DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages « < 2 3 4 5 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Accident la cursa ilegala

papamuntz991
post 29 Sep 2007, 22:21
Post #91

Membru autentic

Group: Members
From: Militari Customs

on-topic: Dumnezeu sa-l odihneasca pe cel care a avut ghinionul sa moara dintr-o defectiune tehnica...

@vis-a-vis:karting in herastrau si in Pipera.

cui ii plac motoarele nu cred ca nu ii vor mai placea in viitor decat daca ii plac pentru ca e ceva "tare"...daca intr-adevar iti place orice are motor sau roti,atunci tot timpul iti vor placea.

sa auzim de bine..si in special fara incidente;) !

This post has been edited by papamuntz991: 29 Sep 2007, 22:22

--------------------
Dacia 1310 '90 TLX - B 17 M..
cu Dacia in suflet...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adip
post 29 Sep 2007, 22:28
Post #92

Banned

From: Melbourne, Victoria

A murit cum a trait, adica jalnic. Bine ca nu a luat pe altii dupa el.
RIP

P.S. http://www.reno.ro/-VIDEO-SPEED-WARNING-ADVERT-t75916.html

This post has been edited by adip: 29 Sep 2007, 22:31

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
pastrama
post 29 Sep 2007, 23:18
Post #93

scursura umana

From: Ct

"A murit un racer, o legenda, un vip"...astia-s nebuni!
A murit un tanar(pacat de el si de familia lui) care avea probleme la cap. Sa mergi cu 200 in localitate...nebunie curata!

--------------------
Tedei - -
+
desk
post 29 Sep 2007, 23:28
Post #94

membru

uitati-va la clipurile puse de "adip"

--------------------
renault megane 1,9dci 2002/clasic - SB06---
+
Kunt
post 29 Sep 2007, 23:34
Post #95

Membru lenes

Cred ca, conditia principala sa activezi pe forumul ala e sa stii cat mai putina gramatica...
Dumnezeu sa-l ierte, dar cand mergi cu 180 la ora prin oras, si intr-o zona cu restrictie de 30 km/h nu mai poti sa te gandesti decat ca bine ca n-a omorat si pe altcineva nevinovat.

--------------------
Dacia Logan Preference 1.4 MPI, 2005 - 50 VDU
"Oamenii sunt persoane umane" - ...
+
dogy_10
post 29 Sep 2007, 23:43
Post #96

Membru autentic

From: Timisoara

in primul rand condoleante familie si Dumnezeu sa-l ierte, pt ca nimeni nu merita sa moara asa de tanar....

vorbiti de 180.....masina aia sigur nu avea 180 la ora in momentul impactului...uitativa la masinile din generatia noua cum se defromaeaza la 65 la ora si ganditiva ce se poate intamplala 180....in timisoara un ford mondeo a luat un stalp in plin la 110 si a fost varza masina, nici nu mai stiai ce masina era.....oricum nu asta e ideea, a fost inconstient, nu incape indoiala, nu trebuia sa faca ce a facut, mai ales intr-o masina asa veche.....si din cate am inteles nu a fost nici o defectiune, ci doar o greseala a lui, pt ca a franat brusc si masina a derapat

dar haideti sa vedem si ce a facut bine....adica, a fost unul dintre principalii organizatori de curse LEGALE...curse care au fost si sunt organizate tocmai pt ca astfel de evenimente sa nu se mai intample si pt asta MAXIM RESPECT

--------------------
. . .
+
R19/16v
post 29 Sep 2007, 23:51
Post #97

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

Mondeoul ala, ca si "masinile din generatia noua" asa trebuia sa se faca - zob - sa absoarba energia impactului!

Manta... pe vremea ei nici nu se gandeau sa infiinteze euroncap...

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
Shush
post 29 Sep 2007, 23:51
Post #98

٩(Ś̯Ś)۶

From: Brasov

Este stupid sa spui ca te intreci pe strazile orasului doar pentru ca nu exista un circuit. Cursele legale nu sunt organizate pentru a evita cursele ilegale. Cele ilegale pur si simplu nu ar trebui sa aiba loc.
Daca e sa o luam asa ar trebui infiintate bordeluri cu copii pentru pedofili, poligoane de tir cu tinte vii pentru criminali, aziluri de babe care doresc sa fie violate si exemplele pot continua.
Chiar daca ar exista un circuit "racerii" astia tot pe strazi s-ar intrece pentru ca e mai ieftin si dupa parerea lor mai "cool".

