PROBLEME DIRECTIE, PROBLEME DIRECTIE
![]() ![]() ![]() |
PROBLEME DIRECTIE, PROBLEME DIRECTIE
vv |
![]()
|
||
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|||
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
Cred ca singurul lucru pe care il putem face este sa nu cumparam automobilele produse de ei. Si intr-o eventuala negociere pe pozitii de forta tot asta cred ca e singurul argument cu care se poate veni.
O campanie media care sa ii deranjeze cu adevarat cred insa ca depaseste posibilitatile noastre, sau cel putin cat suntem dispusi sa ne implicam noi, cei de pe forum. Emisiuni gen "Scanteia tineretului" - Lazarus la televiziuni de apartament ar fi de asemenea inutile. Oricum, eu cel putin nu doresc sa pricinuim pierderi cat mai mari uzinei, ci daca se poate sa imbunatatim modul ei de functionare. Nu cred ca, un exemplu extrem, daca s-ar inchide uzina din Pitesti am fi mai fericiti. |
-------------------- |
|
marafetu_80 |
![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
Am onoarea sa va salut pe toti de pe acest forum am urmarit cu atentie acest topic si nu vreau decat sa va spun ca sper din tot sufletul sa fie un semnal de alarma pt Dacia ca am dat avansul si astept sa-mi vina si mie LGN-ul .
Dar cum se spune "Speranta moare ultima" |
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|
luck |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 1 November 04 From: Buc. --> Rahova ... ![]() |
Hmmm si totusi moare....
![]() Klaus edit: rog pe viitor nu mai citati din posturile imediat anterioare. Le-am citit o data, le-am inteles, nu cred ca este necesar sa le mai citim si a doua oara. Rog citirea DIN NOU a punctului 2 lit. f din regulament This post has been edited by klaus: 19 Nov 2004, 13:45 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4
- B-xx-LCN. traieste clipa ....
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
eu doar am intrebat de traducerea respectiva ci nu am sugerat asa ceva. si mie mi se pare un lucru normal sa o luam ierarhic. cit despre domnul ssilviu, eu tare cred ca face parte din ceata ursului... daca nu, inseamna ca nu prea are ce cauta pe acest topic...
se pare ca a fost o abureala promisiunea ca voi primi un raspuns oficial nu-i nimic mai sar cu ceva amenintari, ca deja a inceput sa-mi placa |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(Dsign @ 17 Nov 2004, 22:46) cit despre domnul ssilviu, eu tare cred ca face parte din ceata ursului... daca nu, inseamna ca nu prea are ce cauta pe acest topic... nu fac parte din ceata ursului, deci ce vrei sa zici? |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
luxxxian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 6 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Tii cu ursu', vorbesti ca ursu -> esti urs!
![]() OFFTopic : Mi-a venit Loganu' azi. Sper sa traiesc destul cat sa vad problema asta lamurita.. ![]() Glumesc ![]() |
--------------------
Dacia Logan
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(luxxxian @ 18 Nov 2004, 00:54) Tii cu ursu', vorbesti ca ursu -> esti urs! ![]() poate sunt fan ursu ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
stoianco |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 5 November 04 ![]() |
Oameni buni ...
urs - sau nu... tot LEI dam pe acesta masina. Eu nu vreau decat ca Dacia sa vina sa spuna "Da, au fost probleme cu... au fost modificate urmatoarele... incepand cu lotul de masini... nu vor mai aparea aceste "mici" neplaceri. La masinile deja vandute este recomandat a se verifica... ". Daca or sa faca asta atunci o sa consider ca Renault-ul a facut ceva bun cu Dacia si o sa le dau toata increderea(nimic nu e perfect dar omul se straduieste sa fie cat mai bine...) Dar daca nu vor avea nici o reactie...sa ma scuze dar ce incredere mai poti avea in produsul vandut de ei cand se cunosc problemele si nu se ia nici o masura de remediere??? Deacord cu asteptatul...dar pana cand...pana la urmatoarele cazuri de "neplaceri"?? Klaus edit: rog pe viitor nu mai citati din posturile imediat anterioare. Le-am citit o data, le-am inteles, nu cred ca este necesar sa le mai citim si a doua oara. Rog citirea DIN NOU a punctului 2 lit. f din regulament |
--------------------
Dacia Logan
PRESTIGE
2006
|
|
luxxxian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 6 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu eram hotarat ieri sa trimit niste mailuri pe la ziare, tv.. Si cu toata engleza mea de balta, sa traduc continutul catorva mesaje si pe topicurile in limba engleza..
