DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

82 Pages « < 73 74 75 76 77 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Renault lanseaza SANDERO, adica loganul hatchback

aphophis
post 16 Jun 2008, 23:34
Post #2221

Membru autentic

Group: Members

mai.. mai usor cu jignirile. Pana una alta suntem colegi de forum si ar trebui sa ne respectam. Putem sa ne contrazicem, dar ar fi frumos sa nu ne jignim aiurea sad.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
BLK
post 16 Jun 2008, 23:34
Post #2222

Membru autentic

From: Bucuresti

cine a jignit pe cine?

PENÍBIL, -Ă, penibili, -e, adj. Care provoacă o impresie neplăcută, supărătoare; greu de suportat, apăsător, jenant. – Din fr. pénible.

This post has been edited by BLK: 16 Jun 2008, 23:35

--------------------
Dacia 1310 - B-52-VYK
Dacia Alpine 54CP - OARE?
+
AdrianMC
post 16 Jun 2008, 23:38
Post #2223

Membru

@Stefan: vreau Sandero
Nu m-am legat de banalitati (plastice, scartaieli, cablu gripat, senzori samd) m-am legat de astea mai importante.
@BLK: My Controls -> Manage Ignored Users -> Add new users to your list -> BLK -> Update ignored users

--------------------
- - -- - -
+
Serje
post 16 Jun 2008, 23:46
Post #2224

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Unde ar trebuii sa caut rugina? A mea ii de prin octombrie 2004 si nu am gasit rugina si am cautat, a lu cumnatumio ii cu 2 saptamani mai tinara si nici aia nu are si desi ii rosu pasion nu i so cojit vopseaua. Undes alea toate care ruginesc? Si mai stiu cateva , dar astea doua le stiu bine, dar niciuna nu are rugina. Dar mai vazut pe mine sa zic ca nu cred ca Loganurile ruginesc si ca au tabla foarte buna?
Cat despre pretul prea mare a lui Sandel ... daca ti se pare mare nu-l cumpara, ce-i asa greu ? Dar daca vrei sa comentezi, inainte dute vezi masina si dupaia da-ti cu parerea. Sau tu din poze iti dai seama de absolut tot? Poate ii mult mai bun ca Loganul, dar la fel de bine poate fi mult mai rau, poate fi chiar un esec total, dar asta se vede in timp si nu se vede in poze.

This post has been edited by CuTzU: 16 Jun 2008, 23:48

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
Stefan
post 16 Jun 2008, 23:51
Post #2225

Quite opinionated

QUOTE(AdrianMC @ 17 Jun 2008, 00:04)
Si ce sa fac @ssilviu sa perseverez? Adica am cumparat Logan, am avut parte de probleme la el si acum sa insist cu Sandero?
*

QUOTE(AdrianMC @ 17 Jun 2008, 00:38)
@Stefan: vreau Sandero
Nu m-am legat de banalitati (plastice, scartaieli, cablu gripat, senzori samd) m-am legat de astea mai importante.
*

blink.gif Sa inteleg ca nu esti prea hotarat. Stai linistit, te convingem noi. Vanzatori de Dacii mai buni ca noi n-a vazut Vestu' tongue.gif .

This post has been edited by Stefan: 16 Jun 2008, 23:55

--------------------
Volkswagen Golf 7 Variant 1,4 TSI 2013
+
AdrianMC
post 16 Jun 2008, 23:54
Post #2226

Membru

biggrin.gif
Stefan ai un plus mic la reputatie de la mine!

--------------------
- - -- - -
+
minny
post 17 Jun 2008, 01:50
Post #2227

Membru porcos

Pe toti astia de depuneti atata efort si munca de lamurire pentru Sandero (desi nu lucrati la dacia blush.gif ) ar trebui sa va adune cei de la uzina si sa va ofere un bonus ceva. Un drive test in plus, o vizita in uzina (cum mergeau pionierii inainte tongue.gif) sau macar un tricou/sapca cu inscriptia Dacia (sa nu zic sigla Dacia ca iara iese cu comentarii pe seama ei rolleyes.gif ) ...