--------------------
Seat Leon 2008 Reference 1.6 - Bv-29-Trei Litere
Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4
If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ?
+
klaus
post 30 Sep 2007, 00:06
Post #99

步步

From: Bucuresti

Pe un bulevard larg, usor in curba, la ora 3 dimineata merge o masina cu un domn si sotia lui, in drum spre casa.
De pe contrasens 2 masini cu viteza-viteza, din categoria turbo-turbo, intr-o cursa ilegala, se apropie rapid de curba. Pe unul dintre ele il lasa franele si intra in masina domnului respectiv, care mergea linistit si cu viteza mica pe banda lui. Ambii pasageri (domnul si sotia) mor de la impact, soferul vitezoman se da jos pe picioarele lui cu usoare rani, ca a lovit la unghi si avea masina cu stele multe la impact.
Va duceti sa vedeti accidentul, fiind intamplator prin preajma, intorcandu-va de la o petrecere sau o discoteca.

E, domnul si cu sotia lui, aia morti si tocati, care arata ca un morman de carne de dat la porci, sunt tocmai tatal vostru si cu mama voastra.

Va umple de bucurie privelistea , nu-i asa? Le arata bine pe caldaram creierii aia usor rosiatici cu bucati de scalp infipte in ei...

Ce parere ati avea daca s-ar intampla asta? Ati mai face apologia celui care conducea cum conducea si pe deasupra si o masina nesigura tehnic?
Intrebarea este pentru cei care au dificultati de intelegere si sunt soferi "profesionisti" de raliuri.

PPS: masina aia sigur nu avea 180 km/h, dar nici la impact cu 50 km/h nu o mierlea soferul.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
dogy_10
post 30 Sep 2007, 00:35
Post #100

Membru autentic

From: Timisoara

sper ca nu m-ati inteles gresit nu incerc sa-i iau apararea...ba din contra nu mi se pare normal ce a facut...si nici nu astept ca statul sa faca circuit pt liniutze...insa nu cred ca mai au rostul critica acum...fiecare trebuie sa invetze ceva din acest accident, si oricat ne-am agita aici unele persoane tot nu o sa invetze ceea ce trebuie...adevaratii campioni sunt pe circuit nu pe strada

--------------------
. . .
+
A l e x
post 30 Sep 2007, 00:39
Post #101

Showing the fangs of rage

QUOTE(xcss @ 29 Sep 2007, 20:58)
Or, vorba unui clasic in viata inca: "My life style determines my death style"...
*

Metallica ?

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Shush
post 30 Sep 2007, 00:48
Post #102

٩(Ś̯Ś)۶

Da happy.gif
Metallica - Frantic de pe albumul St. Anger.

--------------------
Seat Leon 2008 Reference 1.6 - Bv-29-Trei Litere
Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4
If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ?
+
MAS
post 30 Sep 2007, 01:08
Post #103

Le Bubulateur

Era un om foarte respectat de toti din lumea street-racing-ului si iubit de multi.
Din pacate a exagerat cu pedala si cu acea cursa... Daca ar fi fost pe A1/A2, era in viata acum si probabil ca-l tinea in suturi pe mecanic...
Pacat, pentru ca baiatul asta chiar facea ceva pentru toti street-racerii. Acum au mai ramas doar Sebastian si FloricaNSL. Sa speram ca vor reusi in demersurile lor pentru organizarea unei piste/circuit pentru astfel de activitati. Sunt sigur ca multi dintre voi ati merge acolo sa va testati masinile sau pur si simplu sa va bucurati de performantele lor. Micutzu era unul dintre cei care se zbatea pentru infiintarea acestui circuit. Dumnezeu Sa-l Odihneasca!