Dupa mesajele celorlati membri, sant de acord sa mai astept pana saptamana viitoare. Dupa aceea cred ca ar trebui sa trimitem informatiile acestea la niste ziare sau tv, deoarece pur si simplu mi-e frica sa nu patesc si eu asa ceva, iar Dacia se pare ca nu face nimic. Intre timp ma consolez ca voi conduce doar in oras.. |
--------------------
Dacia Logan
|
|
narcis99 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 10 September 04 ![]() |
Deci nea' Lazarus are pe undeva dreptate cind face emisiunile alea in care ii critica pe baietii de la Renault
|
--------------------
SKODA
OCTAVIA II Ambiente +
2007
|
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
In emisiunea aia eu am vazut tot felul de ineptii, mai putin vreo vorba despre sistemul de directie al masinii. A fost complet pe langa.
|
-------------------- |
|
marafetu_80 |
![]() ![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
Am o vaga impresie ca scumpirea care a survenit la LGN se datoreaza faptului ca au gasit totusi probleme la ceva inclin sa cred ca la directie , acum si argumentele , dupa cum a-ti observat modelul de LGN de 5700 EURO nu si-a modificat pretul ????? de ce ????? pt ca nu are directie asistata hidraulic (servo pe romaneste ) pe cand la preferance, laureat si ambition au crescut preturile intre 50 si 200 de euro sa fie oare o alta directie (mai buna poate) ca totusi ce am citit pe forum referitor la problemele pe care le-a avut colegul nostru inclin sa cred ca asta a fost problema majorarii.
|
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Gresesti, preference nu si-a schimbat pretul, in plus si ambience are servo ca optional (si la optiunea 'servo' nu s-a schimbat pretul). In plus nu servodirectia s-a stricat, din cate am inteles eu.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
daciaclub-Chamade |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 11 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Dupa parerea mea, nu ati facut decat sa pierdeti timpul...dovada este ca nici Dacia, nici VC, nici Renault nu v-au raspuns nimic pana acum...probabil nici curand nu veti primi nimic.
Pentru ei reprezentati un grup obscur de frustrati care ii incurca de la afaceri...sunteti prea marunti ca sa va raspunda...un numar infim dintre clientii Logan care nici nu stiu ce e un forum de discutii si rolul lui... Dar daca se ridica problema in presa imediat dupa incident, era altceva...se implica mass-media in interesul opiniei publice...si Dacia se vedea obligata sa raspunda... Cred ca mult mai bine era daca mergeati direct la presa/tv cu problema respectiva, nu de alta dar a trecut o gramada de vreme (probabil asta s-a si vrut de la Dacia) si ulterior va fi prea tarziu. Dacia va spune: da, a fost o problema singulara care s-a rezolvat in intervalul celor 10 zile prevazute in drepturile consumatorior acoperite de garantie... Voi (clienti de Logan) asteptati schimbari in atitudinea Dacia, dar daca nu le receptionati...n-ar trebui sa va schimbati voi argumentele fata de marca la care cotizati economiile si/sau creditele plus dobanzile platite? |
-------------------- |
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
QUOTE(Chamade @ 18 Nov 2004, 13:58) Dar daca se ridica problema in presa imediat dupa incident, era altceva...se implica mass-media in interesul opiniei publice...si Dacia se vedea obligata sa raspunda... CE problema? Ca unuia i s-a stricat loganul? ATAT? Singurele grupuri media care v-ar fi luat in seama ar fi alea cu interese in competitorii loganului. Sau cu diverse frustrari existentiale, gen Lazarus (sau cum naiba l-o fi chemand) So, pana acum marea problema nationala cu loganul e ca a fost un caz de directie blocata (desi inca n-am inteles cum e realizabila fizic chestia asta). Si inca unul care zice ca "mai stiu eu un caz, nu va pot spune detalii, aveti incredere"Pentru asta faceti petitii, scrisori la presa, la UE, tralala? WTF? |
--------------------
M
M
1
|
|
saruman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 303 Joined: 24 September 04 ![]() |
Cam are dreptate Chamade! Da, frate, e totusi doar una cu bug-ul respectiv, si la banii astia cam are ce oferi! Acu', am vazut si o Bora care a facut pac pac poc si s-a oprit pe autostrada, dupa nici 80 km! Pe de alta parte, aia s-a oprit doar, nu a inceput sa joace si hora!!! Propun ca fiecare nou posesor de Logan sa dea un acatist si sa posteze unde trebuie cateva rugaciuni bine simtite. Ma rog pentru noi.
