Help! Nu mai scap de gandaci!
![]() ![]() ![]() |
Help! Nu mai scap de gandaci!
bomicabomic |
![]()
|
||
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
||
--------------------
x
x
- x
|
|||
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Sau poti face o mancare de furnici, daca ai vreun prieten asiatic...
![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(bomicabomic @ 2 Nov 2004, 11:03) N-am incercat, nu stiu. Dar este posibil. dar sa-l dai in zona unde au ele cuibul. Si eu cum aflu unde dracu-si au cuibu', le urmaresc cind se duc la somn ? ![]() QUOTE Pai cu firimituri faci probe? Ia si tu un borcan de miere sau dulceata. Cind se string toate in borcan, pui capacu si la ghena cu ele. ![]() ![]() ![]() ![]() Si cum aflu ca s-au strins TOATE, dupa nr. de pe tricou ? ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
'ntz! Faci tabel nominal si strigi prezenta timp de o saptamana!
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(Marty @ 2 Nov 2004, 11:48) Si eu cum aflu unde dracu-si au cuibu', le urmaresc cind se duc la somn ? ![]() Si cum aflu ca s-au strins TOATE, dupa nr. de pe tricou ? ![]() 1. Vezi ca merg in sir indian. Da si tu pe "autostrada" lor. 2. Pai n-ai cum sa afli de prima data. Daca vin dupa acest tratament, mai pui un borcan si tot asa........ E acelasi principiu ca tranzitia la romani. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Madalina, eu as vrea sa-ti mai sugerez ceva: exista niste 'capcane' de gandaci Raid - nu sunt nimic pe baza chimica, ci mreg mult mai simplu: un lipici (o chestie cleioasa), iar in mijlocul lui o bucata de mancare (iti ofera ei o pastila care ii atrage). E ineficient daca ai f. multi gandaci, dar e super-eficient daca ai facut deja 'curatenie' si mai apare cate unul din cand in cand.
Vezi ca sunt cam scumpe (se gasesc la Carrefour, da' parca sunt vreo 50k bucata). A NU SE CONFUNDA cu 'capcanele pe baza chimica' - alea care cica ii "imbolnavesc" pe gandaci si aia transmit mai departe la ceilalti gandaci. Nu stiu cat de eficiente sunt chestiile alea, eu am cumparat odata una de la un magazin de chimicale si cand am ajuns acasa si am desfacut-o a iesit un gandac din ea ![]() This post has been edited by vv: 2 Nov 2004, 12:58 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(vv @ 2 Nov 2004, 13:55) A NU SE CONFUNDA cu 'capcanele pe baza chimica' - alea care cica ii "imbolnavesc" pe gandaci si aia transmit mai departe la ceilalti gandaci. Nu stiu cat de eficiente sunt chestiile alea, eu am cumparat odata una de la un magazin de chimicale si cand am ajuns acasa si am desfacut-o a iesit un gandac din ea ![]() Tu poate luasei demo-ul...... ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Am incercat la tara capcanele pentru furnici de la raid. Le-am asezat in calea lor, plina de speranta. Nici nu s-au deranjat satreaca prin ele. Pur si simplu au facut o "bretea" pentru a le ocoli.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
furnici destepte
![]() No da' cu gindacii cum ramine ? Murit-au au ba ? This post has been edited by costi: 2 Nov 2004, 17:31 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Am dat aseara cu Regent si azi-0noapte nu m-au mai onorat cu prezenta. Astept. (Ziua refuza oricum sa-si faca aparitia) Pentru siguranta am dat si in boxa mea din subsol si pe hol, de la subsol pana in pod. poate asa le dau idei si vecinilor! |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Pai daca ai vecini cu gandaci, poti sa faci ce vrei, ca tot degeaba. Astia sunt migratori ai naibii
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
bomicabomic |
![]()
|
QUOTE(Valentine @ 2 Nov 2004, 18:59) Pai daca ai vecini cu gandaci, poti sa faci ce vrei, ca tot degeaba. Astia sunt migratori ai naibii ![]() Nu-i adevarat. Regentul ala nu stiu ce le face, ca nu mai vin. La mine pe scara ii mai aud pe unii pe altii ca se vaita, dar la mine n-am mai vazut. Si deh, citeodata, mai fac inspectie noaptea. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(bomicabomic @ 2 Nov 2004, 19:03) Nu-i adevarat. Regentul ala nu stiu ce le face, ca nu mai vin. La mine pe scara ii mai aud pe unii pe altii ca se vaita, dar la mine n-am mai vazut. Si deh, citeodata, mai fac inspectie noaptea. Gandacii astia sunt cea mai rezistenta vietate de pe planeta ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
madalina |
![]()
|
Nu stiu daca au sau nu vecinii gandaci, dar din moment ce in acest apartament nu a mai ramas decat caramida, placa de sus si placa de jos din ceea ce am cumparat, banuiesc ca vin din vecini.