--------------------
scandura cu rulmenti noua, din 2000 - B-02/36-MAS B222BIP
Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
+
andu911
post 30 Sep 2007, 02:14
Post #104

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

QUOTE(AMW @ 29 Sep 2007, 21:10)
Nu se vede xcss...sambata seara o arzi pe forumu...ca sa te certi cu niste nickname-uri? biggrin.gif Nasola viata asta de familist biggrin.gif

Eu zic una...altii inteleg alta smile.gif) Asa e...eu am km mai multi facuti in drift decat au unii dintre voi facuti cu fata...dar asta e alta poveste...si nu vad de ce deviati de la titlul topicului...v-am enervat asa rau? N-am vrut.. sad.gif

Si ma rog de ce iti dai copilul la karting?? Doar nu vrei sa ajunga ca mine la 20 de ani  radmasa.gif

EDIT:

Frateeeeee bulevarde?????? De unde ati scoso??? Va dau un hint....zona cheia la 6 dimineata... wink.gif
*

Hamilton tu faci drifting cu Loganu ? laugh.gif Bine ca nu ti-ai luat Daewoo Damas.
Sau mai ai prin garaj vreun M3 salbatic cu care exersezi ?

Daca mai scot astia inca doua "Fast and Furious", toti deveniti piloti de raliu si formula 1.

Mai nasol cu parcarea laterala...

--------------------
- - -
+
DomnulK
post 30 Sep 2007, 02:20
Post #105

ex kAndrei

Dumnezeu sa-l ierte!

un singur lucru vreau sa spun: de morti se vorbeste numai de bine.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6 MPI 2004
Asfalt Uscat!
+
puiu82
post 30 Sep 2007, 02:24
Post #106

MOTANU'RAPIDIST!

From: bucuresti,giulesti

Dumnezeu sa-l ierte!
Ca a gresit stim cu totii,dar nu avem dreptul sa-l judecam.
P.S. Soferi 'de duminica' sau 'raceri'toti mai gresim,suntem OAMENI,cat de grav hotaraste cel de sus.

--------------------
Toyota Auris 2011 - B-999-CGS
Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad.
+
AMW
post 30 Sep 2007, 05:44
Post #107

Membru autentic

QUOTE(kAndrei @ 30 Sep 2007, 02:20)
Dumnezeu sa-l ierte!

*

Pacat ca cei de pe aici nu inteleg asta...

Nu sunteti in stare sa intelegeti ca mai exista si alti oamenii pe langa voi...au existat si vor exista si in viitor fie ca ii acceptati voi sau nu fie ca va place sau nu, selectia naturala din pacate(acum vorbesc in general nu vorbesc in cazul de fata) ii alege pe cei care ar putea face mult mai multe pentru anumiti oameni.

Vor fi langa voi, vor conduce in coloana langa voi, va veti face cumparaturile alaturi de ei, veti merge la aceleasi petreceri (nunti, botezuri, baierame) alaturi de ei si poate, de ce nu, va vor fi prieteni la un moment dat.

NU disconsiderati o persoana dupa aparente, nu judecati un om care nu l-ati cunoscut, nu aruncati cu pietre intr-un om doar pentru ca participa la curse ilegale de exemplu. Nu judecati un accident dupa simplu fapt ca ala a intrat in stalp ca avea viteza. NU uitati ca multi dintre voi au si o sa aiba copiii...si cand vor fi mari ar putea fi exact "reiser"...si atunci ce o sa faceti? O sa va puneti streangul de gat ca nu l-ati educat calumea sau o sa fiti de partea lui indiferent ce s-ar intampla??..bine...mai exista si varianta putin probabila a renegarii...

Inca odata mi-se demonstreaza ca anumiti oameni de pe forum ( si din pacate numarul lor este in crestere) nu vor sa vada altceva in jur.

Imi pare rau ca multi dintre voi au mentalitatea "eheee...cand oi ajunge si tu la varsta mea ai sa vezi cum e"

Ceea ce mi-se pare cel mai jalnic este faptul ca multi se agita in fata monitorului atunci cand citesc un astfel de topic si isi revarsa toate frustrarile din viata de zi cu zi pe forum...

Daca cineva de aici a avut vreun moment impresia ca eu vreau sa demonstrez ceva..sau as avea interesul sa mint in legatura cu ceva sau ca "ma dau mare" s-a inselat amarnic, cine ma cunoaste ma cunoaste...cine nu sa taca si sa nu vorbeasca...sa ramana cu monitorul in fata si familia lui acasa in apartamentul de doua camere cumparat in rate pe 40 de ani si sa isi vada de viata lui de familist convins cu loganul cumparat in rate pe nshpe ani care dupa 3 ani de folosinta are 10k km...ca de ...au scumpit astia firar mama lor benzina...si ma duc doar la socra in uichend ca altfel ma paraseste nevasta si ma lasa cu plodul pe cap.

