut pe 15". (ca sa nu-ti atinga). Am vazut masina ta la intalnire si arata bine cu rotile alea da cred ca avea si suspensia modificata. Plus ca Afacerea pe 15" m-ar costa cu 100E mai mult. Acum m-am razgandit... nu ma vreau Alessio Euro, vreau TSW Evo-R - 84 fara TVA. This post has been edited by free_fiber: 12 Apr 2005, 15:57 Attached thumbnail(s) Evo_R.jpg ( Size: 30.99k ) Number of downloads: 2254 |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
tye |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 22 September 03 From: Urziceni ![]() |
QUOTE(free_fiber @ 12 Apr 2005, 14:14) Man, poate tu ai umblat si la suspensii de vreme ce ti-ai laut pe 15". (ca sa nu-ti atinga). Am vazut masina ta la intalnire si arata bine cu rotile alea da cred ca avea si suspensia modificata. Plus ca Afacerea pe 15" m-ar costa cu 100E mai mult. Acum m-am razgandit... nu ma vreau Alessio Euro, vreau TSW Evo-R - 84 fara TVA. Nu i-am facut nimic. Pur si simplu am dat jos rotile vechi si le-am pus pe astea. Atat. Adevarul este ca avand 2 persoane in spate ... la hopuri atinge un pic in aripi. Dar subtire de tot. La 3 persoane .. e alta poveste. Am dat pe ele 200Euro cu tot cu gume. Inca o parere personala: nu-ti lua noi. Nu merita. Ia-ti SH. Un simplu ex: 84 x 4 x 1,19 = 399,84 Euro (jantele) 40 x 4 x 1,19 = 190,4 Euro (gume) (aici am pus un pret mediu pentru niste gume asa si asa) Total = 590,24 Euro Cam mult pentru niste roti pe 14". (cca. 10% din valoarea masinii). |
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
free_fiber |
![]()
|
Tye, mersi pt parerile tale dar....
1. Io vreau totusi sa o pastrez SI ca o masina de familie (adica sa nu am probleme daca o umplu cu bagaje si cu 5 oameni sa merg la mare sau la munte...). 2. Eu sunt adeptul lucrului nou. De aceea am si ales Solenza noua in schimbul unui Golf 3, Opel Tigra sau alte masini SH. P.S. poza noua: http://www.noitoti.as.ro/1024/IM002519(new_edit).jpg Numai bine tuturor. This post has been edited by free_fiber: 12 Apr 2005, 21:06 |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
tye |
![]()
|
QUOTE(free_fiber @ 12 Apr 2005, 19:20) Tye, mersi pt parerile tale dar.... 1. Io vreau totusi sa o pastrez SI ca o masina de familie (adica sa nu am probleme daca o umplu cu bagaje si cu 5 oameni sa merg la mare sau la munte...). 2. Eu sunt adeptul lucrului nou. De aceea am si ales Solenza noua in schimbul unui Golf 3, Opel Tigra sau alte masini SH. P.S. poza noua: http://www.noitoti.as.ro/1024/IM002519(new_edit).jpg Numai bine tuturor. Ok .... este alegerea ta. |
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
free_fiber |
![]()
|
In ceea ce priveste anvelopele, m-am hotarat la Semperit Sport-Life 185/55/R14 - 40,34E/buc fara TVA.
Aix, nici San Remo nu sunt uratele. Acuma le dau mail sa vad un pret final pt TSW Evo-R si Alessio SanRemo. aici si aici - poze cu TSW-urlie pe un 406 (de la Tuning Show). This post has been edited by free_fiber: 13 Apr 2005, 11:12 |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
klug |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 17 June 04 ![]() |
tye,
De unde ti-ai luat tu jantele si cauciucurile ? M-ar interesa si pe mine unele sh dar habar n-am unde gasesc asa ceva ... presupun ca in Vitan. Poti sa pui o poza cu masina ta, ca sa vedem si noi cum arata ? |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
|
|
tye |
![]()
|
QUOTE(klug @ 13 Apr 2005, 12:35) tye, De unde ti-ai luat tu jantele si cauciucurile ? M-ar interesa si pe mine unele sh dar habar n-am unde gasesc asa ceva ... presupun ca in Vitan. Poti sa pui o poza cu masina ta, ca sa vedem si noi cum arata ? De un an tot caut jante pe 15'' in patru prezoane 4 x 100 cu ET sub 35. Pana la urma am gasit pe un golf 2 de vanzare .. si l-am convins sa-mi vanda mie rotile de pe el. Poze recente nu am ... cand o sa am o sa postez. |
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
free_fiber |
![]()
|
Revin: Despre Maragoni poate cineva sa-mi spuna cate ceva? Sunt bune, sunt rele? Care-i treaba cu ele?