Ce vreau sa zic eu e sa ii lasati si pe astia de o critica sa respire ca asa se asigura progresul. Daca nu critica nimeni loganu nu vedeati voi sandelu acum sa arate asa.

Eu unu is printre aia nehotarati. Deocomdata nu imi trebe masina inca ca merg prin Paris cu mijloacele de tarat in comun. Dar la anu ma reintorc in tara probabil si trebe sa imi iau masina. Sandero ar fi o varianta. Imi place dar parca e cu vreo 3-400 de euro mai scumpa decat ma steptam. Acu da-i in bip-bip 15 bulioane ca nu toata ziua iei masina asa ca ii dai si aia e daca te-ai hotarat sa o cumperi, mai ales eu n-as avea ce face ca dupa ce a vazut pozele nevasta-mea ma tot f*** la cap cu sandelul asta. Pentru ea insa nu conteaza decat sa aibe aer conditionat si sa fie rosie dar eu parca simt o umbra de nemultumire. As fi dat pe langa aia 3-400 de euro inca vreo 200, dar s vad si eu niste motorizari mai noi nu tot alea care erau si pe renault 19 acu o caruta de vreme. Parerea mea e ca sandelului ca masina de oras si femei/tineri i-ar fi ajuns 2 motorizari pe benzina 1.2 16V 75 de cai si 1.4 16V 100 de cai. Desigur si cele 2 dieseluri. Dar e doar parerea mea.

--------------------
------ ------ ------
+
2dor
post 17 Jun 2008, 08:09
Post #2228

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

Lasa bre minny, nu mai comenta negativ Sandero ca iti sar fanii in cap. E super ok la pret si calitate, doar e Dacia. Restul firmelor fac troace, Dacia Rulls! Daca era Sandero 15000 euro si tot spuneau ca e super pret.

This post has been edited by 2dor: 17 Jun 2008, 08:11

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
DUZZ
post 17 Jun 2008, 08:50
Post #2229

Membru incepator

motorizari pe benzina 1.2 16V 75 de cai si 1.4 16V 100 de cai

De unde sti ca nu se vor pune si astfel de motorizari ??? Poate chiar vom avea un motor de 1.2 Eu cred dupa ceva timp vor veni si astfel de motorizari, mai ales daca paita va fi receptiva . Dar ce stiu eu

--------------------
DACIA Logan 2007
+
DFA
post 17 Jun 2008, 08:52
Post #2230

moderator://DC/Logan

Group: Moderatori
From: Buzău, RO

Sandero: the compact yet roomy hatchback with a Dacia price-tag

17153 17153_CP_26_tcm1120-771362.jpg

After the introduction of Logan, Logan MCV, Logan Van and Logan Pick-up, Dacia continues to broaden its range with the release of a generously-dimensioned, five-door hatchback: Sandero. Like the Dacia range's other models, Dacia Sandero represents unrivalled value for money which is backed up by a three-year or 100,000 km warranty. It will retail in the majority of European markets at an entry level tax-paid price of less than euros 8,000...

Comunicatul de presă complet (PDF/Engleză)

--------------------
Logan III Comfort ECO-G 100cp - 27 Iul 2021 2021 sedan
Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5
+
BLK
post 17 Jun 2008, 09:36
Post #2231

Membru autentic

QUOTE(AdrianMC @ 16 Jun 2008, 23:38)
@BLK: My Controls -> Manage Ignored Users -> Add new users to your list -> BLK -> Update ignored users
*

ce sa zic, in loc sa raspunzi la intrebarile puse dai ignore. sau te-ai suparat ca te-am facut penibil? esti, atata vreme cat spui ca sandero are problemele loganului fara sa te fi informat inainte sa vezi ca tocmai pe alea au pus accentul si ca multe sunt rezolvate.

asta ce da dovada domnilor? ca era dispus sa dezbata problema cu noi sau ca incerca sa ne convinga pe noi ca sandero e naspa?

o fi naspa, dar nici atat de naspa cum il tot faceti voi. mai zice lumea ca ar trebui dacia sa ne dea noua tricouri, sa va dea voua opel si kia si suzuki, ca eu n-am zis niciodata cumparati sandero ca e mai bun ca alealalte. am spus doar ca fiecare produs are un target anume, fiecare om alege ce stie el ca are nevoie, ce i se potriveste mai bine.

cand vi se dau raspunsuri la obiect nu mai raspundeti... somn usor Adrian chiar daca nu vezi ce scriu.