Incercati sa nu mai judecati dupa aparente...incercati sa fiti mai intelegatori cu oamenii...nu toti va doresc raul...nimeni nu vrea sa va omoare pe sosea...nici un reisar nu vrea sa omoare pe nimeni...din contra...dar pacat ca atunci cand trece unul pe langa voi in viteza in injurati de toti sfinti...si poate pe buna dreptate...poate exagereaza...dar acesti resiari sunt acum si vor fi si in viitor...si nimeni si nimic (inafara de obstescul sfarsit) nu ii va oprii sa faca ceea ce le place...unii pentru asta traiesc, pentru asta respira...asa cum voi traiti pentru familiile voastre...pentru ei masina si cursele sunt viata lor...nu stiati?? DA exista si astfel de oameni..si traiesc alaturi de voi...

Foarte trist este ca foooarte multi dintre voi au luat posturile mele ca o ofensa la adresa acestei societati mizerabile in care traim...imi pare rau ca nu v-ati dat seama de substraturile lor.

Nu uitati...tineretea inseamna inconstienta...nimeni si nimic nu poate schimba chestia asta...get use to it...

Nu va convine in tara asta plina de rele(nici mie nu imi convine)....plecati...sunt multe alte tari gata sa va primeasca, tari in care reisari nu ii vedeti la stiri dar exista, tari care te fac sa te simti om si nu te lasa sa te indatorezi pe nshpe ani pentru un amarat de apartament intr-o zona limitrofa a unui oras...ultimul sa stinga lumina.

Concluzia mea este ca multi din cei care au postat au probleme serioase...care nu pot fi tratate pe un forum auto...ele dateaza din vremea copilariei si isi au radacinile bine infipte in mentalitatea parintilor...stiu veti spune ca nu este asa...veti spune ca mentalitatea voastra este corecta...ok...corecta din anumite puncte de vedere...total gresita din multe altele...

In momentul in care te urci la volan si invarti cheia in contact/apesi butonul iti asumi foarte multe riscuri dar pacat ca prea putini sunt constienti de asta...si vor sa schimbe printr-un comprtament total neadecvat niste oameni care nu pot fi schimbati...

Acestea fiind spuse va las sa faceti in continuare spume in fata calculatorului vazand ca in lumea asta exista multe genuri de oameni si imi permit sa imi editez toate posturile din acest topic mai putin asta deoarece vad ca mitul conducatorului frustrat de dacie se confirma cu varf si indesat si nu are rost sa mai imi uzez tastele de la tastatura cu niste oameni care pur si simplu nu vor sa accepte ca nu toata lumea e la fel...

Va doresc drum bun in continuuare pe sosele patriei, cat mai multa sanatate si un calduros grow up unora...ca se pare ca ati trait degeaba pana acum.

@sinaxis daca as fi in parohia matale n-as calca pe la biserica...n-as mai aprinde o lumanare daca as sti ca asa gandesti despre un semen de al tau. Dar nu-i nimic..sunt alti si mai rai ca matale care au absolvit seminarul...se vede oricum prin ceea ce spui aici iti lipseste un lucru esential pentru un slujitor al bisericii si anume harul...

Over & out..

--------------------
Volkswagen Passat Highline 2.0 TDI 4MOTION B6
Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v
+
xcss
post 30 Sep 2007, 06:58
Post #108

Born to Be Epic

QUOTE(A l e x @ 30 Sep 2007, 01:39)
Metallica ?
*

Da, A l e x smile.gif Cum a zis si Shush smile.gif Dar ce tot vorbesc, ca din descrierea ta vaz ca si tu cam cunosti - sau ma insel? smile.gif