|
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Te-ai uitat si la niste jante OZ. Era un tip cu un golf 5 pe un forum care zicea ca le-a luat cu 100 euro bucata. Daca ar fi sa-mi iau alte jante, mai mult ca sigur OZ, poate la urmatoarea masina. E un "nesimtit" cu un golf 4 in Pitesti, tunat rau de tot dar cu gust, iar OZ-urile alea sunt superbe.
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut pe o Solenza niste jante misto de 15. Era tarziu si era parcata masina, ca l-as fi luat pe proprietar la intrebari putin. Cauciucurile erau de 195/50. Ma intreb daca ii ating la viraje respectivele cauciucuri. Pacat ca nu era si proprietarul prin preajma.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
free_fiber |
![]()
|
Mai oameni buni, nu-mi pun pe 15", desi arata foarte bine masina cu ele. Acestea ating atat pe fata, cat si pe spate (la viraje stranse si cand e foarte incarcata masina).
Cititi si mai sus ceea ce a spus TYE despre ale lui (tot pe 15" are). Hai, spuneti ceva despre pneurile alea Maragoni |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Sunt Marangoni. link
|
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
free_fiber |
![]()
|
Marangoni... my mistake. Da io ii intreb pe cei care au o idee despre astea, ca la ei pe site normal ca sunt cele mai bune.
|
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
De auzit am auzit lucruri bune, dar unde nu stu sigur nu ma bag. Linkul este pur informativ.
|
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Le-Martin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 18 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu unul as fi interesat de cumpararea unor jante pentru a mea SLZ Europa, dar VREAU sa fie de dimensiuni standard, adica cele scrise in talon 165/70R 13 79 numai ca nu gasesc asa ceva pe nicaieri... Banuiesc ca dimensiunile astea standard s-ar putea traduce si prin 7 X 13 dar nu am gasit decat ceva de genul 5,5 X 13.
Ideea e ca nu vreau sa am probleme de genul sa ma opreasca politia si sa vada ca am altfel de jante decat cele scrise pe talon. Mare jeg faza asta, daca muschiu meu vrea alte jante, nu pot pune ca nu ma lasa legea, RAHAT!! Asa ca apelez la voi pentru niste ajutor si niste sfaturi... P.S. Un alt motiv prentru care vreau ca jantele sa aiba aceeasi dimensiune ca cele standard ar fi faptul ca nu bani si de pneuri si pana una alta ar ramane astea Matador de pe ea... Dar apare intrebarea daca mai incolo gasesc pneuri pe dimensiunea standard de alta marca... This post has been edited by Le-Martin: 21 Apr 2005, 16:15 |
--------------------
Dacia
Solenza Europa 2004
- - -- -- --- ---
|
|
free_fiber |
![]()
|
Le-Martin, welcome to the forum
![]() Iti recomand cu caldura sa studiezi un pic (cu ajutorul lui Google ce anume inseamna 165, sau 70, sau 13, sau 5,5 sau 7 sau....). Pe scurt, 7 e latimea jentii. In cazul meu, o sa iau unele 6x14. In cazul tau, trebuie 5,5x13. (doar nu vrei o janta pe 13 mai lata decat una pe 14, nu? culmea). Daca esti din Bucuresti, vezi prin Vitan niste jenti KM sau prin Metro niste CMS-uri. Parerea mea este ca, daca n-ai prea multe resurse materiale, sa te indrepti intai catre niste pneuri ca lumea (siguranta mult mai mare). Daca vrei intai jenti, masina o sa aiba un look misto, dar siguranta tot aia ramane (Matador). Ideal ar fi sa imbini utilu cu placutu (jenti+pneuri). Varianta pe dimensiunile din talon nu sare de 14mil. Bafta |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Daca nu te intereseaza neaparat jante cu fite , baga un ochi pe forumul daewooclub , sectiunea bursa.Vinde cineva jante originale SLZ cu 4 mil.negociabil.Succes.
|
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:32 |