Help! Nu mai scap de gandaci!
![]() ![]() ![]() |
Help! Nu mai scap de gandaci!
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
Succese! =))) se zice succesuri vorba Elenei Basescu
![]() Eu am dat cu un deodorant de la Armani...glumesc ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
deodorantul e foarte bun pentru gandaci, mai ales cand ai si o bricheta la indemana
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
asa desteptule, invata-l sa dea foc la casa
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Regent nu se mai gaseste? Acum vreo patru veri am avut si eu o problema prin bai cu ei, intrau de pe coloana, prindeam cate unul la doua zile. Dupa ce am pulverizat niste Regent diluat intr-un litru de apa, am mai gasit cateva zile, cu rotile in sus evident, si de atunci nema, sau asa, unu' pe an.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia / Skoda
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
de-asta mi-era frica...
|
--------------------
...
..
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
sau cu aftershave...
|
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Eu am luat de la un magazin de ingrasaminte si insecticide pentru plante vreo 4 fiole (explica-i vanzatoarei de acolo pentru ce iti trebuie, ca stie ea ce sa iti recomande).... care le-am amescat cu vreo 20 de litrii de apa... si in max 5 zile s-au dus gandacii
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
va recomand parainsesct,este mai scump dar isi face excelent treaba,si persista in timp,fratimiu lucreaza cu asa ceva si nu am auzit pe nimen sa mai aiba prob(asta este una din soluti,mai sunt o gramada,dar nu le stiu denumirea)
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
DECI INCREDIBIL: IERI SI AZI NU AM MAI INTALNIT NICI-UN GANDAC.
Oare s-au rusinat si au plecat? ![]() ![]() |
--------------------
Dacia / Skoda
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Tu te intalnesti cu gandacii?
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Cris_Kgs |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Dacia / Skoda
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
calci pe cate unul? pai ce e la tine incubator?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
se mai intampla noapte sa nu scanezi tot ce e pe jos. AM ZIS CA SE MAI INTAMPLA...nu am zis ca, calc pe ei din 5in5 minute.
Masuri am luat...am cumparat niste fiole recomandate de o duduie de acolo...mai ramane sa le dau. Cred ca gandacii au plecat in BAHAMAS ca nu mai dau nici-un semn de viata. |
--------------------
Dacia / Skoda
|
|
neumann |
![]()
|
daca sunt vii, sa posteze pe acest topic
|
--------------------
...
..
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Recomand o metoda verificata de a dormi in liniste. Fiecare picioa al patului se pune intrun borcan sau conserva taiata, si umpluta pe jumatate cu apa. In felul acesta ai sentimentul de siguranta ca faci dragoste cu nevasta fara se te admire niste mlti-piciorate cu suc si floricele la indemana.
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
logan1.5dci |
![]()
|
In Mexic sunt delicatese si tu ii calci.
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
|
--------------------
Dacia / Skoda
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Daca ies prea cul poate ii plac si lu logan1.5dci si inceteaza sa caute ciubote cu dejte caci astea vor fi un fel de ciubote cu picioare!
![]() Succese! ![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
logan1.5dci |
![]()
|
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
Lasa...ca ii iei standard: Fara antene.
=)) ca solenza europa...nici turometru nu are (bataie de joc) |
--------------------
Dacia / Skoda
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
deznsectie firma autorizata, scapi garantat. Dupa ce am cheltuit milioane pe Raid, am dat 300 de mii la unii si au venit. Era s-o dertizeZe sipe mamaie, dar asta e alta poveste. De 3 luni nici picior !
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nici macar o mana in plus nu ti-a crescut?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Miria |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 1 September 08 ![]() |
Ce aveti cu gandaceii,sunt si ei fiinte ,nu ii omorati ,mai bine ii omeniti.Saracii!Adevarul eu nu am gandaci si nici nu am avut vreodata,sper nici sa nu am.
|
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
2006/2011 http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
|
|
hanzo2 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 24 February 09 ![]() |
Regent nu se mai vinde, pentru ca mai nou este pe lista substantelor interzise din UE.
Exista vreo alternativa VIABILA? |
--------------------
dacia
logan
2004
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu zic sa-l cauti la negru, ca indoit cu un litru de apa numai toxic pentru oameni nu era. Eu preluasem pontu' de la o cunostinta care avea copil mic si casa plina de gandaci, daduse ala peste tot cu un pulverizator de la niste detergent de geamuri si copilu' era mereu pe jos si cu mainile in gura, n-a avut nici pe naibii. Normal, daca-l faceai cum scria pe fiola, adica cu 100 ml daca nu ma insel, ar fi fost o problema, dar si 1/10 din doza recomandata le venea de hac gandacilor instant. Ala aduna doua farase de gandaci morti in fiecare dimineata.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu credeam vreodata ca voi ajunge sa postez aici, dar uite ca se intampla.
Am gandaci in baie, cum pzd masii au intrat nu stiu. Am cautat REGENT in farmacii veterinare, si mi-au zis ca nu se mai fabrica. Asta la 2 farmacii, mi-au dat ei altceva, dar fara folos. Imi puteti recomanda ceva bun? Sau eventual daca se mai gaseste Regent? |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:35 |