AMW: Frumoasa pledoarie de incheiere. Ai tu ceva special cu familistii si asta transpira un pic si din ce ai scris ultima data. Recunosc ca pe mine asta m-a scos din sarite, conotatia peiorativa pe care ai dat-o acestui cuvant si mai ales acel "CICA". Asa cum noi n-avem de unde sti cat de bun sau rau pilot esti, cu atat mai putin iti poti tu permite sa presupui cat de convinsi suntem noi ca familisti sau nu. Mai ales ca nu reusesc sa vad legatura cu modul in care conducem - nici pe asta nu ai de unde sa-l cunosti. Restul postului denota oarece valente literare, dar nu in exces... smile.gif
O nota speciala: curajul opiniei. Ti-ai editat mai toate posturile de la un punct incolo, ca sa ne lasi pe noi sa argumentam in fata unor "EDIT"-uri. Era mai cinstit sa le lasi unde erau.

Ca sa inchei, nu cred ca aici s-a legat cineva de persoana decedatului, fie-i tarana usoara. Eu, cel putin, dar cred ca si cei ce n-au fost de acord cu martirizarea lui, am incercat sa imi exprim dezacordul fata de o mentalitate, nu o persoana.

LE: Unul dintre reisari mi-a dat minus la reputatie cu marele curaj al anonimatului. Mai copii, reputatia aia e o chestie virtuala, nu te-ajuta sau te impiedica cu nimic in viata. Cu alte cuvinte, paguba-n ciuperci... si inca o dovada de "maturitate"...

This post has been edited by xcss: 30 Sep 2007, 07:15

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
St
post 30 Sep 2007, 07:05
Post #109

Membru

AMW, ce facusi baiete? Ai abandonat jocul? Stii cum se numesc astia ca tine? Lasi...

Cand il inmormanteaza pe nefericitul asta? Luni?

QUOTE(AMW @ 30 Sep 2007, 06:44)
Nu uitati...tineretea inseamna inconstienta...nimeni si nimic nu poate schimba chestia asta...get use to it...

*

Dar de unde sti tu mai? Esti a tot-stiutor? Stii ce gandestie fiecare dintr noi? Hai ca deja ai luat-o pe tarla. Vezi sa nu ramai pe acolo...

This post has been edited by St: 30 Sep 2007, 07:08

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
ssilviu
post 30 Sep 2007, 07:06
Post #110

F1 Man

From: Nicaieri

Lasati-i mai pe Supapa si AMW. Sunt tinerei, abia au luat carnetul sau nu l-au luat deloc. La varsta aia crezi ca tot se zboara se mananca și nu stiu ei de familie si alte alea. Au acum energie sa se certe cu toata lumea dar mai tarziu vor intelege si ei. Nu s-a nascut nimeni intelept.

In ceea ce priveste accidentul, nu pot sa spun decat ca ma bucur ca acum a crescut (cu foarte putin, e adevarat) siguranta traficului.

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
Bliss
post 30 Sep 2007, 09:33
Post #111

-

QUOTE(kAndrei @ 30 Sep 2007, 03:20)

Vai, ce crestineste. Deci si despre Ceausescu tot asa vorbesti? Antonescu? Rimaru?

Oamenii rai/prosti/inconstienti raman ca atare si dupa moarte. Doar altii de teapa lui ii dau in stanga si in dreapta cu erou/idol/cel mai...

--------------------
- - -
+
AlexV
post 30 Sep 2007, 10:05
Post #112

Admin?

Group: Admin

citesc si ma minunez cati "raceri" sunt pe forumul amintit mai sus. pacat ca putin o sa bage la cap ceva din acest accident.

acum nu stiu ce pedeapsa o sa primeasca amw pentru toate editurile de aici.
a avut rabdare sa isi editeze fiecare mesaj, dar pt noi e nevoie doar de un click pentru un ban. nu te obosi sa imi scri ceva ca oricum nu ti-am citit nici eseul ala de mai sus.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
deconectat
post 30 Sep 2007, 10:47
Post #113

Membru cu avatar de sezon

Nu sunteti in stare sa intelegeti ca mai exista si alti oamenii pe langa voi
NU uitati ca multi dintre voi au si o sa aiba copiii
get used to it
nimeni si nimic (inafara de obstescul sfarsit) nu ii va oprii sa faca ceea ce le place
Va doresc drum bun in continuuare pe sosele patriei

Ma bucur ca te pasioneaza kartingul si ca inveti de la "unul din cei mai mari piloti", insa asta nu iti da dreptul sa neglijezi studiul limbii romane.