|
--------------------
Mercedes
C 180 Kompressor
2006 Elegance De multe ori drumul este mai important decat destinatia.
|
|
huaihai |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 14 November 04 ![]() |
Chamade,
Ei nu raspund pentru ca nu sunt capabili sa raspunda, nu din punct de vedere al expertizei tehnice, probabil ca la ora sunt in posesia unor date, problema Renault este la relatia cu clientul. Orice firma care tine la clienti in ziua de astazi si care gestioneaza relatiile cu proprii clienti nu o face in nici un caz asa cum o face Renault. Nu exista la asemenea firme o corespondenta cat de mica asupra unui incident fara a avea numar de inregistrare. Asta se poate da automat in momentul in care Vocea Clientului a ridicat receptorul si toata corespondenta trebuie sa poarte acest numar. Este o dovada de respect fata de client. Si nu vorbesc numai de Dacia, ati vazut email-ul de la Renault, ori nu-l accepta si ii spunea la revedere ori daca cererea domnului a fost acceptata atunci trebuia ca acesta sa fie respectat si sa aiba cel putin un numar de inregistrare pe care sa-l foloseasca mai tarziu sa intrebe pe baza lui ce se intampla cu problema lui. Klaus edit: rog pe viitor nu mai citati din posturile imediat anterioare. Le-am citit o data, le-am inteles, nu cred ca este necesar sa le mai citim si a doua oara. Rog citirea DIN NOU a punctului 2 lit. f din regulament |
-------------------- |
|
vv |
![]()
|
Le-am mai cerut un update acum (de fapt ieri seara) - am intrebat cand ne putem astepta la un raspuns. Sa vedem ce zic. Daca nu zic numic
![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
|
|
Kramer |
![]()
|
Iata o reactie in presa:
http://www.cotidianul.ro/index.php?a=141 Din pacate au incadrat-o la "Cele mai numeroase probleme" ceea ce mi se pare inexact, dar tot articolul este prost documentat. |
-------------------- |
|
ailioiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 19 November 04 ![]() |
Salutare, citesc de mai demult forumul, desi nu am dacie. De inscris m-am inscris doar azi.
Parerea mea: Problema este foarte grava, iar lipsa de respect si intirzierea reactiilor din partea Dacia trebuie sanctionate cumva. Tehnic vorbind, as lua in considerare anumite aspecte: 1. Domnul in cauza a mers cu masina 750 km pina la aparitia defectului, si probabil a facut de multe ori acceasi miscare ca cea din momentul respectiv. Daca pina atunci totul a functionat corect, inseamna ca ceva s-a defectat la un moment dat. Asadar eu zic ca a fost vorba de un viciu ascuns al piesei respective. 2. Deocamdata, cazul este singular (nu am mai vazut pe nicaieri alte relatari). Am citit azi ca s-au vindut 13000 de LGN in tara si 3200 la export. Ori, 1 exemplar la 16000 este un procent de caderi care face inutila orice incercare de a da vina pe sistemul calitatii de la Dacia sau de a generaliza. De asemena face foarte probabila existenta unui defect ascuns in materialul din care a fost facuta piesa. |
--------------------
Renault
Megane II
2007 Megane II 2007, 1,5 DCI, 105CP
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Kramer @ 19 Nov 2004, 09:39) Iata o reactie in presa: http://www.cotidianul.ro/index.php?a=141 Din pacate au incadrat-o la "Cele mai numeroase probleme" ceea ce mi se pare inexact, dar tot articolul este prost documentat. te contrazic.... nu este deloc prost documentat!... dovada este chiar citarea forumului... restul publicatiilor care au preluat prima parte a stirii din comunicatele Dacia s-au limitat doar la descrierea "maretelor realizari".... cotidianul, un mai vechi prieten al forumului (prima aparitie a forumului a fost in primul numar cu topul milionarilor!!!, car a avut un tiraj si vanzari imense), a actionat cu profesionalism, indicand cititotilor o alta sursa de informatie independenta...forumul! Acest articol nu si-a propus sa enumere si sa comenteze problemele masinii ci doar sa atraga atentia ca nu e totul poleit cu aur si sa arate ca sunt si mai ales unde sunt scrise problemele...cititorul fiind in masura sa judece singur care sunt mai grave si care nu!.... Astfel, multumim Cotidianului pentru faptul ca ne considera o sursa credibila de informatii in ceea ce priveste marca Dacia! |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ailioiu,
