Sensuri giratorii, Brasov, Split din Civilizatia pe sosele
![]() ![]() ![]() |
Sensuri giratorii, Brasov, Split din Civilizatia pe sosele
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Nu stiu ce parere au 'bastinasii', dar eu am fost extraordinar de placut impresionat de giratoriile, marcajele si indicatoarele din Brasov, pe unde am trecut acu' doua saptamani.
This post has been edited by DannyY: 15 Jul 2011, 08:01 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Fiindca brasovul candideaza la "orasul verde" s-au gandit bajetii sa vopseasca cu verde inclusiv stalpii de curent... Adevarul e ca Parcul Trandafirilor, arata impecabil. Au fost panselute, le-a trecut vremea le-au scos si in 2 ore au plantat alte flori...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Scuze, firmelor rosii/galbene/portocalii/albastre si ce culori or mai fi.
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cind o sa ajung in Bacau o sa ma invirt 3 ceasuri prin giratorii, sa vi le uzez. Plus ca afla lumea la ce folosesc. Pina acum numai Argon a inteles sensul unui giratoriu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
Crezi?
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
corbex |
![]()
|
La Galati, de exemplu, lumea crede ca giratoriile se folosesc la rodarea uleiurilor prin centrifugare. Dar ei nu prea au, la tara nu e trafic.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
Bine ca nu merg cu spatele sa dea kilometrajul inapoi...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
era si cazul sa planteze giratoriile specificade de Alydor. M-am saturat sa stau ca vita la rosu cate 2 minute ... acum mai ramane doar sa educam bucurestenii cum se da prioritatea prin sens si gata
![]() Suma respectelor, dar ale mele nu ale lui Alydor ... ![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
corbex |
![]()
|
Peste 50 de ani o sa afle si brasovenii ca giratoriile nu se pun in intersectii cu trafic intens. Acolo tot semaforu-i mai bun. Stai 2 minute si treci. Intr-un sens giratoriu aglomerat nu intri decit cu mult tupeu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
Asta cand nu gasesti berbeci care sa intre pe galben in intersectie sau este verde dar nu poate inainta din cauza coloanei din fata dar se baga frateee....
O sa fii uimit dar la giratoriul de langa judetean nu stai mai mult de un minut... Asta la ore de varf... Plus ca e muuuult mai fluidizata circulatia... Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 15 Jul 2011, 10:45 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
corbex |
![]()
|
Deci am ghicit. Peste 50 de ani veti avea trafic aglomerat
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
io sper sa mai prind aglomeratia aia peste 50 de ani...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Orice ar zice unii si altii, Brasovul sta foarte bine la capitolul drumuri si marcaje.
This post has been edited by Neagu Ionut: 15 Jul 2011, 19:01 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
asta pentru ca au aplicat la timp masura 312!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
probabil cand so impute traficul or sa bage semafoare. pana atunci eu sunt fanul no 1 al intersectiilor cu sens giratoriu. in general sunt destul de bine echilibrate ca si trafic, si nu astepti mai mult decat la un semafor.
|
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE corbex Posted Today, 11:42 Peste 50 de ani o sa afle si brasovenii ca giratoriile nu se pun in intersectii cu trafic intens. Acolo tot semaforu-i mai bun. Stai 2 minute si treci Se pare ca unii sunt invidiosi... ![]() Adevaru' e ca alea doua, unul lângã altul, care se fac acum la "Gemenii", sunt cam ciudate... too maci confiujãn pt. bucuresteni ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Alydor |
![]()
|
si eu abia la 5 am vazut ca sunt doua unul intr-altul... Va fi fun pentru aia care stau in blocul de langa. Sa vezi tu consum de nervi pentru aia care habar nu au de giratorii.
![]() ![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Super tari giratoriile de la Zizin, pardon, lanturile de giratorii. Sa vedem traficul acum cum va fi.
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
Alydor |
![]()
|
Cica pe miercuri cel tarziu sunt gata cu tot cu flori si asfalatat... Om vide ce si cum... Oricum e fun sa intrii intr-un sens si sa te trezesti in altul...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
G I M |
![]()
|
Mi s-a parut mie sau erau vreo 3 ronduri? Nu am putut studia atat de bine pentru ca trebuia sa ma asigur din toate partile, regret ca nu am plafon panoramic.
![]() |
--------------------
Una
d'aia
|
|
Alydor |
![]()
|
Eu parca am vazut 2 ronduri azi pe la 6 dar lucrau baietii sa puna floricele si pe colturile intersectiei...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
In Constanta deja au inceput sa bage politai in sensurile giratorii...
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
G I M |
![]()
|
Pesemne eram prea concentrat sa nu se urce 34 pe mine, daia am vazut vreo 3.
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Varianta noua a legendei Ana a lu' Mesteru Manole? Astia sunt politistii rai care nu agreaza reforma PDL?
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Alydor |
![]()
|
Aci nu-i nevoie ca se pricepe lumea cum sa circule in sens... Mai rau e de strainezii de oras, sau de femeile care au jip... alea de au impresia ca le-a luat ma-sa sosea, sau in cazul asta sens giratoriu..
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Imi povestea o amica, cu ani in urma cand au inceput sa apara sensurile giratorii. Nu prea pricepuse femeia cum sta treaba cu prioritatile asa ca abordase o tehnica simpla si eficienta: la intrarea in giratoriu oprea masina iar cand claxoanele celor din spate deveneau suficient de insistente isi continua drumul... Cucoana e din Oradea.
This post has been edited by radian: 22 Jul 2011, 22:17 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 10:50 |