Revenind la subiect, nu inteleg cum cei care sunt in afara legii ne cer noua, cei care respectam legea sa ii acceptam asa cum sunt? Atunci pentru ce sunt legile?
Da, este o problema sociala (vad ca e la moda expresia asta aici) ca unii merg cu 180km/h prin trafic. Este o problema si mai grava ca ei se astepta ca ceilalti sa se dea la o parte din fata lor.

Cam cat ar putea sa coste un circuit pentru pasionatii astia de adrenalina? Aici nu s-a vorbit decat despre liniute, deci nu trebuie decat sa se gaseasca o portiune dreapta pe care sa se toarne niste asfalt. Chiar crede cineva ca nu s-ar gasi un investitor daca s-ar duce cineva la el cu un plan de afaceri scris ca lumea (fara mIRC-isme, in primul rand)? Vrei sa facem un mic calcul sa vedem cam in cat timp s-ar amortiza investitia?
Oricum un circuit nu ar rezolva problema curselor de strada. Politia care sa intervina prompt si niste sanctiuni dure ar fi primii pasi spre rezolvarea problemei.

Este pacat ca acel om a murit, odihneasca-se in pace! (parca suna mai bine in romana, nu?) Poate totusi ca va iesi si ceva bun din moartea lui si nu doar atitudinea "a murit un erou!" Poate ca macar pentru o vreme politia va avea mai multe masini care sa patruleze in zona.

This post has been edited by valentin.dumitran: 30 Sep 2007, 10:47

--------------------
logan 1.6 8v ambition .
Ex. DSN Rapsodie
+
Sony
post 30 Sep 2007, 11:04
Post #114

Membru autentic

From: Ban Land

Intr-adevar cei care fac curse ilegale nu inteleg ca mai sunt si alti oameni in afara de ei si ca un bolid scapat de sub control ucide nevinovati. Poate chiar pe prietenii venit sa te vada cum te intreci. Dar ei sunt preocupati sa doreasca moartea "ciorilor" care locuiesc acolo si nu pot dormi din cauza reisarilor.
Frate, daca vrei circuit cumpara un teren si fa-ti circuit. De ce sa-ti dea statul bani pentru placerea ta. Tot asa placerea mea este un Porsche Carrera. Sa-mi dea statul bani sa-l cumpar si isi recupereaza banii de la cei care se holbeaza la masina mea si vor plati bilet. biggrin.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
Bogdan_F
post 30 Sep 2007, 11:08
Post #115

Membru autentic

100% de acord cu valentin.
Nu spun ca merita sa moara, insa este o pilda de luat in seama pentru alti agarici ca el.

Devin pe zi ce trece din ce in ce mai dezgustat fata de stilul unora de a circula pe drumurile publice din Romania - desori confundate cu un circuit. Suntem tara cu cei mai multi morti din accidente rutiere / cap de locuitor din Europa. Poate ca mai trebuie inca cativa "soferi excelenti" / raceri de astia sa mai intre in stalp ca sa inteleaga si baieteii astia cum e cu mersul cu masina.

Cat despre restul oamenilor normali (cei care nu se cred Schumi sau Colin Mc Rae pe o masina din anii 80) - circulati cu ochii in 4 si cu mare atentie la tot felul de cretini care confunda soselele cu circuit.

De asemenea, multa UE politiei Romane care e total INCOMPETENTA care in loc sa ii sanctioneze / vaneze pe toti cei care fac chestiuni de astea, care depasesc pe linie continua, iti taie calea pe linia de tramvai, etc - se ocupa cu tot felul de alte chestiuni...

--------------------
Ford Fiesta 1.4 TDCi 2006
+
fanu_WZI
post 30 Sep 2007, 11:15
Post #116

Membru in trecere

Micutzu a fost si va ramane o "personalitate" a motorsportului din Romania fie el legal sau ilegal. Era o persoana resposabila care a pledat totdeauna pentru organizarea de curse legale. A avut nenumarate demersuri pentru educarea soferilor in vederea organizarii de curse legale sau cel putin "responsabile".