problema noastra de acum nu mai e cea cu directia, ci doar ne bazam pe ea ca sa aratam cit de bine suntem tratati de amatorii astia. mi-au trimis raspunsul 'oficial' pe mail, un raspuns standard de altfel. mi-e cam frica sa-l postez ca scrie dedesubt ca e confidential si nu am voie sa-l public ![]() ![]() ![]() ![]() Klaus edit: rog pe viitor nu mai citati din posturile imediat anterioare. Le-am citit o data, le-am inteles, nu cred ca este necesar sa le mai citim si a doua oara. Rog citirea DIN NOU a punctului 2 lit. f din regulament |
--------------------
D
Logan
|
|
Dsign |
![]()
|
iata si raspunsul: Stimate domnule XXX,
Am primit mesajul dumneavoastra din data de 10.11.2004 si suntem in masura sa va comunicam urmatoarele: Automobile Dacia cunoaste acest caz. Este un caz izolat, pe care, in mod evident, l-am luat in serios. Am aplicat procedura necesara pentru a trata acest tip de caz particular, asa cum procedeaza, de altfel, toti marii constructori de automobile. Vehiculul a fost reparat si predat clientului. Domnule XXX, ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru orice solicitare si propunere in legatura cu produsele si serviciile oferite de Automobile Dacia. Ne puteti contacta de luni pana duminica între orele 8.00 - 20.00, la numarul de telefon : 0248.500.000, fax : 0248.500.076, e- mail : vocea.clientului@daciagroup.com sau accesand noul nostru site : www.dacia.ro. Cu deosebita stima, Cintian Laurentiu Consilier client - Vocea Clientului |
--------------------
D
Logan
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Exact acelasi mesaj l-am primit si eu!
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
luxxxian |
![]()
|
Chiar acum am primit si eu EXACT acelasi mesaj...
Singura diferenta e ca sant 2 mailuri.. : "Am primit mesajele dumneavoastra din datele de 10.11.2004 si 16.11.2004 " Modificat : Le-am si trimis un reply.. Eu m-apuc sa-i sun.. Ce ziceti sa ne luam mai multi sa-i sunam cam in acelasi timp - ex. luni intre 8 si 9? Sa-i mai si stresam o tzara, mama lor.. This post has been edited by luxxxian: 19 Nov 2004, 11:58 |
--------------------
Dacia Logan
|
|
Dsign |
![]()
|
o sa sune ocupat in draci!!!!!!!!!!!
|
--------------------
D
Logan
|
|
Kramer |
![]()
|
QUOTE(AL @ 19 Nov 2004, 13:37) te contrazic.... nu este deloc prost documentat!... <off topic> Al, eu cred ca termenul de o luna, pomenit de mai multe ori in articol, este fals. Sau luni sa ma duc sa ridic masina? :-) </off topic> |
-------------------- |
|
luxxxian |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
@Kramer : Ok... admit ca sunt si inexactitati in articol si ca nu este totul "ca la noi pe forum".... sau ca in realitate... insa gandeste-te ca ei au preluat un comunicat Dacia!....dar totusi au fost singurii care au pomenit despre forum....e un + ! .... asa ca hai sa fim obiectivi!
Pentru ceilalti...va rog sa terminati cu chestiile astea copilaresti de tipul "hai sa le dam telefoane toti" sau " hai sa-i bombardam cu email-uri" sau alte asemenea... ganditiva ca sunt multi oameni care chiar au nevoie de atentia si de serviciile lor pentru lucruri mai arzatoare! eu considera ca topicul si-a cam epuizat potentialul.... problema a fost descrisa pe larg, am avut si reactii de la Dacia....cred ca ar fi bine sa se mai adauge ceva doar daca mai apar noutati.... in rest a devenit un fel de discutie interminabila ca intre babe... |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 08:06 |