This post has been edited by BLK: 17 Jun 2008, 09:38

--------------------
Dacia 1310 - B-52-VYK
Dacia Alpine 54CP - OARE?
+
aphophis
post 17 Jun 2008, 10:17
Post #2232

Membru autentic

eu nu inteleg de ce ati vrea motoare din astea noi? Ca sa se apropie si mai mult de pretul unor masini mai cu nume? Pana una alta, nu credeti ca un 1.4 8v nu isi va face treaba in oras?

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
mariuscomx
post 17 Jun 2008, 10:31
Post #2233

Membru

QUOTE(aphophis @ 17 Jun 2008, 11:47)
eu nu inteleg de ce ati vrea motoare din astea noi? Ca sa se apropie si mai mult de pretul unor masini mai cu nume? Pana una alta, nu credeti ca un 1.4 8v nu isi va face treaba in oras?
*

dar cine vrea sa consume cu 2 litri in minus in oras .. si sa ajung la 100 cu 2-3 secunde mai putin ... cand te gandesti ca trebuie sa dai bani in plus pe niste chesti care ti le ia ...
chiar ca nu se merita ... pai da .. platesti in plus sa iti dea 7.5 in loc de 9.5 si 12-13 in loc de 15-16 asta da magarie. ph34r.gif

This post has been edited by mariuscomx: 17 Jun 2008, 10:33

--------------------
Toyota Gt 86 2.0
Skoda supeb combi 4x4 170 tdi
Daihatu Terios
+
minny
post 17 Jun 2008, 10:40
Post #2234

Membru porcos

Cred ca acum au mers pe politica lor cei de la Renault si au mers bine, dar daca vor sa diferentieze Sandero ca o masina de sine statatoare cu publicul tinta amintit cel putin pentru viitor ar trebui ia in considerare acest aspect. Eu am inceput sa ma milogesc de acum si poate in 3-4 ani cine stie smile.gif

--------------------
------ ------ ------
+
aphophis
post 17 Jun 2008, 10:43
Post #2235

Membru autentic

QUOTE(mariuscomx @ 17 Jun 2008, 10:31)
dar cine vrea sa consume cu 2 litri in minus in oras .. si sa ajung la 100 cu 2-3 secunde mai putin ... cand te gandesti ca trebuie sa dai bani in plus pe niste chesti care ti le ia ...
chiar ca nu se merita ... pai da .. platesti in plus  sa iti  dea 7.5 in loc de 9.5 si 12-13 in loc de 15-16 asta da magarie.  ph34r.gif
*

tu chiar crezi brasoave cum ca o masina de clasa sandero-ului consuma 7.5 intr-un oras aglomerat? icon_mrgreen.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
nh1980ro
post 17 Jun 2008, 11:13
Post #2236

Membru

From: Togo-Togo.

QUOTE(Alfred @ 16 Jun 2008, 23:47)
Sigur ca e vax faptul ca Renault fabrica in Romania o masina sub marca romaneasca, ca in Romania se gaseste centrul logistic care alimenteaza mai toate fabricile alea la care s-au gandit francezii aia de la Renault, ca Renault a deschis RTR-ul aici la fel cum a facut VW in Cehia (daca o exista asa ceva, dati-mi si mie de stire), ca sub presiunea Renault furnizorii pot acum sa produca la standard si pentru alte marci. Totul e vax.

Problema mea e ca au ramas cu aceeasi mentalitate ca daca produc pt Romania, produc la alte standarde (aka QA-ul se face mai rar asa si ce se returneaza de la straini se vinde la romanica). Si apoi vezi furnizorul ala Sinterom care produce 'la standarde'.