Daca nu stiti sau n-ati fost niciodata la o cursa ilegala nu mai comentati aiurea cu privire la punerea in pericol a celor din jur!! Cursele ilegale nu se tin la ora 14:00 in centrul bucurestiului ci la ore tarzii in noapte pe artere cat mai putin circulate (ba chiar de cele mai multe ori se blocheaza accesul masinilor/pietonilor in zona) tocmai ca sa nu fie nimeni in pericol in afara de cei care "se trag".

E o diferenta intre pustii care pun mana pe masina lu taticu si dau liniutze la semafor printre masini si cei care organizeaza curse mai mult sau mai putin ilegale. Diferenta pe care bag de seama ca nu o constientizati!!
Nu va speriati! Racer-i adevarati nu o sa vedeti in trafic ca va pun in pericol.

Dupa TXA si GAM s-a dus si Micutzu sad.gif odihneasca-se in pace!
Pescarusul o sa fie mai gol fara el!

--------------------
Megane Sedan Manager 2007 - 1.5dCI 85CP Euro4
Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
Clio Symbol Expression 2005 - 1.5 dCi 65CP Euro3
+
anpop
post 30 Sep 2007, 11:32
Post #117

Sef de pisica!

Pacat de stalp....nu avea nici o vina....

--------------------
Logan Preference 1,4 - b-xx-xxx
Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
+
CGB
post 30 Sep 2007, 11:34
Post #118

CGB

From: behind

QUOTE(fanu_WZI @ 30 Sep 2007, 11:15)
(ba chiar de cele mai multe ori se blocheaza accesul masinilor/pietonilor in zona)
*

cu ce drept blocheaza "vitejii" astia accesul masinilor si pietonilor in zona?
le-a cumparat ma-sa strada, sau cum?

si crestinii care locuiesc prin zona, de ce tre' sa rabde zgomotul motoarelor turate la maxim la ora 2-3 dimineata?

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
Bliss
post 30 Sep 2007, 11:35
Post #119

-

QUOTE(fanu_WZI @ 30 Sep 2007, 12:15)
Era o persoana resposabila care a pledat totdeauna pentru organizarea de curse legale.

Ca urmare, a dat coltu' intr-o cursa ilegala, infigandu-se cu o masina precara tehnic intr-un stalp la 180km/h, pe unul din cele mai mari bulevarde bucurestene. Mare caracter. Sesizezi ironia?
Stalpi desi in timpul "tragerilor"! icon_mrgreen.gif

--------------------
- - -
+
deconectat
post 30 Sep 2007, 11:37
Post #120

Membru cu avatar de sezon

ba chiar de cele mai multe ori se blocheaza accesul masinilor/pietonilor in zona
Hai ca asta chiar e culmea! Adica sa imi blochezi tu accesul mie pe un drum public??? Sunt tare curios ce parere are politia despre treaba asta...

Era o persoana resposabila care a pledat totdeauna pentru organizarea de curse legale.
Si a murit infipt in stalp la o cursa ilegala...

Nu va speriati! Racer-i adevarati nu o sa vedeti in trafic ca va pun in pericol.
Uite ca eu sunt mai fricos asa de felul meu...Cum deosebesti un racer adevarat de un pusti care se da la liniute pe strada? Si ce importanta are daca se infige in tine un racer adevarat sau unul "neadevarat"?

Multi zic ca nu a fost nimeni in pericol, dar nimeni nu mentioneaza ca inainte sa se infiga in stalp a lovit o masina parcata. Acum ma gandesc si eu ca masina aia nu era parcata in mijlocul drumului. Daca era cineva in masina sau vreo "cioara" pe trotuar? Ce vina avea ca idolul fara ocupatie al pustilor de liceu nu e in stare sa opreasca masina fara sa se foloseasca de decor?

Poate cei care au zis ca si in alte tari se tin curse ilegale dau si un exemplu de tara din uniunea europeana in care se tin astfel de curse in oras. Deasemenea poate ne zic si cum se sanctioneaza de catre politie aceste curse.

LE: Se pare ca au zis altii mai repede ce era de zis.

This post has been edited by valentin.dumitran: 30 Sep 2007, 11:40

--------------------
logan 1.6 8v ambition .
Ex. DSN Rapsodie
+
5 Pages « < 2 3 4 5 >
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 21:35
Forum Renault