Sensuri giratorii, Brasov, Split din Civilizatia pe sosele
![]() ![]() ![]() |
Sensuri giratorii, Brasov, Split din Civilizatia pe sosele
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
nem
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Deci cam asa va sta treaba: http://prinbrasov.com/2011/07/au-inceput-l...iu-din-gemenii/
Si niste poze preliminare: http://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=80&t=1967#p66697 (Tot meritul este al user-ului care a facut pozele respective) This post has been edited by Obscuru: 23 Jul 2011, 05:09 |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Primarul din Brasov nu s-a jucat destul cu cercurile, cind era mic, si acum le deseneaza pe asfalt.
This post has been edited by corbex: 23 Jul 2011, 08:52 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
sunt 2 sensuri, unul dupa altul. e putin cam aiurea cu prioritatile, dar bastinasii se vor acomoda, ca-s trecuti prin multe. Mai grav o sa fie cu racerii si cu capitalistii (aia de au minim 1 B in nr de matriculare).
Ieri cat pe ce totusi sa ma spulbere unu in aceasta minunatie a tehnicii moderne. Atat de tare o trecut prin fata mea incat eram ferm convins ca am gresit eu si ca el e prioritar. Oprisi bolidul in intersectiune si belisi ochelarii dupa indicatoare. Individul posedase un ditamai ciordeste trecerea ... Suma respectelor unora ... |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Sa monteze si camere, ca sa vedem pe iutub bușelile!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
nu mai bine vii acilea sa le vezi laiv?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Nu vine, i-e rusine ca se face de ras.
Sensurile alea turbinonare fac toti banii ![]() This post has been edited by hash: 26 Jul 2011, 10:45 |
--------------------
-
-
-
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 441 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Eu cred ca primarul din Brasov a facut o vizita prin Craiova, aici avem asa ceva de vreo 2 ani
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Alydor |
![]()
|
chiar cate sensuri sunt in brasov acum? Mai are pana la 24?
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Da' de ce, sunt dispuse in forma de ceas?
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Alydor |
![]()
|
Neah... sunt puse trigonometric...
Un mic recensamant: 1 la metro 2 1 la selgros 1 la carfur 1 la mecdonald 1 la zizin cu ocolitoarea 2 la zizin cu vlahuta 1 la vlahuta cu harmanului 1 la gara 1 la faget 1 la onix 1 la grivitei cu vlaicu 1 la dedeman 1 la feldioarei cu centura 1 la stabilus 1 la harman 1 la lunga in capat 1 langa stadion 1 la casa armatei 1 la poarta schei 1 la judetean 1 la brintex 2 la hornbach 1 la metro 1 1 in centru civic 1 la magnolia 1 pe castelului 1 pe nicopole (primul sens giratoriu facut in brasov) 1 la kaufland Total 30, daca nu am uitat ceva... Ala de la harman cred ca nu se pune ca e in afara brasovului desi face parte din "zona metropolitana Brasov" Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
corbex |
![]()
|
Ati ajuns un fel de Deva !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Și cam în zona căruia din giratoriile astea ar merita cumpărat un teren de casă?
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Draga Catalin, in zona nu se mai vinde nimic veneticilor, de cand au facut scandal ca ii deranjeaza sensurile giratorii
![]() In schimb, iti poti cumpara neste teren pe parcelele rotunde care se gasesc cultivate cu verdeata in interiorul sensului giratoriu. Se vinde la metru rotund, ca e rotunda parcela ![]() Daca tot esti nemultumit, iti poate vinde subsemnatul neste teren pe luna (adica pi satilitul natural al planetei noastre), doar ca in cateva mii de ani luna o sa plece la plimbare de capul ei prin univers, si eu nu fac rambursare de fonduri! |
--------------------
OOOO
A3
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Merci de ofertă. Am avut de ales între a lua pe Lună sau la Târglungeni. Acu' aștept să construiască circuitul, să mă îmbogățesc ca Jiji, deși se pare că circuitul o să fie gata concomitent cu plecarea Lunii...
Prin urmare, unde în Brașov merită cumpărat teren de casă? |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Alydor |
![]()
|
Nu in brasov. Iei langa ca iesi mai ieftin... 40.000 de iepuroi casa doua camere buda si bucatarie, curte si in spate vo 50 de metri lungime de gradina. Latime vo 15...
Circuitul s-a facut in Lunca Calnicului... daca te referi la ala de karting... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Cioby92 |
![]()
|
![]() Membru fara semnalmente Group: Members Posts: 402 Joined: 22 December 09 From: Brasov ![]() |
Alydor ai uitat sa notezi sensul din Darste si inca unul la intersectia cu Poienelor (tot langa McDonald's)
|
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
- BV 01 EMP Dacia Logan 1.4 MPI Laureate GPL 2008 B 12 ZVK
I'll Make You an Offer You Can't Refuse |
|
Alydor |
![]()
|
Mea culpa...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Lord Hades |
![]()
|
in brasov se merita cumparat doar teren in poiana, ca acolo e cel mai eftin. Cum de ce? Pai aplicand metoda mazare, o sa plantam si noi o bariera la urcarea in poiana, in special pt CT si B. Doar ca la noi se va tarifa proportional cu valoarea masinii
![]() Noi si nenumarate succesuri! PS: sensul in 8 e aproape gata ![]() |
--------------------
OOOO
A3
|
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
Cioby92 |
![]()
|
![]() Membru fara semnalmente Group: Members Posts: 402 Joined: 22 December 09 From: Brasov ![]() |
Ai dreptate, cred ca ma gandeam la Metro de la intrare in Ghimbav, dar acela e primul Metro
![]() |
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
- BV 01 EMP Dacia Logan 1.4 MPI Laureate GPL 2008 B 12 ZVK
I'll Make You an Offer You Can't Refuse |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Se pare ca mai fac astia un sens giratoriu (cred ca DUBLU, ca ala de la "Gemenii", dupa marcaje), la intersectia Toamnei cu Zizin. Am trecut azi p-acolo si se marca de zor, se ridicau ghivecele de flori...
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Alydor |
![]()
|
Mirobolant...
Urmeaza la ghiocelului cu lalelei, creanga cu slavici... :| Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
...directorii cu adjunctii, secretarele cu sotiile..
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
aflocis cu garett...
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
tony-s cu Merced, Victoras cu kaspersky...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
nu sunt sensuri giratorii noi. anul asta numai cele 2 terminate deja au fost. in mai multe locuri din oras au aparut buline portocalii pe asfalt, inclusiv pe zizinului in fata la RAPID si in alte locuri. sunt doar gogosi portcoalii, nu semne pentru viitoare giratorii.
p.s. ce sa faci cu 2 giratorii la zizinului cu toamnei? nici nu e atata loc, si oricum nu isi are rostul nici macar unul singur, daramite doua bucati... This post has been edited by alindrgn: 21 Sep 2011, 15:27 |
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
corbex |
![]()
|
De parca de celelalte ar fi fost nevoie.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 12:02 |