Si cum mai zicea cineva pe aici, nu prea as da o gramada de bani pe o masina ca sa o iau la noroc si sa stau apoi cu ea prin service, ca sa-mi mai repare ei cate ceva.

Si sincer sa fiu preferam o fabrica gen cea din Cehia plina de roboti, care sa scoata fiecare masina la fel... chiar daca avea sigla unei marci straine.
Dacia n-a facut niciodata ceva original. De cand a fost construita uzina au copiat.

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
+
Alfred
post 17 Jun 2008, 11:49
Post #2237

Membru autentic

1. Da-mi si mie o sursa la chestia asta, te rog: ”QA-ul se face mai rar asa si ce se returneaza de la straini se vinde la romanica”. Avem pe forum jurnalisti care ar trage articole de prima pagina cu asemenea material.
2. Robotii costa. In plus, robotii au neplacutul obicei de a nu avea nationalitate si familii acasa. Ceea ce inseamna ca daca Renault ar fi bagat roboti, ziarele ar fi luat foc cu titluri de genul: ”Renault a dat afara X la suta din personal ca sa bage roboti. X oameni au ramas pe drumuri. Rata somajului a crescut in Mioveni cu X la suta pentru ca francezii au adus roboti”. Si alte asemenea.
3. Norocul masinii si marca nu sunt legate in mod direct. Ca tot ai mentionat Cehia si roboteii sai, am un prieten care si-a luat Octavia noua: s-a dus pana acum de cateva ori cu ea in service pentru defectiuni electronice, ba radioul, ba nu stiu ce alta dracovenie. Un altul a avut probleme la directia unei Jetta la nici 500 km la bord. Sunt cazuri, nu spun ca toate Skodele si VW-urile sunt la fel. Dar faptul ca si-au luat masini ”de marca” nu le-a asigurat si norocul de care vorbeai.
4. Nu vreau sa iti cer o definitie a ceea ce intelegi tu ca inseamna ”Dacia” in afirmatia
”Dacia n-a facut niciodata ceva original”, dar daca nici Loganul nu a fost un proiect original de care beneficiaza si ”Dacia”, atunci nu stiu ce sa mai zic.

--------------------
Dacia Logan 1.5 70 CP 2007 Laureate
There is no spoon.
+
aphophis
post 17 Jun 2008, 12:13
Post #2238

Membru autentic

QUOTE(nh1980ro @ 17 Jun 2008, 11:13)
Problema mea e ca au ramas cu aceeasi mentalitate ca daca produc pt Romania, produc la alte standarde (aka QA-ul se face mai rar asa si ce se returneaza de la straini se vinde la romanica). Si apoi vezi furnizorul ala Sinterom care produce 'la standarde'.

Si cum mai zicea cineva pe aici, nu prea as da o gramada de bani pe o masina ca sa o iau la noroc si sa stau apoi cu ea prin service, ca sa-mi mai repare ei cate ceva.

Si sincer sa fiu preferam o fabrica gen cea din Cehia plina de roboti, care sa scoata fiecare masina la fel... chiar daca avea sigla unei marci straine.
Dacia n-a facut niciodata ceva original. De cand a fost construita uzina au copiat.
*

am si eu o intrebare. in cazul ceed-ului si hyundai-ului i30, care e copia si care e originalul? icon_mrgreen.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
nh1980ro
post 17 Jun 2008, 12:18
Post #2239

Membru

@Alfred Pai iti dai seama ca nu pot sa dau nicio sursa. Dar poti sa intrebi pe oricine pe strada caare are sau a avut Dacie cel putin 10 ani si o sa aiba aceeasi parere.

Daca tot ai amintit de Skoda, cate masini face Skoda si cate face Dacia. Si la ce nivel de complexitate?

@aphophis Macar Ceed si I30 au aceeasi platforma, dar Logan e struto-camila gandita de Renault si nu de Dacia. La fel cum a fost si berlina (Renault 12) si restul.