Ca in apartament nu aveau cum sa supravietuiasca. Apartamentul nu a mai fost locuit din septembrie 2003. Din mai pana in iulie a fost absolut gol, iar din iulie au inceput lucrarile. Am schimbat tencuiala, tevile, reteaua electrica, geamurile, usile, parchetul, gresia, faianta, obiectele sanitare tot! Pana acum 2 saptamani nici nu exista mancare in apartament. iar ei au aparut anterior. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Regent la greu, Mădălina. Repet ce am mai spus într-un post anterior, la mama mea erau de ani de zile, în plus are bucătăria lîngă balconul de serviciu pe unde se aruncă gunoiul și cu toate astea, gîndacii nu mai vin după ce a dat cu Regent. Am mers pînă acolo încît, astă-vară, cînd i-am zugrăvit apartamentul, am dizolvat soluție din asta în vinaromul cu care am dat pe pereți.
Că gîndacii aștia supraviețuiesc aproape la orice, cum spune Valentine, asta-i altă poveste pe care am văzut-o și pe Discovery, arătau americanii în film niște gîndaci de bucătărie de-ți era mai mare sila... Să supraviețuiască, dar nu în apartamentele noastre!!! ![]() This post has been edited by Watchful snake: 2 Nov 2004, 18:58 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Bai, astia cu Regent, aveti cumva si copii? Ca mie mi-e frica de solutiile astea puternice, vreau sa scap de gandaci dar fiica-mea n-are nici o vina
![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bomicabomic @ 2 Nov 2004, 18:03) Nu-i adevarat. Regentul ala nu stiu ce le face, ca nu mai vin. La mine pe scara ii mai aud pe unii pe altii ca se vaita, dar la mine n-am mai vazut. Si deh, citeodata, mai fac inspectie noaptea. ![]() bomica la cine te referi: la gindaci ? ![]() Madalina ceva nu este in regula: daca ai schimbat tot in apartament, inseamna ca a ramas totusi o cale de intrare. Cred ca ar trebui sa o anulezi pina una alta. Ia-le pe rind si elimina-le!. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bomicabomic |
![]()
|
|
--------------------
x
x
- x
|
|
laufery6 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 13 August 04 From: Constanta ![]() |
Dar cu soacra ai mai avut probleme?
![]() |
--------------------
Fiat
Albea
2007 Dynamic
|
|
madalina |
![]()
|
Am gasit iar 2 gandaci cand am ajuns acasa. E drept ca erau morti, dar nu stiu cati vii mi-au mai vizitat casa in lipsa mea.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
costi |
![]()
|
Daca nu depistezi sursa si locul pe unde intra nu cred ca o s-o rezolvi vreodata !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
madalina |
![]()
|
Asta e problema.
Pe langa tevi nu au cum (tevile sunt ascunse in faianta), sifon de scurgere de pardoseala nu am in baie, gurile de vizitare de tevi sunt acoperite cu usi, pentru siguranta am pus si scotch pe toate imbinarile, toate imbinarile de la tocurile de la usi sunt date cu lipici din acela transparent, geamurile sunt termopan, am plasa la toate geamurile, pe langa tevile de la gaz e dat cu lipici transparent. Nu stiu pe unde sa mai verific. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe linga plinte - daca ai
Guri de aerisire - daca nu le-ai astupat (inclusiv eventual iesirea de la hota) Pe sub usa de la intrare. - au nevoie de f. putin spatiu pe langa prag In poseta te-ai uitat ![]() BTW..lipiciul transparent se cheama silicon |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
criss_slc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 12 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Madalina, daca dai ca lumea cu Regent nu e nevoie sa-ti "etanseizezi" apartamentul. Da cu solutie absolut peste tot. Chiar daca ai gauri langa tevi, nu vor trece. Insa ai grija la animale, copii si alte "vietati" pentru ca solutia este activa mai mult de 3 luni. Cu doua fiole de Regent eu am curatat o camera in Regie si daca nici aia nu avea gauri ...
|
--------------------
Dacia/Opel
Logan 1,5 dCi Laureate/Astra G
2007/2002
|
|
costi |
![]()
|
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
costi |
![]()
|
daca nu merge cu Regent puteti incerca cu Cilit (cel putin pt baie):
This post has been edited by costi: 4 Nov 2004, 09:00 Attached thumbnail(s) Cillit_bang.jpg ( Size: 66.73k ) Number of downloads: 1897 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
mig |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 21 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
In primele doua-trei zile vei mai gasi ... dar morti. Dupa aceea vor dispare toti !
|
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:50 |