--------------------
+
aphophis
post 17 Jun 2008, 12:21
Post #2240

Membru autentic

QUOTE(nh1980ro @ 17 Jun 2008, 12:18)
1)@Alfred Pai iti dai seama ca nu pot sa dau nicio sursa. Dar poti sa intrebi pe oricine pe strada caare are sau a avut Dacie cel putin 10 ani si o sa aiba aceeasi parere.

2)Daca tot ai amintit de Skoda, cate masini face Skoda si cate face Dacia. Si la ce nivel de complexitate?

2)@aphophis Macar Ceed si I30 au aceeasi platforma, dar Logan e struto-camila gandita  de Renault si nu de Dacia. La fel cum a fost si berlina (Renault 12) si restul.
*

1) loganul cumva se face de 10 ani? radmasa.gif
2)e vorba de fiabilitate. Despre care unii cred ca daca nu scrie dacia pe fund, e extraordinara, iar daca scrie dacia in mod automat e execrabila
3) e tot acelasi lucru man. Ca e facut de renault, ca e facut de dacia nu stiu de ce te incanta mai mult daca era facut doar de dacia. Ti-am dat numai un exemplu care arata ca de multe ori globalizarea asta duce la platforme comune & shit. Pana la urma conteaza ce primesti pe banii dati, nu tampenii de genul ca dacia a promis masina de 5000 de euro sau ca vezi doamne e proiectata de frantuzi.

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Stefan
post 17 Jun 2008, 12:22
Post #2241

Quite opinionated

Poti defini o skoda octavia in acelasi mod - o struto-camila facuta din ce s-a mai gasit pron grupul VAG. Asta daca ne-am lua dupa tine.
Dar nu o s-o facem.
De globalizare ai auzit?

--------------------
Volkswagen Golf 7 Variant 1,4 TSI 2013
+
nh1980ro
post 17 Jun 2008, 12:30
Post #2242

Membru

@aphophis Era vb de Dacia in general. De ce cand te gandesti la Dacia, te gandesti la Logan automat?

Dacia a promis masina de 5000E, ca o metoda de a atrage clientii. E un fel de a construi imaginea unei firme. "Masina ieftina si buna".

Exact asta zic si eu: Conteaza ce primesti pentru banii dati. Si cand spun asta nu ma gandesc doar la banii dati la achizitionare, ci si la piese de schimb, servicii post-vanzare, beneficii obtinute in urma achizitionarii masinii. Si pretul cerut acum te face sa te gandesti daca nu cumva mai bine mai mpui ceva bani si iei un model care o sa-ti ofere mai mult comfort, o calitate mai buna a asamblarii ( ceea ce se traduce in mentinerea in limite a gomotelor si dupa 60.000km ) si alte chestii din astea.
Iar faptul ca deja sunt preturi comparabile la alte modele poate fi influentat si de politica Dacia de a produce masini la preturi mici, dar si de faptul ca producatorii straini scot masini care sa acopere puterea de cumparare a unei piete. (vezi masina de 3000$ din China sau India, la fel 'adidasii' Rebook, Adibas etc. - Dar nu-i vezi pe cei de la Adidas sa scoata incaltaminte la pret de dumping nu?).

--------------------
+
xcss
post 17 Jun 2008, 12:34
Post #2243

Born to Be Epic

Pe cuvant daca reusesc sa mai inteleg ce legatura au discutiile astea cu Sandero.

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
semit
post 17 Jun 2008, 12:36
Post #2244

Private Spice

Au legatura cu pretul.. mare in gandirea unora, mic sau corect in gandirea celor care nu-si vor cumpara aceasa masina niciodata smile.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
aphophis
post 17 Jun 2008, 12:37
Post #2245

Membru autentic

QUOTE(nh1980ro @ 17 Jun 2008, 12:30)
@aphophis Era vb de Dacia in general. De ce cand te gandesti la Dacia, te gandesti la Logan automat?

Dacia a promis masina de 5000E, ca o metoda de a atrage clientii. E un fel de a construi imaginea unei firme. "Masina ieftina si buna".

Exact asta zic si eu: Conteaza ce primesti pentru banii dati. Si cand spun asta nu ma gandesc doar la banii dati la achizitionare, ci si la piese de schimb, servicii post-vanzare,  beneficii obtinute in urma achizitionarii masinii.
si tu vrei sa spui ca exista in romania o marca care sa stea mai bine decat dacia la aceste capitole?

Si pretul cerut acum te face sa te gandesti daca nu cumva mai bine mai mpui ceva bani si iei un model care o sa-ti ofere mai mult comfort, o calitate mai buna a asamblarii ( ceea ce se traduce in mentinerea in limite a gomotelor si dupa 60.000km ) si alte chestii din astea.
fiecare se gandeste. Insa vanzarile vor confirma ca diferenta e prea mare pentru ceea ce primesti in plus. Si dpdv al intretinerii ,si al service-urilor si tot asa

Iar faptul ca deja sunt preturi comparabile la alte modele poate fi influentat si de politica Dacia de a produce masini la preturi mici, dar si de faptul ca producatorii straini scot masini care sa acopere puterea de cumparare a unei piete. (vezi masina de 3000$ din China sau India, la fel 'adidasii' Rebook, Adibas etc. - Dar nu-i vezi pe cei de la Adidas sa scoata incaltaminte la pret de dumping nu?).
*

17 Jun 2008, 12:38:
QUOTE(semit @ 17 Jun 2008, 12:36)
Au legatura cu pretul.. mare in gandirea unora, mic sau corect in gandirea celor care nu-si vor cumpara aceasa masina niciodata smile.gif
*

corect, il si vad pe nh cumparandu-si sandero radmasa.gif radmasa.gif

This post has been edited by aphophis: 17 Jun 2008, 12:38

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
cmandrei
post 17 Jun 2008, 12:51
Post #2246

NEWSMAN

From: Bucuresti/Targu Mures

Pana va linistiti topicul se inchide.

--------------------
ex. Renault Clio Symbol - RO 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
b76bgaarh
post 8 Jul 2008, 10:39
Post #2247

Membru autentic

ca s-a linistit lumea pe aici am rugat un moderator sa deschida topicul...pt a putea posta un test facut de autobild... sandero vs golf 5..
cei care stiu germana va rog sa ne spuna si noua parerea ziaristilor de la autobild... va rog sa nu va infierbantati iar.....

http://www.autobild.de/artikel/vergleich-d...1.4_729318.html

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
Serje
post 8 Jul 2008, 10:56
Post #2248

Membru autentic

Daca citeai sectiunea Sandero, gaseai asa ceva : http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1444481

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
b76bgaarh
post 8 Jul 2008, 11:02
Post #2249

Membru autentic

eu postez de pe reno.....

si e bine ca ai Pus un link sa avem si noi o legatura directa...

numai bine...

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
Serje
post 19 Jul 2008, 11:25
Post #2250

Membru autentic

Renault scoate Sandero cu volan pe dreapta

Mașina va fi produsă începând din 2009 într-o fabrică a alianței Renault-Nissan din Africa de Sud.

Renault va începe anul viitor, în Africa de Sud, producția modelului Sandero, adaptat pentru piața locală, respectiv cu volan pe partea dreaptă, în aceeași unitate de producție în care este realizat și vehiculul comercial Nissan NP200, investiția totală în fabrică fiind de 80 de milioane de euro.

"Sandero va fi un automobil accesibil, destinat maselor și va reprezenta începerea producției Renault pentru prima dată în Africa de Sud (la uzina Rosslyn, Pretoria - n.r.)", a declarat directorul Renault Africa de Sud, Xavier Gobille, într-un comunicat al Renault.

Investiția totală, care se ridică la 80 de milioane de euro, vizează adaptarea modelelor Renault Sandero și Nissan NP200 (succesorul vechiului 1400 Bakkie) la piața locală, adică de a produce mașinile cu volan pe dreapta.

De asemenea, investiția mai presupune pregătirea fabricii și dezvoltarea unui lanț de furnizori de componente. Producția actuală a uzinei este de 40.000 de unități pe an și va crește la 68.000 de unități în 2009, ca urmare a investiției.

Sursa

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
82 Pages « < 73 74 75 76 77 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 18:15
Forum Renault